tatlım 1 hafta 1 hafta alınan raporlar sorun oluyor.. ama heyet raporuna özlde de bişey yapamazlar heyet al.. eşim özelde şirketlerinde 1 bayan kanser yüzünden 6-7 aydır heyet raporlu..
benim ilk kızımdan çok çatlalarım var yenileri olmz diyorum ama ne diyosunuz
valla hamile kadının taş bile canı çekermiş
geçen gün okudum kızz
bizim için şu an herşey normal isteyebiliriz yani
eşime diyorum ki canım bmw araba çekiyoyok artık sende diyo
evet tatlım iğne kullananlar kendilerinde akıntı olduğunu iddia ediyo ama bunu kabul eden doktor yok maalesef
çok sağol canım inşallah çabucak bitiririz şu riskli haftaları
doğru söylüyosun canım o dediğin kremi bende duymuştum doktor mu yazıyo peki bunu yoksa kendimiz mi alıyoruz??
kızlar yine açık kahve akıntım oldu
proluton depot iğne yedim 1 hafta raporluyum evde yatıyorum şimdi.
doktor akıntın olduğu sürece düşük riskin var dedi,seninki hep böyle gidicek galiba dedi.
çok şükür ufaklık iyi,kıpırdanmaya başlamış sallanıp duruyodu
rabbim korusun yavrucuklarımızı amiiiin
dua edelim birbirimize
doğru söylüyosun canım ben bidaha olursa 1 ay heyete gireyim de böyle olmicak çünkü işe git gel git gel
aman inşallah kesilsin de çalışayım sağlığımız yerinde olsun ben yoğun çalışmaya da razıyım valla
merhabalar doktorların bastırması normal 1mm çapındaki keseyi bu kadar yoğum dokular arasında görmesi zor olur doktorlarda görebilmek için bastıryorlar eziyet olsun diye değil terslemeniz yanlış olmuş hiç bir doktor bebeğe ve anneye zarar vermek istemez
kızlar bu gün kontrole gittim, doktor ultrasonda bakarken karnıma çok bastırdı. Allaha şükür her şey normal ama şimdide bunu kafaya taktım. yoksa korktuğumdan çokmu hassaslaştım acaba. ama bastırdı resmen.hepmi öyle bakılır ultrasonda
kız kardeşim hamileyken ne istemiş biliyor musun duvar.. yani duvar kokusu gelmiş duvarı yalamak geldi içimden diyorkimse gülmesin diye söylememiş doğurduktan sonra söyledi.. yani şu taş olayı da gerçek bencee
doktorlar hiç bişeyi kabullenmiyor ki onu kabullensinn
kız kardeşim hamileyken ne istemiş biliyor musun duvar.. yani duvar kokusu gelmiş duvarı yalamak geldi içimden diyorkimse gülmesin diye söylememiş doğurduktan sonra söyledi.. yani şu taş olayı da gerçek bencee
doktorlar hiç bişeyi kabullenmiyor ki onu kabullensinn
benim iş yerinde çalıştığım bir bayan arap istemişarabı ne yapacaktın dedim ne bileyim bir defa görsem yüzünün parlaklığına bir defa dokunsam gibi şeyler söyledi
evet okudum ablanınki de çok normalmiş
ama bu beslenme bozukluğundan oluyomuş
Türkiyede bazı insanlar tarafından değişik amaçlar için kil ve toprak doğal olarak tüketilmekte ve bu durum alışkanlık halini almaktadır. Doğal olarak kil ve toprak yemenin ana nedeninin beslenme yetersizliği, demir ve çinko eksikliğine bağlı olduğu yönündedir. Yenen kil ve toprak yeme alışkanlığı, çinko emilimini engellemekte ve sonucunda da özellikle hamile bayanlar ve genç kızlar daha fazla kil ve toprak yeme ihtiyacını hissetmektedirler.
Kil ve toprak yeme sonucunda ise bünyeye binlerce ve milyonlarca toprak organizmalarından bakteri, mantar ve virüsler alınmakta, vücuda alınan organizmalar özellikle kancalı kurtlar bağırsak sistemindeki var olan besinleri de tüketmekte ve kişinin beslenme yetersizliği olmakta sonuçta anemi hastalığına yakalanması söz konusu olabilmektedir.
