2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
doktor bana demir takviyesi vitamin takviyesi yazdı..biri aç biri tok karna...aç karna olanı sabah içtim bi kere...öldüm bulantıdan...

benim kardeşim kullanamadı demir takviyesini sabah işyerinde bi arkadaşım geldi o da kullanamadım bıraktım doktorlar konuştum dedi... kardeşim pekmez içti artık ama tabi tam anlamıyla karşılayamıyor dr. günde 1 lt. içmen lazım demiş karşılaması için.. ama çook gerekli değilse yani kansızlık vs. gibi sorunun yoksa doktorunlar konuş. genelde herkese dokunuyor yaa:26:

cenım benm kan degerlerm düşük çıktı...bi de pekmez falan içemiyorum,tiksindim resmn...ama dün akşam ac karna alıp hemen yemk yedm üstüne ...hiçbişey olmadı...sabah midem daha hassas galiba...

kan ilacına bizde başlıcaz sanırım 4.ayda hemde devit 3 alcaz sanırım

kan ilacı bir iki arkadaşımana yan etki yaptı ishal oldular ilaçlarını degiştirdi doktor

kan ilacına bizde başlıcaz sanırım 4.ayda hemde devit 3 alcaz sanırım

kan ilacı bir iki arkadaşımana yan etki yaptı ishal oldular ilaçlarını degiştirdi doktor

bayağı etkisi var belli ...kimi duysam bulantı ishal vs şikayeti duydum hep

cenım benm kan degerlerm düşük çıktı...bi de pekmez falan içemiyorum,tiksindim resmn...ama dün akşam ac karna alıp hemen yemk yedm üstüne ...hiçbişey olmadı...sabah midem daha hassas galiba...

kıyamam o zaman biraz mecburi olacak.öğlen -gece kullansan nasıl olur ki erken saatler yerine :S. valla benimde midem hassas inşallah gerek kalmaz kullanmayaa

demir ilacı banada cmt verdi doktor, günde iki defa sabah ve akşam aç karna içilecekmiş, sadece dün sabah içtim ve bu zamana kadar hiç mide bulantısı çekmemiş olmama rağmen öldüm bulantıdan. akşamada korkumdan içmedim.. bu sabah kahvaltıyla beraber içtim bulanmadı. napaym bende öyle kullanacam artık. akşamda yemekle beraber içerim.

bende 7 haftamdayım henüz sadece vitamin alıyorum.

demir kaçıncı haftaan itibaren başlanıyor. benimksi daha 7

arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim bu 6+5 nedemek oluyo biliyomusnuz.

kızlar çikolta eşittir kafein.bebbişe zarar verirsiniz. onlar kafenn parçalayamıyorlar

demir kaçıncı haftaan itibaren başlanıyor. benimksi daha 7

Daha erken canım tam tarihi bilmiyorum ama genelde 11-12. haftalarda başlanıyor bazen daha geç,bazen daha erken........zaten herkes kullanacak diye bi durumda yok........doktoruna sorarsın canımm

selam arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim,plesentam aşağıda olduğu içn düşük riskim var.aynı durumda olan varmı aramızda acaba??

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…