2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ŞÜKÜR şu an için sağlıklı..........umarım ileride sorun yaratacak bişeylerle karşılaşmaz.... çünkü bazı hastalıklar anne karnında ya da dorğa doğmaz anlaşılamıyor maleseff

inşallah sağlığı bozulmaz ama çok büyük bir risk tamam benimde canım çekiyo yalan değil bazen bi fırt çekeyim diorum sonra hemen uzaklaşıyorum başka şeyler düşünmeye çalışıyorum keşke planlı bi hamilelik olsaydıda tamamen bırakıp hamile kalsaydım ama allah işte ama sabredecem sağlıkla gelsinde ben herşeye razıyım bu bahaneylede bırakmış olurum belki doğumda sonrada içmem

düşügun en buyuk sebebı bebegın saglıksız olması tutunamıyor kan pıhtılasmasından dolayıda dusebılıyor 3 secnek daha var hatırlayamıyorum sımdı ama demekkı benım bebek saglıklı deıldı buyuk ıhtımal düşmustu üzülme dedıler bana saglıksız bebek duser sen onu dusmesın dıye elınden gelse tutsan bıle saglıksızsa Allah korusun daha kötu olacaktı belkı dogsaydı herşeyin hayırlısı bu nasıl tutunmus bak :) ne kadar şükretsem az inş bişey olmaz hepimiz kucagımıza alırız

evet canım öyle,benim bebekte genetiğe bakıldı kromozom sorunu çıkmadı
bende pıhtılaşma çıktı maalesef
şimdi önlemimizi aldık gerisi takdir i ilahi artık

şimdi ben de evhamlandım..madem kesem büyük niye kalp atışını duyamadık?karından baktı gerçi..kalp atışını duyan arkadaşlar?size karından mı bakıldı yoksa vajinadan mı?

6. Haftadan wajinal duyuldu canım dr gerekli gormezse bak diye israr ekme iyi bise değil aslında

Canim bende geciremedim bu durumu 10+2 olduk yinevayilip bayiliyoruz umarim gecer

Amannn canim sakin bak ne zorluklarla tasiyoruz bende bayiliyorum ama simdi tiksindim bebegimizbiyi olsunda kendimizi sonra zehir leriz

evet canım öyle,benim bebekte genetiğe bakıldı kromozom sorunu çıkmadı
bende pıhtılaşma çıktı maalesef
şimdi önlemimizi aldık gerisi takdir i ilahi artık

Cuma günü kontrolüm var. Gidince bir sorayım doktoruma. Zaten 2 ay dinlen dedi. Eğer gönderilmesi gerekiyorsa bende göndereyim incelesinler. O sürede zaten cevap gelir. Bende bir sonraki hamileliğime ona göre hazırlanırım. Çok sağol canım.

Canim sen bunu 3 aya cikar olir allahin izniyle sakin merak etme tamam kendine iyi bak bu arada

Canim sen bunu 3 aya cikar olir allahin izniyle sakin merak etme tamam kendine iyi bak bu arada

Zaten hemen denemek istemiyorum canım da. Minikkelebek 1 ayda genetik sonuç çıkıyor demişya o yüzden dedim. O bekleme süresinde sonuç gelir bende ona göre ilaç vs. kullanmam gerekiyorsa kullanırım ona göre tekrar hamilelik planlarım dedim. İnşAllah bunların hiçbirine gerek kalmaz.

Gerek kalmaz alkahin izniyle bende yasadim ayni seyleri ilac filan da icmedim bitek dusundugun zaman doktoruna danisarsk folik asite basla

kızlar bu yazacağım alıntıdır, bir başka konudan kopyalayıp yapıştırdım. kusmaya başlayan arkadaşlar bir denesin. benim için bulanıyor ancak hani hiç kusma gereği duymadım. belki ilerlerse bende denerim. şu an için çok rahatsız edici değil benim için....
"arkadaşlar hamileyken mide bulantısına bir bilgim oluştu paylaşmak isterim. dört arkadaşımda hamile ve mide bulantısını biri öyle gecirmiş .3 arkadaşımda denedi olumlu sonuc aldılar .arkadaşımın kayınvalidesi un helvası yapmış ve sıcak sıcak yemiş önemli olan cok sıcak yenmesiymiş.ve birgün sonra asla mide bulantısı olmamış.bence deneyin arkadaşlar.allah analı babalı büyütmek nasip etsin."

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…