Sağlık Bakanlığınca insanlar, kil ve toprak yeme alışkanlığının sakıncaları hakkında, bilgilendirilmelidir. Toprak ve kil yeme alışkanlığı olan insanlar tesbit edilerek tedavileri yaptırılmalıdır. Çinko ve demir mineralleri eksikliğine karşı, özellikle hamile bayanlar ve kızların yeterli beslenmeleri ve mineral eksikliğini giderici önlemler alınmalıdır.
Kil ve toprak yeme alışkanlığı sonucunda vücuda alınabilecek toprak organizmalarının zararlı etkilerini önlemek için hekime başvurulmalı ve gerekli tedaviler yaptırılmalıdır. Bu durum gözetilerek toprak ve kil yememeli, insanlar bu yönde bilgilendirilmelidir.
haaa haaaabu da süpermişşş
Hepinize cok tesekkur ederim. Dualariniz guzel dilekleriniz icin.
Maalesef bugun kürtaj islemim gerceklesti. Bir hafta once doktora gitmistim ve kalp atisini bebegimi gormustum. Dun icin randevu vermisti. Rutin kontrolume gittim. Karindan bakti kalp atisi yok, vajinal bakti yine yok. Bebegin karninda ölmüs dedi. Sonrasinda 2 doktora daha gittim ama onlarda ayni seyi soylediler. Bu arada bugune kadar ne agrim ne de kanamam olmadi. Hicbir belirti vermedi. Doktorlar bebegin bana zarar vermeyecegini, ama kesenin buyuk oldugunu, bu yuzden kendiliginden düşemeyecegini soylediler. Son olarak baska bi hastaneye gittim o da ayni seyleri soyledi. Suan kanama yok ama kanama baslarsa bu sana zarar verebilir dedi. Kürtaj karari alindi. Ve kürtajim yapildi. Bu olagan bir durummus. Gebelik olusurken kromozomlarda sorun oldugunda saglikli bir gebelik olusmaz, Bu surunda da vucut gebeligi sonlandirirmis. 2 ay dinlenme verdi. Sonrasinda yeniden bebek sahibi olabilirmisim.
kendin alıyorsun canım... bazı eczaneler ve internet sitelerinde var
bunu kimseyede söylememişçünkü arka sokakta bir arap komşuları varmış yanlış anlarlar diye söyleyemedim kimseye dedi
sanki söylese arap bulup getirecekler
ben terslemek zorundaydım canım çünkü doç. e muayene olmaya gitmiştim ve onun yerine asistanı muayene etti.aslında olmayacaktım ama nasılsa dr. dedim......ama uzman olmadığını bu kadar acemi olacağını tahmin etmemiştim! dikkat etmek zorundasın düşün birde vajinal muayene yapalım daha net görürüz dedi ben kabul etmedim haliyle adam karından ultrasonu bile kullanmayı bilmiyormuş meğer..ki ben zaten 3 gün önce kendi dr. ma gitmiş keseyi ve bebeği görmüştüm üstelik bu kadar bastırmadığı halde!! .devlet hastanesine bi daha gitmem dedim o günden sonra............ zaten ben tersleyince bıraktı o da isterseniz siz doç. i bekleyin dediiklasik devlet hastanesi durumu maleseff
benimde ilk aş erdiğim şey bu oldu.. daha erkenmiş gibi geliyor yani aşerme durumu.. ama canım yok yere sarımsak çekti.. yoğurdun içine katıp yedim çok güldü eşim filan başka bişey mi bulamadın diyeyalnız değilmişiimm
sağol melekim çok dikkat ediyorum yemeği bile koltuktan kalkmadan yiyorumcanım yaa geçmiş olsun yat dile iyice inş. bu so olur birdaha yaşamazsın ama benim bir arkadaşımda vardı böyle kendini yorardı temizlik falan yapardı kaaması olurdu dinlenirdi geçerdi ama çok şükür aldı kızını kucagına uzulme emi canım
ayy hareket etmeye başlamışmı kuzucugun maşallah onaaa maşlalahh
canım devam ederse uzatır raporunu senin de işin zor vesaitle insan tedirgin oluyovalla ben de gereksiz rapordan korkarım, allah korusun bebişe bişey olur. ama kanamam ne durumda dr ne diyecek göreceğim.. 1 de ben çölyaklı olduğum için iş yerinde beslenmem çok zor ve 2 vasıta ile gidiyorum işe.. bakalım 1 ayheyet verdii sağolsun bu ay ne der hiç bilmiyorum
benim iş yerinde çalıştığım bir bayan arap istemişarabı ne yapacaktın dedim ne bileyim bir defa görsem yüzünün parlaklığına bir defa dokunsam gibi şeyler söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?