- 15 Şubat 2013
- 26.534
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.195
- 798
kızlar güneşlenme hakkında bir fikriniz varmı, sabah 9,40 gibi camı açtım koltuğa uzandım göbeğimide açtım bir kaç dakika, sonra aşırı ısınma hissettim. hemen kalktım ya bir zararı varmıdır ya da yokmudur fikri olan var mı? kafam takıldı da.
saat 11 le 16 arası güneşe çıkmadıkça sorun yok diye biliyorum ben
canım catlak sorunu bildiğim kadarıyla ne kadar krem de kullansak bünyeye baglı,tabiki biz yine de nemlendirelim..canım karnın bu kadar erken böyle şişmesi iyi değil bence. ne kadar geç o kadar iyi, çünkü bunun 9. ayını düşünemiyorum bile ben. karnı erkenden şişenlerin karında çatlak sorunu da daha fazla oluyomuş maalesef ben krem kullanmaya başlıycam mesela
benim zaten azıcık göbüşüm vardı onun için ben pek farkedemiyorum ama kilo almadım yani hala 51 im.Valla anlamıyorum ki ben de. Kimi gün arkadaşların dediği gibi beş aylık hamileye benziyorum. Özellikle akşamları. Kimi zaman da küçücük oluyor. Eski halimi bilenlere çok büyük görünüyor küçük bile olsa. Çünkü benim hiç karnı yoktu, kilo alsam da olmuyordu. Her yerimden de şişsem karnım hep dümdüzdü. Reglim de çok sıktı benim 23 -24 gün falan. O yüzden şişliğim olmazdı hiç. Şimdi bu halimi görenler hemen "erkek herhalde" diyor :)
İlk dört haftada iki kilo aldım, ödüm koptu. sonraki yedi haftada hiç kilo almadım ama.
selam kızlar göbeğiniz çıkmadı mı daha??ben pantolonlara sığamıyorum diye gittim hamile pantolonu aldım gerçi o da büyük geliyo biraz ama sımsıkı etimi kesen diğer pantolonlarımdan iyidir...benim göbek de epey var...geçenlerde bi kadın görmüştüm 4 aylık hamileymiş kız bekliyormuş benim göbeğim şimdiden onunkiden daha fazla oldu ama hamilelik öncesi düzdü
Lütfeen bana bir akıl verin..
Bir hafta öncesine kadar midem sürekli kazınıyordu, açlık hissi oluyordu. Bir kaç başka belirtiler de vardı. Ama hepsi geçti. 2 hafta önce kalp atışlarını duymuştum bebeğimin. Şimdi belirtiler geçince acaba diyorum bi şey mi oldu, kalbi mi durdu. Ağrım sızım da olmadı ama.
Sizce Normal mi bunlar?
merhaba ocak 2014 anneleri..
benden kötü haber var.. en son 26 mayıs doktor kontrolünde ikinci kez duyduğum gümbür gümbür kalp atışları, hiçbir belirti ve şikayet yokken 3 haziran günü gittiğim doktor kontrolünde atmadığını ve bebeğimin bir hafta önce kalbinin durduğunu öğrendim malesef... ve beni zehirlememesi için apar topar 4 haziran sabahı kürtaj olmak zorunda kaldım..çok çok kötüyüm..anlatamam ifade edemem duygularımı..çok şükür bir oğlum var beni çoook mutlu eden Allah ona uzun ömür versin..
sizler inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız..
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum . . . . .
benden kötü haber var.. en son 26 mayıs doktor kontrolünde ikinci kez duyduğum gümbür gümbür kalp atışları, hiçbir belirti ve şikayet yokken 3 haziran günü gittiğim doktor kontrolünde atmadığını ve bebeğimin bir hafta önce kalbinin durduğunu öğrendim malesef... ve beni zehirlememesi için apar topar 4 haziran sabahı kürtaj olmak zorunda kaldım..çok çok kötüyüm..anlatamam ifade edemem duygularımı..çok şükür bir oğlum var beni çoook mutlu eden Allah ona uzun ömür versin..
sizler inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız..
Lütfeen bana bir akıl verin..
Bir hafta öncesine kadar midem sürekli kazınıyordu, açlık hissi oluyordu. Bir kaç başka belirtiler de vardı. Ama hepsi geçti. 2 hafta önce kalp atışlarını duymuştum bebeğimin. Şimdi belirtiler geçince acaba diyorum bi şey mi oldu, kalbi mi durdu. Ağrım sızım da olmadı ama.
Sizce Normal mi bunlar?
Benimde anlamadığım birşey var dikkat ediyorum kimimiz 2 haftda 1 kimimiz haftada bir kimimiz 3 haftada bir kontrole çağrılıyoruz.Bu neye göre nasıl belirleniyor acaba?? Birde internette bir çok kaynakta toplamda 7kez ultrasona girilmeli diyor özellikle hamileliğin ilk 3 ayında 2yi geçmemeliymiş.Peki kardeşim düşüğün en fazla olduğu bu süreçte Allah korusun anne karnında kalbi duran bebeğin anneyi zehirleme riski varken nasıl ayda bir kontrol olunur.valla kafamda on bin ton soru var Allahın izniyle kontrol zamanı gelsin hepsini sorcam doktora
gebelik takibine göre gidiyor herkes rutin muayeneye. bir terslik olmadığı sürece. canım ben beş kez girdim ya.insan duramıyorki
Valla beni bi kese için bi kalp atışı için gittiö şimdide 3 hafta sonrası için çağırdı.Ama bazı arkadaşlarımız mesela son yazısında bebeğini kaybeden arkadaşımızda hiçbir sıkıntım yoktu diyo ama 1 hafta sonra gitmiş kontrole anlamadım ben bu işi
ya bende korkmaya başladım, hatta dün kıymalı bamya yemeği yapmıştım akşam da kaldırmadım sabaha kadar dışarda durdu, sabahta dolaba kaldırdım. akşam eşim gelince ısıttım ona koydum 3 kaşıkta ben aldım, şimdide korkmaya başladım acaba bir şey olur mu diye. karnımda kuruldamaya başladı. az önce kustum çıkmadı.bir şey olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?