2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
alışveriş yapmaya başladınızmı ben çok hevesleniyom ama annem aldırmıyo :) hele kıyafet hiç alma diyo alacaksan bez şampuan filan al diyo ama ben kıyafetlere bitiyorum resmen

Kızlar 4 haftalıkken de kalbi atıyo fena takıldım bu videolara ben

4 Weeks - YouTube

sen çok yaşa emii... yok yok biz analı babalı başımız belaya gidecek en iyisi erkek yapalım da sizin kızlara bakarız
başlık parası veecen mi aliş????
bi de altın kemer istiyorum
ama tabi önce kıza sormam lazım senin oğlana varır mı varmaz mı

alışveriş yapmaya başladınızmı ben çok hevesleniyom ama annem aldırmıyo :) hele kıyafet hiç alma diyo alacaksan bez şampuan filan al diyo ama ben kıyafetlere bitiyorum resmen

ben 5 aydan önce bişey almicam sanırım
allah korusun korkuyorum ben bişey olur da dayanamam görmeye

benimde içim gidiyor korkuyom çok hemde ama hevesleniyom işte allahım sağlık verir inşallah pozitif düşünüyoruz pozitif oluyor :)

Bana züğürt tesellisi gibi geldi bu maddeler :)
Bot, çizme kısmı hoşuma gitti, onun dışında inanmadım. Bence en büyük avantajımız sebzenin ve meyvenin bol bulunduğu mevsimde hamile olmamız.

çaktırma teselli işte :) maksat kendimizi kandırmak gerçi bence tam zamanı hamile kalmak için yazı çok şişkin geçirmeyeceksin kışında doğum yapacağın için bidahaki yaza bebişin büyümüş olacak rahat rahat gezebileceksin ben çok mutluyum valla :)

hepinize merhaba kızlar :))))))))))))) birçoğumuz 10.haftaya girdi benim gibi... bulantılarla aranız nasıl ? benim çok hafifledi... sadece akşam yemeğinden sonra biraz oluyor, onu da hemen uyuyarak geçiştiriyorum... tamamen bitmedi ama rahatlatacak derecede hafifledi... sizde durumlar nasıl??????

benim hiç bulantım olmadığı için gayet rahatım sizinde biranönce geçer inşallah

günaydın miraç kandiliniz mübarek olsun
amin, hepimizin kandili mübarek olsun :)

benim hiç bulantım olmadığı için gayet rahatım sizinde biranönce geçer inşallah
inşallah, sağol, ama dediğim gibi geçti sayılır. şimdi bundan sonra iştahım da açılır. doktor sen ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi dedi. halbuki fazla kilolu da değili, boyum 1,60 50 kilo ile hamile kaldım, şimdi yine aynıyım, em fazla 500 gr 800 gr alıyorum, bu aralıkta oynuyor... doktorum ilk 3 ay kilo almamaya çalış dediği için almamaya çalışıyorum, light peynir, yoğurt tercih ediyorum...
bir de benim doktorum tatlı ve şekerli yemeni kesinlikle yasaklıyorum, kızartmalardan da uzak dur dedi... hem kilo almamak hem de bebeğin sağlığı için. size de böyle bir uyarıda bulundu mu acaba ? doktorunuz söylemese bile şekeri sadece meyveden almak, yapay şekeri hiç almamak sağlıklı beslenme açısından dinlenebilir bir tavsiye olabilir. :)))))))))))

Ben de aynısını düşünüyorum. Alacağız bebeğimizi gezeceğiz önümüzdeki yaz, ne güzel. En çok hoşuma giden kısmı o zaten.

ben bir kere doktora gittim daha oda hiç öyle açıklamalar yapmadı bi liste verdi elime onu okudum ama o listeyi benim yemem imkansız yenmemesi gerekn şeylerde yazıyodu tabi kalsık işte hazır çorba renklendirici filan bana hiç yardımcı olmadığı için doktorumu değiştirecem ztn 1 ay sonra gel demişti ama ben başka doktora gidecem önümüzdeki hafta işte :) ama aile hekimim daha çok ilgilendi kesinlikle hazır yemekler hamur işleri ve tatlılar yasak dedi canın çekecektir mutlaka meyve yemeye çalış dedi süt yoğurt yumurta ve peynırı ihmal etme dedi ben çok etoburumdur sebze yemiyorum fazla onun sıkıntısını yaşıyorum şimdi

günaydın kızlar..

7+5 günlüğüm ve bir haftadan fazla oldu hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum hersey miğdemi bulandırıyor doktor metpamid verdi ama zararı olur diye söylüyorlar içmemeye çalışıorum bnm kadar kötü geçiren var mı neler yapıorsunuz (tuzlu krakerden başka onu bile yiyemiyorum ben etkide etmiyor)

Günaydın kızlar.. Hayırlı kandiller olsun öncelikle.. Geceden beri kasık ve bel agrım var.. Korkuyorum, kanamam yok ama agrı fena.. böyle olan varmı ?

ben hiçbişey almıyorum,daha ne oldugu belli degl..kız olursa zatn kızm var onunkiler yepyeni ...oglansa bakıcaz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…