2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
İlk çocuğu olanlar rahatısınız tabi ki

Üç buçuk yaşında kızım var, gerekmedikçe almıyorum artık klozete kendisi çıkabiliyor ama bazen de alıyorum mecbur...

Bu gün dizini incitmiş, mecbur aldım...

İki gece önce rüyasında korkmuş yine aldım... O da yavrum bu da yavrum... Allah ikisini de sağlık versin inş.

Aynen öyle, ilk çocuk olduğu için rahatız. Dayımın da iki çocuğu peş peşe doğmuştu. Kadın hamileliği boyunca kucağında taşıdı ilk çocuğunu. Ben sürahi bile doldurmuyorum. Onu geçtim biraz ayakta durunca azarlıyorlar, fazla ayakta kalma diye. Neyse ilk üç aylık dönem bitsin de normale dönecek herkes umarım.
Allah bağışlasın kızını. Ben de bir kızım olsun çok isterim. Şimdi olmazsa bundan sonraki kız olur inşallah :)

kıyafet değişimlerini ne zaman yapmaya başlayacaz acaba ben kilomu aldım yoksa karnımmı büyüdü bilmiyom ama kotlarım sanki daraltıyolar beni

ben kotlarıma giremiyorum düğmeler kapanmıyor. çoktan aldım hamile pantolonu taytı. kilo aldım zaten ama göbek feci

Hamile pantolonları çok büyük ama. Ben şimdilik girebiliyorum kotlara. Kemerlerini çıkarıp attım, sorun yok gibi. Hamile pantolonları ay ay olsa iyi olur ama benim lcw'de gördüklerim 8-9 aylık hamileler içindi. Kayboldum ben onların içinde.

ben de peynir hastası oldum...her türlüsü kabulüm

taytla çok rahat ediyorm ama süreklide sıkılıyorum taytan

en başta bende bikaç gün düğme acık gezmiştm 36 bedendim noluyo dedim

hiç sorma bende 36 bedenim hatta 34 bile oluyordu zorlayınca :) şimdi boyum kısa göğüsler büyük karnımla birleştiler iice nerdeyse kendimi beğenmemeye başladım kıyafetle kamufle etmeye çalışayım dedim ama oda olmadı çok komik olacam sanırım varil gibi yuvarlanıp gidecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…