2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
tatlım 1 hafta 1 hafta alınan raporlar sorun oluyor.. ama heyet raporuna özlde de bişey yapamazlar heyet al.. eşim özelde şirketlerinde 1 bayan kanser yüzünden 6-7 aydır heyet raporlu..

doğru söylüyosun canım ben bidaha olursa 1 ay heyete gireyim de böyle olmicak çünkü işe git gel git gel
aman inşallah kesilsin de çalışayım sağlığımız yerinde olsun ben yoğun çalışmaya da razıyım valla

kız kardeşim hamileyken ne istemiş biliyor musun duvar.. yani duvar kokusu gelmiş duvarı yalamak geldi içimden diyorkimse gülmesin diye söylememiş doğurduktan sonra söyledi.. yani şu taş olayı da gerçek bencee
doktorlar hiç bişeyi kabullenmiyor ki onu kabullensinn

Son düzenleme:
doğru söylüyosun canım o dediğin kremi bende duymuştum doktor mu yazıyo peki bunu yoksa kendimiz mi alıyoruz??

bence piyasada satılan ürünlerden ziyade dogal şeyler kullanmaya çalışın. hatta sadece zeytinyağı (ancak iyi bir zeytinyağı olacak, ) tek başına yeterli. hani bizzat ablamda şahit olduğum için.

canım yaa geçmiş olsun yat dile iyice inş. bu so olur birdaha yaşamazsın ama benim bir arkadaşımda vardı böyle kendini yorardı temizlik falan yapardı kaaması olurdu dinlenirdi geçerdi ama çok şükür aldı kızını kucagına uzulme emi canım

ayy hareket etmeye başlamışmı kuzucugun maşallah onaaa maşlalahh

valla ben de gereksiz rapordan korkarım, allah korusun bebişe bişey olur. ama kanamam ne durumda dr ne diyecek göreceğim.. 1 de ben çölyaklı olduğum için iş yerinde beslenmem çok zor ve 2 vasıta ile gidiyorum işe.. bakalım 1 ayheyet verdii sağolsun bu ay ne der hiç bilmiyorum

ben terslemek zorundaydım canım çünkü doç. e muayene olmaya gitmiştim ve onun yerine asistanı muayene etti.aslında olmayacaktım ama nasılsa dr. dedim......ama uzman olmadığını bu kadar acemi olacağını tahmin etmemiştim! dikkat etmek zorundasın düşün birde vajinal muayene yapalım daha net görürüz dedi ben kabul etmedim haliyle adam karından ultrasonu bile kullanmayı bilmiyormuş meğer..ki ben zaten 3 gün önce kendi dr. ma gitmiş keseyi ve bebeği görmüştüm üstelik bu kadar bastırmadığı halde!! .devlet hastanesine bi daha gitmem dedim o günden sonra............ zaten ben tersleyince bıraktı o da isterseniz siz doç. i bekleyin dedii klasik devlet hastanesi durumu maleseff

Son düzenleme:

evet canım korkma hatta benim karnıma bastırdıgında çıkardıgım sesi duysa gulerdin bana kasma kendini demişti doktorum

benim iş yerinde çalıştığım bir bayan arap istemiş arabı ne yapacaktın dedim ne bileyim bir defa görsem yüzünün parlaklığına bir defa dokunsam gibi şeyler söyledi

