Protein ağırlıklı beslenenlerin oğulları oluyormuş, meyve yiyenlerin kızları :)[/QUO
ciddimisnbi kızm var ,inş dediğin gibi olur...en basta saglıklı olsun da...
Eheheh öyle okudum ne bileyim. Hep beraber test edeceğiz işte doğruluğunu. Off bir ay kaldı cinsiyetini öğrenmeme, çok heyecanlanıyorum. Arkadaşım 14 haftalıkken öğrendi, ben de ona güveniyorum inşallah çok saklanmaz bebeğim. Çatlatmaz anneyle babayı :)
hiç sorma bende 36 bedenim hatta 34 bile oluyordu zorlayınca :) şimdi boyum kısa göğüsler büyük karnımla birleştiler iice nerdeyse kendimi beğenmemeye başladım kıyafetle kamufle etmeye çalışayım dedim ama oda olmadı çok komik olacam sanırım varil gibi yuvarlanıp gidecem :)
ben de öyle yaa...bu halim bi tuhaf geliyor alısamadım daha..[/Q
geçici durum napalım artık en az kiloyla çıkarız inşallah herkese iyi akşamlar mesai bitimi ben eve gider :)
oglansa zaten daha erken anlasılabiliyormus galiba...kız daha gec 16 haftada falan ancaymıs...gerci ben kızımı 20. haftada ögrenmştm ama 10sene önceEheheh öyle okudum ne bileyim. Hep beraber test edeceğiz işte doğruluğunu. Off bir ay kaldı cinsiyetini öğrenmeme, çok heyecanlanıyorum. Arkadaşım 14 haftalıkken öğrendi, ben de ona güveniyorum inşallah çok saklanmaz bebeğim. Çatlatmaz anneyle babayı :)
gebe nin 36 beden pantolon ve taytını aldım cillop. acaip rahatım bluzlerim daha olduğu için kimse hamile pantolonu oldğunu anlamıyor ve ben rahat ediyorum
canım kimyasallara takıntılı olmak zorundayız...hatta sana link veereyim kullandığın ürünlerin içeriğini yazar, hangilerini güvenle kullanabileceğini, hangilerinin zararlı olduğunu anlamana çok iyi yardımcı olur.
Cosmetics ingredients search
oglansa zaten daha erken anlasılabiliyormus galiba...kız daha gec 16 haftada falan ancaymıs...gerci ben kızımı 20. haftada ögrenmştm ama 10sene önce
İşte arkadaşım kız olduğu halde 14 haftalıkken öğrendi. Ben de o yüzden heyecanlanıyorum.
gebe nin 36 beden pantolon ve taytını aldım cillop. acaip rahatım bluzlerim daha olduğu için kimse hamile pantolonu oldğunu anlamıyor ve ben rahat ediyorum
ayy ne güzel yaa herkes bi şeye aşermiş bişeyler yiyo canı istiyo benim bulantılarım yok ama canım hiç bişey istemiyor hatta iştahsızlık başladı ilaçlarım olmasa ağzıma bi lokma koyasım yok zorla yemeye çalışıyorum o da yarım porsiyon anca.. yarın kontrolüm var dr a soracağım bu iştah eksikliğini kusmadığım halde bırak kilo almayı zayıflayacağım bi gögüsler şiş maşallah... karın yok gibi..
ayy ne güzel yaa herkes bi şeye aşermiş bişeyler yiyo canı istiyo benim bulantılarım yok ama canım hiç bişey istemiyor hatta iştahsızlık başladı ilaçlarım olmasa ağzıma bi lokma koyasım yok zorla yemeye çalışıyorum o da yarım porsiyon anca.. yarın kontrolüm var dr a soracağım bu iştah eksikliğini kusmadığım halde bırak kilo almayı zayıflayacağım bi gögüsler şiş maşallah... karın yok gibi..
Ben de çok acıkıyorum. İki kaşık yiyorum doyuyorum. Sonra yine çok acıkıyorum e her seferinde de kurulu sofra bulamadığım için abur cubur yiyorum. Öğlen mis gibi yemekler vardı ofiste. Nasıl hevesle kuruldum. Çorbayı bile bitiremedim. Şimdi de acıktım gittim simit aldım yedim. Çok kilo alacağım bu gidişle :/
bebek alınca ne oluyorki merak ettim
Bu ikinci ağlama nöbetim oldu bu hafta, bıktım benimkinin internette dizi seyretmesinden adam uyumaya pcyle gidio fena kavga ettikevlendiimizden beri doğru düzgün sohbet edemiyoruz ev arkı gibiyiz duygusallık yok sonunda hamilelikle beraber patlak verdi pcyi bana teslim etti değişecekmiş görücez uff çok üzdüm kendimi perşembe bi dra gitsem içim rahatlicak bebeğimden hiç ses seda yok ağrım yok bu ara bi kasığım ağrısa sevinicem başım ağrıo anca ağrısa dert ağrımasa dert bu hafta çok gerginim
ben de peynir hastası oldum...her türlüsü kabulüm
Bu ikinci ağlama nöbetim oldu bu hafta, bıktım benimkinin internette dizi seyretmesinden adam uyumaya pcyle gidio fena kavga ettikevlendiimizden beri doğru düzgün sohbet edemiyoruz ev arkı gibiyiz duygusallık yok sonunda hamilelikle beraber patlak verdi pcyi bana teslim etti değişecekmiş görücez uff çok üzdüm kendimi perşembe bi dra gitsem içim rahatlicak bebeğimden hiç ses seda yok ağrım yok bu ara bi kasığım ağrısa sevinicem başım ağrıo anca ağrısa dert ağrımasa dert bu hafta çok gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?