2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
evet canım lk 5 aylıkken gögusumlerımın altından kocaman yırtıldı son 20 gundede karnımın altı
genetik de olabiliyomuş bu yırtılmalar, annemin de karı çatlaktır hala benim yüzümden, bakalım ben nolucam inşallah en az hasarla atlatırım :26:

yuvarlak olunca kız....oval yada fasulye olunca erkek oluyo diye duydum

bende aynısını duydum.ilk kızımda yuvarlaktı..şimdiki fasulye şeklinde bakalım doğru mu yanlış mı 1 ay kadar sonra öğreneceğiz inşallah o zaman anlaşılır...bu tespit doğru mu yanlış mı

valla bi çok kişide böyle çıkmış ama bilmiyorum benim de 5. haftamda oval bi kesem vardı 7. haftamda kocaman fasulye şeklindeydi...bakalım 9 gün sonra randevum var cinsiyetimiz belli olur inşallah..12+2 olucaz o zamana

Ama kaçıncı hafta için geçerli ki bu? Benim yedinci haftada yusyuvarlaktı, altıncı haftada ovaldi, şimdi de oval.

inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun,sağlıklı olsunlarda inşallah...

merhaba arkadaşlar,

Her gün yazdıklarınızı okuyorum, neler yapıyorsunuz nasılsınız, bebekleriniz nasıl diye ama kendim yazmıyorum,

gece yumurtalıklarıma bıçak sokup çıkarıyorlar gibi oldu sabaha kadar ve sabahta,

doktorumda tam idrar tahlili yaptır sonucu bana soyle dedi,

gittim yaptırdım idrarımda bol miktarda amorffosfat çıktı, aradım doktorumu kum döküyorsun günde en az 3-4 litre su iç, geceleri de kalk iç dedi,

bir bardak içince midem kalkıyor zaten 2 litre zar zor içiyordum şimdi 4 litre nasıl içicem bilmem ama gebelikte su içmek çok onemli mutlaka SU için, idrar yolu enfeksiyonu düşük yapıyormuş Allah korusun,

yavrumun randevusu haftaya inşallah yan gelip yatıyordur ya da elini kolunu sallıyordur :)) ellerinizden öper teyzeleri,

biz de onu öperiz, geçmiş olsun :)

çok geçmiş olsun..merak etme annesi aklına kötü şeyler getirme ,inşallah o şimdi keyfine bakıyordur...

benimde sol kuyruk kemiğimde var belimde de oluyor ağrılar. bahsettiğim zamanda daha erken olduğunu söylüyorlar. normal bir süreçtir ya.

canm aynı şekilde bende de oluyodu.2 hafta öncesine kadar hatta gece uyurken bile uykumdan uyanıyordum .istem dışı gerneşiyordum.sonra kendi kendine geçti.bn sormaya unutmustum istersen bi doktoruna danış.

canım benim ki de aynı senin ki gibiydi, sanki bu yaştan sonra boyum uzayacak ne diye genleşirsem.. canım daha 3 hafta var randevuya, ama soracağım hatta soracaklarımın listesini yapayım, o kadar çok ki:)

canım tiksinecek bir şey yok. bardakla içme, onla zor oluyor 1,5 litrelik sulardan al onları tüketmeye çalış ne içtiğini bil, sana kolaylık sağlayacaktır. en kısa sürede geçer inşallah.

kızlar güneşlenme hakkında bir fikriniz varmı, sabah 9,40 gibi camı açtım koltuğa uzandım göbeğimide açtım bir kaç dakika, sonra aşırı ısınma hissettim. hemen kalktım ya bir zararı varmıdır ya da yokmudur fikri olan var mı? kafam takıldı da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…