2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar sağlık ocaklarına kayıtlarınızı yaptırdınız mı 12. haftaya kadar yaptırmak gerekiyormuş yoksa cezası varmış

ayy hakikaten deme bak bana nazara geldim iki gundur fenayım

bizimde aynı canım. kayınvalidemin 2 oğlu var. abisininde 2 yaşında oğlu var. o yüzden hep kız olsun diye dua ediyorlar. cin takviminde kız çıkıyor dedim .kadın nasıl sevindi.
söyle giydirirm böyle süslerim diyor. herşeyin hayırlısı tabi. çin takvimine benzer birşey vardı onda da kız çıkıyordu. şimdi elimde 3 tane ultrason kağıdı var 2sinde sağa yapışık 3. ortada kalmış:)

Günaydın kızlar.. Hayırlı kandiller olsun öncelikle.. Geceden beri kasık ve bel agrım var.. Korkuyorum, kanamam yok ama agrı fena.. böyle olan varmı ?
canım korkma kanaman kesilmiş ağrı rahim büyüdüğü içinmiş
bende de 4-5 gündür var
acildeki doktorlar rahim büyüyo dediler.

Bebek kesenin sağındaysa kz solundaysa erkekmiş kızlar benimki cimcime olabilir
benimki tam ortada hamakta sallanır gibi yatıyo ama kıçı bana dönük sırt üstü yatmayı sevmiyo
4 tane foto var hiç birinde de kenara gelmedi
canım bende de tsh 4,6 çıkmıştı doktor t3 ve t4 e baktı ilaca gerek yok dedi
ama senin biraz daha yüksekmiş ihmal etme tiroid önemli
günaydın guzel anneler ay kızlar 11 haftada bulantısı başlayanı duydunuzmu iki gundur çok hassasım midem bulanıyo bi aksilik yoktur umarım
günaydın melekim olur canım niye olmasın bişeyin kokusu çok mu ağır geldi acaba
temiz hava almaya çalış bulanınca cam aç balkona çık hemen canım
hmm ben 7+6 haftalığım aşağısı 9 dıyor acaba benmi yanlış hatırlıyorum bişiyleri yoksa sizde de mi öyle:44:
son adet tarihine göre doğum tarihini hesaplayıp yapıştırıcan
ama 8 haftalık görünmesi lazım 7,6 isen canım,tekrar hesapla istersen
kızlar sağlık ocaklarına kayıtlarınızı yaptırdınız mı 12. haftaya kadar yaptırmak gerekiyormuş yoksa cezası varmış
beni geçen gün aradılar canım hamileymişsiniz dediler kilomu kan grubumu sordular eşimin telefonunu aldılar
en son hastaneye gittiğim tarihi söylediler tansiyonunuz ölçüldü mü diye sordular
ben de hazır işe gitmiyoken bugün yarın uğrayıp kayıt yapçam
aşılarınızı bizde yapmasanız bile takip etmemiz lazım dediler çok ilgililerdi

neye göre sag sol diyosunu ultrason kagıdını karşıma alıp baktıgımda solda kendime göre tuttugumda sagda birde benimkisi yukarda oraya tutunmuş işimdi ne oluyo benimkisi

canım ya yemekhane tam benim odamın altında ay yemek kokuları odamda birde kabak yapıyomuş ayy mahvoldum

leblebi al ye güzelim iyi geliyo anı kurtarıyo en azından
ben fotoyu önüme aldım baktım canım ortada duruyo ama doktorun cihazı tutuşuna göre değişir heralde
ama zaten ben nerdeyse emin gibiyim kız olduğuna kız diye seviyom erkekse çok ağır ithamlar oluyo çocuğun erkekliğine hakaret oluyo

ama bilimsel bakarsak,yumurtla zamanı olduysa erkek
yumurtlamadan önceleri olduysa kız olurmuş
çünkü erkek süpermenler çabuk ölüyomuş X kromozomlar daha uzun yaşadığından önceden gidip bekleyenler kız oluyomuş genelde

hımmm bakalım ne dicek belki baa söyler çok zor bir ihtimal ama çikolata yiyiyp gideyimde hoplasın zıpalasın kuzu :)))

Benim son adetim 4 nisan. Benim de çin takvimine göre kızdı. Sonradan erken döllenme dedi doktor. Yani martta hamile kalmışım. Mart ayı da erkek gösteriyor :)

canım korkma kanaman kesilmiş ağrı rahim büyüdüğü içinmiş
bende de 4-5 gündür var
acildeki doktorlar rahim büyüyo dediler.

canım ben de dun gittim. doktorum acıkca söyledi riskimin oldugunu.. bebek iyi dedi. hatta aramızda kalsın sanırım erkek ama kesin demedi. hareetini izledim. inanılmaz güzeldi rabbim benden almasın onu diye cok dua ettim.

canım ben karnımın üstüne koyup öyle söyledim sağda diye ama bilmioyrum. sanki öyle daha mantıklı:)

Benim son adetim 4 nisan. Benim de çin takvimine göre kızdı. Sonradan erken döllenme dedi doktor. Yani martta hamile kalmışım. Mart ayı da erkek gösteriyor :)

canım son adet tarihim 24 mart dr göre 1 hafta geç döllenme diyor bilemedim:) hem nisana hem marta baktım her ikisindede kız çıkıyor:)

herşeyin hayırlısı canım. bolbol dua et. kenidini fazla yorma bide en önemlisi hep pozitif olmaya çalış. mutlu ol ne güzel bebeşinin hareketlerini seyretmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…