2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

sigara mı?kokusundan fersah fersah kaçıyorum.içene düşman oluyorum kocam dahil...berbat ediyor beni kokusu...

ben hamile olduğumu bilmiodum 6.haftasında öğrendim o zmna kadarda püfür püfür içtim ondan bile korktum halada korkuorum ama nasıl lanet bişeyse aklımdan çıkmıo

aynen bana da oluyo.. alttan sızlatıyo dimi ... yanlız değilsin.. bel agrısı da oluyor bende.

ay kızlar yalız olmadıgıma sevindim korkuyorum çuku allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin çokm az kaldı dayanalım inş.

canım gözü aydın işte insan bir süre inanamıyor deilmi aynı haftadayız rabbim saglıkla kucagımıza almayıda nasip etsin iş.

owww bende sigara kullanan birisi olarak çok şükürki kuzucugum tiksindirdi beni kokusuna tahammulum yok evde eşime içirmiyorum o denli ins. sende tiksinirsi canım

benm de bel agrım oldu dün...bulantı tam gaz devam...ben haftayı bekleyemicem ,perşembe bi gideym bakayım bebişim napıor?hali keyfi nasıl
bel daha fea zaten sır ustu uzaıyosun ayakları topluyosunda banamısın demi sızlıyo ince ince allah kolaylık versi cnm

kizlar son iki günüm kaldi doktora gitmeme merakla bekliyorum acaba kac haftalik baya oldu diye düsünüyorum püfff beklemek cok zor Rabbim yardimcimiz olsun

günaydın tatlım patolojide sadece o parçanın ne olduğunu tespit ediyormuş düşük mü kist mi vs..2 düşük olmadan araştırmıyolar maalesef
aslında genetik incelemeye göndermek gerek
biz 2. yi genetiğe yollamıştık sonuç 1 ay sonra çıkmıştı meğer bebekte sorun yokmuş
meğerse pıhtılaşma varmış bende,şimdi iğne oluyorum hergün
canım benim allah tekrar yaşatmasın.

günaydın canım ben de öğürdüm ama kusmadım karnım ağrıdı zorlanınca
1 poaça yedim bastırdı
kızlar iki gundur kasık agrılarım arttı böyle sızı seklinde arada vajinadada oluyo korkmaya başlıyorum artık allah esirgesin kuzularımız
canım bende de 2 gündür var sinir oldum yaa,geçen hafta acile gittiğimde doktor önemli değil rahim büyüyo normal dedi
ama ben 2 düşük yaptığım için korkuyorum haliyle vajen kısmında da garip batmalar falan oluyo çözemedim

benimkilerde bomba gibi destekli sütyen giyinin diyolar anca onlar topluyo
ama benimkiler küçük gelmeye başladı dışarı çıkabilsem alıcam da yatıştayım
alttan kaçıyolar ben düzeltiyorum geçinip gidiyoruz
ay ne güzel yaa çok seviniyorum böyle şeyleri okuyunca allah tamamına erdirsin sağlıkla
sabrın sonu selamet olmuş vallahi

ay ne sorumsuz bi insanmış o yaa
acaba çok canı çekti de arada bir mi içiyo
ama olsun içmemek lazım yaw sen bakma ona sen tut kendini boşver canın istesin sen ufaklığı düşün

ultrasona göre 9+5 günlüğüm ama adet tarıhıne göre yazınca 11 haftalık cıkıyor arkadaşlar sizde adet tarıhıne göremı yazıyosunuz

ultrasona göre 9+5 günlüğüm ama adet tarıhıne göre yazınca 11 haftalık cıkıyor arkadaşlar sizde adet tarıhıne göremı yazıyosunuz

tahmini doğum tarihi vermedimi doktorun ben ona göre yapıyorum çünkü adet tarihimi tam kesin hatırlamıorum ultrasona daha çok güvendim o yüzden

canım hayırlı uğurlu olsun beklemisin ama Rabbim mükafatını vermiş şükür.. inşallah sağlıkla kucağına alırsınn

tsk ederim çok şükür rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inş

evt benımkı bıde aklımın ucundan gecmedı adet olucam dıye beklıyorum test yaptırmak için gıtmıstım hastaneye muayene edelım simir alalım dıye bakınca kese var dedıler şok olduk tabı bırde kanda baktılar ben hala inanamıyorum doktor hanımefendı farkındasınız dimi hamilesınız dedi :) kız erkek ne olursa cok sukur rabbım yeterkı hayırlı ve saglıklı bır evlat nasip etsin cümlemize inş :)

Allah razı olsun canım bizimle birlikte bir cok ınsan sevındı böyle bekletince yaramaz :) ama gelsin dunyaya poposuna vurcam bi tane :) şaka bir yana kıyamam valla o beni yöneticek heralde

hoş geldin canıım. hayırlı olsun mucizen. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin

hoş geldin canıım. hayırlı olsun mucizen. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin

tşk ederım Allah razı olsun inş hepimizin bebeklerine kavustugu günleri göruruz burda hep beraber büyüturuz :)

tahmini doğum tarihi vermedimi doktorun ben ona göre yapıyorum çünkü adet tarihimi tam kesin hatırlamıorum ultrasona daha çok güvendim o yüzden

ben adet tarıhımı tam söyledım ona göre hesaplıycaz dedı 9 ay 10 gun ama ultrason fotolarınıda sakla dıyorlar bebek gerıden gelırse dogum vaktı degısyor galıba saklıyorum bende

canım bende senin gibiyim ultrasona göre 9+ 3 günlük adet tarihime göre 10+2 6 gün fark var. dr geç döllenme olmuş olabilir dedi.

benimkilerde öyle çok büyüdü badi giyince önden önden gidiyorlar valla.göbek yok ama maşallah onlar çok büyüdü. daha büyürse ne yapcam bilmiyorum. bende sabah çok öğürdüm ama kusamadım çok ağrı ve sancı yaptı banada.

valla saklama desede saklarım ben öyle huylarım vardır testimi bile atmadım hala

çok güzel yaa hem de keseyle merhaba demiş annesine
ben de 2 düşük yaptım şimdikinde de kanama geçirdim diyorum bazen bu doğarsa totosuna vurcam diye
ama kim kime vurucak o belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…