2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hımmm bakalım ne dicek belki baa söyler çok zor bir ihtimal ama çikolata yiyiyp gideyimde hoplasın zıpalasın kuzu :)))
ohoo melekim o şimdi horon tepiyodur ben sana diyim
kız 10. haftada kıpır kıpırlar

slm hanımlar
herkesin birinci gebeliği galiba
benim 1 canım ama 2 ve 3 olanlar da var ilk sayfamızda listemiz var
genelde 1. bebekler

canım valla benimki de risklisin diyo çünkü daha önceki düşük öyküm var
ve kanamam oldu.o yüzden risk yok diyemiyo
ki zaten her gebelikte ve her döneminde risk var kanama olsa da olmasa da
sen hiç canını sıkma bak bebeğin de iyi
hele hareket ettiğini görünce insan neye uğradığını şaşırıyo bu nası bişey yaa dedim
ben çok ayrı bi boyuta geçtim onu öyle kıvırırken görünce
merak etme riski atlatıcaksın ve sağlıkla doğurucaksın minişini canım
erkek dediyse doğruluk ihtimali çok yüksek hayırlısı olsun inşallaah

Son düzenleme:

geç döllenmede ne oluyomus peki???

günaydın kızlaaar dün bulantıdan kusmadan öldüm resmen. artık ilaç kullanmaya başladım. dayanamadım

canımm hepimizde risk var tatlım inş. 3 ayı bir atlatatlımda çok şükür kuzun iyiymiş ayy ne guzel kızlar darısı bana inş. dile kolay kos koca 1 ay oldu kuzum büyümüşütr artık

geç döllenmede ne oluyomus peki???
ehehehee valla bilemedim ki o da işte ne zaman gıdakladıysan şansına
inş. canımm çok istiyorum onu görmeyi inş. iyidir ve dedigin gibi horon tepiyodur hepimiz sağ sağlim alalım kucagımıza inş.
inşallah canım inşallah göreceksin kocaman olmuş olucak şimdi sana el sallicak minik yaramaz
günaydın kızlaaar dün bulantıdan kusmadan öldüm resmen. artık ilaç kullanmaya başladım. dayanamadım

canım sende 2 kat hcg var normaldir besinsiz kalma iyi geliyosa ilacını al tabi
yataktan kalkmadan ağzına kraker veya leblebi atıver
ben şahsen kalkarken midem de kalkıyo benle beraber

Arkadaslar aranızda çok uyuyan varmı be. Sürekli uyuyorum şimşekten korkuyom:)

valla bende aşırı yorgunluk vardı kolumu kaldıracak halim yoktu ne hikmetse hamile olduğumu öğrenin azaldı :))
uyku yorgunluk ilk üç ay beni benden alan bir durum
kilo kaybı yaşarım ben ilk üç ayda balım bu seferde öyle olucak mı?

ben diyetteydim yaklaşık 9 kilo verdim şimdi bu kiloları geri almamak için maalesef büyük çaba sarfedicem
hamilelik süresince 10 kilo alınımı normal bu kilolarda doğumla beraber gidiyo eyer isterseniz diyet gurpları gibi haftalık kilo bildirimi yapıp ne kadar kilo aldığımızı kontürol altında tutarız

leblebiyi denemedim ama krakeri bile çıkarıyorum. ama neyse ilaç şimdilik iyi duruyor. ama bir uyku yapıyor ki değmen keyfime

leblebiyi denemedim ama krakeri bile çıkarıyorum. ama neyse ilaç şimdilik iyi duruyor. ama bir uyku yapıyor ki değmen keyfime

ben de krakerden nefret ediyorum artık
leblebi kraker gibi yapmıyo ağzıma atar atmaz iyi geliyo
ohh uyu işte ne güzel,zaten keşke şu ilk aylarda bizi uyutsalar da 4. ayda falan uyansak

Benim son adetim 4 nisan. Benim de çin takvimine göre kızdı. Sonradan erken döllenme dedi doktor. Yani martta hamile kalmışım. Mart ayı da erkek gösteriyor :)

Anaaa sekerim yani erkek mi olcak
Dr derse kis esim bayilir cok istiyo 3 tane erkek kardes onlarda kiz olsun minicik etek alacak bezli poposunu opup durcam diyo bizde 3kiz kardesiz 2erkek yigenimwar walla icimden erkek geciyor

Arkadaslar aranızda çok uyuyan varmı be. Sürekli uyuyorum şimşekten korkuyom:)

Ben walla sabah uyaniyorum surekli yatigim icin geri uyuyorum aranizda encok uyuyan benim galiba

Aaaa canim ben bisey yemeden istifra edip durdum ki ögürdükce kanamam oldu ben icmedim icme bebegin herseyden onemli hatta acildeki dr agri kesici ic die israr etti yok icmm bebegim bendende onemli ya neler neler war iyi bakalim bebislerimize

canım öyle de susuz kalıyorum. gün boyu en fazla 2 bardak içebiliyorum. susuz kalmak da hiç iyi değil. doktoruma güveniyorum bu konuda

ben 9.haftadayım 2 kilo almışım gerçi baya oluyor tartılalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…