2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım yaa valla ben dayanamıyorum artık ilaç kullanıyorum. neyse senin az kalmış. 12. haftadan sonra azalıyor

benim 7, 8,9, haftalarda çok şiddetliydi ilaç kullandım. şimdi 5 gün yoksa 2 gün var. o yüzden kullanmak istemiyorum. bulantım olunca günde 3-4 kez kusarken şimdi azaldı.

Kızlar bişi danışmak istiyorum dün bütün gün ve gece adet ağrısı gibi ağrım oldu ama kanama olmadı.Bu tarihler adet dönemime denk geliyor yani son adetim 17 nisandı eğer hamile olmasaydım bu dönemlerde regl olcaktım bu ağrının bununla bir bağlantısı olabilirmi.Aynı regl olmuşum gibi iştahsız oldum bi anda varmı benzerini yaşayan

evet canım oluyo adet dönemlerinde ondan ziyade benim geçen haftada oldu adet dönemim olmadıgı halde kanamanda yoksa allahın izni ile olmaz ama dayanılmaz agrı olursa doktorunub ara

benim 7, 8,9, haftalarda çok şiddetliydi ilaç kullandım. şimdi 5 gün yoksa 2 gün var. o yüzden kullanmak istemiyorum. bulantım olunca günde 3-4 kez kusarken şimdi azaldı.

benim kusmalar çok şiddetli yaa. en az 10 kere çıkarıyorum. ilaç kullanırken 2-3 kere çıkarıyorum.

Ben internette bir yerde adet dönemlerinde sancı, hatta hafif kanama bile olabilir diye okumuştum.

:) anlıyorum canım seni. ya zaten idrar yolu enfeksiyonun olsa farkederdin, hem ortaya da hemen çıkardı; ancak daha önce yaşadığın için tekrarlama olasılığı yüksek oluyor. dikkat edersin kendine. bırakma takip et kendini. testini de kesin yaptır. hatta hamile arkadaşların hepsi bu testi yaptırsın, ne olur ne olmaz. enfeksiyon gebelikte en son istenecek şey imiş. hamile arkadaşlarında bu yüzden bol su içmesi çok önemli.

Ben internette bir yerde adet dönemlerinde sancı, hatta hafif kanama bile olabilir diye okumuştum.

canım zaten hamileliğin ilk belirtisi de budur, hani adet tarihin gelmiştir sancın vardır, ancak regl olmazsın..birde kasık ağrısı çekeceksin, sonuçta rahim büyüyor, rahim duvarı kalınlaşıyor. kasıklardaki ağrıdan ters bir hareket yapmadığın sürece hiç korkma.

ya arkadaşlar bende de şöyle bir sorun başladı hatta sorun mu bilemiyeceğim. sabah uyandığım zaman böyle uzun uzun genleşme isteği oluyor, genleştiğim zamanda kasıklarımda inanılmaz bir gerginlik ve ağrı olduğunu hissediyorum. acaba normal mi bu durum. abartıyormuyum yoksa. sonuçta insan bu dönemde her şeyden nem kapıyor.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bende de şöyle bir sorun başladı hatta sorun mu bilemiyeceğim. sabah uyandığım zaman böyle uzun uzun genleşme isteği oluyor, genleştiğim zamanda kasıklarımda inanılmaz bir gerginlik ve ağrı olduğunu hissediyorum. acaba normal mi bu durum. abartıyormuyum yoksa. sonuçta insan bu dönemde her şeyden nem kapıyor.

Bende hiç olmadı bilmiyorum ama problem gibi gelmedi bana. Çok endişeleniyorsan doktorunu arayıp sorabilirsin, ben öyle yapıyorum.

genleşmek iyi bişey değil ama daha dikkatli olmalısın tabiki gerilmek biryerlere uzanmak iyi değil o daha çok küçük birde adet dönemine denk geliyorsa bu dönem o yüzden de kasık ağrın olabilir...

Gunayfin kizlar bende cuma gunu gidicem kendi drum 3 hafta sonra cagirdi ama dusuk riskim ne durumda diye baska dra gidicem tam 1 hafta arayla ultrasona girmek zararlimi acaba

Gunayfin kizlar bende cuma gunu gidicem kendi drum 3 hafta sonra cagirdi ama dusuk riskim ne durumda diye baska dra gidicem tam 1 hafta arayla ultrasona girmek zararlimi acaba

İlk haftalarda ben de bir hafta arayla girdim hep. Şimdi üç hafta sonraya çağırdı doktor, ikili test için. Zaman geçmiyor ama nasıl beklerim bilmiyorum. Hep gözümün önünde oynayan elleri kolları :)
Bu hafta değil de 10. haftanın sonuna doğru gidersen bebeğini oynarken görebilirsin. bence bir hafta bekle
Ama bir hafta arayla problem olacağını sanmıyorum.

Zaten 24 unde gidicem yine ozaman 10 haftalik olucak kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…