58 kiloya cıkmısm 52den şu kısacık zamndapilavı makarnayı falan kasık hesabı yiyorum artık...meyve de yemeden olmuoki canım cok istiyor...böle gidersem halim fena...
bol su içmelisin ve yemeklerde değil de ara öğünlerde çorba içmelisin...bana da 4. ayında olmasına rağmen 16 kilo almış biri önermişti...ben yanlış yaptım uymadım bunlara siz uygulayın ben gibi olursunuz demişti...
dun show tvde izlediniz mi su astrolog kadın hamilelik boyunca 39 kilo almış şaştım kaldım
dun show tvde izlediniz mi su astrolog kadın hamilelik boyunca 39 kilo almış şaştım kaldım
ben daha hiç kilo almadım..9.haftamdayım..57 ile başladım hala öyleyim sadece yemekten sonra 58 i görüyorum sabah yine 57. ama zaten asıl kilolar 6. aydan itibaren alınıyor ben ekmeği çok tüketmiyorum.. daha çok sabahları yiyorum onuda rahatllattığı için kızarmış ekmek....... makarna pek sevmem pilavı da çok aşırı yemiyorum........daha çok et,patates haşlaması ve meyve seviyorum... suyu çok içiyordum şimdi bulantılar olunca azalttım ama su içmek de çok faydalı.. normal olan 10-14 kg arasıymış.......... inşallah bizde onlardan oluruzzz
bende 3 kilo aldım yarın kontrolum var bakalım ne dicek inş. bişey demez
ben daha hiç kilo almadım..9.haftamdayım..57 ile başladım hala öyleyim sadece yemekten sonra 58 i görüyorum sabah yine 57. ama zaten asıl kilolar 6. aydan itibaren alınıyor ben ekmeği çok tüketmiyorum.. daha çok sabahları yiyorum onuda rahatllattığı için kızarmış ekmek....... makarna pek sevmem pilavı da çok aşırı yemiyorum........daha çok et,patates haşlaması ve meyve seviyorum... suyu çok içiyordum şimdi bulantılar olunca azalttım ama su içmek de çok faydalı.. normal olan 10-14 kg arasıymış.......... inşallah bizde onlardan oluruzzz
valla bilemicem ben konuştuğum 4 aylıktı zaten..sigarayı da yeni bırakmış da hamileliği öğrenince o yüzden iyice şişmiş...beniim annem 25 kilo almış bana hamileyken:26:16 Kilomu çokmuş yaaa kimbilir doğuma kaç kiloyla gitti
su içiyorum ama ancak ögledn sonra ve asla normal içemiyorum...soguk ,buzlu..diğer türlü midem almıyor...
16 Kilomu çokmuş yaaa kimbilir doğuma kaç kiloyla gitti
evet düzensiz kilo almakta iyi deil bakalım inş. çok alanlardan olmayızAllah korusun o ne yaa :S ama bu durum değişiyor biraz benim arkadaşım 48 kg ile hamile kaldı ilk 4 ay doğru düzgün almadı sonra tam 25 kg aldı :26:
nuray mıydı adı...19 yıl varmıs cocuklarının arasnda...iyi cesaret...ben 10 yıl ara verdm...
valla bilemicem ben konuştuğum 4 aylıktı zaten..sigarayı da yeni bırakmış da hamileliği öğrenince o yüzden iyice şişmiş...beniim annem 25 kilo almış bana hamileyken:26:
ama soğuk suyu zararlı diye duymuştum bennn:26::26::26:
baska türlü .çemiyorum,midem bulanıyor...belki havadan da olablr...
gene de çok soğuk olmamasına özen göster bence...:26:
bebiş üşümesin
kabızlık sorunu çekmesem patates haşlamasını çok severim ama kabız oluyorum onu yiyince o sebepten yiyemiyorum makrana ve pilavada bayılıyorum:18::18::18:
evet...hem senin de boğazların üşür..hasta olman onu çok etkiler...annenin neresine bişey olsa bebiş iyileşmesi için kök hücre gönderirmiş anneye...ve doğduğunda bunun etkilerini bebek görürmüş...birinin koluna hamileyken çivi mi ne batmış bebeğin kolunda aynı yerde doğum lekesi kalmış öyle...bir kadın da düşmüş totoşunun üstüne bebeğin kuyruk sokumunda morluk varmış doğduğunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?