- 15 Şubat 2013
- 26.534
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.195
- 798
canım bizim hamileliğimiz dışardan belli olmazki daha,hadi azıcık oldu diyelim sanmıyorumki öyle belirgin biyerlerimiz şişsin..sen takılma onlara belki de istediğin gibi kızdır
Benim de endişem acaba geri gelir mi bulantılar? iyiyim dedim ama tekrarlamaz umarım 3 gün iyi 3 gün kötü olabiliyor mu ki bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen?
valla benim oluyo maalesef. görsen 5 aylık karın oldu bende. artık aldığım hormonlardan diye düşünüyorum çünkü benim ki tüp bebek. bi de bazılarının hiç iç karın boşluğu olmazmış, o zaman dışa doğru büyürmüş hemen. öyle de olabilirim bilmiyorum yani ama karnım davul ghibi :44:
sonucta hormanların degısıyor cok bılgım yok ama olmaz desen bakarsın olur o yuzen sımdılık bu durumu ıyı degerlendır tatlım
hmm anladım cnm bünyeye göre değişiyor demekki,hayırlısı olsun sağlıklı olsun da başka bişey istemeyiz..ben de karnım belli olsun istiyorum bir an önce ama drm 4 aya kadar belli olmaz dedi,bakalım..
saol canım evet inş. böylede devam edergözün aydın canım. güzel haberlerle gelmişsin
yok ya benimkisi yan gelmiş yatıyordugözün aydın canım..napıodu halay cekiomuydu annesi
bugun 11+3 gittim canımÇok sevindim canım. Bizde 24 gidicez. 13+1dde sen tam kaç günlükken gittin?
Canim gelmissjn doktordan masallah bebisine annesini hic uzmuyo demekki kan sonucundada bisey cikmiyck insallah. Cin takvimi bana da erkek diyo
canım karnın bu kadar erken böyle şişmesi iyi değil bence. ne kadar geç o kadar iyi, çünkü bunun 9. ayını düşünemiyorum bile ben. karnı erkenden şişenlerin karında çatlak sorunu da daha fazla oluyomuş maalesef ben krem kullanmaya başlıycam mesela
malesef tatlım ben ılk gebelıgım de 3.cu aydan ıtıbaren krem surmustum son 20 gunde çatladım bol bol krem krem surmek lazım benım ıc karnım cok gecnıstı 7ayda basladım sısmeye bol bol su ıcmek lazım onu unutmaylım
Banada cin takvimi kız diyor.bakalım çevremde herkesin çşnçin
canım bizim hamileliğimiz dışardan belli olmazki daha,hadi azıcık oldu diyelim sanmıyorumki öyle belirgin biyerlerimiz şişsin..sen takılma onlara belki de istediğin gibi kızdır
kız bu kaçıncı randevunSelam kizlar uzun zamandir yazamiyorum bilgisayarim bozuldu telefondan da beceremiyorumumarim herkes mutludur kotu bir olay yoktur.. cuma gunu randevum v. Gelmio bu cuma gunleri :)
melekcim 7-8 haftalıkken kesen oval miydi yuvarlak mıydı?bebek kesenin sağında mıydı solunda mı?saol canım evet inş. böylede devam eder
yok ya benimkisi yan gelmiş yatıyordu
bugun 11+3 gittim canım
evet maşallah üzmedi beni allahın izni ile çıkmaz inş. darısı senin iyi haberlerini almamıza
kız bu kaçıncı randevunher hafta gidiyon mu
melekcim 7-8 haftalıkken kesen oval miydi yuvarlak mıydı?bebek kesenin sağında mıydı solunda mı?
saol canım evet inş. böylede devam eder
yok ya benimkisi yan gelmiş yatıyordu
bugun 11+3 gittim canım
evet maşallah üzmedi beni allahın izni ile çıkmaz inş. darısı senin iyi haberlerini almamıza
evet canım lk 5 aylıkken gögusumlerımın altından kocaman yırtıldı son 20 gundede karnımın altıkrem sürmene rağmen mi çatladı :s
selam kızlar göbeğiniz çıkmadı mı daha??ben pantolonlara sığamıyorum diye gittim hamile pantolonu aldım gerçi o da büyük geliyo biraz ama sımsıkı etimi kesen diğer pantolonlarımdan iyidir...benim göbek de epey var...geçenlerde bi kadın görmüştüm 4 aylık hamileymiş kız bekliyormuş benim göbeğim şimdiden onunkiden daha fazla oldu ama hamilelik öncesi düzdü
selam kızlar göbeğiniz çıkmadı mı daha??ben pantolonlara sığamıyorum diye gittim hamile pantolonu aldım gerçi o da büyük geliyo biraz ama sımsıkı etimi kesen diğer pantolonlarımdan iyidir...benim göbek de epey var...geçenlerde bi kadın görmüştüm 4 aylık hamileymiş kız bekliyormuş benim göbeğim şimdiden onunkiden daha fazla oldu ama hamilelik öncesi düzdü
o kadar da çikolata yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?