İlk çocuğu olanlar rahatısınız tabi ki
Üç buçuk yaşında kızım var, gerekmedikçe almıyorum artık klozete kendisi çıkabiliyor ama bazen de alıyorum mecbur...
Bu gün dizini incitmiş, mecbur aldım...
İki gece önce rüyasında korkmuş yine aldım... O da yavrum bu da yavrum... Allah ikisini de sağlık versin inş.
kıyafet değişimlerini ne zaman yapmaya başlayacaz acaba ben kilomu aldım yoksa karnımmı büyüdü bilmiyom ama kotlarım sanki daraltıyolar beni
ben kotlarıma giremiyorum düğmeler kapanmıyor. çoktan aldım hamile pantolonu taytı. kilo aldım zaten ama göbek feci
ben en basta baya yiyordum da artık ondan da tiksindim..nolcak bu bulantılarkızlar ceviz ve fındıgı gunde ne kadar yiyosunuz abartmayayım diye soruyorum ben girip çıktıkça alıyorum
ben kotlarıma giremiyorum düğmeler kapanmıyor. çoktan aldım hamile pantolonu taytı. kilo aldım zaten ama göbek feci
Yarar inşallah :) Geçen gün annemdeydim, peynir kalmamış. Allahım nasıl üzüldüm :) Gidip aldılar işte sonra. Eşim de peynir taşıyor sürekli napsın garibim.
Her gün yanımda ceviz taşıyorum, kimi zaman yiyorum kimi zaman yiyemiyorum, tiksiniyorum. Sabahtan beri bakışıyoruz cevizle daha bir parça alp ağzıma atamadım :/
ben en basta baya yiyordum da artık ondan da tiksindim..nolcak bu bulantılar
Hamile pantolonları çok büyük ama. Ben şimdilik girebiliyorum kotlara. Kemerlerini çıkarıp attım, sorun yok gibi. Hamile pantolonları ay ay olsa iyi olur ama benim lcw'de gördüklerim 8-9 aylık hamileler içindi. Kayboldum ben onların içinde.
bana 38 beden oluyo şimdlk ama o da sıkıyor yemek yeyince...daha şimdiden hamile kıyafeti giymek de istemiyorumkıyafet değişimlerini ne zaman yapmaya başlayacaz acaba ben kilomu aldım yoksa karnımmı büyüdü bilmiyom ama kotlarım sanki daraltıyolar beni
ben en basta baya yiyordum da artık ondan da tiksindim..nolcak bu bulantılar
bana 38 beden oluyo şimdlk ama o da sıkıyor yemek yeyince...daha şimdiden hamile kıyafeti giymek de istemiyorum
ben de peynir hastası oldum...her türlüsü kabulüm
Protein ağırlıklı beslenenlerin oğulları oluyormuş, meyve yiyenlerin kızları :)
en başta bende bikaç gün düğme acık gezmiştm 36 bedendim noluyo dedimbende istemiyorum ama darlanıyorum düğme açık geziom üstümdekiler uzun allahtan kimse farketmiyor
Protein ağırlıklı beslenenlerin oğulları oluyormuş, meyve yiyenlerin kızları :)[/QUO
ciddimisnbi kızm var ,inş dediğin gibi olur...en basta saglıklı olsun da...
en başta bende bikaç gün düğme acık gezmiştm 36 bedendim noluyo dedim
Ya benim bulantım çok yok ama bir şeyden tiksinince bir daha yiyemiyorum. Altın çöreği çok seviyordum mesela. Bir gün yerken tuhaf geldi tadı, o günen beri yiyemiyorum. Görmek bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?