2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

İnşallah görürsün canım benim, endişelenme. Ben de çok endişeleniyorum seni çok iyi anlıyorum :)
Bundan sonra beni de ayda bir çağırırsa ben de başka yere giderim, dayanamam.

Kızlar bence ayda 1 gitmeye dayanın. Beni her hafta çağırdı da çağırdı. Baktım kimse benim kadar sık gitmemiş kontrole. Bence doktorum bir problem olduğunu anladı ama bana bilgi vermedi. Ve sonuç olarakta bebeğimin kalbi durdu. Kontrolün fazlası zarar çok fazla ultrasona girmek iyi değil. Ben 1 hafta önce gittim normal dedi. Bir hafta sonra kürtaj oldum o gün ultrasonda kanamamın başladığı görüldü. Zaten bir terslik olsa 1 ay içinde kanama vs. farkedilir. Dikkat edin, dua edin. Gerisini elbet Rabbim bilir. Hergün kontrole girsek ne fayda, eğer ömrü yoksa elimizden ne geliyorki.

öyle canım malesef inş. rabbim ömürlüsünden nasip etmiştir. hepimize

Ultrasonun bi zararı yok diolar ses dalgasıyla çalışıomuş ama teknolojik herşey etkiliyor illaki bizleri bebeklerimizi temmuz başında yolcuyuz biz kayınvalidemlere gidicez ankarada kendime iyi bi dr hastane bulayım diyorum akay, medicana bunlara giden varmı ankarada gidip memnun kaldığınız drları yazarsanız sevinirim

allaha emanet vallahi annem çok kızıyor bana ablan 2 tane doğurdu yengen doğurdu hiç biri senin gibi telaş yapmadı diye ama napayım merak ediyorum eve ultrason alıp izlesek nolurki çok anlayacam sanki :)

allaha emanet vallahi annem çok kızıyor bana ablan 2 tane doğurdu yengen doğurdu hiç biri senin gibi telaş yapmadı diye ama napayım merak ediyorum eve ultrason alıp izlesek nolurki çok anlayacam sanki :)

ya benim kontrolde 19 unda çok var daha çatlayacağım benim de aklımdan geçti bir ultrason alıp sürkli kontrol edebilsek ne güzel olur:)))

eve ultrason alıp izleyen varmıdırki

Dün kız kardeşimle onu konuştuk. Eskiden insanlar ilk kez doğurduklarında görüyorlarmış bebeklerini. Biz şimdi ayda bir de olsa görebiliyoruz. Bizim çocuklarımız da televizyona bağlayıp canlı canlı izlerler artık :)

Taksit taksit alsak ne kadara gelir acaba aylık

yaaa inanmıyorum benim de canım kelle paça, işkembe çekiyor. 2 gündür dayanamadım artık kirli temiz demeden çorbacıya gittik içtim tabak tabak. bi onu kusmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…