ŞÜKÜR şu an için sağlıklı..........umarım ileride sorun yaratacak bişeylerle karşılaşmaz.... çünkü bazı hastalıklar anne karnında ya da dorğa doğmaz anlaşılamıyor maleseff
kızlar izleyin 8-9-10 haftalık bebeğin anne karnındaki gerçek görüntüleri
oyyy damarlar bile meydandaaa
Window on the Womb: 9 to 11 Weeks - YouTube
ayy çok guzel rabbimm kucagımıza aldıgımızıda görmeyi nasip etsin inş.
bi de ay yüzlü olurmuşama kabız yapıyo işteee
sağol canım oy sen neler yapmışsın öyle yaavalla mucize olmuş bu bebek nelere direnmiş
biz ne yapsak boş alnımıza iyi yazılmıştır inşallah yine aynı şeyleri yaşamayalım :13:
düşügun en buyuk sebebı bebegın saglıksız olması tutunamıyor kan pıhtılasmasından dolayıda dusebılıyor 3 secnek daha var hatırlayamıyorum sımdı ama demekkı benım bebek saglıklı deıldı buyuk ıhtımal düşmustu üzülme dedıler bana saglıksız bebek duser sen onu dusmesın dıye elınden gelse tutsan bıle saglıksızsa Allah korusun daha kötu olacaktı belkı dogsaydı herşeyin hayırlısı bu nasıl tutunmus bak :) ne kadar şükretsem az inş bişey olmaz hepimiz kucagımıza alırız
şimdi ben de evhamlandım..madem kesem büyük niye kalp atışını duyamadık?karından baktı gerçi..kalp atışını duyan arkadaşlar?size karından mı bakıldı yoksa vajinadan mı?
işyerindeyim az önce,,yaklaşık on dk. kesintisiz kustum..............işte olmasam sorun olmayacak da koştura koştura lavaboya gitmek zor...........ama şükür günde 1-2 defa kusuyorum aşırı kusmalarım yok.........sizlerde durumlar nasıl?
inşallah sağlığı bozulmaz ama çok büyük bir risk tamam benimde canım çekiyo yalan değil bazen bi fırt çekeyim diorum sonra hemen uzaklaşıyorum başka şeyler düşünmeye çalışıyorum keşke planlı bi hamilelik olsaydıda tamamen bırakıp hamile kalsaydım ama allah işte ama sabredecem sağlıkla gelsinde ben herşeye razıyım bu bahaneylede bırakmış olurum belki doğumda sonrada içmem
bu aşermeler ne zaman başlıyor acaba? benim canım sürekli domates istiyordu geçen hafta tuzlayıp tuzlayıp yedim, yarım kilodan fazla yemişimdir.
Aynen oyle benim burnumun dibinde resmen yagli sıkma yaptilar gecenin bir vakti
evet canım öyle,benim bebekte genetiğe bakıldı kromozom sorunu çıkmadı
bende pıhtılaşma çıktı maalesef
şimdi önlemimizi aldık gerisi takdir i ilahi artık
Cuma günü kontrolüm var. Gidince bir sorayım doktoruma. Zaten 2 ay dinlen dedi. Eğer gönderilmesi gerekiyorsa bende göndereyim incelesinler. O sürede zaten cevap gelir. Bende bir sonraki hamileliğime ona göre hazırlanırım. Çok sağol canım.
Canim sen bunu 3 aya cikar olir allahin izniyle sakin merak etme tamam kendine iyi bak bu arada
Zaten hemen denemek istemiyorum canım da. Minikkelebek 1 ayda genetik sonuç çıkıyor demişya o yüzden dedim. O bekleme süresinde sonuç gelir bende ona göre ilaç vs. kullanmam gerekiyorsa kullanırım ona göre tekrar hamilelik planlarım dedim. İnşAllah bunların hiçbirine gerek kalmaz.
Doktor 7+0 da kalp atışı için çağırdı. Karından ultrasonla görülür mü arkadaşlar peki?
canım dün gittim doktora.6+4 benim bebeğim.kalp atışlarını duyduk.inşlh Allah herkese nasip eder..
Yavrum benim. Elleri kolları hep oynuyor :)
Gerek kalmaz alkahin izniyle bende yasadim ayni seyleri ilac filan da icmedim bitek dusundugun zaman doktoruna danisarsk folik asite basla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?