2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar günaydın, ya ben sabahları kalkınca çok genleşiyorum, engelde olamıyorum, eskiden böyle bir şey yoktu. genleşince de kasıklarımda ağrı oluyor. sizde de oluyor mu böyle şeyler

canm aynı şekilde bende de oluyodu.2 hafta öncesine kadar hatta gece uyurken bile uykumdan uyanıyordum .istem dışı gerneşiyordum.sonra kendi kendine geçti.bn sormaya unutmustum istersen bi doktoruna danış.

kızlar cinsiyet tahminide yaptı topigimiz şimdilik erkek ama yanılma payı varmış bakalım gelecek ay belli olur allahın izni ile

gözün aydın canım. güzel haberlerle gelmişsin

gözün aydın canım..napıodu halay cekiomuydu annesi

Merhaba ılk önce herkese allah kuzucukları almak nasıp etsın .Sağa salım inş.bende ocak ayında bır bebek sahıbı olmayı beklıyorum bu forumu yenı gördum bayada ılerlemıssınız maşallah ben henuz göremedım bebegi bakalım bu hafta tekrar gıdıcem umarım görürüm

canım bir de çin takvimi diye birşey var,ablamda denedik iki çocuguda doğru tahmin cıktı.ben de baktım erkek diyo Allah bilir tabi,sağlıklı olsun da..oraya da bi göz atın isterseniz..

benm de o takvimde erkek çıkıor...zatn bu hamileliğim kızımdan cok farklı....hayırlı saglıklı olsun da ne olursa olsn..

Merhabalar herkese... hamileliğimin 10.haftası , benim de iki gündür korkunç bel ağrılarım var ama kanama filan yok araştırdım biraz da normalmiş ağrılar.

Selam kizlar uzun zamandir yazamiyorum bilgisayarim bozuldu telefondan da beceremiyorum umarim herkes mutludur kotu bir olay yoktur.. cuma gunu randevum v. Gelmio bu cuma gunleri :)

Hosgeldun canimm kac haftaliksin insallah gorursunnn :)

Çok sevindim canım. Bizde 24 gidicez. 13+1dde sen tam kaç günlükken gittin?

kızlar cinsiyet tahminide yaptı topigimiz şimdilik erkek ama yanılma payı varmış bakalım gelecek ay belli olur allahın izni ile

Canim gelmissjn doktordan masallah bebisine annesini hic uzmuyo demekki kan sonucundada bisey cikmiyck insallah. Cin takvimi bana da erkek diyo

Sabret biraz geçecek, biliyorum bana da söylediklerinde sinir olurdum ama benim 7-8-9 felaketti bitki gibiydim, debelenip duruyordum koltuklarda hiç konuşmadan ama şimdi 10. haftaya girdim iki gündür iyiyim, kesildi gibi ama akşam birazcık oluyor. Sabret, Allah kolaylık versin...

canım bir de çin takvimi diye birşey var,ablamda denedik iki çocuguda doğru tahmin cıktı.ben de baktım erkek diyo Allah bilir tabi,sağlıklı olsun da..oraya da bi göz atın isterseniz..

Çin takvimi bana kız diyor, ben de kız istiyorum ama erkekmiş gibi hissediyorum. Karnım da vücudumdan bağımsız olarak büyüyor. Karnımdan başka bir yerim şişmedi hiç. Her gören erkek diyor.

benım 2 hamılelıgım bır tanede kızım 3.5 yasında onda 6 ay boyunca kustum yemek yemedım 7 kılo verdım bunda bır nebze yıne ıdare edebılıyorum

Banada cin takvimi kız diyor.bakalım çevremde çin takvimi herkeste doğru çıkmış

Son düzenleme:
benım 2 hamılelıgım bır tanede kızım 3.5 yasında onda 6 ay boyunca kustum yemek yemedım 7 kılo verdım bunda bır nebze yıne ıdare edebılıyorum

Bende son bir haftaya kadar hiçbir şey yoktu. Şimdi de çok yoğun bulantım yok ama az önce yediğim öğle yemeğini çıkardım. Üç beş günde bir çıkarıyorum yediklerimi, sıklaşmaz umarım. Çalışırken çok zor.

Çin takvimi bana kız diyor, ben de kız istiyorum ama erkekmiş gibi hissediyorum. Karnım da vücudumdan bağımsız olarak büyüyor. Karnımdan başka bir yerim şişmedi hiç. Her gören erkek diyor.

canım bizim hamileliğimiz dışardan belli olmazki daha,hadi azıcık oldu diyelim sanmıyorumki öyle belirgin biyerlerimiz şişsin..sen takılma onlara belki de istediğin gibi kızdır

allah yardımcın olsun evdeyken bile ben zorlanıyorum çalısanlar ıcın cok zor

Benim de endişem acaba geri gelir mi bulantılar? iyiyim dedim ama tekrarlamaz umarım 3 gün iyi 3 gün kötü olabiliyor mu ki bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…