mide bulantin varmi benim arada bulaniyor, biraz birsey atistirdimmi geciyor ama bazende canim birsey istemiyor
Doktor 7+0 da kalp atışı için çağırdı. Karından ultrasonla görülür mü arkadaşlar peki?
Bu ikinci ağlama nöbetim oldu bu hafta, bıktım benimkinin internette dizi seyretmesinden adam uyumaya pcyle gidio fena kavga ettikevlendiimizden beri doğru düzgün sohbet edemiyoruz ev arkı gibiyiz duygusallık yok sonunda hamilelikle beraber patlak verdi pcyi bana teslim etti değişecekmiş görücez uff çok üzdüm kendimi perşembe bi dra gitsem içim rahatlicak bebeğimden hiç ses seda yok ağrım yok bu ara bi kasığım ağrısa sevinicem başım ağrıo anca ağrısa dert ağrımasa dert bu hafta çok gerginim
görülür canım 7+2 de duydum ben
rabbim tüm bebek bekleyen anne adaylarını ve bebeklerini korusun sağlıklı gine kucaklarına almayı nasip eder inşallahhh
Aminnn. Allah senin de bebeğini korusun. Ne güzel az kalmış bebeğini kucaklamaya.
amin canım sağolasın.5,ayımız bitti
Dertlenme canım ya. Bizde de gerginli oluyor tabii. Dün akşam ben de eşime dönüp "neden öyle bakıyorsun, yemek yesene" dedim. Bayaa da sinirlendim, bana bakıyor yemek yemiyordu. Halbuki kızacak bir şey yok, anlık esti işte. Neyse allahtan anlayış gösterdi.
Senin kızdığın durum biraz farklı ama üzme kendini yine de. Eşin seni ne kadar seviyor baksana, vermiş işte pc'yi.
Kendini de üzme, bebeğin de üzülmesin. Bir de bu sıralar bir doktora git bence. Sen çok yıprandın beklerken.
Evli mutlu canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Ben de 2 kayıp yaşadım zor biliyorum ama rabbim hayırlı zamanda sana sağlıkla bi evlat nasip etsin
Herşeyde bir hayır var mutlaka.Yaptırabiliyorsan araştırma yaptır
sonraki gebeliğinde önlemini alırsın en azından
sen sağlıklı olduğun sürece bebeğine kavuşman mümkün
kendine iyi bak çabucak toparlan inşallah
çok geçmiş olsun...seni çok iyi anlıyorum.Önceki gebeliğimde; hamile olduğumu öğrendim, keseyi gördüm, kalp atışını duydum ve kalbinin durduğunu öğrendim.Bunların hepsi 1 ay bile sürmemişti..
Sana üzme tatlı canını bile diyemiyorum, üzüleceksin biliyorum.Önce aynı şeyleri yaşamamak için ben bir daha istemiyorum dedim, 4 ay korundum ama sonra bişeyler beni dürttü yine hamileyim.Doktor diyorki bu hafta kalp atışlarını duymalıyız, herkes heyecanlı ama duysak bile ben rahat olmayacağım,öncekinide duymuştuk ama gitti.
Neyse biraz dinlen, yalnız kal..Düşün..İnşallah Allahım sana sağlıklı bir bebek nasip eder.
Dertlenme canım ya. Bizde de gerginli oluyor tabii. Dün akşam ben de eşime dönüp "neden öyle bakıyorsun, yemek yesene" dedim. Bayaa da sinirlendim, bana bakıyor yemek yemiyordu. Halbuki kızacak bir şey yok, anlık esti işte. Neyse allahtan anlayış gösterdi.
Senin kızdığın durum biraz farklı ama üzme kendini yine de. Eşin seni ne kadar seviyor baksana, vermiş işte pc'yi.
Kendini de üzme, bebeğin de üzülmesin. Bir de bu sıralar bir doktora git bence. Sen çok yıprandın beklerken.
canım ya o diziler bağımlılık yapıyor resmen sezon bitinceye kadar rahat edemezsin. üzme kendini, birde sen o eve geldiği zaman başka şeylerle uğraş, bakalım sen başka şeylerle uğraşıp onunla ilgilenmediğin zaman seni anlayacakmıymış. hatta evde pc tek ise eline sen al, bugün vermeyeceğim benim işim felan var de.
Canım bende başka şeyle uğraşınca iki takılıo falan bana sonra yine sezonluk dizi bıktım valla pcde bi tane değil ama elinden aldım benden arada gazeteye bakacak öyle anlaştık bu kadar önemsediğini bilmiodum diyo pişkin pişkin aylardır söylüyorum halbuki:) akıllandı galiba empati yaptım haklısın dedi bide lig tvyi bıraksaşu hamilelik döneminde azcık değişsin istiyorum
ben alttan muayene ile 6+1 de sesi duymadım ama ekranda gördüm canımDoktor 7+0 da kalp atışı için çağırdı. Karından ultrasonla görülür mü arkadaşlar peki?
kızlar sabah midem bulanıyor diye aksam yaptım temizliğimi kokuyodum artık yanı benim eşiim müzisyen gece calsııyo o yuzden bende genelde aksam o gidince yaparım temizliğimi bugun sadece süpürüp sildim bişeyde yiyemiyorum doğru düzgün belim ve kasıklarıma ağrı girdi korkuyorum inşallah bişey olmaz bebişimeyordum onu galıbaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?