günaydın kızlar..
7+5 günlüğüm ve bir haftadan fazla oldu hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum hersey miğdemi bulandırıyor doktor metpamid verdi ama zararı olur diye söylüyorlar içmemeye çalışıorum bnm kadar kötü geçiren var mı neler yapıorsunuz (tuzlu krakerden başka onu bile yiyemiyorum ben etkide etmiyor)
benm de kaç gündür azalmıstı..bu sabah yine basladık çıkarmalarahepinize merhaba kızlar :))))))))))))) birçoğumuz 10.haftaya girdi benim gibi... bulantılarla aranız nasıl ? benim çok hafifledi... sadece akşam yemeğinden sonra biraz oluyor, onu da hemen uyuyarak geçiştiriyorum... tamamen bitmedi ama rahatlatacak derecede hafifledi... sizde durumlar nasıl??????
aile hekimin bence de daha güzel yönlendirmiş canım, doktor içine sinmediyse değiştirme fikri en iyisi... ilerledikçe değiştirmek daha zor olabilir.ben bir kere doktora gittim daha oda hiç öyle açıklamalar yapmadı bi liste verdi elime onu okudum ama o listeyi benim yemem imkansız yenmemesi gerekn şeylerde yazıyodu tabi kalsık işte hazır çorba renklendirici filan bana hiç yardımcı olmadığı için doktorumu değiştirecem ztn 1 ay sonra gel demişti ama ben başka doktora gidecem önümüzdeki hafta işte :) ama aile hekimim daha çok ilgilendi kesinlikle hazır yemekler hamur işleri ve tatlılar yasak dedi canın çekecektir mutlaka meyve yemeye çalış dedi süt yoğurt yumurta ve peynırı ihmal etme dedi ben çok etoburumdur sebze yemiyorum fazla onun sıkıntısını yaşıyorum şimdi
bence de dayanabildiğin kadar dayan canım, bulantı için ilaç içmemeye çalış...hepimiz o yoğun dönemlerden geçtik, ama bak azaldı bile, bir gün tamamen geçecek inşallah... sabahları katı şeyler yemeye çalış bence de... çorbaları da yemekelrden yarım saat önce iç, yemeklerle sıvı almamaya çalış, suyu bile yudum yudum iç...günaydın kızlar..
7+5 günlüğüm ve bir haftadan fazla oldu hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum hersey miğdemi bulandırıyor doktor metpamid verdi ama zararı olur diye söylüyorlar içmemeye çalışıorum bnm kadar kötü geçiren var mı neler yapıorsunuz (tuzlu krakerden başka onu bile yiyemiyorum ben etkide etmiyor)
benim kasık ağrım başlarda olmuştu, ama şimdi pek olmuyor, ya da ben alıştım farketmiyorum... rahmin her ay aynı şeyi yapmaya alışkın olduğu için, hamileyken de regl döneminde denk gelen günlerde regl belirtileri gösterebilirmiş... belki öyle bir dönemdesindir.Günaydın kızlar.. Hayırlı kandiller olsun öncelikle.. Geceden beri kasık ve bel agrım var.. Korkuyorum, kanamam yok ama agrı fena.. böyle olan varmı ?
umarım bir daha gelmezbenm de kaç gündür azalmıstı..bu sabah yine basladık çıkarmalara
Günaydın kızlar.. Hayırlı kandiller olsun öncelikle.. Geceden beri kasık ve bel agrım var.. Korkuyorum, kanamam yok ama agrı fena.. böyle olan varmı ?
günaydın kızlar..
ahh seni çok iyi anlıyorum. ben de senn gibiyim 7. 8. haftada iyice çoğalıyor sanırım bulantılar. benim sabah bulantım hala var 10 hafta oldu. sabah 2 kere kusuyorum. öğleden sonraya kadar bişey yemek içmek mümkün olmuyor. sonra da yavaş yavaş yiyorum bir ara cubuk kraker yedim, bir ara etimek, şimdilerde sadece ekmek ve babamın aldığı bizim memleketin peynirinden yiyebiliyorum sabahları. üzülme ilk 3 ay yemek yemesek de bebeğe bir zararı yok. önemli olan 12. haftadan sonra düzenli beslenmek. çorba falan içerken limon sıkmak bana iyi geliyor belki sana da iyi gelir dene istersen. :)
kızlar sol tarafımda iğne gibi batma oluyor. ara ara giriyor. normal mi? daha önce olmamıştı çünkü
evet canım normal kanaman yoksa sıkıntı etme benim üçgündür igne batması neki sızım sızım sızlıyor
yok canım kanamam. böyle battıkça içim sızlıyor valla bişey olursa diye
amin, hepimizin kandili mübarek olsun :)
inşallah, sağol, ama dediğim gibi geçti sayılır. şimdi bundan sonra iştahım da açılır. doktor sen ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi dedi. halbuki fazla kilolu da değili, boyum 1,60 50 kilo ile hamile kaldım, şimdi yine aynıyım, em fazla 500 gr 800 gr alıyorum, bu aralıkta oynuyor... doktorum ilk 3 ay kilo almamaya çalış dediği için almamaya çalışıyorum, light peynir, yoğurt tercih ediyorum...
bir de benim doktorum tatlı ve şekerli yemeni kesinlikle yasaklıyorum, kızartmalardan da uzak dur dedi... hem kilo almamak hem de bebeğin sağlığı için. size de böyle bir uyarıda bulundu mu acaba ? doktorunuz söylemese bile şekeri sadece meyveden almak, yapay şekeri hiç almamak sağlıklı beslenme açısından dinlenebilir bir tavsiye olabilir. :)))))))))))
Kandiliniz mubarek olsun Annişler ooo neler konusulmus 10+3olduk 2 kilo zayifladik yemek yemiyorum asiri bulantim war gecmiyor gecmiyor herkexin cani bise istiyor benim canim kellepaca istiyor yiyebilirmiyim bilmem annem bebisimle benim melegim bi o yaparsa yerim istahim acilsada beslesem bebisimi cok uzuluyorum
Cuma muaynemiz var bi asir gibi gecti arkadaslar 3 ayı doldurmayanlar neden 15 gune bir degil ayda bir muayneniz?
onu bende anlamadım neden 1 ay acaba ben nasıl dayanayım ki bir ay banada yazık ama dimi
Bizim ofiste beş aylık bebeği olan bir arkadaş var. Başlarda haftada bir sonra 15 günde bir daha sonra da ayda bir gitmişler kontrole. 15 gün bile çok geliyor. Bir ay insanfsızlık bence :)
Cuma muaynemiz var bi asir gibi gecti arkadaslar 3 ayı doldurmayanlar neden 15 gune bir degil ayda bir muayneniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?