dün eşime diyorum ki çok şanslısın miğdem bulanmıyor hiç bana niye diyo dedim bulansaydı aç kalacaktın hasta gibi olacaktım o zaman sus nazar değdirme diyo dedim ballısın ballı bi naza çekemedim kendimi
kızlar sağlık ocaklarına kayıtlarınızı yaptırdınız mı 12. haftaya kadar yaptırmak gerekiyormuş yoksa cezası varmış
ayy hakikaten deme bak bana nazara geldim iki gundur fenayım
ben ilk sağlık ocağına gitmiştim kan testi için o zaman yaptılar ayda bir gel dediler ama gidermiyim pek bilmiyom
ben daha yaptırmadım telefon açıyorum açmıyorlar çalışıyorum gitmek de zor oluyor bakalım nasıl olacak
Bizim durumun aynısı. Kayınvalidemin iki oğlu var. Eşim "anne çocuk erkek olabilir" deyince bile kadın üzülüyor. Eşim de kız istiyor. Ben de başlarda kız gibi hissediyordum. İnternette de 7. haftada sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek diye okumuştum. Benimki sağa yapışıktı. Sonra sola kaydı. Baktım nerede olduğu belli değil ordan anlaşılmayacağını anladım. Kesem de yusyuvarlak o da kız gibi ama ben hep erkek gibi hissediyorum, bilmiyorum. Bir de bebek kesenin dibinde dümdüz yatıyorsa erkektir demişler bir yerde. Benimki son ultrasonda ööyle yatıyordu, sırtüstü :)
ama aşılar filan varmış galiba öyle bişeyler anlattılar bana ama ben o ara heyecandan pek dinlemedim
kızlar sağlık ocaklarına kayıtlarınızı yaptırdınız mı 12. haftaya kadar yaptırmak gerekiyormuş yoksa cezası varmış
ama aşılar filan varmış galiba öyle bişeyler anlattılar bana ama ben o ara heyecandan pek dinlemedim
kızlar sağlık ocaklarına kayıtlarınızı yaptırdınız mı 12. haftaya kadar yaptırmak gerekiyormuş yoksa cezası varmış[/Q
UOTE]
ben yaptırdım. aşı takvim kağıdı verdi.kan değerlerine falan orda bakıldı. 16temmuzda gel dedi 2li ve 3lü test sonuçları hakkında görüşmek için. mersine gideceğimi söyledim 2 ay kalcam dedim .o zaman telefnlaşalım dedi ben buraya yazarım bilgilerini dedi. çok ilgilendi.
canım korkma kanaman kesilmiş ağrı rahim büyüdüğü içinmişGünaydın kızlar.. Hayırlı kandiller olsun öncelikle.. Geceden beri kasık ve bel agrım var.. Korkuyorum, kanamam yok ama agrı fena.. böyle olan varmı ?
benimki tam ortada hamakta sallanır gibi yatıyo ama kıçı bana dönük sırt üstü yatmayı sevmiyoBebek kesenin sağındaysa kz solundaysa erkekmiş kızlar benimki cimcime olabilir
canım bende de tsh 4,6 çıkmıştı doktor t3 ve t4 e baktı ilaca gerek yok dediKandiliniz mübarek olsun
Bnede de var gerginlik ama daha çok tahammülüm azaldı gibi.Hemen parlıyorum.
Cinsiyet tahminleri yapılmış,bende yazayım bir tane burada okumuştum:
Kese yuvarlaksa kız,fasulye gibiyse oğlan yazıyodu çoğu kişi
tabii bunlarda yanılma payı da var,eğlencesine.
tshım yüksek çıktı bugün 9 olmuş. 20 gün önce 2 lerdeydi.
ona baya endişelendim.dr 1 ay sonra kontrole çağırdı ama haftaya başkasına gitmeyi düşünüyorum.
Allah korusun...
9dan aşağı düşer inşallah hemen.
günaydın melekim olur canım niye olmasın bişeyin kokusu çok mu ağır geldi acabagünaydın guzel anneler ay kızlar 11 haftada bulantısı başlayanı duydunuzmu iki gundur çok hassasım midem bulanıyo bi aksilik yoktur umarım
son adet tarihine göre doğum tarihini hesaplayıp yapıştırıcanhmm ben 7+6 haftalığım aşağısı 9 dıyor acaba benmi yanlış hatırlıyorum bişiyleri yoksa sizde de mi öyle:44:
beni geçen gün aradılar canım hamileymişsiniz dedilerkızlar sağlık ocaklarına kayıtlarınızı yaptırdınız mı 12. haftaya kadar yaptırmak gerekiyormuş yoksa cezası varmış
benimki tam ortada hamakta sallanır gibi yatıyo ama kıçı bana dönük sırt üstü yatmayı sevmiyo
4 tane foto var hiç birinde de kenara gelmedi
günaydın melekim olur canım niye olmasın bişeyin kokusu çok mu ağır geldi acaba
temiz hava almaya çalış bulanınca cam aç balkona çık hemen canım
leblebi al ye güzelim iyi geliyo anı kurtarıyo en azındanneye göre sag sol diyosunu ultrason kagıdını karşıma alıp baktıgımda solda kendime göre tuttugumda sagda birde benimkisi yukarda oraya tutunmuş işimdi ne oluyo benimkisi
canım ya yemekhane tam benim odamın altında ay yemek kokuları odamda birde kabak yapıyomuş ayy mahvoldum
leblebi al ye güzelim iyi geliyo anı kurtarıyo en azından
ben fotoyu önüme aldım baktım canım ortada duruyo ama doktorun cihazı tutuşuna göre değişir heralde
ama zaten ben nerdeyse emin gibiyim kız olduğunakız diye seviyom erkekse çok ağır ithamlar oluyo çocuğun erkekliğine hakaret oluyo
ama bilimsel bakarsak,yumurtla zamanı olduysa erkek
yumurtlamadan önceleri olduysa kız olurmuş
çünkü erkek süpermenler çabuk ölüyomuş X kromozomlar daha uzun yaşadığından önceden gidip bekleyenler kız oluyomuş genelde
bizimde aynı canım. kayınvalidemin 2 oğlu var. abisininde 2 yaşında oğlu var. o yüzden hep kız olsun diye dua ediyorlar. cin takviminde kız çıkıyor dedim .kadın nasıl sevindi.
söyle giydirirm böyle süslerim diyor. herşeyin hayırlısı tabi. çin takvimine benzer birşey vardı onda da kız çıkıyordu. şimdi elimde 3 tane ultrason kağıdı var 2sinde sağa yapışık 3. ortada kalmış:)
canım korkma kanaman kesilmiş ağrı rahim büyüdüğü içinmiş
bende de 4-5 gündür var
acildeki doktorlar rahim büyüyo dediler.
neye göre sag sol diyosunu ultrason kagıdını karşıma alıp baktıgımda solda kendime göre tuttugumda sagda birde benimkisi yukarda oraya tutunmuş işimdi ne oluyo benimkisi
canım ya yemekhane tam benim odamın altında ay yemek kokuları odamda birde kabak yapıyomuş ayy mahvoldum
Benim son adetim 4 nisan. Benim de çin takvimine göre kızdı. Sonradan erken döllenme dedi doktor. Yani martta hamile kalmışım. Mart ayı da erkek gösteriyor :)
canım ben de dun gittim. doktorum acıkca söyledi riskimin oldugunu.. bebek iyi dedi. hatta aramızda kalsın sanırım erkek ama kesin demedi. hareetini izledim. inanılmaz güzeldi rabbim benden almasın onu diye cok dua ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?