kızlar günaydın, ya ben sabahları kalkınca çok genleşiyorum, engelde olamıyorum, eskiden böyle bir şey yoktu. genleşince de kasıklarımda ağrı oluyor. sizde de oluyor mu böyle şeyler
çin takviminde benim hep kız çıkıyocanım bir de çin takvimi diye birşey var,ablamda denedik iki çocuguda doğru tahmin cıktı.ben de baktım erkek diyoAllah bilir tabi,sağlıklı olsun da..oraya da bi göz atın isterseniz..
mrb kızlarr geldim çok şükür herseyimiz yolunda ense kalınlugımız ve burun kemigimiz normal duzeyde çıktı kan verdim sonuç 1 hafta sora çıkacak allahın izni ile bi şükür rabbime 1 ay sonrasına randevumumuz aldık hayırlısıyla darısı sizlerin başına inş.
kızlar cinsiyet tahminide yaptı topigimiz şimdilik erkek ama yanılma payı varmış bakalım gelecek ay belli olur allahın izni ile
gözün aydın canım..napıodu halay cekiomuydu annesimrb kızlarr geldim çok şükür herseyimiz yolunda ense kalınlugımız ve burun kemigimiz normal duzeyde çıktı kan verdim sonuç 1 hafta sora çıkacak allahın izni ile bi şükür rabbime 1 ay sonrasına randevumumuz aldık hayırlısıyla darısı sizlerin başına inş.
canım bir de çin takvimi diye birşey var,ablamda denedik iki çocuguda doğru tahmin cıktı.ben de baktım erkek diyoAllah bilir tabi,sağlıklı olsun da..oraya da bi göz atın isterseniz..
Hosgeldun canimm kac haftaliksin insallah gorursunnn :)Merhaba ılk önce herkese allah kuzucukları almak nasıp etsın .Sağa salım inş.bende ocak ayında bır bebek sahıbı olmayı beklıyorum bu forumu yenı gördum bayada ılerlemıssınız maşallah ben henuz göremedım bebegi bakalım bu hafta tekrar gıdıcem umarım görürüm
Çok sevindim canım. Bizde 24 gidicez. 13+1dde sen tam kaç günlükken gittin?mrb kızlarr geldim çok şükür herseyimiz yolunda ense kalınlugımız ve burun kemigimiz normal duzeyde çıktı kan verdim sonuç 1 hafta sora çıkacak allahın izni ile bi şükür rabbime 1 ay sonrasına randevumumuz aldık hayırlısıyla darısı sizlerin başına inş.
Merhabalar herkese... hamileliğimin 10.haftası , benim de iki gündür korkunç bel ağrılarım var ama kanama filan yok araştırdım biraz da normalmiş ağrılar.
kızlar cinsiyet tahminide yaptı topigimiz şimdilik erkek ama yanılma payı varmış bakalım gelecek ay belli olur allahın izni ile
canım bir de çin takvimi diye birşey var,ablamda denedik iki çocuguda doğru tahmin cıktı.ben de baktım erkek diyoAllah bilir tabi,sağlıklı olsun da..oraya da bi göz atın isterseniz..
Sabret biraz geçecek, biliyorum bana da söylediklerinde sinir olurdum ama benim 7-8-9 felaketti bitki gibiydim, debelenip duruyordum koltuklarda hiç konuşmadan ama şimdi 10. haftaya girdim iki gündür iyiyim, kesildi gibi ama akşam birazcık oluyor. Sabret, Allah kolaylık versin...
benım 2 hamılelıgım bır tanede kızım 3.5 yasında onda 6 ay boyunca kustum yemek yemedım 7 kılo verdım bunda bır nebze yıne ıdare edebılıyorum
Çin takvimi bana kız diyor, ben de kız istiyorum ama erkekmiş gibi hissediyorum. Karnım da vücudumdan bağımsız olarak büyüyor. Karnımdan başka bir yerim şişmedi hiç. Her gören erkek diyor.
Bende son bir haftaya kadar hiçbir şey yoktu. Şimdi de çok yoğun bulantım yok ama az önce yediğim öğle yemeğini çıkardım. Üç beş günde bir çıkarıyorum yediklerimi, sıklaşmaz umarım. Çalışırken çok zor.
benım 2 hamılelıgım bır tanede kızım 3.5 yasında onda 6 ay boyunca kustum yemek yemedım 7 kılo verdım bunda bır nebze yıne ıdare edebılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?