2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benimde tsh 8.70e çıktı birden normalde 4 lerdeydi hamilelikte artması normalmiş ama hemen ilaca başladı doktor 1 ay sonra tekrar gitcem düşmesi lazımmış

hmm ben 7+6 haftalığım aşağısı 9 dıyor acaba benmi yanlış hatırlıyorum bişiyleri yoksa sizde de mi öyle:44:

onu bende anlamadım neden 1 ay acaba ben nasıl dayanayım ki bir ay banada yazık ama dimi

3 ays kadar 15ve bir 3 aydan sonra ayda1

bana gel falan demediki doktorum ikili test için randevu verdiler dışardada

A degistir arastir ayni ildeki arkadaşlara
Sor kimse iyi dr ona git

yaaa inanmıyorum benim de canım kelle paça, işkembe çekiyor. 2 gündür dayanamadım artık kirli temiz demeden çorbacıya gittik içtim tabak tabak. bi onu kusmuyorum

Ooo bacim bitarafim dusecek nasil bulaniyor migdem ams su kelle olsada huptursem

annem gecen yapmıs bi tencereye yakın bana verdi...ısıttım ısıttım içtim amaaannn bi güzeldi..olsa da yesek gene

Ohhh aynen bende ole yapcam canim disarda yesem doymam en iyisi anis yapsin yiyelim

benim de annem geldi bugün. gelir gelmez işkembe yap dedim kadına. yarına yapar artık

Canim bee anneler ne kiymetli ya onlar olmasa ne yapardik

Bebek kesenin sağındaysa kz solundaysa erkekmiş kızlar benimki cimcime olabilir

Benim sol tarafta hep oglismi olcak

Erik yiyerek limon yiyerek bebisim ekso surat li olcak 2 eksi yiyen arkadasimin oglu oldu rabbim bilir

günaydın guzel anneler ay kızlar 11 haftada bulantısı başlayanı duydunuzmu iki gundur çok hassasım midem bulanıyo bi aksilik yoktur umarım

günaydın arkadaşlar bayadır yazamadım nasılsınız bakıyorum anne adaylarımız artmış darısı ben ve benim gibi olanlara

günaydın kızlarrr...
nasılsınız?

dün gece rüyamda resmen aşerdim yaaa. ilk defa başıma geldi.rüyamda yapımını seyrettikçe. uyanıp yine uykuya daldım.
sabah kalktığım gibi avuçumun içini yaladım. ama nasıl canım istiyor anlatamam.
sabah 7.30 halamı aradım. o sipariş verecek bugün akşama inşlh yiyecem kızlar.

kızlar etrafımda kaç kişi varsa cin takvimi tutmuş. anneme yaptık doğru. yaklaşık 15 kişi sordum hep doğru çıkmış
bende de kız çıkıyor. hayırlısı herşeyin.

Bizim durumun aynısı. Kayınvalidemin iki oğlu var. Eşim "anne çocuk erkek olabilir" deyince bile kadın üzülüyor. Eşim de kız istiyor. Ben de başlarda kız gibi hissediyordum. İnternette de 7. haftada sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek diye okumuştum. Benimki sağa yapışıktı. Sonra sola kaydı. Baktım nerede olduğu belli değil ordan anlaşılmayacağını anladım. Kesem de yusyuvarlak o da kız gibi ama ben hep erkek gibi hissediyorum, bilmiyorum. Bir de bebek kesenin dibinde dümdüz yatıyorsa erkektir demişler bir yerde. Benimki son ultrasonda ööyle yatıyordu, sırtüstü :)

günaydın guzel anneler ay kızlar 11 haftada bulantısı başlayanı duydunuzmu iki gundur çok hassasım midem bulanıyo bi aksilik yoktur umarım

günaydın benim arkadaşımınki de 11. hafta gibi başladı 1 hafta ya da 10 gün sürdü sonra bitti.normal yani olabilir.

dün eşime diyorum ki çok şanslısın miğdem bulanmıyor hiç bana niye diyo dedim bulansaydı aç kalacaktın hasta gibi olacaktım o zaman sus nazar değdirme diyo dedim ballısın ballı bi naza çekemedim kendimi

neye aşerdin peki???

benm de dipte sırt üstüydü...hayırlsı bakalm

günaydın benim arkadaşımınki de 11. hafta gibi başladı 1 hafta ya da 10 gün sürdü sonra bitti.normal yani olabilir.

ayy çok saol canım rahatlıyorum bunları okuyunca zaten buluttann nem kapıyoruz ay bu çocuklarada yazık bu kadar evhamlı annelerle nasıl başedilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…