2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar sgkg ve benim için hiç bir fikri olan yokmu

Canım hiç canınızı sıkmayın, (desem de sıkacaksınız ya en azından çok takmayın)

Benim Dr ilk gittim keseyi hiç göremedi Kan değeri 2000 lerdeydi dış gebelik olabilir dedi... Bir hafta buna üzüldüm

İkinci gidişimde kese çok büyük, iki yolk var, kalp atışı zayıf diye düşme ihtimali çok dedi... Bir hafta da buna üzüldüm...

Üçüncü gidişimde bir yaşıma daha girdim dedi... Kalp atışı düzelmiş, kese normale dönmüş vs vs

Sonra düşündüm diyelim ki Allah korusun düşecek benim elimden bir şey gelir mi? Hayır... doktorun elinden bir şey gelir mi? Hayır... Bol bol dua ediyorum... Rabbim hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve bebek ve diye... Rabb'ime emanet ettim... Çok şükür içim
şimdi daha rahat...

Bence Dr lar olurda birşey olursa niye bizi bilgilendirmedin demeyelim diye hamileliğin ilk zamanlarında çoğunlukla olumsuz konuşuyorlar...

Bir de kese büyüklüğü bebeğin yaşını göstermiyormuş... Bunu da başka bir dr dan öğrendim.. Hangimiz aynı hızla büyüyoruz ki... Aynı özelliklere sahibiz ki...

evet genetikmiş amcamın kızı kullandı kakao yagı hiç çatlagı yokmuş ama çokta duzenli kullanmamış olcaksa olur suan zate kontrolume konsantre oldum başka hiç bişe duşunemiyorum cabucak gelsede görsem kuzumu

benimde 3 gün sonra kontrolüm var az bi zaman kaldı bakalım güzel haberlerle döneriz inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda :))

canım cvpladığın için çok teşekkürler neler yaşamışsın kısa surede doktor 3 haftanı zehır etmış resmen ınan bızde hep dua ederek geçiriyoruz ama yınede uzulmemek elde değil ki hem dua edıyorum hem ağlıyorum napabılırım kı çünkü evladım için elımden gelen bışey yokki daha kucağımda almadan annelık duygusunu pozitifi gorduğumde hıssettrımeye başladı.sanırım çok duygusallaştım ben ya Rabbım ınşallah bızede sonunda olumlu haberlerle donmeyı nasp eder.

anladım canımm peki o dediğin çatlak kremi nasıl bişey acaba?? etkili midir...

lierac isimli bi krem genelde herkes memnun... bende 3. aydan sonra düşünüyorum benim annemde de çatlak var ama onda bi abim birde ikiz olarak biz varız normal olmalı ikizim doğum taptı o kakao yağı kullandı ve bebek yağı arada..bebek yağı tüylenme yapıyo diye bıraktı..kakaoya devam etti onda çatlak oluşmadı ama toplamda 10 kg aldı zaten.. biraz kilo ile de bağlantılı.. biz elimizden geleni yaparız olursa elden gelen bişey yok..

Son düzenleme:

merhaba emedur u size dr mu verdi gebelikte kullanımı hakkında çelişkiler var çünkü
Gebelik ve laktasyonda kullanım:
Gebelik kategorisi: C
Bu ilacı kullanan gebeler ve emziren kadınlarla yeterli deneyim bulunmadığından, gebelik
ve laktasyondaki güvenilirliği yeterince kabul görmüş değildir. Ancak beklenen fayda
gebelik sırasında fetüse ya da emzirme sırasında bebeğe verilebilecek zararı aşıyorsa
gebelik ya da emzirme sırasında kullanılabilir.

canım artık 7+2 yiz bugün biz..ben bebeğimi gördüm 5+3 de tabi ultrason kağıdında çok küçük olduğundan sadece kese varmış gibiydi dr. ekranda gösterdi sadece..... perşembe günü 6+5 de kalp atışını duydum şükürler olsun. daha önce bi kaybım var o yüzden aceleciydim her hafta 2-3 defa kontrole gittim mecburen,dr. um da kontrolü sıkı tuttu haliyle...................ama herkeste herşey aynı ilerleyecek diye bişey yok kesinlikle hiç kıyaslama yapma canımm......kim ne zaman ne görmüş ne kadarmış vs.diye........ sen ne zaman kontrole gideceksin ?? dualarım seninle geriden gelmesi sorun değil yakalar açığı kapatır zamanla.. Rabbim büyük...

Son düzenleme:

canım ben yarın gidecem dr ilk söylediğinde çok üzüldüm ama ogünden beri hep dua ediyorum allaha sığınıyorum inşallah hayırlısı olur

teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun çok üzülmüşsün inşallah hepimiz için hayırlısı olur dua edelim rabbim herşeyin iyisini bilir

Evli mutlu canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Ben de 2 kayıp yaşadım zor biliyorum ama rabbim hayırlı zamanda sana sağlıkla bi evlat nasip etsin
Herşeyde bir hayır var mutlaka.Yaptırabiliyorsan araştırma yaptır
sonraki gebeliğinde önlemini alırsın en azından
sen sağlıklı olduğun sürece bebeğine kavuşman mümkün
kendine iyi bak çabucak toparlan inşallah

kızlar yine açık kahve akıntım oldu
proluton depot iğne yedim 1 hafta raporluyum evde yatıyorum şimdi.
doktor akıntın olduğu sürece düşük riskin var dedi,seninki hep böyle gidicek galiba dedi.
çok şükür ufaklık iyi,kıpırdanmaya başlamış sallanıp duruyodu
rabbim korusun yavrucuklarımızı amiiiin
dua edelim birbirimize

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım senle aynı haftadayız

aynen canım bizde eşimin görevi nedeniyle buralardayız .... mardinpark hastanesinde abdurrahim bedir var ona gidiyorum ben memnunum şimdilik sıkıntım yok neredeyse 7-8 aydır ona gidiyorum

anladım canım, ben de ayşegül hanıma gidiyorum, yoğun olması dışında memnun sayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…