2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benım için cok zor olucak normalde suyla hıc aram yoktur benım

canım ben kusmaktan su falan içemiyorum ki. bulantılar başlamadan önce ne güzel içiyordum. şimdi zorla 1litre anca

inş 12. haftaya kadar gecer bulantıların gecmezsede artık bol bol yemen gerekıcek suyunuda cok ıcersın sık sık yıycen bende bulantı yok ama devamlı atıstırma halındeyım kac kılo olucak Allah bılır biraz acıksam içim kazınıyor dayanamıyorum akşamları da tok olsam bıle kazınıyor iyice obur oldum :)

kızlar biz de bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Rabbim evlatlarımıza uzun ömür versin.
6hafta 3 günlük dedi doktor. 5mm imiş:) bana da 2lt su ve günde 2 bardak süt dedi.
ben 18inde başka bir doktora daha gidicektim. acaba 8 gün arayla ultrasona girmekte sakınca var mı? bilemedim

gözün aydın canım. bence bir sakıncası yok

gözun aydın canım Allah uzun hayırlı ömur nasıp etsın ıns ben netten arastırdım zararı hakkında kesınlesmıs bısey yok sadece solaklık yapabılır dıye yazıyor du bır kac yerde

Evet suyu ihmal etmemeli. Bi arkadasım 4 aylik hamile olduqu halde braz suyu gelmis,suyun gelmesi dusuk tehlikeside olusturuyormus bebegin suyu azalırsa allah korusun ölebilir demisler

ay o kadar erken göstermıs demek dıkkat edeyım bende zar zor ıcıcem artık

benimde suyla aram yok hele sabahları ilaçla yarım bardak zor içiyorum midem bulanıyor. 2 litre su kaç bardağa denk gelir bilen varmı??

bide benım mıgdem bulanmaz ama akşama dogru içim kazınıyor tokta olsam yıyorum bıraz gecıyor yıne baslıyor sizlerdede oluyomu

Merak etme canım bende senın gibiyim aksam temelinin genelde yemesem olmuyor karnım acıkıyor ama en azından yerken iştahlı yiyorum , midem aksam cok bulanıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Hem suyla aram yok, hem de yeni evliyken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Allahtan hamile kaldığımdan beri eskiye oranla biraz daha su içiyorum ama tabii bir buçuk litre hayal benim için :/

Ben yaptırdım. Hastane tahliller için bir sürü masraf çıkarınca bir kısmını sağlık ocağında yaptırabilirim belki dedim. Bir gittim sağlık ocağına aman allahım, onlar da beni bekliyorlarmış. Bir heyecan oldu orda sormayın. Aile sağlığı merkezi benim gittiğim yer özellikle gebeler içinmiş oralar. Herkesten önce beni muayene ettiler, dosya açtılar. boyunu kilonu falan kaydediyorlar işte. Ağustos sonunda da aşı için çağırdılar.

ben yaptırdım cnm 5. haftada ilaç yazdırmaya gidince aile hekimi dedi kaydınızı açalım.boyumu son adet tarihimi sordu.
kaydımı açtı aşılarımı söledi biz sizi arıyacağız dedi.sonra bazı tahliller istediler.onları yaptırık iyikide yaptırdık.
karaciğer enzimlerim yüksek çıktı. bi sürü ilaç kullandığımdan oldu sanırım .hemen kendi doktoruma gösterdim.
oda 2 hafta içinde tekrarla dedi biraz düştü ama yinede tedirgin oldum.
ve doktorum çoğu ilaçımı kesti vitaminlerimi bile kesti .folik asitimi 7. haftamda kesti.
çoğu arkadaş kullanıyo..folik asitini

benım için cok zor olucak normalde suyla hıc aram yoktur benım

yok yok içersin hiç merak etme. bende senin gibi düşünüyordum, sonra idrar yolu enfeksiyonu olduğundan şüphelendim bir yerde okudum 3 litre içmek gerektiğini, hatta günde 3 litreyi bile geçtim o korkuyla; neyse 3 4 gün sonra felan idrar testi yaptırdım bir şey çıkmadı.eve mesala 20 tane 1.5 litrelik su dan alın toptan olarak günlük ne içtiğini anlarsın. hani bardakla o iş zor oluyor. otur bir yandan iç bir yandan tv ye bak. hem güzelleşirsinde:) su güzelleştiriyormuş ya:)

canım o bendede var ya 1 haftadır gitmiyorum randevuya da bir ay var gitsem mi diye düşünmeye başladım bile. daha 7 haftalık hamileyim 5 defa ultrasona baktırdım. çok girmek iyi değil diyorlar, ama i ilk başlarda bilinçsizlikten mi bilemiyeceğim ama küçük bir şey olsa ben hastanedeyim.

bide benım mıgdem bulanmaz ama akşama dogru içim kazınıyor tokta olsam yıyorum bıraz gecıyor yıne baslıyor sizlerdede oluyomu

benim de akşam gece ve sabahları ağzımda midemde iğrenç bir tat oluyor, hiç birşeyden tatta almıyorum, aşta ermedim, nasıl birşey hala merak ediyorum.:) bulantılarım ara sıra oluyor hiç kusmadım da.

Hem suyla aram yok, hem de yeni evliyken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Allahtan hamile kaldığımdan beri eskiye oranla biraz daha su içiyorum ama tabii bir buçuk litre hayal benim için :/

canım o zaman kendini takip et, yaptırdın mı idrar tetkiki hamile kaldığını öğrendikten sonra. çok önemli .hatta senin 2 litre günlük kesinlikle su içmen gerek.
bendede sürekli olurdu idrar yolu enfeksiyonu. hamilelikten önce bir kontrol ettirdim, hamile kaldıktan sonra yaptırdım, yine yaptırabilirim çünkü tekrar ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…