2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
KIZLAR MERHABA
BENDE 10 HAFTALIK GEBEYİM,İZMİRDE YAŞIYORUM GEBELİĞİN BAŞINDAN BERİ ÖZEL MUANANEYE AHMET AKCURAYA GİDİYORDUM FAKAT AHMET BEY DOĞUM İÇİN 3,500 TL İSTİYORMUŞ Bİ ARKADAŞMIZDAN ÖĞRENDİK.VE DOĞUMU YA KENT HASTANESİNDE YADA ÇINARLI K.DOĞMDA YAPIYORMUŞ O HASTANLERİNDE ALACAĞI NERDEN BAKSANIZ 1,500 TL.BU FİYATLAR EŞİM VE BANA ÇOK GELDİ DOĞRUSU:s MEMNUNDUM DOKTORDAN AMA TAMDA MASRAFLAR BAŞLAMIŞKEN 5000 LİRA BİZİM İÇİN ÇOK
İZMİRDE YAŞAYAN SSK ANLAŞMASI OLAN SİZİN GİTTİĞİNİZ YADA TAVSİYE EDECEĞİNİZ Bİ DOKTOR VARMI.ÖZEL MUANESİDE OLSA DOKTOR AYRICA SSKDA Da ÇALIŞIYORSA EN AZNDAN DOĞUMU SSK İLE YAPAR DİE DÜŞÜNÜYRM.LÜTFEN YARDIM KIZLAR ÇOK KAFAM KARIŞTI

Yaa evet doğum ücretleri çok pahalı, ben daha doktoruma soramadım bile ne kadar olduğunu doğumun.. Bir de benim doktorum çok sert kızlar, evet işinde çok iyi ama hiç gülmüyor.. İnsanın heyecanından hiç anlamıyor.. Değiştirsem mi diye düşünüyorum.. Ama başka da iyi doktor duymadım Edirne'de..

Merhaba anne adayları,

işlerimin yoğunluğundan dolayı 2 haftadır takip edemiyoruz sizleri. Umarım herşey yolundadır. Bel ağrısı çeken arkadaşlar var mı benim gibi diye merak ettim. Özellikle 10-15 dklık yürüyüş sonrası kalçamın sağ tarafına ve kuyruk sokumuma doğru batma şeklinde bir ağrı hissediyorum son zamanlarda ve bazen nefesimi bile kesiyor kontrolsüz adım attığımda. doktor kontrolüme de daha 2 hafta var, sizle paylaşayım dedim, ne düşünüyorsunuz, normal bir süreç midir?

Tamamen saçmalık. Ben olsam kesinlikle gitmem o doktora. En mutlu günün, en heyecanlı olduğun an, ağzın kulaklarında o öyle bakıyor ciddi ciddi. Bir de sert de neymiş? Zaten gerginim, bir de onunla mı uğraşacağım? Benim doktorum benimle seviniyor ne güzel.

mrb kızlarr geldim çok şükür herseyimiz yolunda ense kalınlugımız ve burun kemigimiz normal duzeyde çıktı kan verdim sonuç 1 hafta sora çıkacak allahın izni ile bi şükür rabbime 1 ay sonrasına randevumumuz aldık hayırlısıyla darısı sizlerin başına inş.

Gözün aydıınn. Şimdiden düşünmeye başlamışsındır, bir ay nasıl geçecek diye.

Ense kalınlığı ölçümü 12. haftanın içinde yapılıyor mu ki? Erken değil mi? Bana niye 14. haftaya randevu verdi ki o zaman? Ne güzel erkenden kurtulmuşsun endişeden. Ense kalınlığı meselesi çok geriyor beni.

11 ve 14 haftalarda yapılıyor canım çok şükür birde kan sonucunu temiz çıkarsa inş.

cnm korkcak bşy yok çok normal şeyler bu tür ağrılar.bel kemiğin haliyle genişliyo ve uzun süreli ayakta kalmada yada uzun süreli sabit oturmalarda ağrı yapıyor.bende oturara çalışıyorum ve kuyruk sokumum müthiş ağrıyor hergün eşime masaj yaptırıyorum.doktorumda sırt ve bel ağrılarının bu dönmede normal olduğunu söyledi.e kolay değil tabi bi canlı yerleşiyor şuan kendine yer açmaya çalışıyor:)

kızlar cinsiyet tahminide yaptı topigimiz şimdilik erkek ama yanılma payı varmış bakalım gelecek ay belli olur allahın izni ile

kızlar cinsiyet tahminide yaptı topigimiz şimdilik erkek ama yanılma payı varmış bakalım gelecek ay belli olur allahın izni ile

canım bir de çin takvimi diye birşey var,ablamda denedik iki çocuguda doğru tahmin cıktı.ben de baktım erkek diyo Allah bilir tabi,sağlıklı olsun da..oraya da bi göz atın isterseniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…