kiraz yemek de iyi geliyor canım...Bende de var kabızlık sorunu aşırı değil ama var.. onu da kuru kayısı ve su içerek hallediyorum
doktor bana demir takviyesi vitamin takviyesi yazdı..biri aç biri tok karna...aç karna olanı sabah içtim bi kere...öldüm bulantıdan...
benim kardeşim kullanamadı demir takviyesini sabah işyerinde bi arkadaşım geldi o da kullanamadım bıraktım doktorlar konuştum dedi... kardeşim pekmez içti artık ama tabi tam anlamıyla karşılayamıyor dr. günde 1 lt. içmen lazım demiş karşılaması için.. ama çook gerekli değilse yani kansızlık vs. gibi sorunun yoksa doktorunlar konuş. genelde herkese dokunuyor yaa:26:
benim kardeşim kullanamadı demir takviyesini sabah işyerinde bi arkadaşım geldi o da kullanamadım bıraktım doktorlar konuştum dedi... kardeşim pekmez içti artık ama tabi tam anlamıyla karşılayamıyor dr. günde 1 lt. içmen lazım demiş karşılaması için.. ama çook gerekli değilse yani kansızlık vs. gibi sorunun yoksa doktorunlar konuş. genelde herkese dokunuyor yaa:26:
kan ilacına bizde başlıcaz sanırım 4.ayda hemde devit 3 alcaz sanırım
kan ilacı bir iki arkadaşımana yan etki yaptı ishal oldular ilaçlarını degiştirdi doktor
cenım benm kan degerlerm düşük çıktı...bi de pekmez falan içemiyorum,tiksindim resmn...ama dün akşam ac karna alıp hemen yemk yedm üstüne ...hiçbişey olmadı...sabah midem daha hassas galiba...
demir ilacı banada cmt verdi doktor, günde iki defa sabah ve akşam aç karna içilecekmiş, sadece dün sabah içtim ve bu zamana kadar hiç mide bulantısı çekmemiş olmama rağmen öldüm bulantıdan. akşamada korkumdan içmedim.. bu sabah kahvaltıyla beraber içtim bulanmadı. napaym bende öyle kullanacam artık. akşamda yemekle beraber içerim.
Herkese merhaba, bebişleriniz hayırlı olsun oncelıkle. Sorunsuz bısekılde herkes kucagına alır inşallah.
benımde haftaya kontrolum var ve haftaya bugun 7+5 olucam. Dolayısyla kalp atıslarını duymamız gerekıyor.
Bır haftakı oncekı kontrolumde dr hem abdomınal hemde vajınal usg ıle keseyı goremedı, dıs gebelıkten suphelendık. 4 gun sonra tekrar gıttık progesteron ve yenıden Bhcg tesı ıstedı. Progesteron 16,5 Bhcg ise 3 gunde 1100 den 3156 ya cıktı. Sorun yok demıstı dr.
Azonce bazı arkadasların yorumlarını okudum da bos gebelık dıye bısey varmıs. Acaba ne tur belırtıler yasıyorsunuz bos gebelıkte, nedır ne degıldır??
demir kaçıncı haftaan itibaren başlanıyor. benimksi daha 7
bende 3 kilo aldım yarın kontrolum var bakalım ne dicek inş. bişey demez
maşallah bizde dün gittik doktora kafası, kolları ayakları belli oluyordu. kolları kıpır kıpırdı bizimkininde, sizinkinin fotosuyla çok benziyor doğum tarihlerimizde aynı görünüyormuş zaten.. renklide de baktı benim doktor ama çok kısa bir süre baktı, iki foto birde boy vs yazan kağıttan verdi, fotolardan biri renkli biri siyah beyaz, eşim gelince bu akşam yüklerim.
ikili test içinde 3 hafta sonra çağırdı bizim doktor, ikili testin neden yapılması gerektiğini anlattı uzun uzun yinede tercih sizin istemezseniz 4 hafta sonra gel dedi. kararsızım sonuçları çok yanıltıcı olabiliyormuş, ya bişey çıkarsa naparım diye düşünüyorum.
ben internette okumuştum ultrasona girmeden önce çukulata yersen hareketlenirmiş, bende randevuma bir saat kala iki tane çukulata yedim uyansında kıpırdasın diye, çok hareketliydi, bir dahaki kontrolünde aklında olsun. demekki seninki uyuyormuş siz bakarken :)
demir kaçıncı haftaan itibaren başlanıyor. benimksi daha 7
arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim bu 6+5 nedemek oluyo biliyomusnuz.[/QUOTE
ay hesabı ıle hafta hesabı farklı.
hafta hesabından gub hesaplamaya calısında bır ay 28 gun (7x4) yapıyor yanı "tam bır ay" olmuyor.
bu yuzden hafta hesabı dıkkate alınıyor. 6 hafta +5 gunluk hamıle demek oluyor yanı.
bizim bebişler aynı mı ne gün olarak ? tahmini doğum 3 ocak benim sizinki ???
sen kaçıncı haftadasın
selam arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim,plesentam aşağıda olduğu içn düşük riskim var.aynı durumda olan varmı aramızda acaba??
arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim bu 6+5 nedemek oluyo biliyomusnuz.[/QUOTE
ay hesabı ıle hafta hesabı farklı.
hafta hesabından gub hesaplamaya calısında bır ay 28 gun (7x4) yapıyor yanı "tam bır ay" olmuyor.
bu yuzden hafta hesabı dıkkate alınıyor. 6 hafta +5 gunluk hamıle demek oluyor yanı.
Canim senın bebıs bence şubatta olur cunku genelde doktorun soyledigi gunden sonra oluyor ama tabi erkende olabilir. Hafta hesabına gelince, hafta hesabıyla gebelik 10 ay oluyo cünkü hafta hesabıyla aylar 28 gun umarım anlatabilmisimdir. Canım kusura bakma sen zaten cvp vermişşin ben sadece basını okumusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?