2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yani doktor sırf önlem adına her şey yolunda olsa dahi, ilerde yaşanacak olası bir problem için progestan mı veriyor.birde nasıl problem olduğunu anlayıp doktora gidip ultrasonda görünüyorsunuz. yoksa bu durum harhangi bir rutin kontrel sırasında mı anlaşılıyor bu içteki kanama.

Son düzenleme:

Benim 1buçuk yıldır bebeğim olmuyordu doktora gidip her şeyi yaptırdıktan sonra geçen ay ilk kez klomen ve progestan verdi .Progestan ile yumurtalığa daha yeni tutunan bebeğin düşmesini engellemek için verdi.Hamile kalmasanda yan etkisi yok dedi.Kanamayıda aynen dediğiniz gibi rutin kontrolde bu cuma gittiğimizde söyledi aslında 2 hafta önce gittiğimdede söylemiş ama o heyecanla anlamamışım.olup bitmiş bir kanama alanı dedi.

ahhh nasıl duymadın:) neyse Allaha şükür geçmiş sonuçta.:)

ahhh nasıl duymadın:) neyse Allaha şükür geçmiş sonuçta.:)

İlk defa keseyi gördüğümüz gündü heycandan duymamışım:) Bu arada senin yaşadığın iç sıkıntısı emin ol çoğumuzda var bunun için bende sürekli dua okuyup kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.Seni üzecek haberlerden uzak durmaya çalış bol bol gez diycem ama çok gezme seven ben kafamı dışarı çıkartmak istemiyorum sürekli evde cnm hiçbirşey yapmak istemiyor.Keyifle geçirmemiz gereken şu günleri işkenceye çeviriyoruz.Kafayı meşgul etcek başka şeyler bulmak lazım :)

hoş geldin. hayırlı olsun canım. bence bir süre seni strese sokacak şeylerden uzak dur. progesteron zaten başlı başına kaygıyı artıran bir hormon. bir de üstüne haberler daha da kaygı yaratıcı oluyor.

Kanaması olan hamisler korkmayin ayni durumu bende yaşadım ama hamd olsun iyiyim zor günler gecirdim ama sadece yattim kimse yoksa yanimda yemek bile yemedim sadece tuwalete gittim su ictim gunlerim aglamakla gecti 15 gün sonra ayaklandim simdi az az yuruyorum ve sadece progestan ictim gunde 3kez muaynede bebisimin kiipir kipir ettogini gordun sukurler olsun rabbime bebegim saglikli olsun bulanti sanci agrilar umrumda degil rabbim hayirli ewlat nasip etsin hepimize gunde 1 kere folik asit alan niye aliyoeum diye dusunuyor e ben yarim aliyorum cunku folik asit rahmi yumusatiyor diye duydum 1 kere dusuk yaptigim icin dr yarim onerdi herkez dr ne diyosa onu yapsin sen nie bukadar aldin ben nie almadim demeyin elimde ilsa ben bunlari bile icmem

:)anladım canım ya haklısın o heyecanla doktoru dinlemiyorsun bile, zaten tek tük konuşuyorlar konuştuklarında da dinlemiyoruz yada anlamıyoruz:)
kadınlar kulübü var sıkıntılarımız için:)
aaa Canım dua ediyorum ancak yetersiz gibi gelior, namaza başlayım diyorum bir türlü beceremedim. Aslında bu aşamada - bize benim fikrimce - en yardımcı olacak olan şey namaz...(gerçi sadece bu aşamada değil hayatın tümünde)
neyse geçenlerde bir hanımla karşılaştım bebeği o kadar zekidiki diğer çocuklar arasında hemen fark ediliyordu. sordum gebelikte ne yaptınız ne yediniz genetik mi nedir bu işin sırrı nedir diye. oda namaz kıldım birde bebeğimle çok konuştum dedi.bence bebeğinizle konuşmak çok önemli dedi. gebeliğin tüm aşamalarında konuşun dedi.

