yaa bende atmıyodumda mikroplu diye attırdılar bana
benimkilerde öyle çok büyüdü badi giyince önden önden gidiyorlar valla.göbek yok ama maşallah onlar çok büyüdü. daha büyürse ne yapcam bilmiyorum. bende sabah çok öğürdüm ama kusamadım çok ağrı ve sancı yaptı banada.
YAA ne insanlar var hayret!! özenme canım sen doğru olanı yapıyorsun karnındaki çocuğa yazık... benim kuzenimde içmişti dayanamaıyorum deyip açıklaması da şuydu duyduğum en aptalca şey sigaradan ötürü çocuğun sayısal zekası gelişmezmiş benimki de sözelci olsun !!!!!!!!!!!!!! böyle açıklama böyle bahane bulunamaz...
henüz kimse bilmio sakladığımı ama ellemiom yani duruo öle bi köşede :)
bende herşeyi saklıyorum yaaa. tahlilleri bile. ne mikroplu ki?
bu aşermeler ne zaman başlıyor acaba? benim canım sürekli domates istiyordu geçen hafta tuzlayıp tuzlayıp yedim, yarım kilodan fazla yemişimdir. bu aşerme miydi acaba?
resmen boğazımda tadı var gibi oluyordu burnuma kokusu geliyordu
Benimki de duruyor :) Çekmecemde hem de, baş ucumda. Az mı ağladım onu görünce hiç de atmam :)
Ne sayısalı sözeli. Arkadaşım var annesi hamileyken sigara içtiği için kız epilepsi hastası olmuş. Geçen gün bir kadın doğumcuyu izledim tv'de. Dedi ki sizin çektiğiniz bir nefes onun bütün dünyasını etkiliyor. Zaten minicikler, insan kendi bebeğine nasıl yapar bunu anlayamıyorum.
bende herşeyi saklıyorum yaaa. tahlilleri bile. ne mikroplu ki?
bu aşermeler ne zaman başlıyor acaba? benim canım sürekli domates istiyordu geçen hafta tuzlayıp tuzlayıp yedim, yarım kilodan fazla yemişimdir. bu aşerme miydi acaba?
resmen boğazımda tadı var gibi oluyordu burnuma kokusu geliyordu
yemezsen fena oluyomuşsun aşerince
illa onu yemen gerekiyomuş
öyle bişey mi oldu
biz anneme gecenin bi yarısı ayva aramıştık bi kere
çok güzel yaa hem de keseyle merhaba demiş annesine
ben de 2 düşük yaptım şimdikinde de kanama geçirdim diyorum bazen bu doğarsa totosuna vurcam diye
ama kim kime vurucak o belli
geçmiş olsun canım Allah ol dedimi oluyor korkma inş bu defa senınle o . ben tedavıdeyken nasıl dıkkat ettım hep dınlendım genede düştü bu bebekte düğüne gıttım cok yakınımındı o kadar oynadım ki :) göbek attım resmen yanı roman havasına bayılıyorum zaten tek orda olsa ıyı evdede oynuyodum annem bır ara kızım dur dusurucen bebegı dedı :) Allah soylettı heralde adetimi gecmıstı ama ben tınlamıyorum hıc yok ya anne ne bebegı dıyorum devam edıyorum market poşetlerını tasıdım bır tane halı yıkadım sırf adet olayım dıye bır an önce adet olmak ıstıyorum kı yenı tedavıye baslıyım ustelık 5 gun boyuda adet söktüücü içtimneler yapmısım eşim dıyor sen cocugu dusurmeye calısmıssın. Allaha sukur hıc bısey olmamıs vaktı zamanı ne zamansa o gun yaşıyoruz herseyın hayırlısı
oda bahaneyi abartmış tmm açık açık desin bırakamıyom die ben içmiyorum içmeyecemde inşallah tutacam kendimi ama böyle aklıma gelince nasıl oyalıcam kendimi bilmiom eeee çocuğu nasıl oldu peki sağlıklımı doğdu
bi de ay yüzlü olurmuşayva yersen çocugun gamzeli olurmuş
geçmiş olsun canım Allah ol dedimi oluyor korkma inş bu defa senınle o . ben tedavıdeyken nasıl dıkkat ettım hep dınlendım genede düştü bu bebekte düğüne gıttım cok yakınımındı o kadar oynadım ki :) göbek attım resmen yanı roman havasına bayılıyorum zaten tek orda olsa ıyı evdede oynuyodum annem bır ara kızım dur dusurucen bebegı dedı :) Allah soylettı heralde adetimi gecmıstı ama ben tınlamıyorum hıc yok ya anne ne bebegı dıyorum devam edıyorum market poşetlerını tasıdım bır tane halı yıkadım sırf adet olayım dıye bır an önce adet olmak ıstıyorum kı yenı tedavıye baslıyım ustelık 5 gun boyuda adet söktüücü içtimneler yapmısım eşim dıyor sen cocugu dusurmeye calısmıssın. Allaha sukur hıc bısey olmamıs vaktı zamanı ne zamansa o gun yaşıyoruz herseyın hayırlısı
ayva yersen çocugun gamzeli olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?