2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar bu gün kontrole gittim, doktor ultrasonda bakarken karnıma çok bastırdı. Allaha şükür her şey normal ama şimdide bunu kafaya taktım. yoksa korktuğumdan çokmu hassaslaştım acaba. ama bastırdı resmen.hepmi öyle bakılır ultrasonda

ilk haftalarda görmek daha zor onun için daha fazla bastırıyor..............artık daha rahat görülebildiği haftalara gelince yapmazlar.. ama yine de canın acırsa izin verme benimde geçen başka bi dr. öyle bastırdı bende tersledimm korkma canımmm

Son düzenleme:

benimkinide bastırdı merak etme..başka türlü göremezler...kalp atışlarını duydun mu?

bazı doktorlar böyle bakıyor oysa artık raha görülebiliyr ne diye zorluyorlarsa benimde geçen başka bi dr. öyle bastırdı bende tersledimm korkma canımmm

iyi yapmışın ben kendimi çektim bir an. bir şey demedim saf gibi. ne diye bastırırlarsa, ben eşime karnıma zar zor dokundutturuyorum, kadının yaptığına bak.

nedeni yok olabilir dedi doktor ya dısarı ataryadavicut emer dedi.. dikkatli yaşam gerektiriyor..

Yeşil zeytin müptelası oldum.. 30 tane yemişim kahvaltıda.. Raporum devam ediyor edve olmaya alıştım.. 18 haziranda bitiyor işe gitmek zor geliyor
canım ben de bu hafta raporluyum şöyle bişey dedi doktorum
bu raporların da bi sınırı varmış galiba
internette hukuk sitelerine baktım da bişey anlamadım
heyete girince bu süre dikkate alınmıyo sanırım.ama doktor verince o süreden düşüyo diye düşündüm
14 hafta mı 6 hafta mı çözemedim bi bilgin var mı?

ben de sarımsaklı cacık rahat yiyorum ondan midem bulanmıyo
yalnız değilsiniz şekerim ben de varım

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım senle aynı haftadayız
sağol canım senin de bebeğin sağlıkla gelsin inşallah

canım merak etme benimki de öyle nerdeyse içine giriyo karnımın ama güvenirim doktoruma

benimkinide bastırdı merak etme..başka türlü göremezler...kalp atışlarını duydun mu?

kalp atışlarını duydu, ama biz dinlemedik erken dedi, şimdi iyi olmaz, çok küçük dedi. bir ay sonra artık. :)

ama mutluyum çok şükür Rabbime, bugünleride görmeyi nasip etti.:)

devlet memuru isen doğuurana kadar heyet alabilirsin.. Ama normal rapor sınırı 40 gün..

sağol canım senin de bebeğin sağlıkla gelsin inşallah

canım merak etme benimki de öyle nerdeyse içine giriyo karnımın ama güvenirim doktoruma

ağrımıyor mu peki karnına bastırınca. belki ben çok kafaya taktığımdan ağrı dı gibi hissettim. birde 4 farklı doktora gittim ve ilk kez bu böyle bastırdı, bu nedenle korktum biraz. hani hepsi aynı yapsa neyse de, ilk bu doktor böyle yaptı. birde eşim ilk hamileliyimi öğrendiğim sırasında bir kez bastırmıştı yanlışlıkla hafif şekilde adamın burnundan getirmiştim.

Son düzenleme:
kalp atışlarını duydu, ama biz dinlemedik erken dedi, şimdi iyi olmaz, çok küçük dedi. bir ay sonra artık. :)

ama mutluyum çok şükür Rabbime, bugünleride görmeyi nasip etti.:)

bir de ben duysaydım kaLP atışlarını...çok merak ediyorum içerde herşey yolunda mı diye....göremiyorz hissedemiyoruz..Allahım herşey yolundadır inşallah

heee hee demek ki bayağı varmışızz.. iyi bari... çevremde herkes hep meyve filan aşerdi de ben sarımsak deyince çok güldüler

canımm Rabbim korusun sen iğne oluyordun dimi pıhtılaşma için onlardan olma durumu var mi ki bu lekelenmelerin.. hayırlısıyla 12. haftayı doldursan düşük riski daha da azalır... dualarım hepimizlee.... Rabbim korusun..

doğru söylüyosun canım o dediğin kremi bende duymuştum doktor mu yazıyo peki bunu yoksa kendimiz mi alıyoruz??

devlet memuru isen doğuurana kadar heyet alabilirsin.. Ama normal rapor sınırı 40 gün..
bizim bi arkadaş 3. aydan doğurana kadar rapor almıştı da
o da benle aynı yerde çalışıyo özel bankadayım ben
neyse insan kaynaklarına bi sorayım ben onu yoksa işten çıkıcam napim

biraz ağrıyo ama o an heyecandan heralde pek üstünde durmadım
söyle çok ağrım oluyo de dikkat etsin doktor

tatlım 1 hafta 1 hafta alınan raporlar sorun oluyor.. ama heyet raporuna özlde de bişey yapamazlar heyet al.. eşim özelde şirketlerinde 1 bayan kanser yüzünden 6-7 aydır heyet raporlu..

heee hee demek ki bayağı varmışızz.. iyi bari... çevremde herkes hep meyve filan aşerdi de ben sarımsak deyince çok güldüler
valla hamile kadının taş bile canı çekermiş
geçen gün okudum kızz
bizim için şu an herşey normal isteyebiliriz yani
eşime diyorum ki canım bmw araba çekiyo yok artık sende diyo

evet tatlım iğne kullananlar kendilerinde akıntı olduğunu iddia ediyo ama bunu kabul eden doktor yok maalesef
çok sağol canım inşallah çabucak bitiririz şu riskli haftaları

bir de ben duysaydım kaLP atışlarını...çok merak ediyorum içerde herşey yolunda mı diye....göremiyorz hissedemiyoruz..Allahım herşey yolundadır inşallah

inşallah canım ya. sen merak etme doktorlar anlıyor zaten hemen herşeyi. birde galiba senin ki de 41. gününde yarın gidebilrsin. benden bir gün sonrasın sende... bende bugün gittim

merhabalar doktorların bastırması normal 1mm çapındaki keseyi bu kadar yoğum dokular arasında görmesi zor olur doktorlarda görebilmek için bastıryorlar eziyet olsun diye değil terslemeniz yanlış olmuş hiç bir doktor bebeğe ve anneye zarar vermek istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…