evet okudum ablanınki de çok normalmiş
ama bu beslenme bozukluğundan oluyomuş

Türkiye’de bazı insanlar tarafından değişik amaçlar için kil ve toprak doğal olarak tüketilmekte ve bu durum alışkanlık halini almaktadır. Doğal olarak kil ve toprak yemenin ana nedeninin beslenme yetersizliği, demir ve çinko eksikliğine bağlı olduğu yönündedir. Yenen kil ve toprak yeme alışkanlığı, çinko emilimini engellemekte ve sonucunda da özellikle hamile bayanlar ve genç kızlar daha fazla kil ve toprak yeme ihtiyacını hissetmektedirler.
Kil ve toprak yeme sonucunda ise bünyeye binlerce ve milyonlarca toprak organizmalarından bakteri, mantar ve virüsler alınmakta, vücuda alınan organizmalar özellikle kancalı kurtlar bağırsak sistemindeki var olan besinleri de tüketmekte ve kişinin beslenme yetersizliği olmakta sonuçta anemi hastalığına yakalanması söz konusu olabilmektedir.
Sağlık Bakanlığınca insanlar, kil ve toprak yeme alışkanlığının sakıncaları hakkında, bilgilendirilmelidir. Toprak ve kil yeme alışkanlığı olan insanlar tesbit edilerek tedavileri yaptırılmalıdır. Çinko ve demir mineralleri eksikliğine karşı, özellikle hamile bayanlar ve kızların yeterli beslenmeleri ve mineral eksikliğini giderici önlemler alınmalıdır.
Kil ve toprak yeme alışkanlığı sonucunda vücuda alınabilecek toprak organizmalarının zararlı etkilerini önlemek için hekime başvurulmalı ve gerekli tedaviler yaptırılmalıdır. Bu durum gözetilerek toprak ve kil yememeli, insanlar bu yönde bilgilendirilmelidir.

canım benim,,,, ikizim 7,5 ay anormal derecede kustu yani düzenli beslenmek bi yana bebeği kilo alamayacak diye ödü koptu hep.. şükür sağlıklı ve normal kiloda doğdu minik hanım... belki de herşeyi düzenli ve yeterli yiyemediği için istedi canı

çok geçmiş olsun...seni çok iyi anlıyorum.Önceki gebeliğimde; hamile olduğumu öğrendim, keseyi gördüm, kalp atışını duydum ve kalbinin durduğunu öğrendim.Bunların hepsi 1 ay bile sürmemişti..
Sana üzme tatlı canını bile diyemiyorum, üzüleceksin biliyorum.Önce aynı şeyleri yaşamamak için ben bir daha istemiyorum dedim, 4 ay korundum ama sonra bişeyler beni dürttü yine hamileyim.Doktor diyorki bu hafta kalp atışlarını duymalıyız, herkes heyecanlı ama duysak bile ben rahat olmayacağım,öncekinide duymuştuk ama gitti.

Neyse biraz dinlen, yalnız kal..Düşün..İnşallah Allahım sana sağlıklı bir bebek nasip eder.

kızlar ceviz ve fındıgı gunde ne kadar yiyosunuz abartmayayım diye soruyorum ben girip çıktıkça alıyorum

bunu kimseyede söylememiş çünkü arka sokakta bir arap komşuları varmış yanlış anlarlar diye söyleyemedim kimseye dedi
sanki söylese arap bulup getirecekler

valla daha öyle aşerme durumlarımız çok yok yani sanırım bi kaç psikolojik şeyler var ama mesela benim sarımsak merakım gibi ama aşermeler ilerleyen aylarda artarmış inşallah bizler bulunması kolay şeyler isterizz

bence iyi yapmışın canım alttan muayene yaptırmamakla, zaten doktorların kendileri önermiyor, zorunluluk olmadıkça alttan muayeneyi.

Ben de peynir yiyorum sürekli. Öyle böyle değil ama dün gece çatalla giriştim en son ekmeksiz falan.

sağol melekim çok dikkat ediyorum yemeği bile koltuktan kalkmadan yiyorum
inşallah ben de arkadaşın gibi mutlu sonu görürüm bigün
valla kuzucuk kıçını salladı hayatımda nadir göreceğim günlerdendi canım şok oldum
ama arkası dönüktü
canım devam ederse uzatır raporunu senin de işin zor vesaitle insan tedirgin oluyo
yani bu keyfi bişey değil işverenler biraz idare edicek artık,ben ilk defa düşük yaparken rapor almıştım
çok hasta olsam da işe gelirdim yani

benim iş yerinde çalıştığım bir bayan arap istemiş arabı ne yapacaktın dedim ne bileyim bir defa görsem yüzünün parlaklığına bir defa dokunsam gibi şeyler söyledi
benim araba istemem de normalmiş demekki
neresini kemireceksem
belki parlak cilasına dokansak yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…