kızlar sgkg ve benim için hiç bir fikri olan yokmu
göğüslerim çok acıyor.. evde raporlu olduğum için sütyen takmıyorum ama dışarda mecbur sizler ne yapıyosunuz..
tatlım bende aktarları dolaşırken gözüme çarptı alsam mı diye düşündüm ama karar veremedim emin olamadım açıkcasıbu çatlaklar genetik diyolar benim annemde çok var bende önlemimi alayım dedim ama olursa da artık napalım yapacak bişey yok...bebe yağı sürmek de iyi geliyomuş diye duydum ben bu arada
göğüslerim çok acıyor.. evde raporlu olduğum için sütyen takmıyorum ama dışarda mecbur sizler ne yapıyosunuz..
evet genetikmiş amcamın kızı kullandı kakao yagı hiç çatlagı yokmuş ama çokta duzenli kullanmamış olcaksa olur suan zate kontrolume konsantre oldum başka hiç bişe duşunemiyorum cabucak gelsede görsem kuzumu
benimde 3 gün sonra kontrolüm var az bi zaman kaldı bakalım güzel haberlerle döneriz inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda :))
Canım hiç canınızı sıkmayın, (desem de sıkacaksınız ya en azından çok takmayın)
Benim Dr ilk gittim keseyi hiç göremedi Kan değeri 2000 lerdeydi dış gebelik olabilir dedi... Bir hafta buna üzüldüm
İkinci gidişimde kese çok büyük, iki yolk var, kalp atışı zayıf diye düşme ihtimali çok dedi... Bir hafta da buna üzüldüm...
Üçüncü gidişimde bir yaşıma daha girdim dedi... Kalp atışı düzelmiş, kese normale dönmüş vs vs
Sonra düşündüm diyelim ki Allah korusun düşecek benim elimden bir şey gelir mi? Hayır... doktorun elinden bir şey gelir mi? Hayır... Bol bol dua ediyorum... Rabbim hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve bebek ve diye... Rabb'ime emanet ettim... Çok şükür içim
şimdi daha rahat...
Bence Dr lar olurda birşey olursa niye bizi bilgilendirmedin demeyelim diye hamileliğin ilk zamanlarında çoğunlukla olumsuz konuşuyorlar...
Bir de kese büyüklüğü bebeğin yaşını göstermiyormuş... Bunu da başka bir dr dan öğrendim.. Hangimiz aynı hızla büyüyoruz ki... Aynı özelliklere sahibiz ki...
2 hatfa var kontrolegecmiyor zamann... :18:
aminnn inş. benimkide haftaya salı ölüyorum meraktan
anladım canımm peki o dediğin çatlak kremi nasıl bişey acaba?? etkili midir...
bende çalışıyorum keşke evde olsak benim bulantım var ama çok fazla kusmam yok ama bulantıdan dolayı hiç birşey istemiyor canım ne yesem kokusu gün boyu ağzımda o yüzden yiyemiyorum bu sabah 1 tane emedur içip kahvaltı yapabildim şükür şimdilik iyiyim
canım benim bebeğim şuan seninki kadar benimde tahmini dogum tarihim 18 01 2014 görünüyo buradaki hesaplayıcdan ben kese boyutunu bilmiyorum ama dr kesen üç gün kadar küçük görünüyo dedi ya ölü gebelik yada geç döllenme olabilir dedi bende çok heyecanlıyım merak ediyorum kalp atışı olursa sorun yok ama olmazsa alınacak heralde dualarınızı bekliyorum benim için hayırlısı olsun
canım artık 7+2 yiz bugün biz..ben bebeğimi gördüm 5+3 de tabi ultrason kağıdında çok küçük olduğundan sadece kese varmış gibiydi dr. ekranda gösterdi sadece..... perşembe günü 6+5 de kalp atışını duydum şükürler olsun. daha önce bi kaybım var o yüzden aceleciydim her hafta 2-3 defa kontrole gittim mecburen,dr. um da kontrolü sıkı tuttu haliyle...................ama herkeste herşey aynı ilerleyecek diye bişey yok kesinlikle hiç kıyaslama yapma canımm......kim ne zaman ne görmüş ne kadarmış vs.diye........ sen ne zaman kontrole gideceksin ?? dualarım seninle geriden gelmesi sorun değil yakalar açığı kapatır zamanla.. Rabbim büyük...
Canım hiç canınızı sıkmayın, (desem de sıkacaksınız ya en azından çok takmayın)
Benim Dr ilk gittim keseyi hiç göremedi Kan değeri 2000 lerdeydi dış gebelik olabilir dedi... Bir hafta buna üzüldüm
İkinci gidişimde kese çok büyük, iki yolk var, kalp atışı zayıf diye düşme ihtimali çok dedi... Bir hafta da buna üzüldüm...
Üçüncü gidişimde bir yaşıma daha girdim dedi... Kalp atışı düzelmiş, kese normale dönmüş vs vs
Sonra düşündüm diyelim ki Allah korusun düşecek benim elimden bir şey gelir mi? Hayır... doktorun elinden bir şey gelir mi? Hayır... Bol bol dua ediyorum... Rabbim hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve bebek ve diye... Rabb'ime emanet ettim... Çok şükür içim
şimdi daha rahat...
Bence Dr lar olurda birşey olursa niye bizi bilgilendirmedin demeyelim diye hamileliğin ilk zamanlarında çoğunlukla olumsuz konuşuyorlar...
Bir de kese büyüklüğü bebeğin yaşını göstermiyormuş... Bunu da başka bir dr dan öğrendim.. Hangimiz aynı hızla büyüyoruz ki... Aynı özelliklere sahibiz ki...
kızlar yine açık kahve akıntım oldu
proluton depot iğne yedim 1 hafta raporluyum evde yatıyorum şimdi.
doktor akıntın olduğu sürece düşük riskin var dedi,seninki hep böyle gidicek galiba dedi.
çok şükür ufaklık iyi,kıpırdanmaya başlamış sallanıp duruyodu
rabbim korusun yavrucuklarımızı amiiiin
dua edelim birbirimize
aynen canım bizde eşimin görevi nedeniyle buralardayız .... mardinpark hastanesinde abdurrahim bedir var ona gidiyorum ben memnunum şimdilik sıkıntım yok neredeyse 7-8 aydır ona gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?