2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
selam kızlar bu başlığı yeni farkettim bende aşırı bulantı var peynir ekmek yiyorum herşey kokuyor yolda yürüyemiyorum şu bir ay da hayırlısıyla geçseydi

mide bulantin varmi benim arada bulaniyor, biraz birsey atistirdimmi geciyor ama bazende canim birsey istemiyor

Her zaman değil. Sabahları hiç olmuyor mesela. Yemek kokusu ağır gelebiliyor genelde. Ama hiçbir şey çıkarmadım henüz. İnşallah da böyle gider.
Ama bulantı şikayetim var demek diğer hamilelere haksızlık olur. Ben çok iyiyim.
Sık sık acıkıp iki lokmada doymak kilo aldırıyor ama işte. Etrafımda o an ne varsa onu yiyorum çünkü.

Dertlenme canım ya. Bizde de gerginli oluyor tabii. Dün akşam ben de eşime dönüp "neden öyle bakıyorsun, yemek yesene" dedim. Bayaa da sinirlendim, bana bakıyor yemek yemiyordu. Halbuki kızacak bir şey yok, anlık esti işte. Neyse allahtan anlayış gösterdi.
Senin kızdığın durum biraz farklı ama üzme kendini yine de. Eşin seni ne kadar seviyor baksana, vermiş işte pc'yi.

Kendini de üzme, bebeğin de üzülmesin. Bir de bu sıralar bir doktora git bence. Sen çok yıprandın beklerken.

Hiç kendinizi üzmeyin arkadaşlar lütfen o huyları değimiyor 17.yılımız evliliğimizin beraber büyüdük eşimle oğlumla ama her dönem farklı bişey çıkar dizi biter okey başlar okey biter farklı bir oyun gelir yerine o geçer at yarışı hepsini yaşadım yaşamayada devam ediyorum ama artık üzmüyor bu durum beni neden derseniz değişik aileler gördüm arkadaşkarımın eşlerini gördüm evde gelmemek için bin türlü bahane bulurlar geldiklerinde yalakalıklarını yapıp 22;30 da yatarlarmış zaten geliş saatleri 20 gibi ve daha ne yalan dolanlar aldatmalar falan bunları görünce diyorsunuzki en azından eşim eve gelmek için can atıyor yalanı dolanı yok gözünün ucuyla başkasına bakmaz bile heryere benke gider bende ne yaptım beraber dizi izlediim veli efendiye bile gittim zananında :) zamanla azalıyor zaten ama asla bitmiyor söylendikcede artıyor o nedrnle kendinizi üzmeyin yasank asla koymayın bu sefer dışarda yapmaya çalışır aynı şeyleri tabi karar siZin ama ben yaşadıklarımı oaylaşmak istedim ALLAH başınızı bozmasın önemli oşan empati yapıp orta yolu bulmak

Çok teşekkür ederim canım. Parça patolojiye gitti. Bu hafta sonuçları gelecek. Ama ilk gebelikte çok net sonuçlar elde edilmiyormuş. Ancak aynı durum tekrar ederse bir neden bulabiliyorlarmış. Yinede gelecek sonucu bekliyoruz.

Doktorum 2 ay dinlen sonrasında yeniden deneyebilirsin dedi. Bu defa acele etmek istemiyorum. Hemen testi yapar yapmaz doktora koşmak istemiyorum. Biraz büyüsün ondan sonra giderim heralde diye düşünüyorum.

kızlar sabah midem bulanıyor diye aksam yaptım temizliğimi kokuyodum artık yanı benim eşiim müzisyen gece calsııyo o yuzden bende genelde aksam o gidince yaparım temizliğimi bugun sadece süpürüp sildim bişeyde yiyemiyorum doğru düzgün belim ve kasıklarıma ağrı girdi korkuyorum inşallah bişey olmaz bebişime yordum onu galıbaaa

Doğru söylüosun canım bende gerginim hamilelikten tüm yaptıkları söyledikleriaklıma gelio resmen batar oldu her hareketi haklıydım ama:) deşarj oldum şuan:) benim biran önce dra gitmem lazım perşembeye randevum var bide buhafta pek belirti yaşamayınca tedirgin oldum işte bebişim iyimi diye endişeleniyorum anneden babadanda uzaktayım ya onunda etkisi var gurbet hamilesiyim ben:)

Canım bende başka şeyle uğraşınca iki takılıo falan bana sonra yine sezonluk dizi bıktım valla pcde bi tane değil ama elinden aldım benden arada gazeteye bakacak öyle anlaştık bu kadar önemsediğini bilmiodum diyo pişkin pişkin aylardır söylüyorum halbuki:) akıllandı galiba empati yaptım haklısın dedi bide lig tvyi bıraksa şu hamilelik döneminde azcık değişsin istiyorum

Bizde evden tv kaldırdık düşünün o denli ben hiç sevmem tv bakmayı eşimde çok dalıyorum gerek yok diye kaldırdı ama pc var illaki bi film bi dizi seyrediyor bir arkadaşında dediği gibi tamamen bitmiyor bazen benimde sıkıldığım oluyor maçta seyretmez bi düşününce ne yapsın adam kitapta okuyor herakşam artık biraz bende biraktım sevmesemde yanında oturuyorum 7 de eve geliyor Allah'tan kötü alışkanlığı filan yok sigara bile içmez oyüzdenartık takmamaya çalışıyorum Facebook bile beraber bakarız başta çok takıyordum insanlık halıi ama iyice düşününce hak veriyor insan sende izme canını arkadaşım boşver

Doktor 7+0 da kalp atışı için çağırdı. Karından ultrasonla görülür mü arkadaşlar peki?
ben alttan muayene ile 6+1 de sesi duymadım ama ekranda gördüm canım

canım benim gözünü seveyim ev pis kalsın ama yapma şu işleri. hele şu 3 ay bitsin. bak biz daha önce de düşük yaptık dikkat edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…