allaha emanet vallahi annem çok kızıyor bana ablan 2 tane doğurdu yengen doğurdu hiç biri senin gibi telaş yapmadı diye ama napayım merak ediyorum eve ultrason alıp izlesek nolurki çok anlayacam sanki :)
Benimkide kız istiyo şuanki teorilere göre kız olabilir eşimin aileside kız istio görümcem yok benim hep erkek doğurmuş kaynanam bide genital nub teorisi varmış 10. Haftadan sonra bebişin şeyi yukardaysa erkek yatık paralelse kız oluomuş:) bu bilimsel bişimiş forumun yalancısıyım benimkinin 7. Haftada paralel tabi daa bebişin gözükürmü bilemedim:) eğer bu teoriler bende tutmazsa hepsi yalanmış dicem artık tüm olasılıklar kız dio ama rüyamda erkek bebiş görmüştüm bilemiom
bende cok merak edıyorum bir kere hastanede dogru duzgun bısey demedıler ekranı bıle göremedım kalbı atıyormu atmıyormu hala dıye merak edıyodum söylemyınce onlar baska hastaneye gıttım ordan ordada dedım bakıldı bugun ama bısey anlamadım ben söylemdıler hıc bısey bıde sız baksanız dıye :) kalbı hala atıyomu cok merak edıyorum dedım ohooooo dıyor o kadar merak edıyorsan sen her hafta gelo hastane senın bu hastane benım gez diyor annemde dedıkı siz bilmiyosunuz 6 yıl sonra geldı bu bebek haklısın teyze dıyor ondan sonra .
evde bakmak için el aletlerı var kıralanıyor aylık 30 lıra kalp atısını ıstedıgınde dınlıyosun ama zararlıymıs ben vazgectım hatta 2 kez üst üste ultrasona gırdım dıyede korktum zararlıysa dıye
hayırlısı olsun cnm valla ben sağlıklı olsun diyorum ilk olacak ne olursa olsun sağ salim sağlıklı sıhhatli olsundabakalım 27 haziranda gitcez 12 haftalık lacak o zaman erkekse belli olabilir yazıyor hamilelik takviminde ya hayırlısı olsun inşallah istediğin olur ALLAH gönlüne göre versin .... :)
gerçekten varmı öle bişey ben tamamen şaka yapıyordum ama zararlı olabilir tabii heralde hareketlenmeye başlayınca daha az merak ederiz.
bide sadece kalp atısını duyuyosun göruntu yok bu ikili test 11. haftadan sonra yapılan onu yaptırıcakmısınız ben randevu aldım ama vazgecebılırım
ben o testi yaptırmıcam ...sonucta o testi yaptırıp riskli cıkıp da sapasaglam bebekler dünyaya getirenleri duyuyoruz..neden kendimi strese sokayım..Bebeklerimz rabbimize emanet...
benim de annem geldi bugün. gelir gelmez işkembe yap dedim kadına. yarına yapar artık
Evt gerginlik çok var 7.haftayım bende yeni katıldım aranıza merhabalar herkese
kızlar ben çok gerginim, herşeye sinirleniyorum.Aranızda benim gibi olan var mı? Sakinleştirici istiyorum yaaa.....
Evt gerginlik çok var 7.haftayım bende yeni katıldım aranıza merhabalar herkese
slm hanımlar en son regl tarihiniz zaman bende bugün evde test yaptım pozitif çıktı sizin tarihlere çakışıyoda birde dr kontürolüne gittiniz mi
benim 23 nisan.Ben 2 kez gittim.Bu cumada kalbini dinlemeye gideceğim :)
bu arada sağlıklı hamilelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?