aa sizindemi ikiz bizde 7+2 de gördük ikizleri :))2 side iyiydi şükür biri7+2ye uyumlu diğeri 7+1e dedi doktorumuz.Biri 9.8mm diğeride 8.9mm:) Aynen sizin dediğiniz gibi bendede çok önce bi kanama alanı oluşmuş 4 haftalıkken falan ama şu an bi sorun yok dedi yalıNzca progestan kullanıyorum sabah akşam.3 hafta sonraya randevu verdi tabi bi şikayetim olmazsa.Telaş birken 2 ye çıktı şimdi ikisini birden düşünüyorum tatlı telaşlar tabi bunlar.Allah kucağımızda görmeyide nasip etsin.Bu arada benim tüp bebek değil birbuçuk yıldır bebeğimiz olmuyordu bir ay klomen kullandım oayda hamile kaldım.Hem babannem hem ananem ikiside ikizdi onlaramı çektim yoksa klomendenmi oldu anlamadım
merhaba hande hanım nasılsınız demiyor kesin mutluluktan uçuyorsunuzdur bir beklerken ikiz olması ne güzel allah saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin görünce çok sevindim sizi tebrik etmek istedim allaha emanet olun
ayy çoook teşekkür ederim Dudu Hanım şaşkınlık mutluluk hepsi karışık :)) Sağlıkla bir kucağımda göreyim Allahtan başka hiçbir dileğimde yok.Çok sağol iyi dileklerin için aman dualarınızı eksik etmeyin İNŞAALLAH mevlam o günleride gösterir sizin temiz yüreginize göre vermiş rabbim. bundan sonra kendinize çok dikkat edin sizi ve bebişleri mevlam hertürlü kötülüklerden korusun iyi geceler
günaydın annişler. ben şimdi gideyim raporumu alıp geleyim
slm kızlar nasılsınız?
bir çok kişi ne güzel dr gitmiş. bebişlerin resimlerini koymuşlar. inşlhh herkes dr hayırlı güzel haberlerle gelir.
bizde 24 haziranda gidicez inşlh hem cinsiyet:):) hem ikili test için zaman geçmiyor ama
işte benim bebeğim 10+2
Eki Görüntüle 731415 Eki Görüntüle 731418
işte benim bebeğim 10+2
Eki Görüntüle 731415 Eki Görüntüle 731418
Yaa benim dr soylemem dedi bnde 21 de gtcem 2liye
Günaydınnnn güzel annelerrrrrrrrr
mutlu güzell rahat bir hafta geçiririz inşallah..bebişlerimizlee
maşallah
benim dr çok erken dönemde söylüyormuş. halama 11 haftalıkken söyledi. bende ondan ümitliyim belkide söylemez
bende 24 haziranda gidicem 2 hafta var ama geçmiyor. sen nerdeydin canım mersin demiydin?
Ewet canim mersindeyim 1a haftadavsoyleyen dr yi cok duydum ama benim dr 16 haftadan once soylemem diyor 11 gun war benim zaman gecmiyo esim sayma gun falan diyor fotodunu atcam ama telden beceremedim bi turlucok komik ya allahim esirgesin bebislerimizi
Oyyy sanki bu bebeğin kulağını saçını bile görüyorum ben :) Maşallah iyice belirginleşmiş.
bende yaz tatiline tarsusa gelicem. eşim tarsuslu hastene ve dr araştırması yapmaya başladım.tarsusda bir tane özel hasteneyi gözüme kestirdim. olmazsa mersin düşüncem o yüzden sordum.
Tarsus medikal parki oneriyorum orda arkadasim ebe sorunlu hamilelik gecirmesem oraya giderdim ama mersine gelme ihtimalin warsa sistem tp ergun esere gelmelisin canim memnun kalacagina eminim
Bebeklerini kaybedenlere Rabbim sabır versin manevisseym canım çok sevindim kocaman olmuş seninki maşallah 3 cm oyy çilek tanesi kadar allah sağlık versin bebişine canım ,,,kızlar ya ne bu böyle olumsuzlukları paylaşmayın nolursunuz okudukça biz yeni anneler korkudan rahat edemioz insan hep önüne bakmalı Allahım bizi sevdikleriyle imtihan etmesin düşük yaşayanlar var evlatlarını kucağına alamadan bi kere görüpkaybedenler var okudukça mahvoluyoruz burda ben 3 aydan sonra düşük tehlikesi geçer biliodum şimdi 5 aydada bebeğime bişi olabilir iye düşünmeye başladım anne olmak hamilelik en hassas olduğumuz dönem burda bayanın birinin bebeğinin kalbi durdu bende daha kalp atışı dinlemeye bile gitmemiştim hamile olduumu duyunca başladı ağlayarak kürtajını anlatmaya inanın kzlar mahvoldum ben kaldıramıyorum artık çok üzülüyorum bide elimizden birşey gelmio acaba aynı şey bizimde başımıza gelecekmi diye endişe etmeye başlıyoruz diğer kızları bilmiom ama ben bu yüzden çok gerildim tamam insan içinde tutamıo ama burda daa çiçeği burnunda hassas anneleriz kendimi diğer arkadaşlardan tenzih ediyorum bu benim fikrim ama okuduğum düşük ikayeleri beni üzüyor aynı zamanda bana yeni tutunmaya çalıan bebeciğimide paylaşmazsanız sevinirim burda başka bi bölüm var bunun için ocak annelerinin acılarını dinleriz ama şimdi eski acı geçmişten burda bahsetmek diğer anneleride üzüyor yanlışsam düzeltin kimseyi kırmak istemem
sevgili mişa aynen katılıyorum foruma girmeye korkar oldum.Yanlış anlaşılmasın tabiki burda hem acılarımızyım hem sevinçlerimizi paylaşıcaz ama geçmişe dair yaşananları çok çarpıcı ve acı bir dille anlatmak beni inanılmaz gerdi ve üzdü.OKumayım diyorum yapamıyorum dünden beri düşük neden olur neden kan pıhtılaşır v.sv.s araştırıp durdum.Tabiki hepimiz inançlı insanlarız verende alanda Allah ama sürekli acı şeyler üzerinden sohbet yürüyünce insan herşeyi kendine yoruyor. Mesela ben dün güzel bir haber aldım ilk kontrolde tek kese varken dün kontrolde 2 minik kalp atışı duyduk ama inanırmısınız yazayım diye foruma girdim sonra okadar olumsuzluğun içinde vazgeçtim3 hafta sonra kontrol var şimdide ya kalp atışı durursa diye kendimi yiyorum.Bende bu konuda daha duyarlı olunmasını rica ediyor acılarımızı paylaşırken karşı tarafıda biraz düşünmemiz gerektiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?