aman çocuklar sağlam doğsun da böbrekte taş ocaklarıyla doğurcaz napçaz artıkcanım benim,,,, ikizim 7,5 ay anormal derecede kustu yani düzenli beslenmek bi yana bebeği kilo alamayacak diye ödü koptu hep.. şükür sağlıklı ve normal kiloda doğdu minik hanım... belki de herşeyi düzenli ve yeterli yiyemediği için istedi canı
kızlar ceviz ve fındıgı gunde ne kadar yiyosunuz abartmayayım diye soruyorum ben girip çıktıkça alıyorum
kızlar ceviz ve fındıgı gunde ne kadar yiyosunuz abartmayayım diye soruyorum ben girip çıktıkça alıyorum
evet canım korkma hatta benim karnıma bastırdıgında çıkardıgım sesi duysa gulerdin bana kasma kendini demişti doktorum
bence piyasada satılan ürünlerden ziyade dogal şeyler kullanmaya çalışın. hatta sadece zeytinyağı (ancak iyi bir zeytinyağı olacak, ) tek başına yeterli. hani bizzat ablamda şahit olduğum için.
bence iyi yapmışın canım alttan muayene yaptırmamakla, zaten doktorların kendileri önermiyor, zorunluluk olmadıkça alttan muayeneyi.
Ben de peynir yiyorum sürekli. Öyle böyle değil ama dün gece çatalla giriştim en son ekmeksiz falan.
tabiki öyledir canım bende kimyasallara takıntılıyımdır zaten kendi çapımda çok araştırırım öyle içime sinmeyen bişeyi de almam...ama hakiki zeytinyağını da nereden buluruz onu bilemiyorum işte...
ben daha önceki kaybımda kalp atışı görmek için yaptırmıştım,kalp atışı yoktu 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason ve gelişim 6+2 de durmuş dendi vajinal muayene olduğu güne geliyor.. eşim hep acaba ondan mı dedi durdu ben ona dayandırmadım sonuçta sağlıklı olsa o hafta kalp atışı alırdık... bizim ki biraz psikolojik yani ama ben yine de vajinal muayene yaptırmam dedim.. yaptırmadım inşallah hiç de gerek kalmasınn
yani insan tedirgin oluyor. ben eşime dokundutturmazken...
tabiki öyledir canım bende kimyasallara takıntılıyımdır zaten kendi çapımda çok araştırırım öyle içime sinmeyen bişeyi de almam...ama hakiki zeytinyağını da nereden buluruz onu bilemiyorum işte...
peynir --zeytin bu haftalar da iyi geliyor sanki.. ama bayağı yüklendiysen bayağı özenmişsin sen ohh protein kaynağı yarasınn
aman demişler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye ben mesela bebek almıyorum kucagıma saçmala bişey olmaz diyolar ama almıyorum zorlamı kardeşim yururkenn artık nasıl bi şekle giriyosam kızıyolar gag desem bişey gug desem bişey ilk hamileligim uzun zamandır bekliyorum bırakında yaşaşayım istedigim gibi dimi ama yokkkk illa herkes bir fikir yurutecek
aynen, bende çok abartıyormuşun. abartmak zorundayım, sorumluluğum büyük yani, aptalca bir hareketim beni çok üzebilir. canım ya alma kucağına bebek felan. ters bir hareket olur Allah muhafaza.
bebek alınca ne oluyorki merak ettim[/QUOTE
bi batıl inanç varmı bilmiyorum ama ağır kaldırmamak için diyorlar. benim 1 yaşında yeğenim var. zor duruyorum bazen düşerken refleksle alıveriyorum kucağıma. kızıyorlar ama oda bebek napiyim kaderinemi terkediyim oğlumu.
bi batıl inanç varmı bilmiyorum ama ağır kaldırmamak için diyorlar. benim 1 yaşında yeğenim var. zor duruyorum bazen düşerken refleksle alıveriyorum kucağıma. kızıyorlar ama oda bebek napiyim kaderinemi terkediyim oğlumu.
Size bişi anlatayım. Annemin bir kardeşi olacakmş, anneannem hamileymiş yani. Çamaşır yıkıyormuş. Çamaşırın sabunlu suyunu da balkona doğru atmış balkon yıkansın diye. O sırada dayım da balkondaymış meğer. Tam düşecekken anneannem hemen kucaklayıp kaldırmış. Düşmüş sonra bebek de.
Benim de minik bir kuzenim var nasıl tatlı bir şey. ama hamile olduğumdan şüphelendiğim andan beri hiç kucaklamadım. Riske girmeye gerek yok.
bebek alınca ne oluyorki merak ettim
söyleki tabi kimseye bebek alma demiyoruz yanlış anlaşılma olmasın kızlar biz almamayı tercih ediyoruz bebekler çok hareketliler birden atılırlar bişe olur birazda takıntılı olunca buşekilde yaptıgımızı söyledik iki arkadaş yoksa tercih meselesidir alırsınız tabiki neden almayasınız
Size bişi anlatayım. Annemin bir kardeşi olacakmş, anneannem hamileymiş yani. Çamaşır yıkıyormuş. Çamaşırın sabunlu suyunu da balkona doğru atmış balkon yıkansın diye. O sırada dayım da balkondaymış meğer. Tam düşecekken anneannem hemen kucaklayıp kaldırmış. Düşmüş sonra bebek de.
Benim de minik bir kuzenim var nasıl tatlı bir şey. ama hamile olduğumdan şüphelendiğim andan beri hiç kucaklamadım. Riske girmeye gerek yok.
ben hiç dikkat etmiomuşum kendime şuanda onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?