2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

su içiyorum ama ancak ögledn sonra ve asla normal içemiyorum...soguk ,buzlu..diğer türlü midem almıyor...

ben daha hiç kilo almadım..9.haftamdayım..57 ile başladım hala öyleyim sadece yemekten sonra 58 i görüyorum sabah yine 57 . ama zaten asıl kilolar 6. aydan itibaren alınıyor ben ekmeği çok tüketmiyorum.. daha çok sabahları yiyorum onuda rahatllattığı için kızarmış ekmek....... makarna pek sevmem pilavı da çok aşırı yemiyorum........daha çok et,patates haşlaması ve meyve seviyorum... suyu çok içiyordum şimdi bulantılar olunca azalttım ama su içmek de çok faydalı.. normal olan 10-14 kg arasıymış.......... inşallah bizde onlardan oluruzzz

dun show tvde izlediniz mi su astrolog kadın hamilelik boyunca 39 kilo almış şaştım kaldım

Allah korusun o ne yaa :S ama bu durum değişiyor biraz benim arkadaşım 48 kg ile hamile kaldı ilk 4 ay doğru düzgün almadı sonra tam 25 kg aldı :26:

ben de ilk hamileliğimde 15 kilo almıstım ama bu sanki gececek gibi...dikkat edicem artık..

kabızlık sorunu çekmesem patates haşlamasını çok severim ama kabız oluyorum onu yiyince o sebepten yiyemiyorum makrana ve pilavada bayılıyorum:18::18::18:

16 Kilomu çokmuş yaaa kimbilir doğuma kaç kiloyla gitti
valla bilemicem ben konuştuğum 4 aylıktı zaten..sigarayı da yeni bırakmış da hamileliği öğrenince o yüzden iyice şişmiş...beniim annem 25 kilo almış bana hamileyken:26:

su içiyorum ama ancak ögledn sonra ve asla normal içemiyorum...soguk ,buzlu..diğer türlü midem almıyor...

ama soğuk suyu zararlı diye duymuştum bennn:26::26::26:

Herkese merhaba, bebişleriniz hayırlı olsun oncelıkle. Sorunsuz bısekılde herkes kucagına alır inşallah.
benımde haftaya kontrolum var ve haftaya bugun 7+5 olucam. Dolayısyla kalp atıslarını duymamız gerekıyor.
Bır haftakı oncekı kontrolumde dr hem abdomınal hemde vajınal usg ıle keseyı goremedı, dıs gebelıkten suphelendık. 4 gun sonra tekrar gıttık progesteron ve yenıden Bhcg tesı ıstedı. Progesteron 16,5 Bhcg ise 3 gunde 1100 den 3156 ya cıktı. Sorun yok demıstı dr.
Azonce bazı arkadasların yorumlarını okudum da bos gebelık dıye bısey varmıs. Acaba ne tur belırtıler yasıyorsunuz bos gebelıkte, nedır ne degıldır??

16 Kilomu çokmuş yaaa kimbilir doğuma kaç kiloyla gitti

Ben de merak ettim, doğuma kaç kilo ile gittiğini.
Bizim bir arkadaş sekizinci ayında. Kızın karnı o kadar büyük ki, görenler ikiz bebek sanıyor. Şimdiden 2.5 kilolara gelmiş düşünün. Ama sadece 7 kilo almış. Nasıl başarıyor insanlar çok şaşırıyorum.

Allah korusun o ne yaa :S ama bu durum değişiyor biraz benim arkadaşım 48 kg ile hamile kaldı ilk 4 ay doğru düzgün almadı sonra tam 25 kg aldı :26:
evet düzensiz kilo almakta iyi deil bakalım inş. çok alanlardan olmayız

nuray mıydı adı...19 yıl varmıs cocuklarının arasnda...iyi cesaret...ben 10 yıl ara verdm...

evet 19 yaş gerçekten buyuk fark haberi bile yokmuş dogum kontrol hapı kullanmaya devam etmiş rabbimin mucizesi işte

baska türlü .çemiyorum,midem bulanıyor...belki havadan da olablr...

bebiş üşümesin

evet...hem senin de boğazların üşür..hasta olman onu çok etkiler...annenin neresine bişey olsa bebiş iyileşmesi için kök hücre gönderirmiş anneye...ve doğduğunda bunun etkilerini bebek görürmüş...birinin koluna hamileyken çivi mi ne batmış bebeğin kolunda aynı yerde doğum lekesi kalmış öyle...bir kadın da düşmüş totoşunun üstüne bebeğin kuyruk sokumunda morluk varmış doğduğunda

kabızlık sorunu çekmesem patates haşlamasını çok severim ama kabız oluyorum onu yiyince o sebepten yiyemiyorum makrana ve pilavada bayılıyorum:18::18::18:

Bende de var kabızlık sorunu aşırı değil ama var.. onu da kuru kayısı ve su içerek hallediyorum

şaşırdım söyledklerine...dikkat edrm canım saol ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…