Bana da öyle geldi laf aramızda :) Kayınvalidemle annem uyardı beni ilk üç ay konusunda, biz de hiç sormadık doktora.
evet ya çok kötü oluyorum full 20 saat uyuyorum sanırım ben uyumasam gözlerim beynim uyuyor zaten :) nasıl bi ilaç yaaaaa
Kızlar ya gebeliğimin 7+2'sindeyim. Doktorum ilişki zararsız dedi fakat ilişkiden iki gün sonra koyu renkli bi akıntı oldu.. Böyle bir durum başınıza geldi mi hiçDoktoru aradım önemli birşey yok, tedirgin olma, şiddetli açık renkli kanamalar problemdir dedi. Herhangi bir fikriniz var mı?
vajinal alınca daha az uyku yapıyo anladıgım kadarıyla doktoruna söylesenmiki acaba uyku yapıyo diye belki sanada vajinal al der canım yada gece al yataga giderken
Kızlar ya gebeliğimin 7+2'sindeyim. Doktorum ilişki zararsız dedi fakat ilişkiden iki gün sonra koyu renkli bi akıntı oldu.. Böyle bir durum başınıza geldi mi hiçDoktoru aradım önemli birşey yok, tedirgin olma, şiddetli açık renkli kanamalar problemdir dedi. Herhangi bir fikriniz var mı?
Hem başım dönüo hem başım ağrıo
kızlar bu sabah bi uyandım patolunun önu kapanmıyo zaten geçte kaldım öyle açık açık çıktımmartık sabahlarıda kapanmıyo
Ben de 6 haftalık olana kadar 1 kilo aldım, karnım da şişti. Şimdi bir aydır aynı kilodayım. İyi bir şey aslında sevinmem lazım ama endişeleniyorum. Hiçbir değişiklik yok çünkü. Cumartesi gelse de rahatlasam. Eski insanlar hiç doktora gitmeden dokuz ayı geçirip bir de evde doğuruyorlarmış. Biz niye böyle endişeli bir nesil olduk anlamıyorum.
ne güzel işte kilo almamışsın bu kapanmama mevzusu benim pis bogazlıgımdan kızcak bana çok kilo almışsın diye pöffff
ben 7 haftada 2 kilo almıştım aslında öle kilo alan bi yapımda yok ama şimdi ne durumdayım hiç bilmiyorum
bende 9 haftada 1 kilo almışım. dr ilk 3 ay kilo almak iyi değil dedi. ilk 3 ayda alınan kilolar kalıcı oluyormuş.
ben 7 haftada 2 kilo almıştım aslında öle kilo alan bi yapımda yok ama şimdi ne durumdayım hiç bilmiyorum
bende 9 haftada 1 kilo almışım. dr ilk 3 ay kilo almak iyi değil dedi. ilk 3 ayda alınan kilolar kalıcı oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?