Kandiliniz mübarek olsun
Bnede de var gerginlik ama daha çok tahammülüm azaldı gibi.Hemen parlıyorum.
Cinsiyet tahminleri yapılmış,bende yazayım bir tane burada okumuştum:
Kese yuvarlaksa kız,fasulye gibiyse oğlan yazıyodu çoğu kişi
tabii bunlarda yanılma payı da var,eğlencesine.
tshım yüksek çıktı bugün 9 olmuş. 20 gün önce 2 lerdeydi.
ona baya endişelendim.dr 1 ay sonra kontrole çağırdı ama haftaya başkasına gitmeyi düşünüyorum.
Allah korusun...
9dan aşağı düşer inşallah hemen.
onu bende anlamadım neden 1 ay acaba ben nasıl dayanayım ki bir ay banada yazık ama dimi
bana gel falan demediki doktorum ikili test için randevu verdiler dışardada
yaaa inanmıyorum benim de canım kelle paça, işkembe çekiyor. 2 gündür dayanamadım artık kirli temiz demeden çorbacıya gittik içtim tabak tabak. bi onu kusmuyorum
annem gecen yapmıs bi tencereye yakın bana verdi...ısıttım ısıttım içtim amaaannn bi güzeldi..olsa da yesek gene
benim de annem geldi bugün. gelir gelmez işkembe yap dedim kadına. yarına yapar artık
Bebek kesenin sağındaysa kz solundaysa erkekmiş kızlar benimki cimcime olabilir
hadi ya benimkide solda ama ben hep ekşi yemek istiyorum ilginç 2 teoridede iki farklı cins bende bi tuhaflıkvar sanırım zaten ben ekşi yiyorum diye eşim hergün tatlı alıp geliyor zorla yedirmeye çalışıyor erkek olsun diye
günaydın guzel anneler ay kızlar 11 haftada bulantısı başlayanı duydunuzmu iki gundur çok hassasım midem bulanıyo bi aksilik yoktur umarım
Benimkide kız istiyo şuanki teorilere göre kız olabilir eşimin aileside kız istio görümcem yok benim hep erkek doğurmuş kaynanam bide genital nub teorisi varmış 10. Haftadan sonra bebişin şeyi yukardaysa erkek yatık paralelse kız oluomuş:) bu bilimsel bişimiş forumun yalancısıyım benimkinin 7. Haftada paralel tabi daa bebişin gözükürmü bilemedim:) eğer bu teoriler bende tutmazsa hepsi yalanmış dicem artık tüm olasılıklar kız dio ama rüyamda erkek bebiş görmüştüm bilemiom
günaydın guzel anneler ay kızlar 11 haftada bulantısı başlayanı duydunuzmu iki gundur çok hassasım midem bulanıyo bi aksilik yoktur umarım
neye aşerdin peki???günaydın kızlarrr...
nasılsınız?
dün gece rüyamda resmen aşerdim yaaa. ilk defa başıma geldi.rüyamda yapımını seyrettikçe. uyanıp yine uykuya daldım.
sabah kalktığım gibi avuçumun içini yaladım. ama nasıl canım istiyor anlatamam.
sabah 7.30 halamı aradım. o sipariş verecek bugün akşama inşlh yiyecem kızlar.
kızlar etrafımda kaç kişi varsa cin takvimi tutmuş. anneme yaptık doğru. yaklaşık 15 kişi sordum hep doğru çıkmış
bende de kız çıkıyor. hayırlısı herşeyin.
Bizim durumun aynısı. Kayınvalidemin iki oğlu var. Eşim "anne çocuk erkek olabilir" deyince bile kadın üzülüyor. Eşim de kız istiyor. Ben de başlarda kız gibi hissediyordum. İnternette de 7. haftada sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek diye okumuştum. Benimki sağa yapışıktı. Sonra sola kaydı. Baktım nerede olduğu belli değil ordan anlaşılmayacağını anladım. Kesem de yusyuvarlak o da kız gibi ama ben hep erkek gibi hissediyorum, bilmiyorum. Bir de bebek kesenin dibinde dümdüz yatıyorsa erkektir demişler bir yerde. Benimki son ultrasonda ööyle yatıyordu, sırtüstü :)
aramıza hoşgeldin(bulantılılar kulübü )
dün eşime diyorum ki çok şanslısın miğdem bulanmıyor hiç bana niye diyo dedim bulansaydı aç kalacaktın hasta gibi olacaktım o zaman sus nazar değdirme diyo dedim ballısın ballı bi naza çekemedim kendimi
neye aşerdin peki???
günaydın benim arkadaşımınki de 11. hafta gibi başladı 1 hafta ya da 10 gün sürdü sonra bitti.normal yani olabilir.
du bakalım belki senin de gec baslar bulantılar da bol bol nazlanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?