Benimfe rahimde kanama alani var sadece progestaan verdi sabah aksam 200 mg igne neden vrrmedi acaba bende taktim bunu 4 gundir lekelenmem yokyatiyorum devamli ama
Çok geçmiş olsun sanada canım.Doktorum İlk 3 ay kanama olabilir tabi hemen beni ara ama bebeği düşürdüm diyede telaşa kapılma dedi. Benim dışardan kanamam olmadı kanama alanı ultrasonla içeride göründü.Hamile kalmadan önceki ayda progestan kullanmıştım doktor işte bunun için verdim dedi.İçerde kanama olursa kendiliğinden bitsin diye..ben sabah akşam progestan kullanıyorum aynen devam dedi günlük hayatına devam et ama kendini yorma dedi .Bugün adet olcak gibi hissediyorum hep kendimi gözüm dakkada bir çamaşırdaAllah korusun hepsini...
yani doktor sırf önlem adına her şey yolunda olsa dahi, ilerde yaşanacak olası bir problem için progestan mı veriyor.birde nasıl problem olduğunu anlayıp doktora gidip ultrasonda görünüyorsunuz. yoksa bu durum harhangi bir rutin kontrel sırasında mı anlaşılıyor bu içteki kanama.
Benim 1buçuk yıldır bebeğim olmuyordu doktora gidip her şeyi yaptırdıktan sonra geçen ay ilk kez klomen ve progestan verdi .Progestan ile yumurtalığa daha yeni tutunan bebeğin düşmesini engellemek için verdi.Hamile kalmasanda yan etkisi yok dedi.Kanamayıda aynen dediğiniz gibi rutin kontrolde bu cuma gittiğimizde söyledi aslında 2 hafta önce gittiğimdede söylemiş ama o heyecanla anlamamışım.olup bitmiş bir kanama alanı dedi.
ahhh nasıl duymadın:) neyse Allaha şükür geçmiş sonuçta.:)
kızlar merhaba, bende yeni anne adayıyım. Ya kızlar aklıma sürekli kötü şeyler gelyor bebeğe bir şey olacakmış gibi, tv de bir şey gördüğüm zaman çok etkileniyorum saçma sapan düşüncelere kapılıyorum nasıl engelleyebilirim? tövbe istiğfar ediyorum kötü bir şey geldimi ama çıkmıyor aklımdan. bu düşünceyi nasıl engellerim? sırf bunu size sormak için buraya üye oldum
İlk defa keseyi gördüğümüz gündü heycandan duymamışım:) Bu arada senin yaşadığın iç sıkıntısı emin ol çoğumuzda var bunun için bende sürekli dua okuyup kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.Seni üzecek haberlerden uzak durmaya çalış bol bol gez diycem ama çok gezme seven ben kafamı dışarı çıkartmak istemiyorum sürekli evde cnm hiçbirşey yapmak istemiyor.Keyifle geçirmemiz gereken şu günleri işkenceye çeviriyoruz.Kafayı meşgul etcek başka şeyler bulmak lazım :)
evet mümkünse sadece yemek ve wc ihtiyacın için kalk. birde şu an nasıl yazıyorsun pc kucağında mı yoksa.
