2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kizlar uc gundur kahverengi lekelenmem var cumartesi nobetci dra gittim rahim icinde kanama yok dedi dun ve bugunfe geldi drum istersen goreyim ama kahve leke onemli degil dedi progestan verdi tlfnda canm sikildi

elevit
neuvitan
folbiol
progestan
coraspirin
oksapar

anlam veremediğim 2 vitamin 2 folikasit 2 kan sulandırıcı kullanmam

canım ben de elevit dışında senin kullandıklarının farklı isme sahip olanlarını kullanıyorum. bunlardan bi progesteron iştah açabilir, ama progesteron zaten gebelikte de artıyor. daha önceden düşük yaptın mı canım ya pıhtılaşma sorunun var mı

elevit
neuvitan
folbiol
progestan
coraspirin
oksapar

sana gerekli testleri yapmıştı dr.un dimi? pıhtılaşma sorunun mu çıktı ilk gebeliğindi sanırım hani önlem amaçlı vermiş desem saçma test sonuçlarına göre vermiş olabilir... birincisi vitamin+folik asit içeren tek hap alman yeterli elevit olabilir hadi yanında folbiol olsun...... kanama vs. mi vardı da progestan verdi sana ?? coraspin ve oksapar iğne ye gelince bi süre kullanılabilir tabi kanama vs. yoksa ama ilk gebeliklerde dr.ların bunu verdiğini duymadım bende coraspin ve oksapar ve folidoce kullanıyorum ama benim bi kaybım var başlamam mecburiydi...........progestanı vermişti ama konuşup kullanmadım çünkü kanamam yok ve aşırı baş dönmesi yapıyo... bana kalırsa test sonuçları ile başka dr. a görünmelisin ki için rahat etsin..

ne ilacı kullanıyosun canım küçük bir yerdemi yaşıyosun ben sadece elevit kullannıyorum

bende sadece decavit kullanıorum günde bir tane bide bazı günler balık yağı kullanıorum ama her zmn deil çok balık yiyen biri olmadığım için doktor haftada 1 kere filn kullan dedi

daha önce düşüğüm yok. ilk gebelik. kanama vs hç olmadı. doğru düzgün belirtim bile yok. taş gibiyim diyebilirim. 9. haftaya kadar riske sokamam dedi ilaçları verirken yani sadece hiç bi riskim yokken riske girmemek için ilaç kullanıyorum.

kızlar sgkg ve benim için hiç bir fikri olan yokmu

canım burada bi arkadaşın kese boyutu 4+6 da minicik ti.. 3,5 mm gibi bişey olmalı su anda çok sağlıklı ilerleyen bi gebeliği var 6+..hatta 7+.. lara gelmeden kötü düşünmeyin bence... inşallah kesede büyür bebeği ve kalp atışlarınıda görürsünüz...

Son düzenleme:

eğer çok uzun kullanılmayacaksa dediğim gibi zararı yok ama daha uzun sürecekse gerek yok.. şunu da ekleyeyim bende ilk gebeliğmde keşke coraspin vs. kullansaydım dedim hep.ama herşey nasip biz ne yaparsak yapalım herşey Allah'ın elinde. ama testlerinde sıkıntı yoksa ve dr. devam etmekte ısrar ederse bütü ayrıntılarını nedenlerni sor. ve gerekirse bi iki doktordan daha fikir al..

:44::44::44:bilemedim şimdi. e doktoruna sor bakalım ne diyecek:44:

teşekkür ederim içim biraz rahatladı. bu gittiğimizde anlicaz bakalım. kesmezse başka doktora gidicem.

canım benim bebeğim şuan seninki kadar benimde tahmini dogum tarihim 18 01 2014 görünüyo buradaki hesaplayıcdan ben kese boyutunu bilmiyorum ama dr kesen üç gün kadar küçük görünüyo dedi ya ölü gebelik yada geç döllenme olabilir dedi bende çok heyecanlıyım merak ediyorum kalp atışı olursa sorun yok ama olmazsa alınacak heralde dualarınızı bekliyorum benim için hayırlısı olsun

merhaba canım banada dr bir hafta önce aynı şeyi söyledi bende çok üzüldüm ama bakalım hayırlısı olsun

canım sanırım bızden başka bu durumu yaşayan olmamış RAbbım yaşatmasında ne dıyebılırım kı her anı strestlı bır tedavı.. Allahım yardımcımız olsun..

Allah yardımcınız olsun..Kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin..doktorlar genelde sata göre konuşuyor ama sizin hamilelikleriniz geç döllenmeyle olmuş olabilir..Sıkmayın canlarınızı Allahım inşallah hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin...

çok teşekkür ederim canım adeti düzenli olan birinin geç döllenme olma ihtimali varmı acaba bize dua edin canım

kakao yağı uygulamayı düşünüyorum.. henüz başlamadım.. 10 gün sonra dr. kontrolünde sorup başlayacağım........ bir debi çatlak kremi var 3.ay bitince de ona başlama niyetim var bakalım....

anladım canımm peki o dediğin çatlak kremi nasıl bişey acaba?? etkili midir...

elevit
neuvitan
folbiol
progestan
coraspirin
oksapar

gerçekten de fazla olduğunu düşünüyorum.. elevitin içinde zaten yeteri kadar folic asit var birde folbiol gereksiz geldi, düşük tehliken olmadığı halde diğerlerini vermesini de anlamadım.. benim ilk gittiğim doktor elevit bile vermemişti, gerek yok yediğin meyve sebzeden alırsın zaten doğal olanı en iyisi demişti, ikinci gittiğim doktorda sadece elevit yazdı folic kullanmana gerek yok dedi.. hatta sırf hamileyim diye aman onu yiyeyim aman bunu yiyeyim diye kendini sıkmana bile gerek yok merak etme bebek vitaminini alır dedi.

kakao yagı aldım canım ama hiç elim varmıyo sürmeye

tatlım bende aktarları dolaşırken gözüme çarptı alsam mı diye düşündüm ama karar veremedim emin olamadım açıkcası bu çatlaklar genetik diyolar benim annemde çok var bende önlemimi alayım dedim ama olursa da artık napalım yapacak bişey yok...bebe yağı sürmek de iyi geliyomuş diye duydum ben bu arada

göğüslerim çok acıyor.. evde raporlu olduğum için sütyen takmıyorum ama dışarda mecbur sizler ne yapıyosunuz..

elevit
neuvitan
folbiol
progestan
coraspirin
oksapar

canım bunlar vitamin kan sulandırıcı düşük önleyici tedbir için vermiş heralde ama hakikaten ilginç burda bir arkadaş biryetde telefonla k.dogumcu yardım ediyomuş onlarımı sorsan acaba birde

göğüslerim çok acıyor.. evde raporlu olduğum için sütyen takmıyorum ama dışarda mecbur sizler ne yapıyosunuz..

benimde öyle canımm dokunamıyosun bile..bir beden de büyüdüğünü hissediyorum çünkü şu an kullandıklarımın içine giremez oldum bir iç çamaşırı mağazasına gidip orda bedenleri deneyip hangisi olursa onu almayı düşünüyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…