Yavrum benim. Elleri kolları hep oynuyor :)
rica ederim kızlar nası da şekerler yirim ben onlarıcanım ya ne güzel bir paylaşım bu. teşekkürler.
kızlar bu sabah bi uyandım patolunun önu kapanmıyo zaten geçte kaldım öyle açık açık çıktımmartık sabahlarıda kapanmıyo
Günaydın güzel annelerr... Dün akşam dr kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda 2 cm i geçmiş tam gününde hatta gününden biraz önde gidiyo gelişimi.. kalbimiz pıt pıt ptı hız yapıyo. .. iki hafta sonra yine tekrar kontrol... ilaçlara devam..ve özellikle kilo üzerinde durdu doktorum kilo almadım zaten ama sakın alma ilk üç ayda dedi hamileyim diye yeme özellikle yaz meyvelerine dikkat et kilo yaparlar dedi... resmimizi yüklemeye çalışırım bugün.. teyzelerinin bir elini öpsün
kızlar bu sabah bi uyandım patolunun önu kapanmıyo zaten geçte kaldım öyle açık açık çıktımmartık sabahlarıda kapanmıyo
günaydın benim kapanıyor ama oturunca yukarıdan koca bir göbek pötrlüyor sanki ve sıkıyor açık bırakıyorum lastik takıyorum
herkese hayırlı kandiller olsun arkadaslar...En cok kilo alan benmiyim?10.haftadayım 4 kilo aldım56 oldum
herkese hayırlı kandiller olsun arkadaslar...En cok kilo alan benmiyim?10.haftadayım 4 kilo aldım56 oldum
Günaydın güzel annelerr... Dün akşam dr kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda 2 cm i geçmiş tam gününde hatta gününden biraz önde gidiyo gelişimi.. kalbimiz pıt pıt ptı hız yapıyo. .. iki hafta sonra yine tekrar kontrol... ilaçlara devam..ve özellikle kilo üzerinde durdu doktorum kilo almadım zaten ama sakın alma ilk üç ayda dedi hamileyim diye yeme özellikle yaz meyvelerine dikkat et kilo yaparlar dedi... resmimizi yüklemeye çalışırım bugün.. teyzelerinin bir elini öpsün
gözün aydın canım
yeğenin fotosunu koy talibi çıkar beşik kerteriz
bizimki de 3 gün gerideydi sonra 2 gün depar attı,doktor kızıyo bana öyle takip edince hesap yapma öyle diyo
eyvah kız olursa yandınız o zaman her ne kadar istanbul da otursam da doğma büyüme adanalıyım zordur almak bizden kızı
maşallah bulantınız yokmu ama biraz dikkat edin 3 ay almamak en güzeli
selam arkadaşlar. çoktandır giremiyorum mide bulantısı beni perişan etti. bir kaç gün annemlerde kaldım o yüzden. sayfalar ilerlemiş maşallah. kilodan bahsediliyor sanırım. ben hiç kilo almadım hatta 1 kilo da kaybım var. pek yiyemiyorum çünkü. ama dün gebelikle ilgili bilgilere bakarken bir bilgi buldum. sayfa kopyalanmıyor o sebeple linkini vereyim. özetle diyor ki, zayıf hamile kalanlar daha fazla kilo alır, kilolu hamile kalanlar daha az alır.
nasıll sevindim bilemezsnz :)) benm boyum 1.69 75 kiloyla hamile kaldım. şimdi 74 üm. yani kilolu hamile kaldım biraz da verdim. 86 ya kadar çıkabilirim. işte link
http://www............./dosyalar/haftalar/hafta10.html
evt canım ruh gibi geziyodum..öteki ham ileliğmde de 15 kilo almıstım ..dogum sonrası 50ye düştm tekrar..Ama senin kilon çok azmış, olabilir bence. Arkadaşlar hamilelik öncesi kilo durumuna göre değişiyor kilo alımları. Ben inceledim 20 kiloya kadar normalmiş benim kilom için. Obezler için 5 kiloyu uygun görüyor doktorlar, onların stoktan harcamaları gerekiyormuş çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?