2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ya kızlar...canım acaip meyveli soda istiyor ,arada da içiyorum serinletiyor bulantıma iyi geliyor ...yanlıs mı yapıyorum ben

sade sodanın bi zararı yokmuş günde 1 veya 2 tane tüketilebilirmiş bende çok soda içerdimde o yüzden araştırmıştım ama meyvelisi katkı maddesi olduğu için zararlı olabilir diye düşünüyorum sade sodanın içine limon sık iç bari meyveli olmuş olur :)

ama öyle tatlı olmuyo,az da şeker mi atsam

Kalp atışlarımızı gördük çok şükür bizde
Düşük tehdidimiz vardı ilk haftalarda kanamam olmuştu.elindeki ilacı bitirdikten sonra bırakırsın artık dedi,inşallah bakalım.
Bir daha ki randevuyu 1 ay sonraya verdi,sağlıkla ulaştırsın Rabbim.beklicez artık.

Allah'a emanetler miniklerimiz

Kızlar ya gebeliğimin 7+2'sindeyim. Doktorum ilişki zararsız dedi fakat ilişkiden iki gün sonra koyu renkli bi akıntı oldu.. Böyle bir durum başınıza geldi mi hiç Doktoru aradım önemli birşey yok, tedirgin olma, şiddetli açık renkli kanamalar problemdir dedi. Herhangi bir fikriniz var mı?

tebrikler

Ben korkudan hiç yaklaşmıyom ki ama doktoruna güvenebilirsin bence

valla cnm açıkcası bence erken söylemiş benim dr 3 ay yok dedi hatta antalya dada bi dr gitmiştim oda öyle demişti ilk 3 ay olmaması daha iyi dedi bence biraz sabır bu aralar çok dikkatli olmak lazım ..ç..

Ben de hiç yaklaşmıyorum korkudan. Ama koyu renkli akıntıların önemli olmadığını ben de okumuştum.

canım gözün aydın o bir ay geçmek bilmiyo bak bana daha 1 haftam var saglıkları yerinde olsun gelişsinlerde beklemek muhim deil

ayy ayy ilişki sırasında zarar olur diye kastın kendini dimi ondan olmuştur canım önemli birsey deildir. zira bende eşimin zorlamasıy la yaptım ne kadar kastıysam hem canım acıdı hemde ödüm koptu birsey olcak diye ödüm kopuyo yanıma yanasacak diye pöffff

selam annişlerimm bugun kendi dr ma gittim karından ultrasola gördü artık bebeğimizi malum kilolardan görünmüyordu :) kalp atışınıda duyduk pıt pıt çok şükür ya kanama olmadıysa sıkıntı olmaz gelişimi iyi dedi ilaçları bitir bebeğe zararı olmaz dedi napalım dr kullan dediyse kullanmak lazım .. ama kafa 300-500 300-500 oluyor valla KALP atışını duyanlar canlar hayırlı olsun ....

valla cnm açıkcası bence erken söylemiş benim dr 3 ay yok dedi hatta antalya dada bi dr gitmiştim oda öyle demişti ilk 3 ay olmaması daha iyi dedi bence biraz sabır bu aralar çok dikkatli olmak lazım ..ç..

benim doktorumda eşimin yanında sormamıştık bile dediki haftada iki kere ilişki olabilir dedi diyorumki yok olmaz bey duydum doktor olur diyo diyo

burada okumuştum birkaç kişiden sanırım.çok fazla zorlamadan dr ları izin vermiş.
kendi adıma gittiğim dr böyle bişiden bahsetmedi.bizde sormadık zaten.
biz uzun zamandan sonra kavuşunca tatil gibi geliyor şimdi

çok teşekkürler.sağlıkla inşallah sizlerde görürsünüz

canım gözün aydın o bir ay geçmek bilmiyo bak bana daha 1 haftam var saglıkları yerinde olsun gelişsinlerde beklemek muhim deil

dr da sırayı beklerken yanımda 15 gün sonra doğum yapacak biri vardı.senin ne kadarlık dedi 7 haftalık dedim.oooo zaman öyle çabuk geçiyor ki,daha dün gibi geliyor bana bunlar dedi. Herkes böyle diyor ama bu zamanlarda gerçekten geçmiyor gibi.
haklısın sağlıkları yerinde olsunda

progestanı diyorsun sanırım.ben alttan kullandım hep.bi başlarda uyku yaptı.sonra alıştım o da kalmadı.
bir tedavide dr yutarak kullan demişti.yatağa zor gidiyordum duvara tutuna tutuna

gözün aydııın

Ben korkudan hiç yaklaşmıyom ki ama doktoruna güvenebilirsin bence

Bende doktorla konuştukan sonra sakinleştim biraz daha

Doğru diyorsun canım ama doktorum hiç bir sorunun yok, o yüzden problem olmaz dedi. Belki bünyeden bünyeye değişebilir, haklısın.

Ben de hiç yaklaşmıyorum korkudan. Ama koyu renkli akıntıların önemli olmadığını ben de okumuştum.

Sağol canım, bende illaki başına gelen olmuştur diye size yazmak istedim. Nedense hergün bakmadan çıkamıyorum bu foruma, bağımlılık yapıyor :)

Yaaa sormaaaaa melek sormaaa :)

Eheheh bakalım bizim de artık öyle olacak sanırım, zaten uzun süre bende yaklaşmam sanırım :)

Son düzenleme:

Bana da öyle geldi laf aramızda :) Kayınvalidemle annem uyardı beni ilk üç ay konusunda, biz de hiç sormadık doktora.

Son düzenleme:

evet ya çok kötü oluyorum full 20 saat uyuyorum sanırım ben uyumasam gözlerim beynim uyuyor zaten :) nasıl bi ilaç yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…