Kanaması olan hamisler korkmayin ayni durumu bende yaşadım ama hamd olsun iyiyim zor günler gecirdim ama sadece yattim kimse yoksa yanimda yemek bile yemedim sadece tuwalete gittim su ictim gunlerim aglamakla gecti 15 gün sonra ayaklandim simdi az az yuruyorum ve sadece progestan ictim gunde 3kez muaynede bebisimin kiipir kipir ettogini gordun sukurler olsun rabbime bebegim saglikli olsun bulanti sanci agrilar umrumda degil rabbim hayirli ewlat nasip etsin hepimize gunde 1 kere folik asit alan niye aliyoeum diye dusunuyor e ben yarim aliyorum cunku folik asit rahmi yumusatiyor diye duydum 1 kere dusuk yaptigim icin dr yarim onerdi herkez dr ne diyosa onu yapsin sen nie bukadar aldin ben nie almadim demeyin elimde ilsa ben bunlari bile icmem
Aynen oyle yapiyorum yok tlfndan giriyorum nete
gözun aydın canım Allah saglıklı bir şekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsmerhaba kızlaar. bebeklerimi gördüm çook şükür. biri son adet tarihi ile uyumlu, diğeri 1 gün geri. kalp atışlarını dinledik. çok şükür o da iyiydi. sadece kanama odağına benzeyen bir odak vardı. geçen hafta kanama olmuştu ama hemen o gün durmuştu. bugün dr emin olamadı. depo progesteron iğne başladı. rapor verecek 1 ay. bir de kan uyuşmazlığı için iğne yapılacak. 10 gün sonra kontrole gideceğim.
Onlarda bize destek olmak için yazıyorlar. Bak yıllar önce bunu bunu yaşadım ama şimdi yeniden bebek bekliyorum diye bize umut ışığı vermek için yazıyorlar. Bunların hepsi olan gerçek şeyler, bugün burda olmasa yarın başka bir yerde aynı şeyler yine yaşanıyor ve konuşuluyor olacak. Bu işler her zaman dayanışma ile yürür, destek ile atlatılır acılar. Acılarınızı paylaşmayın bizimle deniyorsa bu laf hepimize söyleniyor. Ben yada bir başka arkadaşım kime söylendiğinin önemi yok.
kızlar merhaba, bende yeni anne adayıyım. Ya kızlar aklıma sürekli kötü şeyler gelyor bebeğe bir şey olacakmış gibi, tv de bir şey gördüğüm zaman çok etkileniyorum saçma sapan düşüncelere kapılıyorum nasıl engelleyebilirim? tövbe istiğfar ediyorum kötü bir şey geldimi ama çıkmıyor aklımdan. bu düşünceyi nasıl engellerim? sırf bunu size sormak için buraya üye oldum
hoş geldin. hayırlı olsun canım. bence bir süre seni strese sokacak şeylerden uzak dur. progesteron zaten başlı başına kaygıyı artıran bir hormon. bir de üstüne haberler daha da kaygı yaratıcı oluyor.
gözun aydın canım Allah saglıklı bir şekılde kucagına almayı nasıp etsın ıns
canım suan basına gelmış bırseyı tabıkı anlatıcaksın sana destek olmak ıcın elımızden gelenı yapıcaz ama gecmıste kalmıs bıseyı konusunca kafası karısıyor ınsanın ben dayanamadım doktora gıttım tabıkı bır yandan dusunuyorum olumsuzluklar yasasada ınsan mucadele etmek cok guzel ama bır yandan da evhamlı oluyoruz bu dönemde acabalara dalıyoruz doktorun yuz seklınden bıle supelenıyor ınsan bıseymı oldu dıye kımseyı kırmak uzmek ıstemem yanlış anlasılmakta ıstemıyorum
canım doktora gıtsen gecermı bılmıyorum bende işe yaradı ama suan daha ıyıyım doktordan cıktıgımda hele dunyalar benım olmus gıbıydı olumsuz seylerı dusunmemeye calısıyorum artık
turkuaz, canım hangi branştan doktora gittin. psikiyatri mi kadın doğum mu. olmazsa giderim problem değil benim için.
haa geçmiş olsun canım ya. hatta geçmiştir bile Allahın izniyle inşallah :) ama sen yatmaya devam et.
bende sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum bir şey var mı diye. birde hep beyaz giyiyorum, her şey daha net gözüksün diye.
Aynen bende oyle yaoiyorum pecete koyup devamli kontrol ediyorum
arkadaşlar gunde 2 litre su içmemiz gerekıyormus ben 1 bucuk içebılıyorum en fazla siz 2 lıtreyı tamamlıyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?