Son düzenleme:

evet canım ya talimatlara uyulduğu takdirde sorun çıkmıyor. ablamda da 3. ayında içte kanama olmuştu. ben uzakta olduğum için ayrıntıları bilmiyorum ancak bayağı bir yattı kalkmadı ilaçlarını kullandı şu an maşallah cin gibi bir kızı var. dikkat edin, edelim yeter:)

gece bende rüyamda termal havuza gidiyorum sıcak suya balıklama atlıyorum, yeğenlerimde yanımda hava atıyorum onlara, nasıl balıklama atlanır diye:)) sonra hamile olduğum aklıma geliyor, ağlamaya başlıyorum nasıl sıcak suya balıklama atladım diye. soğuk duşun altına giryorum su olmuyor doktor arıyorum doktor yok, sonra kanamam oluyordu o kadar ağlıyordum ki herkesten yardım istiyorum bağırıyorum, sonra bağırarak uyandım .... o kadar kötüydü ki ahhh:))

Son düzenleme:
Aynen oyle yapiyorum yok tlfndan giriyorum nete

haa geçmiş olsun canım ya. hatta geçmiştir bile Allahın izniyle inşallah :) ama sen yatmaya devam et.
bende sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum bir şey var mı diye. birde hep beyaz giyiyorum, her şey daha net gözüksün diye.

Son düzenleme:
gözun aydın canım Allah saglıklı bir şekılde kucagına almayı nasıp etsın ıns

canım suan basına gelmış bırseyı tabıkı anlatıcaksın sana destek olmak ıcın elımızden gelenı yapıcaz ama gecmıste kalmıs bıseyı konusunca kafası karısıyor ınsanın ben dayanamadım doktora gıttım tabıkı bır yandan dusunuyorum olumsuzluklar yasasada ınsan mucadele etmek cok guzel ama bır yandan da evhamlı oluyoruz bu dönemde acabalara dalıyoruz doktorun yuz seklınden bıle supelenıyor ınsan bıseymı oldu dıye kımseyı kırmak uzmek ıstemem yanlış anlasılmakta ıstemıyorum

canım doktora gıtsen gecermı bılmıyorum bende işe yaradı ama suan daha ıyıyım doktordan cıktıgımda hele dunyalar benım olmus gıbıydı olumsuz seylerı dusunmemeye calısıyorum artık

sağolasın canım ya:) öyle de evdede tv ve pc den başka birşey yapılmıyor ki:)ikisinde de saçma sapan şeylerle karşılaşma olasılığı muhakkak var.
neyse artık kadınlar kulübünü keşfettim bakalım bir süre burda takılırım artık.:)
Allah ın izniyle ocaktan itibaren bebişlerimizin fotoğraflarını paylaşmaya da başlarız. sonra diş bulguru, ardından yaş günü, sonra bebek odaları, :) sürer gider:))

turkuaz, canım hangi branştan doktora gittin. psikiyatri mi kadın doğum mu. olmazsa giderim problem değil benim için.

turkuaz, canım hangi branştan doktora gittin. psikiyatri mi kadın doğum mu. olmazsa giderim problem değil benim için.

kadın doguma gıttım kalp atısı devam edıyormu dıye genel olarak ıyımı dıye içim rahatladı valla daha kontrol gunune vardı aslında sık sık ultrasona gırmek ıstemıyorum zararlıdır belkı dıye ama dusun dusun bebege oylede zarar verms olurum dıye gıttım

Aynen bende oyle yaoiyorum pecete koyup devamli kontrol ediyorum

kızlar ya sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı? Bazı bölgelerde arıyorlar bazı bölgelerde aramıyorlar. o yüzden muhakkak uğrayın kayıtlı olduğunuz sağlık ocağına. hani, aile hekiminiz sizi takip edecek, 20 haftadan ve sonrasında yapılması gereken aşılarınız felan olacak.gitmeyen haberi olmayan arkadaşlar kesinlikle bir uğrayın kayıt ettirin kendinizi. çok önemli.

arkadaşlar gunde 2 litre su içmemiz gerekıyormus ben 1 bucuk içebılıyorum en fazla siz 2 lıtreyı tamamlıyomusunuz

canım ben 3 litre diye biliyorum. su önemli amniyotik sıvı için. özellikle ilerleyen haftalarda.birde bu aşamada idrar yolu enfeksiyonun felan varsa ilaç kullanamayacağın için bol su içerek enfeksiyonu felan bu şekilde yok edebiliyor vücut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…