2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
aman çocuklar sağlam doğsun da böbrekte taş ocaklarıyla doğurcaz napçaz artık
kızlar ceviz ve fındıgı gunde ne kadar yiyosunuz abartmayayım diye soruyorum ben girip çıktıkça alıyorum

günde 3 ceviz yiyin diyolar beyin gelişimi için önemli
ben midemden dolayı belki 1 tane yiyorum
fındık bazen yiyorum ama 1 avuç içi geçmesin diye duymuştum

kızlar ceviz ve fındıgı gunde ne kadar yiyosunuz abartmayayım diye soruyorum ben girip çıktıkça alıyorum

canım ben hamile kaldığım öğrendikten sonra abarttım her gün 30 40 tane badem ıslatıp yiyordum tiksindirmiyordum böylece, ceviz 10 tane bir o kadar da fındık şimdi bunlara bakamıyoruM BİLE TİKSİNDİM. KUSMUYORUM AMA.

bence piyasada satılan ürünlerden ziyade dogal şeyler kullanmaya çalışın. hatta sadece zeytinyağı (ancak iyi bir zeytinyağı olacak, ) tek başına yeterli. hani bizzat ablamda şahit olduğum için.

tabiki öyledir canım bende kimyasallara takıntılıyımdır zaten kendi çapımda çok araştırırım öyle içime sinmeyen bişeyi de almam...ama hakiki zeytinyağını da nereden buluruz onu bilemiyorum işte...

bence iyi yapmışın canım alttan muayene yaptırmamakla, zaten doktorların kendileri önermiyor, zorunluluk olmadıkça alttan muayeneyi.

ben daha önceki kaybımda kalp atışı görmek için yaptırmıştım,kalp atışı yoktu 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason ve gelişim 6+2 de durmuş dendi vajinal muayene olduğu güne geliyor.. eşim hep acaba ondan mı dedi durdu ben ona dayandırmadım sonuçta sağlıklı olsa o hafta kalp atışı alırdık... bizim ki biraz psikolojik yani ama ben yine de vajinal muayene yaptırmam dedim.. yaptırmadım inşallah hiç de gerek kalmasınn

canım hakiki zeytinyağını ege akdeniz tarafında tanıdıklarınız varsa size yollasın ancak öyle buluyorsun. hatta bence badem yağı cart yağı curt yağıda kullanmayın. koruyucu madde kullanıyorlar mı o bile yazmıyor üzerinde onların.
ablam şöyle yapmıştı, oda büyüklerimizden duymuştu, gerçi annemdede benim hiç çatlak yokta.
her gün bir çay kaşığı zeytin yağı içti, ılık suyla duş, duş sonrasında da karnına masaj yapar gibi bu zeytinyağını sürmüştü.hiç bir çatlak olmadı. tamamen doğal,güvenle de sürebilirsin, kafanda soru işareti kalmadan. c vitaminide önemli. hher gün bir bardak portakal suyu da içmeye çalışırsan onun da iyi olduğunu biliyorum.

Son düzenleme:

inşallah canım, birde burdaki arkadaşlar da doktorlar birşey olmaz desede yaptırmasınlar, bu vajinal muayeneyi.

yani insan tedirgin oluyor. ben eşime dokundutturmazken...

aman demişler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye ben mesela bebek almıyorum kucagıma saçmala bişey olmaz diyolar ama almıyorum zorlamı kardeşim yururkenn artık nasıl bi şekle giriyosam kızıyolar gag desem bişey gug desem bişey ilk hamileligim uzun zamandır bekliyorum bırakında yaşaşayım istedigim gibi dimi ama yokkkk illa herkes bir fikir yurutecek

canım kimyasallara takıntılı olmak zorundayız...hatta sana link veereyim kullandığın ürünlerin içeriğini yazar, hangilerini güvenle kullanabileceğini, hangilerinin zararlı olduğunu anlamana çok iyi yardımcı olur.
Cosmetics ingredients search

peynir --zeytin bu haftalar da iyi geliyor sanki.. ama bayağı yüklendiysen bayağı özenmişsin sen ohh protein kaynağı yarasınn

Yarar inşallah :) Geçen gün annemdeydim, peynir kalmamış. Allahım nasıl üzüldüm :) Gidip aldılar işte sonra. Eşim de peynir taşıyor sürekli napsın garibim.

Her gün yanımda ceviz taşıyorum, kimi zaman yiyorum kimi zaman yiyemiyorum, tiksiniyorum. Sabahtan beri bakışıyoruz cevizle daha bir parça alp ağzıma atamadım :/

aynen, bende çok abartıyormuşun. abartmak zorundayım, sorumluluğum büyük yani, aptalca bir hareketim beni çok üzebilir. canım ya alma kucağına bebek felan. ters bir hareket olur Allah muhafaza.

Bende damladım işte kızlar gambersiz düğün mü olur bakıyım nasılsınıııız

kızlar herkese merhabalar.ben bu gidişle bebeğimi yollarda doğuracağım.hamile olduğumdan beri 3 defa şehir dışı yaptım.ilkinde kayseriye gittim düğüne geçen hafta ankaradaydım bu hafta da sırada istanbul vardı.tedirgindim ama allahıma emanet ettim.doktorum ne derdi bilmiyorum hiçbirinden haberi yok ama bi sıkıntı yoktu inşallah da olmaz.topik çok ilerlemi geçmişi pek okuyamadım.bi tek evli mutlu huzurluyu gördüm çok üzüldüm allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…