2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canımm birkaç kişinin yazmasıyla sakın gitme burada rahatsız olan varsa gider..biz burada illa mutluluk mu paylaşacağız?? benimde kaybım var kalp atışı olmadığı için aralıkta kürtaj oldum kimseyi üzmek için değil sadece fikir almak için defalarca yazdım buradaki konulara ya.. iyiki de yazmışım gördüm ki yalnız değilmişim o günleri hep beraber atlattık.. şimdi yeniden hamileyim vee daha o kadar uzun bi sürec var ki önümüzdee. yarın birgün herhangi birimizin bebeğiyle ilgili olumsuz şeyler olmayacağını kim garanti edebilir ??? o zaman o kişiler gelmesin mi diyeceğiz buraya ne zaman böyle olduk biz aklım almıyor ??? ben aksine sana destek olmak senin yeniden hamilelik haberinle sevinmeyi çok ama çok isterim eminim ki 3-4 ilginç (?) kişi dışında herkes bunu ister.......... eminim buna!!
son olarak da şunu eklemek isterim Allah kimseye yaşatmasın bu durumu...........ama birini anlamak için illa o acıyı yaşamanız mı gerekiyor bilmiyorum ama azıcık empati kurun çok zor değil !!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

canım sen mi rahatsızlık veriyorsun yapma sakın gitme topiğimizden. burda hem sevincimizi hem üzüntümüzü paylaşıyoruz. burda her ne olursa olsun birbirimize destek oluyoruz yardımcı oluyoruz. sen bebeğini kaybettikten sonra bizim yanımızdayken biz sana nasıl bize rahatsızlık veriyorsun diyebiliriz ki. allah bebeklerimizi korusun ama kime ne zaman ne olcağı hiç belli olmaz.hepsi allahımıza emanet. sakın gitme.

Arkadaşım o yazılanlar sana değildi ki. Sen yanlış anlamışsın. Allah korusun herkesin başına her şey gelebilir, tabii ki burada yazacağız. Bizi bizden başka kimse anlayamaz. O arkadaşlarımızın bahsettiği yıllar önce başlarına gelenleri yazanlardı. Evet, hepimiz çok üzülüyoruz, buradan okumasak başka yerden okuyacağız. Şu an Ocak annelerinin tamamının düşük riski devam ediyor, dokuz ay boyunca da bu böyle olacak. Hamilelik başlı başına bir risk zaten. Allah nasip ederse bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda da değişmeyecek bu durum, yine endişeleneceğiz.
Arkadaşları söylemek istedikleri şu. Şu an bebeği sağlıklı olan anne adayları önceki kayıplarını sayfalarca anlatmasınlar. Umutla bakalım önümüze, geçmiş acılarla hem kendilerini üzmesinler hem de yepyeni anne adaylarını. Hepimiz hassasız, kontrollerden önceki geceler uyuyamıyoruz. Yoksa biz yola beraber çıktık, beraber devam edeceğiz inşallah. Biz seni anlayamayız, çok büyük bir acı ama anlamak için gayret gösteriyoruz. Ne olur sen de bizi anlamaya çalış. İnan o arkadaşların yazdıklarının seninle uzaktan yakından ilgisi yok.

Ozaman benim dr a gel direk daha emin olursun mersindeki bazı ozel hastaneler bile test icin benim hastaneye yolluyorlar ama dr yi orencem senin icin

Canim sen ne diyorsun bu forum kardeslik forumu ben kimseye soyleyemedigim seyleri burda anlattim esimle problemlerimi bile anlattim rahatladim bu olayi bende yasadim birkez hem sagliksiz bebek duser derler sen bir saglikli ol bakayim ki yeniden hamile olasin ya benim esim bazen iyi bazen burnumdan getiriyor hem biraz rahatsiz oldum hamileyken hem esim uzdu ben rahatca anlatiyorum herkez korktu normal ama kimse rahatsin degil bak seni cok sewdim hemde bebidimle opuyoruz bize kardes gelsin istiyoruz

evli mutlu huzurlu canım ben senin yaşadıklarını okudum Allah sabırlar versin çok geçmiş olsun .hiçbirimizin yarına garantisi yok...biz herşeyimizi hüznümüzü,neşemizi,öfkemizi...hep buradaki forumlarda paylaşıyoruz hayat toz pembe değil hayatın iki yüzüde var kimse burada şunu yaz bunu yaz diyemez tabiki gönlünce yazacaksın bizde dualarımızla elimizden geldikce dilimiz döndükçe birbirimize destek olacağız.lütfen rahatsızlık verdim falan diye düşünme bu nasıl şey yaaaa....Allah evini kuzucuklarınla doldursun inşallahhayatınıza güneş gibi doğsunlar canım benim kendine çok iyi bak

Evli Mutlu Huzurlu cidden çok üzüldüm bu mesajını okuyunca. Tabiiki üzüntünü sevincin kadar çok paylaşma hakkın var burda. Arkadaşların yazdıklarını ben görmemiştim ama bence çok da doğru olmamış yazdıkları. Hayatta sadece toz pembe şeyler yok. Bunu insan olan herkes bilir. Şu an hepimizin bebekleri karnımızda bir şekilde yaşıyor olabilir ama siz bilmiyor musunuz ki her an herşey olabilir. Puffpuff veya evli mutlu huzurlu her kim olursa olsun sonuç olarak başından kötü birşey geçmiş. gelip burda bizlerle paylaşmış. bir olup onların yanında olacağımıza, üzüntülerini bir daha paylaşmamalarını rica etmek bence hoş olmamış. Anne dediğin dirayetli olmalı. 2 duyduğu kötü şeyden dolayı binbir türlü endişenin içine girmemeli. Bazen burda yazılanları okuyorumda bence birbirimizi gaza getiriyor gibiyiz. ben böleyim sen niye öle değilsin. şu şöyle acaba bi gariplik mi var gibi. HER HAMİLELİK KİŞİYE ÖZELDİR. bunu bence kimse aklından çıkarmamalı. Bende bundan sonra burda yokum. Hoşçakalın Ocak anneleri..

