Kizlar uc gundur kahverengi lekelenmem var cumartesi nobetci dra gittim rahim icinde kanama yok dedi dun ve bugunfe geldi drum istersen goreyim ama kahve leke onemli degil dedi progestan verdi tlfnda canm sikildi
elevit
neuvitan
folbiol
progestan
coraspirin
oksapar
anlam veremediğim 2 vitamin 2 folikasit 2 kan sulandırıcı kullanmam
elevit
neuvitan
folbiol
progestan
coraspirin
oksapar
ne ilacı kullanıyosun canım küçük bir yerdemi yaşıyosun ben sadece elevit kullannıyorum
kızlar sgkg ve benim için hiç bir fikri olan yokmu
daha önce düşüğüm yok. ilk gebelik. kanama vs hç olmadı. doğru düzgün belirtim bile yok. taş gibiyim diyebilirim. 9. haftaya kadar riske sokamam dedi ilaçları verirken yani sadece hiç bi riskim yokken riske girmemek için ilaç kullanıyorum.
daha önce düşüğüm yok. ilk gebelik. kanama vs hç olmadı. doğru düzgün belirtim bile yok. taş gibiyim diyebilirim. 9. haftaya kadar riske sokamam dedi ilaçları verirken yani sadece hiç bi riskim yokken riske girmemek için ilaç kullanıyorum.
canım burada bi arkadaşın kese boyutu 4+6 da minicik ti.. 3,5 mm gibi bişey olmalı su anda çok sağlıklı ilerleyen bi gebeliği var 6+..hatta 7+.. lara gelmeden kötü düşünmeyin bence... inşallah kesede büyür bebeği ve kalp atışlarınıda görürsünüz...
merhaba canım banada dr bir hafta önce aynı şeyi söyledi bende çok üzüldüm ama bakalım hayırlısı olsun
canım sanırım bızden başka bu durumu yaşayan olmamış RAbbım yaşatmasında ne dıyebılırım kı her anı strestlı bır tedavı.. Allahım yardımcımız olsun..
Allah yardımcınız olsun..Kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin..doktorlar genelde sata göre konuşuyor ama sizin hamilelikleriniz geç döllenmeyle olmuş olabilir..Sıkmayın canlarınızı Allahım inşallah hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin...
çok teşekkür ederim canım adeti düzenli olan birinin geç döllenme olma ihtimali varmı acaba bize dua edin canım
olumsuz düşünceleri at kafandan...üzme kendinide,yeğenimizide...Allahın izniyle olumlu sonuçlarla gelirsiniz..
kakao yağı uygulamayı düşünüyorum.. henüz başlamadım.. 10 gün sonra dr. kontrolünde sorup başlayacağım........ bir debi çatlak kremi var 3.ay bitince de ona başlama niyetim var bakalım....
elevit
neuvitan
folbiol
progestan
coraspirin
oksapar
kakao yagı aldım canım ama hiç elim varmıyo sürmeye
elevit
neuvitan
folbiol
progestan
coraspirin
oksapar
göğüslerim çok acıyor.. evde raporlu olduğum için sütyen takmıyorum ama dışarda mecbur sizler ne yapıyosunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?