2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın hepinizee bulantılarla uyandım bugün.. zorla kahvaltı yaptım ama ne yediysem çıkardım.. işe gelmeden olması daha iyi tabi.........şimdi biraz daha iyi gibiyim.. genelde günde 1 defa kusuyorum o da sabah oldu bu defa inşallah gün için rahatımm

kızlar iki gundur kasık agrılarım arttı böyle sızı seklinde arada vajinadada oluyo korkmaya başlıyorum artık allah esirgesin kuzularımız

gunaydın canım .. geçmiş olsun.. kaç kilosun?

kızlar iki gundur kasık agrılarım arttı böyle sızı seklinde arada vajinadada oluyo korkmaya başlıyorum artık allah esirgesin kuzularımız

aynen bana da oluyo.. alttan sızlatıyo dimi ... yanlız değilsin.. bel agrısı da oluyor bende.

aay canıım benim. ben kusunca eşim nerdeyse göbek atıyooo. oooh oooh ne güzel belirti var diyeeben de bu ara çook kusuyorum. bakalım bu sabah kusarım diye daha hiçbir şey yemedim

aynen bana da oluyo.. alttan sızlatıyo dimi ... yanlız değilsin.. bel agrısı da oluyor bende.

kızlar bu ağrılar çoğumuzda oluyor. normal bir ağrıı

günaydın kızlarrrr:):)
3-4 gündür mide bulantım yoktu bu sabah mide bulantısıyla uyandım.
malesef çıkartamadım. o zaman heryerimi kasmaktan
ağrıyor şimdi. gidip biraz yeşilzeytin yicem,ekmekle.
la uyandım

kızlar benimde gögüslerim çok şişti ve ağrı yapıyor. dün gece üstlerine yatmışım acıyla
uyandım. internette okudum mutlaka iç çamaşırı giyilmesi lazımmış yoksa sarkmaalr oluşurmuş
öyle yazıyordu.

merhaba arkadaşlar günaydın foruma yeni katıldım. 6 sene sonra kavusucaz ıns bu defa bebegımıze bizimki mucıze gıbı bısey oldu 2 tüp tedavısı ilk tedavı negatıf ikincide tutu haberını aldık 3 gun sonra düştu tabi bılemedık o ihtımalı yakınlarımızada soylemıtık 3 gun sonra düştü demek cok zor oldu rabbımın mucızesı hemen o arkasından hamıle kalmısım ben 3. tedavı için görusmeye bıle gıtmıstımkı Allahım tekrar yasatmadı o tedavı surecını verdı cok sukur rabbım isteyen herkese nasıp etsın ıns yavas yavas 12. haftaya yaklasıyoruz inş bugune kadar geldık nasıp olur kucagımızada alırız Allah herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş

günaydın herkese benimde sabah ilk kalkınca oluyor miğde bulantım ama çok değil salatalık yiyorum ben uyanır uyanmaz sonra bi daha hiç hissetmioyorum

gunaydın canım .. geçmiş olsun.. kaç kilosun?

1.70 boy-- 58 kg.....henüz ne aldım ne verdim.............. benim normalde herşeyden midem bulanır yani hamile olmadan da öyleydim ona rağmen yine az kusuyorum bulantı olmasa günde 1-2 defa kusmayı kusmaktan saymam da bulantı zorluyor

günaydın herkese benimde sabah ilk kalkınca oluyor miğde bulantım ama çok değil salatalık yiyorum ben uyanır uyanmaz sonra bi daha hiç hissetmioyorum

bi kaç kişi de bana salatalık yeme miden bulanır dedi hee hee herkese farklı etki yapıyoo demekki

canım hayırlı uğurlu olsun beklemisin ama Rabbim mükafatını vermiş şükür.. inşallah sağlıkla kucağına alırsınn

iyisin kilo sorunun yok.. ben 163 ve 49 kiloyum allahtan kusmuyorum

günaydın yeşil zeytinciii bende bi süredir azaldı göğüs acısı diyordum dün gece bende sızlamayla uyandım..... ama çamaşırla da yatılmaz ki yaa :S

Son düzenleme:
iyisin kilo sorunun yok.. ben 163 ve 49 kiloyum allahtan kusmuyorum

sen zayıfsın bayağı eskiden bende çok zayıftım boyuma göre vitamin şurubu ile aldım kiloyu.. hakikaten iyi ki kusmuyorsun.. bende kilo verecek kadar kusmuyorum.. ama benim ikizim var ekimde doğum yaptı o da çok zayıftı çok kustu ilk 4 ay hep kilo verdi sonrasında 10 kg alıp doğuma öyle gitti.. aşırı zayıflarda kusma daha fazla olabiliyormuş bünyeden dolayı şükür sen rahatsın hep böyle ol inşallah

sabah durakta otobüs beklerken ablamın biri karnıburnunda 2 gün sonra doğaracak resmen yaktı sigarasını içmeye başladı bende sigara kullanan biriydim ama bu şekildede içilmezki canım istedi onu öyle görünce şimdide aklımdan çıkmıyor

YAA ne insanlar var hayret!! özenme canım sen doğru olanı yapıyorsun karnındaki çocuğa yazık... benim kuzenimde içmişti dayanamaıyorum deyip açıklaması da şuydu duyduğum en aptalca şey sigaradan ötürü çocuğun sayısal zekası gelişmezmiş benimki de sözelci olsun !!!!!!!!!!!!!! böyle açıklama böyle bahane bulunamaz...

oda bahaneyi abartmış tmm açık açık desin bırakamıyom die ben içmiyorum içmeyecemde inşallah tutacam kendimi ama böyle aklıma gelince nasıl oyalıcam kendimi bilmiom eeee çocuğu nasıl oldu peki sağlıklımı doğdu

Ya bu işin dalgası olur mu insanlar evlet hasretiyle yanıp tutuşuyor Allahın verdiği cana kimiside önem vermiyor çok sinirleniyorum öyle şeylere ben de içiyordum ama bebeğimin olabilme ihtimalini hissettiğim andan beri ağzıma almıyorum ortamında bile durmuyorum bebeğimin sağlığı benim zevkimden daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…