Onlarda bize destek olmak için yazıyorlar. Bak yıllar önce bunu bunu yaşadım ama şimdi yeniden bebek bekliyorum diye bize umut ışığı vermek için yazıyorlar. Bunların hepsi olan gerçek şeyler, bugün burda olmasa yarın başka bir yerde aynı şeyler yine yaşanıyor ve konuşuluyor olacak. Bu işler her zaman dayanışma ile yürür, destek ile atlatılır acılar. Acılarınızı paylaşmayın bizimle deniyorsa bu laf hepimize söyleniyor. Ben yada bir başka arkadaşım kime söylendiğinin önemi yok.

Son düzenleme:
arkadaşım yanlış anlamışsınız, evet acınız çok büyük sizden başka kimse sizin kadar iyi anlayamaz belki bunu..

ama geçen hafta bende bu topiğe her girdiğimde olumsuzluklar okudum ağladım, çok üzüldüm dua ettim sizin için hep.. bir an önce kontrole gitsem görsem diye içim içimi yedi, kendi kendimi iyice strese soktum..

arkadaşların söylemek istediği yıllar önce başınıza gelmiş olan üzüntülerinizi tabiki paylaşın ama sürekli sürekli yazmayın, artık iyi şeyler düşünün iyi şeyler olsun, geçmise değil önünüze bakın. buda nasıl söylense yanlış anlaşılabilecek bişey belki, ama cidden empati yapın ve aslında kimse sizi üzmek için bişey demedi lütfen yanlış anlaşılma olmasın.

herkese merhaba arkadaslar...bebeklerini kaybeden arkadaslara Rabbimden sabır diliyorum...Umudnuzu kaybetmeyn lütfen...Biz cuma gittki bebgimizi gördük şükür...Elleri oynuyordu maşallah...3 cm olmus...İkili test dedi.İstemediğimi söyledm.Çünkü kardeşimin çocuguna riskli demişlerdi.Şimdi maşllh sapasaglm,1 yasını gecti...Onca zamn korku ve üzüntü yasadık bosuna...1 ay sonrasına randevu vardi artık...

canımm yaaa lütfen üzme kendini bak arkadaşlarda yazmışlar seni seviyoruz bunu biliyosun elbetteki acılarımızıda sevinçlerimize paylaşıcaz

Canım sen niye üstüne alındınki benim veya diğer kızların yarın başımıza ne geleceği belli değilki tabiki burda paylaşıcaz ben sadece geçmişte olan kötü anıların tekrar burda paylaşılmasının anne adaylarını üzdüğünü yazdım iki yıl üç yıl önce yaşanılan şeylerin biz yeni hamilelerle paylaşılmasının korkuya neden olduunu söyledim orkide arkadaşım diğerleri gerildi seninle aynı zamanda hamile kaldık burda kanaması olanda yazıyor midesi bulananda düşük tehlikesi olanda yazıyor şu an hamile olanların nasıl düşük yaşadıklarını uzun uzadıya yazmalarından etkileniyoruz sadece veya a benimde kanamam vardı sonra düşük yaptım gibi... o kanaması olan kız nasıl uyuyacak o zaman, herkesin hamileliğinde özel şeyler oluyor ben bu yüzden biraz hassas davranalım dedim ki ateş düştüğü yeri yakar evet ama Allah biliyor ben sana günlerce dua ettim yine ederim seni kırmak istemedim

maaşallah canım cook sevindim,darısı da bize olsun

İşte bebeğimm:)
Fotoğraf biraz bulanık çıktı ama anlaşılıyor bence.

ay canımmm maaşallah Allah nazarlardan saklasın sizlerin iyi haberlerini okuyunca coook mutlu oluyorum benim de 2 haftam kaldı kontrole inş sizin gibi iyi haberlerle dönerim,buarada beklemekk zorrrr...

canım ekstra yedigin abur cubur varsa onları kesebilirsin yaz meyveleri kilo aldırırmış porsiyonn kısa bilirsin ama ekmegi falan keseyim deme sakın azalt ama kesme

58 kiloya cıkmısm 52den şu kısacık zamndapilavı makarnayı falan kasık hesabı yiyorum artık...meyve de yemeden olmuoki canım cok istiyor...böle gidersem halim fena...

kızlar belki arkadaşlarımız alınacak ama ben de katılıyorum size..tabiki sıkıntılarımız üzüntülerimizi paylaşacagız ama içinde bulundugum hassas durumdan dolayı herkes endişeli,meraklı,hepimizin hemen hemen ilk bebegi oldugu için pek bilgimiz de yok.olumlu dusun olumlu olsundan yola cıkarak bence birbirimizi telkin etmeliyiz bu sürecte.Allah kimseye o acıları yaşatmasın,hepimize sağlıklı,hayırlı bebekler nasip etsin inşallah!!!

arkadaslar kilo alımını yavaslatmak içn neler yapılabilir...nasıl beslenmeli..önerisi olan???

bol su içmelisin ve yemeklerde değil de ara öğünlerde çorba içmelisin...bana da 4. ayında olmasına rağmen 16 kilo almış biri önermişti...ben yanlış yaptım uymadım bunlara siz uygulayın ben gibi olursunuz demişti...

16 Kilomu çokmuş yaaa kimbilir doğuma kaç kiloyla gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…