ucuzmus 1000 dolar 1000 dolar ödersin
biz de doktor bi arkadas mı edinsekbenim kadın doğum doktoru bir arkadaşım var, gebeliği boyunca her gün kendine ultrason yaptı
Ayy canım nası çekti kelle paça biri ne dese onu yiyom zaten
biz de doktor bi arkadas mı edinsek
inşallah bu sefer rabbim hayırlısıyla bebegini kucagına almanı nasip eder canım...
sana da her istediğinde yaparım diyor ama bende 3 düşükten sonra ultrason fobisi gelişti. ultrasonda kötü şeyler görmekten korkuyorum.
Bebek kesenin sağındaysa kz solundaysa erkekmiş kızlar benimki cimcime olabilir
kızla erkek arası
ortasındaysa
şimdi baktım da biri kesenin solunda biri de ortasında
Valla illa bitarafa yakın oluomuş canım :))))) Allahta seni güldürsün bende forumda okudum binlerce yorum var tutmuş hep şaştım yani bide kese usgde sağdaysa senin sol kasığına bebek yerleşmiş oluyomuş sola yerleşince kız kese sağa yerleşince erkekmiş:) ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı gibi bişi ama tutabilir yani senin kesede ortadaysa bilemedim yani:))
Valla illa bitarafa yakın oluomuş canım :))))) Allahta seni güldürsün bende forumda okudum binlerce yorum var tutmuş hep şaştım yani bide kese usgde sağdaysa senin sol kasığına bebek yerleşmiş oluyomuş sola yerleşince kız kese sağa yerleşince erkekmiş:) ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı gibi bişi ama tutabilir yani senin kesede ortadaysa bilemedim yani:))
ne güzel işte bi erkek bi kız..temiz işo zaman benimkiler kese teorisine göre biri erkek, ekşi teorisine göre diğeri de Ayşe kız
hadi ya benimkide solda ama ben hep ekşi yemek istiyorum ilginç 2 teoridede iki farklı cins bende bi tuhaflıkvar sanırım zaten ben ekşi yiyorum diye eşim hergün tatlı alıp geliyor zorla yedirmeye çalışıyor erkek olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?