2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben de öyle yaa...bu halim bi tuhaf geliyor alısamadım daha..

gebe nin 36 beden pantolon ve taytını aldım cillop. acaip rahatım bluzlerim daha olduğu için kimse hamile pantolonu oldğunu anlamıyor ve ben rahat ediyorum

tamam tatlım sağolasın,,aldım adresi kısa yollarıma da ekledim artık burdan bakar kullanırım :))

kızlar diğer topiklerde gezinirken bebeklerin cinsiyet tahminleriyle ilgili bir konu buldum doğruluğu ne kadar kanıtlanmıştır bilemicem ama bebeğinin cinsiyetini erken öğrenmek isteyen ben ve benim gibi meraklı anneler için faydalı olacağını düşünüp sizlere de linki vermek istedim,,şahsen ben ultrason görüntülerinden takip edicem bakalım bişey kaybetmeyiz ya :))

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/546451-dr-soylemeden-gorun-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html

gebe nin 36 beden pantolon ve taytını aldım cillop. acaip rahatım bluzlerim daha olduğu için kimse hamile pantolonu oldğunu anlamıyor ve ben rahat ediyorum

Ben hamile değilken 38 bedendim, ama boyum baya uzun, inceydim yani. Şimdi de hamile gibi değil göbekli zayıf biri gibi görünüyorum. Hamile olduğum anlaşılsa daha mutlu olacağım :) Böyle basbaya tipsizim çünkü.
Gebe'nin sitesine baktım şimdi, çok güzel ürünleri var da nerde satılır hiç bilmiyorum ki.

ayy ne güzel yaa herkes bi şeye aşermiş bişeyler yiyo canı istiyo benim bulantılarım yok ama canım hiç bişey istemiyor hatta iştahsızlık başladı ilaçlarım olmasa ağzıma bi lokma koyasım yok zorla yemeye çalışıyorum o da yarım porsiyon anca.. yarın kontrolüm var dr a soracağım bu iştah eksikliğini kusmadığım halde bırak kilo almayı zayıflayacağım bi gögüsler şiş maşallah... karın yok gibi..

ne güzel iste mide bulantisi yok istahsizlik ama ileriye dogru acilir istahin tabi sen yinede sor doktora

Ben de çok acıkıyorum. İki kaşık yiyorum doyuyorum. Sonra yine çok acıkıyorum e her seferinde de kurulu sofra bulamadığım için abur cubur yiyorum. Öğlen mis gibi yemekler vardı ofiste. Nasıl hevesle kuruldum. Çorbayı bile bitiremedim. Şimdi de acıktım gittim simit aldım yedim. Çok kilo alacağım bu gidişle :/

mide bulantin varmi benim arada bulaniyor, biraz birsey atistirdimmi geciyor ama bazende canim birsey istemiyor

Bu ikinci ağlama nöbetim oldu bu hafta, bıktım benimkinin internette dizi seyretmesinden adam uyumaya pcyle gidio fena kavga ettik evlendiimizden beri doğru düzgün sohbet edemiyoruz ev arkı gibiyiz duygusallık yok sonunda hamilelikle beraber patlak verdi pcyi bana teslim etti değişecekmiş görücez uff çok üzdüm kendimi perşembe bi dra gitsem içim rahatlicak bebeğimden hiç ses seda yok ağrım yok bu ara bi kasığım ağrısa sevinicem başım ağrıo anca ağrısa dert ağrımasa dert bu hafta çok gerginim

canım ya o diziler bağımlılık yapıyor resmen sezon bitinceye kadar rahat edemezsin. üzme kendini, birde sen o eve geldiği zaman başka şeylerle uğraş, bakalım sen başka şeylerle uğraşıp onunla ilgilenmediğin zaman seni anlayacakmıymış. hatta evde pc tek ise eline sen al, bugün vermeyeceğim benim işim felan var de.

Çokta kafana takma bebeğini de üzersin biz kadınlar normalde ilgi bekleyen insanlarız özellikte hamilelikte daha fazla artıyor bu istek bir de sanırım daha tahammülsüz oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…