2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Valla illa bitarafa yakın oluomuş canım :))))) Allahta seni güldürsün bende forumda okudum binlerce yorum var tutmuş hep şaştım yani bide kese usgde sağdaysa senin sol kasığına bebek yerleşmiş oluyomuş sola yerleşince kız kese sağa yerleşince erkekmiş:) ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı gibi bişi ama tutabilir yani senin kesede ortadaysa bilemedim yani:))

hadi ya benimkide solda ama ben hep ekşi yemek istiyorum ilginç 2 teoridede iki farklı cins bende bi tuhaflıkvar sanırım zaten ben ekşi yiyorum diye eşim hergün tatlı alıp geliyor zorla yedirmeye çalışıyor erkek olsun diye

o zaman benimkiler kese teorisine göre biri erkek, ekşi teorisine göre diğeri de Ayşe kız

bu arada kendi kilolarımızı konuştuk da yahu sanki benim adam da hamileadam aşeriyor. yemekten 4 kilo aldı ben hamile kaldımm kalalı

Benimkide kız istiyo şuanki teorilere göre kız olabilir eşimin aileside kız istio görümcem yok benim hep erkek doğurmuş kaynanam bide genital nub teorisi varmış 10. Haftadan sonra bebişin şeyi yukardaysa erkek yatık paralelse kız oluomuş:) bu bilimsel bişimiş forumun yalancısıyım benimkinin 7. Haftada paralel tabi daa bebişin gözükürmü bilemedim:) eğer bu teoriler bende tutmazsa hepsi yalanmış dicem artık tüm olasılıklar kız dio ama rüyamda erkek bebiş görmüştüm bilemiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…