ne cezası? aile hekimliğinemi gitmek gerek?
ohoo melekim o şimdi horon tepiyodur ben sana diyimhımmm bakalım ne dicek belki baa söyler çok zor bir ihtimal ama çikolata yiyiyp gideyimde hoplasın zıpalasın kuzu :)))
benim 1 canım ama 2 ve 3 olanlar da varslm hanımlar
herkesin birinci gebeliği galiba
canım ben de dun gittim. doktorum acıkca söyledi riskimin oldugunu.. bebek iyi dedi. hatta aramızda kalsın sanırım erkek ama kesin demedi. hareetini izledim. inanılmaz güzeldi rabbim benden almasın onu diye cok dua ettim.
leblebi al ye güzelim iyi geliyo anı kurtarıyo en azından
ben fotoyu önüme aldım baktım canım ortada duruyo ama doktorun cihazı tutuşuna göre değişir heralde
ama zaten ben nerdeyse emin gibiyim kız olduğunakız diye seviyom erkekse çok ağır ithamlar oluyo çocuğun erkekliğine hakaret oluyo
ama bilimsel bakarsak,yumurtla zamanı olduysa erkek
yumurtlamadan önceleri olduysa kız olurmuş
çünkü erkek süpermenler çabuk ölüyomuş X kromozomlar daha uzun yaşadığından önceden gidip bekleyenler kız oluyomuş genelde
ohoo melekim o şimdi horon tepiyodur ben sana diyim
kız 10. haftada kıpır kıpırlar
canım ben de dun gittim. doktorum acıkca söyledi riskimin oldugunu.. bebek iyi dedi. hatta aramızda kalsın sanırım erkek ama kesin demedi. hareetini izledim. inanılmaz güzeldi rabbim benden almasın onu diye cok dua ettim.
eheheheegeç döllenmede ne oluyomus peki???
inşallah canım inşallah göreceksin kocaman olmuş olucak şimdi sana el sallicak minik yaramazinş. canımm çok istiyorum onu görmeyi inş. iyidir ve dedigin gibi horon tepiyodur hepimiz sağ sağlim alalım kucagımıza inş.
günaydın kızlaaar dün bulantıdan kusmadan öldüm resmen. artık ilaç kullanmaya başladım. dayanamadım
Arkadaslar aranızda çok uyuyan varmı be. Sürekli uyuyorum şimşekten korkuyom:)
ben 8. haftaya kadar akşam 8 buçukta uyudum sabah 7 de kalktımArkadaslar aranızda çok uyuyan varmı be. Sürekli uyuyorum şimşekten korkuyom:)
eheheheevalla bilemedim ki o da işte ne zaman gıdakladıysan şansına
inşallah canım inşallah göreceksin kocaman olmuş olucak şimdi sana el sallicak minik yaramaz
canım sende 2 kat hcg var normaldir besinsiz kalma iyi geliyosa ilacını al tabi
yataktan kalkmadan ağzına kraker veya leblebi atıver
ben şahsen kalkarken midem de kalkıyo benle beraber
leblebiyi denemedim ama krakeri bile çıkarıyorum. ama neyse ilaç şimdilik iyi duruyor. ama bir uyku yapıyor ki değmen keyfime
ben de krakerden nefret ediyorum artık
leblebi kraker gibi yapmıyo ağzıma atar atmaz iyi geliyo
ohh uyu işte ne güzel,zaten keşke şu ilk aylarda bizi uyutsalar da 4. ayda falan uyansak
Benim son adetim 4 nisan. Benim de çin takvimine göre kızdı. Sonradan erken döllenme dedi doktor. Yani martta hamile kalmışım. Mart ayı da erkek gösteriyor :)
leblebiyi denemedim ama krakeri bile çıkarıyorum. ama neyse ilaç şimdilik iyi duruyor. ama bir uyku yapıyor ki değmen keyfime
Anaaa sekerim yani erkek mi olcak
Dr derse kis esim bayilir cok istiyo 3 tane erkek kardes onlarda kiz olsun minicik etek alacak bezli poposunu opup durcam diyo bizde 3kiz kardesiz 2erkek yigenimwar walla icimden erkek geciyor
Ben walla sabah uyaniyorum surekli yatigim icin geri uyuyorum aranizda encok uyuyan benim galiba
Aaaa canim ben bisey yemeden istifra edip durdum ki ögürdükce kanamam oldu ben icmedim icme bebegin herseyden onemli hatta acildeki dr agri kesici ic die israr etti yok icmm bebegim bendende onemli ya neler neler war iyi bakalim bebislerimize
ben diyetteydim yaklaşık 9 kilo verdim şimdi bu kiloları geri almamak için maalesef büyük çaba sarfedicem
hamilelik süresince 10 kilo alınımı normal bu kilolarda doğumla beraber gidiyo eyer isterseniz diyet gurpları gibi haftalık kilo bildirimi yapıp ne kadar kilo aldığımızı kontürol altında tutarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?