2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bana da öyle geldi laf aramızda :) Kayınvalidemle annem uyardı beni ilk üç ay konusunda, biz de hiç sormadık doktora.

aynen bencede ya biraz sabır yani bebeiş yazık tutunacam büyüyecem diye uğraşırken biraz tatil iyi bencede yok ya sağolsun eşimde aynı fikirde talebi yok yüzden rahatım ben .....

evet ya çok kötü oluyorum full 20 saat uyuyorum sanırım ben uyumasam gözlerim beynim uyuyor zaten :) nasıl bi ilaç yaaaaa

vajinal alınca daha az uyku yapıyo anladıgım kadarıyla doktoruna söylesenmiki acaba uyku yapıyo diye belki sanada vajinal al der canım yada gece al yataga giderken

canım bende nette araştırmıstım bır ara ılk 3 ay dusuk tehdıdı son 3 ay erken doguma sebep olabılır dıyor en ıyı aylar 4 5 6 ama bazı yerlerde dıkkat edıp haftada 1 olabılır yazıyordu bizde haftada 1 ve dikkat ederek oluyor bende korkuyorum ama şu ana kadar hiç bir akıntı olmadı

vajinal alınca daha az uyku yapıyo anladıgım kadarıyla doktoruna söylesenmiki acaba uyku yapıyo diye belki sanada vajinal al der canım yada gece al yataga giderken

ay yok ben yapamam onu yaa kendim yapamıyorum napalım uyuyacaz 1 hafta zaten günde 3 defa
30 tbl ya 3-4 günde geçti nasıl olsa biraz daha uyuyayım napayım herşey onun için

Bana doktorum yasakladı ilişkiyi yani diğer kontrolüm 10. hafta içinde olacak ozamana kadar yasak en baştan beri yasakladı son kontrolden sonra ne der bilemem.
Doktorun izin vermiş ama yinede dikkatli ol risk alma.

Hem başım dönüo hem başım ağrıo

Canim progestan ben sarhosum suan dusun beynim hop hop ediyor

Bebegim bebisler asagida daha yukari cikmadi biliyosunuzki 3 ay sonra yukari cikacak biz yanasmiyoruz bile zaten aramizda bozuk ben cok uzuluyorum ne yapiyim artik biseyler duzelmez galiba bebegim iyi olsun yeter

kızlar bu sabah bi uyandım patolunun önu kapanmıyo zaten geçte kaldım öyle açık açık çıktımmartık sabahlarıda kapanmıyo

kızlar bu sabah bi uyandım patolunun önu kapanmıyo zaten geçte kaldım öyle açık açık çıktımmartık sabahlarıda kapanmıyo

Ben de 6 haftalık olana kadar 1 kilo aldım, karnım da şişti. Şimdi bir aydır aynı kilodayım. İyi bir şey aslında sevinmem lazım ama endişeleniyorum. Hiçbir değişiklik yok çünkü. Cumartesi gelse de rahatlasam. Eski insanlar hiç doktora gitmeden dokuz ayı geçirip bir de evde doğuruyorlarmış. Biz niye böyle endişeli bir nesil olduk anlamıyorum.

ne güzel işte kilo almamışsın bu kapanmama mevzusu benim pis bogazlıgımdan kızcak bana çok kilo almışsın diye pöffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…