2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

galiba 4 ayda biraz duruyomuş büyümesi ne kadar doğruysa

Ne sayısalı sözeli. Arkadaşım var annesi hamileyken sigara içtiği için kız epilepsi hastası olmuş. Geçen gün bir kadın doğumcuyu izledim tv'de. Dedi ki sizin çektiğiniz bir nefes onun bütün dünyasını etkiliyor. Zaten minicikler, insan kendi bebeğine nasıl yapar bunu anlayamıyorum.

bu aşermeler ne zaman başlıyor acaba? benim canım sürekli domates istiyordu geçen hafta tuzlayıp tuzlayıp yedim, yarım kilodan fazla yemişimdir. bu aşerme miydi acaba?

resmen boğazımda tadı var gibi oluyordu burnuma kokusu geliyordu

yemezsen fena oluyomuşsun aşerince
illa onu yemen gerekiyomuş
öyle bişey mi oldu
biz anneme gecenin bi yarısı ayva aramıştık bi kere

Benimki de duruyor :) Çekmecemde hem de, baş ucumda. Az mı ağladım onu görünce hiç de atmam :)

ben daha hamile bilem değilken hatta düşünmüdum bile nette gezerken bi tablo görmüştüm hatta eşime göndermiştim bizde yapalım diye oda olunca bakarız demişti tabi bu kadar çabuk olacağını hiç düşünmemiştik o tablodan yapmak istiyorum bi sebebide o atmamamın ama yapmayacak olsamda atmazdım yine heralde hatıra yani yaşanmışlık var :)

diyorum yaa cahillik canım yaptığına kulp bulma derdi!! yazık o bebeklere daha karnındayken düşünmediğin bebeği ne diye dünyaya getirmeye çalışıyorsun aklım almıyor zaten.. arkadaşına da üzüldüm

çok güzel yaa hem de keseyle merhaba demiş annesine
ben de 2 düşük yaptım şimdikinde de kanama geçirdim diyorum bazen bu doğarsa totosuna vurcam diye
ama kim kime vurucak o belli

geçmiş olsun canım Allah ol dedimi oluyor korkma inş bu defa senınle o . ben tedavıdeyken nasıl dıkkat ettım hep dınlendım genede düştü bu bebekte düğüne gıttım cok yakınımındı o kadar oynadım ki :) göbek attım resmen yanı roman havasına bayılıyorum zaten tek orda olsa ıyı evdede oynuyodum annem bır ara kızım dur dusurucen bebegı dedı :) Allah soylettı heralde adetimi gecmıstı ama ben tınlamıyorum hıc yok ya anne ne bebegı dıyorum devam edıyorum market poşetlerını tasıdım bır tane halı yıkadım sırf adet olayım dıye bır an önce adet olmak ıstıyorum kı yenı tedavıye baslıyım ustelık 5 gun boyuda adet söktüücü içtim neler yapmısım eşim dıyor sen cocugu dusurmeye calısmıssın. Allaha sukur hıc bısey olmamıs vaktı zamanı ne zamansa o gun yaşıyoruz herseyın hayırlısı

rabbimin hikmeti işte nasip edicek ve hiç bir sey mani olmayacak çok şükür

ŞÜKÜR şu an için sağlıklı..........umarım ileride sorun yaratacak bişeylerle karşılaşmaz.... çünkü bazı hastalıklar anne karnında ya da dorğa doğmaz anlaşılamıyor maleseff

ayva yersen çocugun gamzeli olurmuş
bi de ay yüzlü olurmuş ama kabız yapıyo işteee

sağol canım oy sen neler yapmışsın öyle yaa valla mucize olmuş bu bebek nelere direnmiş
biz ne yapsak boş alnımıza iyi yazılmıştır inşallah yine aynı şeyleri yaşamayalım :13:

peygamber efendımız kadınlara hamıleyken ayva yemelerını soylemıs bebekler güzel olurmus birde kavun aynıymıs ayva gıbı ayva bulması zor bu ara ama kavun yerız bol bol son aylardada hurma yıyın demıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…