canım ben 3 litre diye biliyorum. su önemli amniyotik sıvı için. özellikle ilerleyen haftalarda.birde bu aşamada idrar yolu enfeksiyonun felan varsa ilaç kullanamayacağın için bol su içerek enfeksiyonu felan bu şekilde yok edebiliyor vücut.
arkadaşlar gunde 2 litre su içmemiz gerekıyormus ben 1 bucuk içebılıyorum en fazla siz 2 lıtreyı tamamlıyomusunuz
canım ben kusmaktan su falan içemiyorum ki. bulantılar başlamadan önce ne güzel içiyordum. şimdi zorla 1litre anca
benım için cok zor olucak normalde suyla hıc aram yoktur benım
kızlar biz de bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Rabbim evlatlarımıza uzun ömür versin.
6hafta 3 günlük dedi doktor. 5mm imiş:) bana da 2lt su ve günde 2 bardak süt dedi.
ben 18inde başka bir doktora daha gidicektim. acaba 8 gün arayla ultrasona girmekte sakınca var mı? bilemedim
kızlar biz de bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Rabbim evlatlarımıza uzun ömür versin.
6hafta 3 günlük dedi doktor. 5mm imiş:) bana da 2lt su ve günde 2 bardak süt dedi.
ben 18inde başka bir doktora daha gidicektim. acaba 8 gün arayla ultrasona girmekte sakınca var mı? bilemedim
Evet suyu ihmal etmemeli. Bi arkadasım 4 aylik hamile olduqu halde braz suyu gelmis,suyun gelmesi dusuk tehlikeside olusturuyormus bebegin suyu azalırsa allah korusun ölebilir demisler
bide benım mıgdem bulanmaz ama akşama dogru içim kazınıyor tokta olsam yıyorum bıraz gecıyor yıne baslıyor sizlerdede oluyomu
benimde suyla aram yokhele sabahları ilaçla yarım bardak zor içiyorum midem bulanıyor. 2 litre su kaç bardağa denk gelir bilen varmı??
Merak etme canım bende senın gibiyim aksam temelinin genelde yemesem olmuyor karnım acıkıyor ama en azından yerken iştahlı yiyorum , midem aksam cok bulanıyor
canım ben 3 litre diye biliyorum. su önemli amniyotik sıvı için. özellikle ilerleyen haftalarda.birde bu aşamada idrar yolu enfeksiyonun felan varsa ilaç kullanamayacağın için bol su içerek enfeksiyonu felan bu şekilde yok edebiliyor vücut.
kızlar ya sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı? Bazı bölgelerde arıyorlar bazı bölgelerde aramıyorlar. o yüzden muhakkak uğrayın kayıtlı olduğunuz sağlık ocağına. hani, aile hekiminiz sizi takip edecek, 20 haftadan ve sonrasında yapılması gereken aşılarınız felan olacak.gitmeyen haberi olmayan arkadaşlar kesinlikle bir uğrayın kayıt ettirin kendinizi. çok önemli.
kızlar ya sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı? Bazı bölgelerde arıyorlar bazı bölgelerde aramıyorlar. o yüzden muhakkak uğrayın kayıtlı olduğunuz sağlık ocağına. hani, aile hekiminiz sizi takip edecek, 20 haftadan ve sonrasında yapılması gereken aşılarınız felan olacak.gitmeyen haberi olmayan arkadaşlar kesinlikle bir uğrayın kayıt ettirin kendinizi. çok önemli.
benım için cok zor olucak normalde suyla hıc aram yoktur benım
kadın doguma gıttım kalp atısı devam edıyormu dıye genel olarak ıyımı dıye içim rahatladı valla daha kontrol gunune vardı aslında sık sık ultrasona gırmek ıstemıyorum zararlıdır belkı dıye ama dusun dusun bebege oylede zarar verms olurum dıye gıttım
bide benım mıgdem bulanmaz ama akşama dogru içim kazınıyor tokta olsam yıyorum bıraz gecıyor yıne baslıyor sizlerdede oluyomu
benimde suyla aram yokhele sabahları ilaçla yarım bardak zor içiyorum midem bulanıyor. 2 litre su kaç bardağa denk gelir bilen varmı??
Hem suyla aram yok, hem de yeni evliyken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Allahtan hamile kaldığımdan beri eskiye oranla biraz daha su içiyorum ama tabii bir buçuk litre hayal benim için :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?