Benimde normalde 27 sinde ozamana kadar meraktan çatlarım ben yarına başka bi drdan randevu aldım:) çok merak ediyorum ya büyüdümü sağlıklımı yarın bi görsem hayırlısıyla 27 sine dayanırım sağlıklı olsunda varsın az görim bebeğimi ayda bir muayene çok az bencede 15 güne bir olmalı ilk zamanlar haftada bir çağırıodu negüzel:) ayy kızlar dua edin yarına bebeğimi sağlıcakla görim
ben de en son 20 gün önce gördm.ben de cok merak ediyorum bebişim napıor içeridetam benim istediğim bana kalsa bende haftada bir gidecemde doktor gelme dedi daha bi kerecik kontrole gittim 9.haftaya girdim bide ama 1 ay bekleyemicem haftaya gidecem 20 gün yeter :)
Cuma muaynemiz var bi asir gibi gecti arkadaslar 3 ayı doldurmayanlar neden 15 gune bir degil ayda bir muayneniz?
ben de en son 20 gün önce gördm.ben de cok merak ediyorum bebişim napıor içeride
Kızlar bence ayda 1 gitmeye dayanın. Beni her hafta çağırdı da çağırdı. Baktım kimse benim kadar sık gitmemiş kontrole. Bence doktorum bir problem olduğunu anladı ama bana bilgi vermedi. Ve sonuç olarakta bebeğimin kalbi durdu. Kontrolün fazlası zarar çok fazla ultrasona girmek iyi değil. Ben 1 hafta önce gittim normal dedi. Bir hafta sonra kürtaj oldum o gün ultrasonda kanamamın başladığı görüldü. Zaten bir terslik olsa 1 ay içinde kanama vs. farkedilir. Dikkat edin, dua edin. Gerisini elbet Rabbim bilir. Hergün kontrole girsek ne fayda, eğer ömrü yoksa elimizden ne geliyorki.
Kızlar bence ayda 1 gitmeye dayanın. Beni her hafta çağırdı da çağırdı. Baktım kimse benim kadar sık gitmemiş kontrole. Bence doktorum bir problem olduğunu anladı ama bana bilgi vermedi. Ve sonuç olarakta bebeğimin kalbi durdu. Kontrolün fazlası zarar çok fazla ultrasona girmek iyi değil. Ben 1 hafta önce gittim normal dedi. Bir hafta sonra kürtaj oldum o gün ultrasonda kanamamın başladığı görüldü. Zaten bir terslik olsa 1 ay içinde kanama vs. farkedilir. Dikkat edin, dua edin. Gerisini elbet Rabbim bilir. Hergün kontrole girsek ne fayda, eğer ömrü yoksa elimizden ne geliyorki.
eve ultrason alıp izleyen varmıdırkiallaha emanet vallahi annem çok kızıyor bana ablan 2 tane doğurdu yengen doğurdu hiç biri senin gibi telaş yapmadı diye ama napayım merak ediyorum eve ultrason alıp izlesek nolurki çok anlayacam sanki :)
allaha emanet vallahi annem çok kızıyor bana ablan 2 tane doğurdu yengen doğurdu hiç biri senin gibi telaş yapmadı diye ama napayım merak ediyorum eve ultrason alıp izlesek nolurki çok anlayacam sanki :)
eve ultrason alıp izleyen varmıdırki
ya benim kontrolde 19 unda çok var daha çatlayacağım benim de aklımdan geçti bir ultrason alıp sürkli kontrol edebilsek ne güzel olur:)))
Kandiliniz mubarek olsun Annişler ooo neler konusulmus 10+3olduk 2 kilo zayifladik yemek yemiyorum asiri bulantim war gecmiyor gecmiyor herkexin cani bise istiyor benim canim kellepaca istiyor yiyebilirmiyim bilmem annem bebisimle benim melegim bi o yaparsa yerim istahim acilsada beslesem bebisimi cok uzuluyorum
Dün kız kardeşimle onu konuştuk. Eskiden insanlar ilk kez doğurduklarında görüyorlarmış bebeklerini. Biz şimdi ayda bir de olsa görebiliyoruz. Bizim çocuklarımız da televizyona bağlayıp canlı canlı izlerler artık :)
Taksit taksit alsak ne kadara gelir acaba aylık
annem gecen yapmıs bi tencereye yakın bana verdi...ısıttım ısıttım içtim amaaannn bi güzeldi..olsa da yesek geneyaaa inanmıyorum benim de canım kelle paça, işkembe çekiyor. 2 gündür dayanamadım artık kirli temiz demeden çorbacıya gittik içtim tabak tabak. bi onu kusmuyorum
ucuzmus 1000 dolar 1000 dolar ödersin13.500 dolarmış fiyatı, baktım şimdi
annem gecen yapmıs bi tencereye yakın bana verdi...ısıttım ısıttım içtim amaaannn bi güzeldi..olsa da yesek gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?