ya kızlar...canım acaip meyveli soda istiyor ,arada da içiyorum serinletiyor bulantıma iyi geliyor ...yanlıs mı yapıyorum ben
sade sodanın bi zararı yokmuş günde 1 veya 2 tane tüketilebilirmiş bende çok soda içerdimde o yüzden araştırmıştım ama meyvelisi katkı maddesi olduğu için zararlı olabilir diye düşünüyorum sade sodanın içine limon sık iç bari meyveli olmuş olur :)
ama öyle tatlı olmuyo,az da şeker mi atsam
Kalp atışlarımızı gördük çok şükür bizde
Düşük tehdidimiz vardı ilk haftalarda kanamam olmuştu.elindeki ilacı bitirdikten sonra bırakırsın artık dedi,inşallah bakalım.
Bir daha ki randevuyu 1 ay sonraya verdi,sağlıkla ulaştırsın Rabbim.beklicez artık.
Allah'a emanetler miniklerimiz
Kızlar ya gebeliğimin 7+2'sindeyim. Doktorum ilişki zararsız dedi fakat ilişkiden iki gün sonra koyu renkli bi akıntı oldu.. Böyle bir durum başınıza geldi mi hiçDoktoru aradım önemli birşey yok, tedirgin olma, şiddetli açık renkli kanamalar problemdir dedi. Herhangi bir fikriniz var mı?
Kızlar ya gebeliğimin 7+2'sindeyim. Doktorum ilişki zararsız dedi fakat ilişkiden iki gün sonra koyu renkli bi akıntı oldu.. Böyle bir durum başınıza geldi mi hiçDoktoru aradım önemli birşey yok, tedirgin olma, şiddetli açık renkli kanamalar problemdir dedi. Herhangi bir fikriniz var mı?
Kalp atışlarımızı gördük çok şükür bizde
Düşük tehdidimiz vardı ilk haftalarda kanamam olmuştu.elindeki ilacı bitirdikten sonra bırakırsın artık dedi,inşallah bakalım.
Bir daha ki randevuyu 1 ay sonraya verdi,sağlıkla ulaştırsın Rabbim.beklicez artık.
Allah'a emanetler miniklerimiz
valla cnm açıkcası bence erken söylemiş benim dr 3 ay yok dedi hatta antalya dada bi dr gitmiştim oda öyle demişti ilk 3 ay olmaması daha iyi dedi bence biraz sabır bu aralar çok dikkatli olmak lazım ..ç..
tebrikler
canım gözün aydın o bir ay geçmek bilmiyo bak bana daha 1 haftam var saglıkları yerinde olsun gelişsinlerde beklemek muhim deil
selam annişlerimm bugun kendi dr ma gittim karından ultrasola gördü artık bebeğimizi malum kilolardan görünmüyordu :) kalp atışınıda duyduk pıt pıt çok şükür ya kanama olmadıysa sıkıntı olmaz gelişimi iyi dedi ilaçları bitir bebeğe zararı olmaz dedi napalım dr kullan dediyse kullanmak lazım .. ama kafa 300-500 300-500 oluyor vallaKALP atışını duyanlar canlar hayırlı olsun ....
selam annişlerimm bugun kendi dr ma gittim karından ultrasola gördü artık bebeğimizi malum kilolardan görünmüyordu :) kalp atışınıda duyduk pıt pıt çok şükür ya kanama olmadıysa sıkıntı olmaz gelişimi iyi dedi ilaçları bitir bebeğe zararı olmaz dedi napalım dr kullan dediyse kullanmak lazım .. ama kafa 300-500 300-500 oluyor vallaKALP atışını duyanlar canlar hayırlı olsun ....
Ben korkudan hiç yaklaşmıyom ki ama doktoruna güvenebilirsin bence
valla cnm açıkcası bence erken söylemiş benim dr 3 ay yok dedi hatta antalya dada bi dr gitmiştim oda öyle demişti ilk 3 ay olmaması daha iyi dedi bence biraz sabır bu aralar çok dikkatli olmak lazım ..ç..
Ben de hiç yaklaşmıyorum korkudan. Ama koyu renkli akıntıların önemli olmadığını ben de okumuştum.
ayy ayy ilişki sırasında zarar olur diye kastın kendini dimi ondan olmuştur canım önemli birsey deildir. zira bende eşimin zorlamasıy la yaptım ne kadar kastıysam hem canım acıdı hemde ödüm koptu birsey olcak diye ödüm kopuyo yanıma yanasacak diye pöffff
burada okumuştum birkaç kişiden sanırım.çok fazla zorlamadan dr ları izin vermiş.
kendi adıma gittiğim dr böyle bişiden bahsetmedi.bizde sormadık zaten.
biz uzun zamandan sonra kavuşunca tatil gibi geliyor şimdi
burada okumuştum birkaç kişiden sanırım.çok fazla zorlamadan dr ları izin vermiş.
kendi adıma gittiğim dr böyle bişiden bahsetmedi.bizde sormadık zaten.
biz uzun zamandan sonra kavuşunca tatil gibi geliyor şimdi
çok teşekkürler.sağlıkla inşallah sizlerde görürsünüz
dr da sırayı beklerken yanımda 15 gün sonra doğum yapacak biri vardı.senin ne kadarlık dedi 7 haftalık dedim.oooo zaman öyle çabuk geçiyor ki,daha dün gibi geliyor bana bunlar dedi. Herkes böyle diyor ama bu zamanlarda gerçekten geçmiyor gibi.
haklısın sağlıkları yerinde olsunda
progestanı diyorsun sanırım.ben alttan kullandım hep.bi başlarda uyku yaptı.sonra alıştım o da kalmadı.
bir tedavide dr yutarak kullan demişti.yatağa zor gidiyordum duvara tutuna tutuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?