2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

biçogumuz aynıyız canım...katı seyler ye sabah saatlernde...o zamn daha az bulantı hissedersn...

benm de kaç gündür azalmıstı..bu sabah yine basladık çıkarmalara

aile hekimin bence de daha güzel yönlendirmiş canım, doktor içine sinmediyse değiştirme fikri en iyisi... ilerledikçe değiştirmek daha zor olabilir.

bence de dayanabildiğin kadar dayan canım, bulantı için ilaç içmemeye çalış...hepimiz o yoğun dönemlerden geçtik, ama bak azaldı bile, bir gün tamamen geçecek inşallah... sabahları katı şeyler yemeye çalış bence de... çorbaları da yemekelrden yarım saat önce iç, yemeklerle sıvı almamaya çalış, suyu bile yudum yudum iç...

Günaydın kızlar.. Hayırlı kandiller olsun öncelikle.. Geceden beri kasık ve bel agrım var.. Korkuyorum, kanamam yok ama agrı fena.. böyle olan varmı ?
benim kasık ağrım başlarda olmuştu, ama şimdi pek olmuyor, ya da ben alıştım farketmiyorum... rahmin her ay aynı şeyi yapmaya alışkın olduğu için, hamileyken de regl döneminde denk gelen günlerde regl belirtileri gösterebilirmiş... belki öyle bir dönemdesindir.

benm de kaç gündür azalmıstı..bu sabah yine basladık çıkarmalara
umarım bir daha gelmez

Günaydın kızlar.. Hayırlı kandiller olsun öncelikle.. Geceden beri kasık ve bel agrım var.. Korkuyorum, kanamam yok ama agrı fena.. böyle olan varmı ?

canım bende çekiyorum o kasık agrılarını bugun 3 gunum inş. birşey olmaz rahmimiz buyyodur

Kandiliniz mubarek olsun Annişler ooo neler konusulmus 10+3olduk 2 kilo zayifladik yemek yemiyorum asiri bulantim war gecmiyor gecmiyor herkexin cani bise istiyor benim canim kellepaca istiyor yiyebilirmiyim bilmem annem bebisimle benim melegim bi o yaparsa yerim istahim acilsada beslesem bebisimi cok uzuluyorum

ahh seni çok iyi anlıyorum. ben de senn gibiyim 7. 8. haftada iyice çoğalıyor sanırım bulantılar. benim sabah bulantım hala var 10 hafta oldu. sabah 2 kere kusuyorum. öğleden sonraya kadar bişey yemek içmek mümkün olmuyor. sonra da yavaş yavaş yiyorum bir ara cubuk kraker yedim, bir ara etimek, şimdilerde sadece ekmek ve babamın aldığı bizim memleketin peynirinden yiyebiliyorum sabahları. üzülme ilk 3 ay yemek yemesek de bebeğe bir zararı yok. önemli olan 12. haftadan sonra düzenli beslenmek. çorba falan içerken limon sıkmak bana iyi geliyor belki sana da iyi gelir dene istersen. :)

Kızlar benim şükür bulantılarım geçti sayılır. Bulantım varken simitle yaşadım diyebilirim simit salata yiyebiliyodum sadece hemde tok tutuyo. Bide eşim galeta almış kraker gibi oda iyi geliyordu deneyin isterseniz.

Buarada herkesin kandili mübarek olsun. Rabbim bu mübarek günün hürmetine yavrularımızıda bizide sağ sağlıklı kurtarsın. Amin.

bende cok fenayim bu konuda ama bisiy yemesenizde bebk sizden beslenir kizlar ben ilk hamileligimdede boyleydim masallah saglikliydi oglum yesil elma we hurma tawsiye ediyorum

kızlar sol tarafımda iğne gibi batma oluyor. ara ara giriyor. normal mi? daha önce olmamıştı çünkü

light ürünler hamilelikte tavsiye edilmiyor istersen bir doktoruna danış benim 2. bebeğim ilkinde de kilolu hamile kalmıştım (76) hiç bulantım olmadı her istediğimi yedim ama hep sağlıklı şeyler tükettim 10 kg almıştım kendime bişi kalmadı şimdi yine 76 kg hamile kaldım henüz hiç almadım 8+4 olduk bugün

Merhaba, hepinize hayırlı kandiller...Aranıza yeni katıldım bebeğimin doğacağı tarih 12 ocak, çok yeni ve acemiyim ilk defa msj atıyorum forumda.

Cuma muaynemiz var bi asir gibi gecti arkadaslar 3 ayı doldurmayanlar neden 15 gune bir degil ayda bir muayneniz?

Bizim ofiste beş aylık bebeği olan bir arkadaş var. Başlarda haftada bir sonra 15 günde bir daha sonra da ayda bir gitmişler kontrole. 15 gün bile çok geliyor. Bir ay insanfsızlık bence :)

tam benim istediğim bana kalsa bende haftada bir gidecemde doktor gelme dedi daha bi kerecik kontrole gittim 9.haftaya girdim bide ama 1 ay bekleyemicem haftaya gidecem 20 gün yeter :)

Cuma muaynemiz var bi asir gibi gecti arkadaslar 3 ayı doldurmayanlar neden 15 gune bir degil ayda bir muayneniz?

Benimde normalde 27 sinde ozamana kadar meraktan çatlarım ben yarına başka bi drdan randevu aldım:) çok merak ediyorum ya büyüdümü sağlıklımı yarın bi görsem hayırlısıyla 27 sine dayanırım sağlıklı olsunda varsın az görim bebeğimi ayda bir muayene çok az bencede 15 güne bir olmalı ilk zamanlar haftada bir çağırıodu negüzel:) ayy kızlar dua edin yarına bebeğimi sağlıcakla görim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…