2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
allaha emanet vallahi annem çok kızıyor bana ablan 2 tane doğurdu yengen doğurdu hiç biri senin gibi telaş yapmadı diye ama napayım merak ediyorum eve ultrason alıp izlesek nolurki çok anlayacam sanki :)

bende cok merak edıyorum bir kere hastanede dogru duzgun bısey demedıler ekranı bıle göremedım kalbı atıyormu atmıyormu hala dıye merak edıyodum söylemyınce onlar baska hastaneye gıttım ordan ordada dedım bakıldı bugun ama bısey anlamadım ben söylemdıler hıc bısey bıde sız baksanız dıye :) kalbı hala atıyomu cok merak edıyorum dedım ohooooo dıyor o kadar merak edıyorsan sen her hafta gel o hastane senın bu hastane benım gez diyor annemde dedıkı siz bilmiyosunuz 6 yıl sonra geldı bu bebek haklısın teyze dıyor ondan sonra .
evde bakmak için el aletlerı var kıralanıyor aylık 30 lıra kalp atısını ıstedıgınde dınlıyosun ama zararlıymıs ben vazgectım hatta 2 kez üst üste ultrasona gırdım dıyede korktum zararlıysa dıye

hayırlısı olsun cnm valla ben sağlıklı olsun diyorum ilk olacak ne olursa olsun sağ salim sağlıklı sıhhatli olsunda bakalım 27 haziranda gitcez 12 haftalık lacak o zaman erkekse belli olabilir yazıyor hamilelik takviminde ya hayırlısı olsun inşallah istediğin olur ALLAH gönlüne göre versin .... :)

benımkı ultrasona göre kız cıkıyor baska bır yerdede okumustum sağ göğsunuz buyuk ise erkek sol buyukse kızmıs ona göre bakıncada erkek cıkıyor :)

gerçekten varmı öle bişey ben tamamen şaka yapıyordum ama zararlı olabilir tabii heralde hareketlenmeye başlayınca daha az merak ederiz.

Amin canım Rabbim seninde sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıklı olsunlarda önemli değil takdiri ilahi ama merak işte kendi kendimize tahmin yürütüoz:)

gerçekten varmı öle bişey ben tamamen şaka yapıyordum ama zararlı olabilir tabii heralde hareketlenmeye başlayınca daha az merak ederiz.

evt arastırdım fıyatına kadar buldum ama bir kac kısıye sordum zararlı dıyede duymuslar vazgectım saglık ocagında kalp atısına bakıyolar ama 12 . haftadan sonramıs ben ufakken gıtmıstım doktor bizim elde aletımız var onla bakıyoruz ama ilerı donemlerde duyulur suan duyulmaz dedı sanırım benım dedıgım aletlerle bakıyor onlarda

bide sadece kalp atısını duyuyosun göruntu yok bu ikili test 11. haftadan sonra yapılan onu yaptırıcakmısınız ben randevu aldım ama vazgecebılırım

bide sadece kalp atısını duyuyosun göruntu yok bu ikili test 11. haftadan sonra yapılan onu yaptırıcakmısınız ben randevu aldım ama vazgecebılırım

ben o testi yaptırmıcam ...sonucta o testi yaptırıp riskli cıkıp da sapasaglam bebekler dünyaya getirenleri duyuyoruz..neden kendimi strese sokayım..Bebeklerimz rabbimize emanet...

ben o testi yaptırmıcam ...sonucta o testi yaptırıp riskli cıkıp da sapasaglam bebekler dünyaya getirenleri duyuyoruz..neden kendimi strese sokayım..Bebeklerimz rabbimize emanet...

doktor bana eger kötu sonuc cıkarsa alıdırıcaksan yaptır yok aldırmam ben dıyorsan yaptırma bebege zararı yok ama sana zararı var eger sonuc ıyı cıkmazsa hem aldırmıycaksın hemde hamılelıgın boyunca uzuluceksın bende aldırmam ama merak edıyorum dedım randevuyu aldım ama cayıcam sanıırm

evt yanılma payı cokmus kötu bıle cıksa uzulmeyın dıyorlar zaten ama ikili teste her yerıne bakıcaklar ya acaba cınsıyetıde görunurmuydu dıyede dusunuyorum ayrıntılı oldugu ıcın

kızlar ben çok gerginim, herşeye sinirleniyorum.Aranızda benim gibi olan var mı? Sakinleştirici istiyorum yaaa.....

kızlar ben çok gerginim, herşeye sinirleniyorum.Aranızda benim gibi olan var mı? Sakinleştirici istiyorum yaaa.....

Evt gerginlik çok var 7.haftayım bende yeni katıldım aranıza merhabalar herkese

slm hanımlar en son regl tarihiniz zaman bende bugün evde test yaptım pozitif çıktı sizin tarihlere çakışıyoda birde dr kontürolüne gittiniz mi

slm hanımlar en son regl tarihiniz zaman bende bugün evde test yaptım pozitif çıktı sizin tarihlere çakışıyoda birde dr kontürolüne gittiniz mi

benim 23 nisan.Ben 2 kez gittim.Bu cumada kalbini dinlemeye gideceğim :)

bu arada sağlıklı hamilelikler

Kandiliniz mübarek olsun
Bnede de var gerginlik ama daha çok tahammülüm azaldı gibi.Hemen parlıyorum.
Cinsiyet tahminleri yapılmış,bende yazayım bir tane burada okumuştum:
Kese yuvarlaksa kız,fasulye gibiyse oğlan yazıyodu çoğu kişi
tabii bunlarda yanılma payı da var,eğlencesine.

tshım yüksek çıktı bugün 9 olmuş. 20 gün önce 2 lerdeydi.
ona baya endişelendim.dr 1 ay sonra kontrole çağırdı ama haftaya başkasına gitmeyi düşünüyorum.
Allah korusun...
9dan aşağı düşer inşallah hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…