maşallah diyorum o zaman yarasın bebişe
kaçırırızzzzzzz
başlık parası veecen mi aliş????sen çok yaşa emii... yok yok biz analı babalı başımız belaya gidecek en iyisi erkek yapalım da sizin kızlara bakarız
alışveriş yapmaya başladınızmı ben çok hevesleniyom ama annem aldırmıyo :) hele kıyafet hiç alma diyo alacaksan bez şampuan filan al diyo ama ben kıyafetlere bitiyorum resmen
Bana züğürt tesellisi gibi geldi bu maddeler :)
Bot, çizme kısmı hoşuma gitti, onun dışında inanmadım. Bence en büyük avantajımız sebzenin ve meyvenin bol bulunduğu mevsimde hamile olmamız.
hepinize merhaba kızlar :))))))))))))) birçoğumuz 10.haftaya girdi benim gibi... bulantılarla aranız nasıl ? benim çok hafifledi... sadece akşam yemeğinden sonra biraz oluyor, onu da hemen uyuyarak geçiştiriyorum... tamamen bitmedi ama rahatlatacak derecede hafifledi... sizde durumlar nasıl??????
günaydın miraç kandiliniz mübarek olsun
amin, hepimizin kandili mübarek olsun :)günaydın miraç kandiliniz mübarek olsun
inşallah, sağol, ama dediğim gibi geçti sayılır. şimdi bundan sonra iştahım da açılır. doktor sen ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi dedi. halbuki fazla kilolu da değili, boyum 1,60 50 kilo ile hamile kaldım, şimdi yine aynıyım, em fazla 500 gr 800 gr alıyorum, bu aralıkta oynuyor... doktorum ilk 3 ay kilo almamaya çalış dediği için almamaya çalışıyorum, light peynir, yoğurt tercih ediyorum...benim hiç bulantım olmadığı için gayet rahatım sizinde biranönce geçer inşallah
çaktırma teselli işte :) maksat kendimizi kandırmak gerçi bence tam zamanı hamile kalmak için yazı çok şişkin geçirmeyeceksin kışında doğum yapacağın için bidahaki yaza bebişin büyümüş olacak rahat rahat gezebileceksin ben çok mutluyum valla :)
inşallah, sağol, ama dediğim gibi geçti sayılır. şimdi bundan sonra iştahım da açılır. doktor sen ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi dedi. halbuki fazla kilolu da değili, boyum 1,60 50 kilo ile hamile kaldım, şimdi yine aynıyım, em fazla 500 gr 800 gr alıyorum, bu aralıkta oynuyor... doktorum ilk 3 ay kilo almamaya çalış dediği için almamaya çalışıyorum, light peynir, yoğurt tercih ediyorum...
bir de benim doktorum tatlı ve şekerli yemeni kesinlikle yasaklıyorum, kızartmalardan da uzak dur dedi... hem kilo almamak hem de bebeğin sağlığı için. size de böyle bir uyarıda bulundu mu acaba ? doktorunuz söylemese bile şekeri sadece meyveden almak, yapay şekeri hiç almamak sağlıklı beslenme açısından dinlenebilir bir tavsiye olabilir. :)))))))))))
ben hiçbişey almıyorum,daha ne oldugu belli degl..kız olursa zatn kızm var onunkiler yepyeni ...oglansa bakıcaz artık...alışveriş yapmaya başladınızmı ben çok hevesleniyom ama annem aldırmıyo :) hele kıyafet hiç alma diyo alacaksan bez şampuan filan al diyo ama ben kıyafetlere bitiyorum resmen
ben de dün akşam iş dönüşü çok fena kasık agrısı cektm...ama üzülme normal bunlar...Günaydın kızlar.. Hayırlı kandiller olsun öncelikle.. Geceden beri kasık ve bel agrım var.. Korkuyorum, kanamam yok ama agrı fena.. böyle olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?