canım yaa valla ben dayanamıyorum artık ilaç kullanıyorum. neyse senin az kalmış. 12. haftadan sonra azalıyor
çok uzun geliyo dimi canım yaa ayy 32 gun olmuş banada özlem giderelim gidelimde
inş. canımm çikolata yedim bakalım harekteler nasıl olcak
bende kendimi kutluyorum ormalde sabırsız bir insanımdır allahın izni ile hayırlı haberler getireyim sizlere dualarınıza talibim
ben yemedm çikolata tatlı yine de kıpır kıpırdı...ilgisi yok onla...
dualarım seninle ve burdaki tüm hamişlerle canım. hayırlı haberlerle gelirsin inşlh. saat kaçta gitceksin.
Kızlar bişi danışmak istiyorum dün bütün gün ve gece adet ağrısı gibi ağrım oldu ama kanama olmadı.Bu tarihler adet dönemime denk geliyor yani son adetim 17 nisandı eğer hamile olmasaydım bu dönemlerde regl olcaktım bu ağrının bununla bir bağlantısı olabilirmi.Aynı regl olmuşum gibi iştahsız oldum bi andavarmı benzerini yaşayan
benim 7, 8,9, haftalarda çok şiddetliydi ilaç kullandım. şimdi 5 gün yoksa 2 gün var. o yüzden kullanmak istemiyorum. bulantım olunca günde 3-4 kez kusarken şimdi azaldı.
Kızlar bişi danışmak istiyorum dün bütün gün ve gece adet ağrısı gibi ağrım oldu ama kanama olmadı.Bu tarihler adet dönemime denk geliyor yani son adetim 17 nisandı eğer hamile olmasaydım bu dönemlerde regl olcaktım bu ağrının bununla bir bağlantısı olabilirmi.Aynı regl olmuşum gibi iştahsız oldum bi andavarmı benzerini yaşayan
Hayatım umumi tuvaletlerde geçiyor desem :) Çalışıyorum, bir de ya yolda tuvaletim gelirse korkum oluyor, öyle olunca da nerde tuvalet görsem kullanıyorum. Yeni evlilerde çok görülen bir şeymiş idrar yolu enfeksiyonu, ben de üstüne düşmedim ondan. Dediğim gibi şu an bitti gibi duruyor, idrar testinde çıkmaz mıydı ki devam etseydi acaba?
Yine de hijyene çok dikkat etmem lazım, haklısın. Çünkü arada nüksedebiliyormuş bu durum. İlk gittiğimde de doktora soracağım. Aslında doktora soracaklarımın listesini yapıp öyle mi gitsem doktora. O an heyecandan hepsini unutuyorum ki ben. Tam ultrasondan bakılacak, doktor soruyor "problem var mı" diye, kalakalıyorum ben de öyle.
Bu sabah da midem hiç iyi değil. Su bile içemedim. Hiç böyle olmazdı bana. Kendi kendime nazar değdirdim sanırım :/
Ben internette bir yerde adet dönemlerinde sancı, hatta hafif kanama bile olabilir diye okumuştum.
aminn canım inş.. kalbim yerinden çıkcak
günaydın kızlar
nasılsınız?
ben iki gündür yine çıkarmalara başladım.
off geçsin artık yaaa
ya arkadaşlar bende de şöyle bir sorun başladı hatta sorun mu bilemiyeceğim. sabah uyandığım zaman böyle uzun uzun genleşme isteği oluyor, genleştiğim zamanda kasıklarımda inanılmaz bir gerginlik ve ağrı olduğunu hissediyorum. acaba normal mi bu durum. abartıyormuyum yoksa. sonuçta insan bu dönemde her şeyden nem kapıyor.
ya arkadaşlar bende de şöyle bir sorun başladı hatta sorun mu bilemiyeceğim. sabah uyandığım zaman böyle uzun uzun genleşme isteği oluyor, genleştiğim zamanda kasıklarımda inanılmaz bir gerginlik ve ağrı olduğunu hissediyorum. acaba normal mi bu durum. abartıyormuyum yoksa. sonuçta insan bu dönemde her şeyden nem kapıyor.
Gunayfin kizlar bende cuma gunu gidicem kendi drum 3 hafta sonra cagirdi ama dusuk riskim ne durumda diye baska dra gidicem tam 1 hafta arayla ultrasona girmek zararlimi acaba
İlk haftalarda ben de bir hafta arayla girdim hep. Şimdi üç hafta sonraya çağırdı doktor, ikili test için. Zaman geçmiyor ama nasıl beklerim bilmiyorum. Hep gözümün önünde oynayan elleri kolları :)
Bu hafta değil de 10. haftanın sonuna doğru gidersen bebeğini oynarken görebilirsin. bence bir hafta bekle
Ama bir hafta arayla problem olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?