- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
günaydın hepinizee bulantılarla uyandım bugün.. zorla kahvaltı yaptım ama ne yediysem çıkardım.. işe gelmeden olması daha iyi tabi.........şimdi biraz daha iyi gibiyim.. genelde günde 1 defa kusuyorum o da sabah oldu bu defa inşallah gün için rahatımm
kızlar iki gundur kasık agrılarım arttı böyle sızı seklinde arada vajinadada oluyo korkmaya başlıyorum artık allah esirgesin kuzularımız
aay canıım benim. ben kusunca eşim nerdeyse göbek atıyooo. oooh oooh ne güzel belirti var diyeegünaydın hepinizee bulantılarla uyandım bugün.. zorla kahvaltı yaptım ama ne yediysem çıkardım.. işe gelmeden olması daha iyi tabi.........şimdi biraz daha iyi gibiyim.. genelde günde 1 defa kusuyorum o da sabah oldu bu defa inşallah gün için rahatımm
kızlar iki gundur kasık agrılarım arttı böyle sızı seklinde arada vajinadada oluyo korkmaya başlıyorum artık allah esirgesin kuzularımız
aynen bana da oluyo.. alttan sızlatıyo dimi ... yanlız değilsin.. bel agrısı da oluyor bende.
gunaydın canım .. geçmiş olsun.. kaç kilosun?
günaydın herkese benimde sabah ilk kalkınca oluyor miğde bulantım ama çok değil salatalık yiyorum ben uyanır uyanmaz sonra bi daha hiç hissetmioyorum
merhaba arkadaşlar günaydın foruma yeni katıldım. 6 sene sonra kavusucaz ıns bu defa bebegımıze bizimki mucıze gıbı bısey oldu 2 tüp tedavısı ilk tedavı negatıf ikincide tutu haberını aldık 3 gun sonra düştu tabi bılemedık o ihtımalı yakınlarımızada soylemıtık 3 gun sonra düştü demek cok zor oldu rabbımın mucızesı hemen o arkasından hamıle kalmısım ben 3. tedavı için görusmeye bıle gıtmıstımkı Allahım tekrar yasatmadı o tedavı surecını verdı cok sukur rabbım isteyen herkese nasıp etsın ıns yavas yavas 12. haftaya yaklasıyoruz inş bugune kadar geldık nasıp olur kucagımızada alırız Allah herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
1.70 boy-- 58 kg.....henüz ne aldım ne verdim.............. benim normalde herşeyden midem bulanır yani hamile olmadan da öyleydim ona rağmen yine az kusuyorumbulantı olmasa günde 1-2 defa kusmayı kusmaktan saymam da bulantı zorluyor
günaydın kızlarrrr:):)
3-4 gündür mide bulantım yoktu bu sabah mide bulantısıyla uyandım.
malesef çıkartamadım. o zaman heryerimi kasmaktan
ağrıyor şimdi. gidip biraz yeşilzeytin yicem,ekmekle.
la uyandım
kızlar benimde gögüslerim çok şişti ve ağrı yapıyor. dün gece üstlerine yatmışım acıyla
uyandım. internette okudum mutlaka iç çamaşırı giyilmesi lazımmış yoksa sarkmaalr oluşurmuş
öyle yazıyordu.
bi kaç kişi de bana salatalık yeme miden bulanır dedi hee hee herkese farklı etki yapıyoo demekki
iyisin kilo sorunun yok.. ben 163 ve 49 kiloyum allahtan kusmuyorum
sabah durakta otobüs beklerken ablamın biri karnıburnunda 2 gün sonra doğaracak resmen yaktı sigarasını içmeye başladı bende sigara kullanan biriydim ama bu şekildede içilmezki canım istedi onu öyle görünce şimdide aklımdan çıkmıyor
YAA ne insanlar var hayret!! özenme canım sen doğru olanı yapıyorsun karnındaki çocuğa yazık... benim kuzenimde içmişti dayanamaıyorum deyip açıklaması da şuydu duyduğum en aptalca şey sigaradan ötürü çocuğun sayısal zekası gelişmezmiş benimki de sözelci olsun !!!!!!!!!!!!!! böyle açıklama böyle bahane bulunamaz...
salatalık benim de midemi bulandırıyorbi kaç kişi de bana salatalık yeme miden bulanır dedi hee hee herkese farklı etki yapıyoo demekki
YAA ne insanlar var hayret!! özenme canım sen doğru olanı yapıyorsun karnındaki çocuğa yazık... benim kuzenimde içmişti dayanamaıyorum deyip açıklaması da şuydu duyduğum en aptalca şey sigaradan ötürü çocuğun sayısal zekası gelişmezmiş benimki de sözelci olsun !!!!!!!!!!!!!! böyle açıklama böyle bahane bulunamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?