2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Gözünayaydın tatlımm bebişlerini görmüşsün ..
rahatlamışsındır cnm şimdilikk

ikili testten sonra doktor en ufak bir şüphe bile duysa amniyosentez yaptırılması gerektiğini (yani karında su alınıyormuş) ve o testin sonuçlarında da down sendromu şüphesi varsa 24.haftaya kadar gebeliği sonlandırma hakkımız olduğunu söyledi, bende bu testin sonucunda down sendromlu olduğu çıkarsa tedavisi zaten yok ve ben öyle de olsa dünyaya getirmek istiyorum bu yüzden de bu testi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım dedim. doktor; yaşayan bilir dedi, down sendromlu bir çocuğa bakmak hiç kolay birşey değil dedi iyice araştır internetten bak nasıl yaşıyor o aileler dedi. eşim yaptıralım diyor ama ben kararsızım.

Gözün aydın :) Allah daim etsin inş. Kanamaya çok takılma. İkiz gebeliklerde olabiliyor zaman zaman. Progestan çok iyi gelecektir.
Kan uyuşmazlığı iğnesi 25 küsürlerde yapılıyor bildiğim. Senin neden bu kadar erken?

bişey sormak istiyorum, ben süt içemiyorum sabahlarıda kahvaltı yapmak canım hiç istemiyor iş yerinde poğaça simit vs yiyorum. bazen sandviç hazırlıyorum peynir zeytin koyuyorum onu yiyorum az bişey.. öğle yemeğinden sonrada akşama kadar acıkıyorum tekrar, yanımda saklama kabında yoğurt götürsem içinede bir tane meyve rendelesem meyvleli yoğurt olunca daha çok seviyorum.. ama sabah evde rendelesem yoğurdun içine, işyerinde buzdolabı var gidincede oraya koysam ama 6-7 saat öyle bekleyince bozulur mu tadı değişir mi? bir zararı olurmu sizce?

Bence aklına kötü bir şey getirme canım binde birlik bir ihtimali düşünmemek gerek bebeklerimizde endişelenio Rabbim korusun hele o gün bi gelsin düşünmeyin bence böyle şeyleri şuan en mutlu olacağımız günleri yaşıyoruz aslında bizim yerimizde olmak isteyen binlerce anne adayı var Allah yardımcımız olsun bebeklerimizle imtihan etmesin bizi

Dolapta durduktan sonra bir şey olmaz.

canım bence bi o zaman gelsin hele. olmayan şeyleri düşünmek de moral bozuyor.
sağol canım. canım ultrasonda kanama odağına benzer bir şey gördü doktorum. o yüzden yaptıracak.

bence bir şey olmaz

Kız olabilir bebişler ayy iki tane olması iki katı heycan valla bende çok istiodum ikiz olmasını bir sefer doğururdum:)

ben de hep ikiz bebek isterdim. hep derdim benim ikiz bebeğim olacak diye. Allah tüp bebek tedavisi ile nasip etti çok şükür

benimde bebek kesesinde kanamam vardı orkide2 6.haftamda görmüştü doktor ,her hafta iğne yedim ve son kontrolümde hiç kalmamış dedi yinede iğnelere devam ediyorum.Ama moral çok önemli sen içini rahat tut Allah bebişlerini koruyacaktır :)

amin inşallah. Allah hepimizin yavrusunu korusun

Misaa beni çok rahatlattın. Ben ihtimalin bu kadar düşük olduğunu bilmiyordum. Şimdi baktım, benim yaş grubum için 1/1100. Hakikaten bu ihtimal üzerinde bu kadar kafa yorup üzülmeye değmez. Biz yine her zamanki gibi gereksiz yere üzüyoruz kendimizi. Olursa da Allahtan, yapılacak bir şey yok.

Bebek Kokusu.Com ::: Down Sendromu Olasılıkları :::

Bakın ihtimallere. Allah herkese sağlıklı bebekler versin inşallah.

Son düzenleme:
devamlı korku içinde değilim ama arada aklıma gelmiyor değil benim de ya bebeğimde böyle bir hastalık varsa diye..bi de kontrole çok sık gidemiyorum...20sinde gidicem acaba bebeğimi sağ salim görebilecek miyim diye korkularım da oluyo.çünkü çok duydum..bikaç hafta önce kalp atışı durmuş diye alınanları...yanlış yapıyorum ama ne bileyim..arada da olsa insan korkmuyo,düşünmüyo değil yani...:26:

valla canım o kadar çok bilgi kirliliği var ki. bunların arasında kaygılanmamak elde değil

valla canım o kadar çok bilgi kirliliği var ki. bunların arasında kaygılanmamak elde değil

yok güzelim sadece bilgi kirliliğinden değil bunu gerçekten yaşayan arkadaşlarım var...ya tabi bu çok sıklıkla görülen bişey değil ama insan korkuyor...kapalı kutu sonuçta hergün heryerini görüp inceleyip her halini kontrol altında tutamıyoruz ki:26:
ne zormuş anne olmak daha şimdiden endişele içindeyim onun için...

merhabalar,bende aralık sonu ocak başı annesi olucam yeni keşfettim burayı herkese selamlar...

biliyorum tatlım çevremizde yaşayanlar var. ben de daha önce yaşadım. o yüzden korkuyorum. ama bu sefer umutlu olmak eskiden olanları düşünmek istemiyorum. her şey güzel olacak buna inanalım

aynen öyle canım rahatladım. rahat nefes aldım

aa sizindemi ikiz bizde 7+2 de gördük ikizleri :))2 side iyiydi şükür biri7+2ye uyumlu diğeri 7+1e dedi doktorumuz.Biri 9.8mm diğeride 8.9mm:) Aynen sizin dediğiniz gibi bendede çok önce bi kanama alanı oluşmuş 4 haftalıkken falan ama şu an bi sorun yok dedi yalıNzca progestan kullanıyorum sabah akşam.3 hafta sonraya randevu verdi tabi bi şikayetim olmazsa.Telaş birken 2 ye çıktı şimdi ikisini birden düşünüyorum tatlı telaşlar tabi bunlar.Allah kucağımızda görmeyide nasip etsin.Bu arada benim tüp bebek değil birbuçuk yıldır bebeğimiz olmuyordu bir ay klomen kullandım oayda hamile kaldım.Hem babannem hem ananem ikiside ikizdi onlaramı çektim yoksa klomendenmi oldu anlamadım

Aynen öyle canım ve kalp atışı duyulduktan sonra düşük ihtimalide azalıo yüzde beşlere düşüo binde 0.8 de öbürü diye biliyom kısacası rahat rahat mutlu hamiş olduumuz günlerin tadını çıkaralım okadardada olacağı varsa takdiri ilahidir yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…