2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

merhaba hande hanım nasılsınız demiyor kesin mutluluktan uçuyorsunuzdur bir beklerken ikiz olması ne güzel allah saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin görünce çok sevindim sizi tebrik etmek istedim allaha emanet olun

ayy çoook teşekkür ederim Dudu Hanım şaşkınlık mutluluk hepsi karışık :)) Sağlıkla bir kucağımda göreyim Allahtan başka hiçbir dileğimde yok.Çok sağol iyi dileklerin için aman dualarınızı eksik etmeyin...

Yaa benim dr soylemem dedi bnde 21 de gtcem 2liye

Günaydınnnn güzel annelerrrrrrrrr
mutlu güzell rahat bir hafta geçiririz inşallah..bebişlerimizlee

Ewet canim mersindeyim 1a haftadavsoyleyen dr yi cok duydum ama benim dr 16 haftadan once soylemem diyor 11 gun war benim zaman gecmiyo esim sayma gun falan diyor fotodunu atcam ama telden beceremedim bi turlu cok komik ya allahim esirgesin bebislerimizi

bende yaz tatiline tarsusa gelicem. eşim tarsuslu hastene ve dr araştırması yapmaya başladım.tarsusda bir tane özel hasteneyi gözüme kestirdim. olmazsa mersin düşüncem o yüzden sordum.

bende yaz tatiline tarsusa gelicem. eşim tarsuslu hastene ve dr araştırması yapmaya başladım.tarsusda bir tane özel hasteneyi gözüme kestirdim. olmazsa mersin düşüncem o yüzden sordum.

Tarsus medikal parki oneriyorum orda arkadasim ebe sorunlu hamilelik gecirmesem oraya giderdim ama mersine gelme ihtimalin warsa sistem tp ergun esere gelmelisin canim memnun kalacagina eminim

Kızlar günaydın... geçen hafta yoktum kusmalarım artınca 1 hafta raporluydum... özellikle salı-çarşamba felakettim bulantılarım hala var ama kusmalar günde 1-2 defaya düştü safra şeklinde bulantı hapına başladım mecburen... bu hafta perşembe kontrolümüz var.. yine tedirgin heyecan korku bi arada... inşallah herşey yolundadır inşallah.

Sizler de ne var ne yookkk???

Tarsus medikal parki oneriyorum orda arkadasim ebe sorunlu hamilelik gecirmesem oraya giderdim ama mersine gelme ihtimalin warsa sistem tp ergun esere gelmelisin canim memnun kalacagina eminim

bende medikalparkı düşünüyorum. birde en önemli tesler tarsusta olcak.eylül ortasına kadar ordayız. 3lü test ayrıntılı usg oyüzden iyi olsun istiyorum dr. ilk medicalparkı bir deneyim olmazsa.offff o sıcaklarda ne yapcam bilmiyorum:)

Kusura bakmayın kırdık, üzdük sizleri. İçinize korku düşürdük. Sadece buranın hem üzüntü, hem sevinç paylaşılan bir ortam olduğunu düşünmüştüm. Haklısınız evet kötü olayları duymak insanı üzüyor ama bu sadece forumla alakalı birşeymi sizce. İnternette başka bir siteye hiçmi girmiyorsunuz. Yada çevrenizden hiç olumsuzluk duymuyormusunuz. Bende hamileydim bende çok olumsuzluklar okudum. Ama elimden geldiğince arkadaşlarımın yanında olmaya çalıştım, onların hallerini anlamaya çalıştım. Rabbim kimsenin başına vermesin, kimseye bu acıları yaşatmasın ama yaşayanlar beni iyi anlar. Ailemle, çevremle konuşamazken buraya gelip içimi dökünce rahatladığımı hissettim ben. Biraz olsun desteğinizi hissedince iyi olduğumu hissettim. Çünkü onlarda anne adayı beni en iyi onlar anlar dedim. Kendi içimi rahatlatırken sizlerin rahatını bozduğum için özür dilerim. Çaresiz kaldığını hissetmek, paylaşacak birilerini aramak inanın çok kötü. Forumda konu konu gezer oldum. Acaba aynı şeyleri yaşayan birileri varmı, acaba onlar ne yapmışlar diye. Birisi anlatsada ben de dinlesem diye bakınıp duruyorum. Ateş sadece düştüğü yeri yakıyormuş, ne doğru söz. Neyseee...

Bu zamana kadar vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Daha fazla rahatsızlık vermek istemem. Hoşcakalın ocak anneleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…