2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

saat 11 le 16 arası güneşe çıkmadıkça sorun yok diye biliyorum ben

canım catlak sorunu bildiğim kadarıyla ne kadar krem de kullansak bünyeye baglı,tabiki biz yine de nemlendirelim..
benim zaten azıcık göbüşüm vardı onun için ben pek farkedemiyorum ama kilo almadım yani hala 51 im.

benim çıkmadıııııııı!!sadece ara ara bazı pantolonlarmn düğmesini gevşetiyorum o kadar..

Lütfeen bana bir akıl verin..
Bir hafta öncesine kadar midem sürekli kazınıyordu, açlık hissi oluyordu. Bir kaç başka belirtiler de vardı. Ama hepsi geçti. 2 hafta önce kalp atışlarını duymuştum bebeğimin. Şimdi belirtiler geçince acaba diyorum bi şey mi oldu, kalbi mi durdu. Ağrım sızım da olmadı ama.
Sizce Normal mi bunlar?

Arkadaşım bende bir anda deli gibi acıkıp yemek yerken iki gündür iştahsızım gece yatakta kramp gibi tatlı batmalar oluyodu oda geçti benim randevumda 3hafta sonra korkma hep iyiyi çağır Allah korusun bir olumsuzluk olsa illaki çıkar ortaya bolca dinlen bebişini kendini iyi beslemeye çalış.Hormonlar tavan yapmış durumda vücutta ne istediğini bilmiyor bi aç bi tok :)

Bugün çok sağlıklı bir bebeği olan arkadaşımdan aldığım tavsiyeyi sizlede paylaşmak istedim.Günde bir şişe doğal minarelli su tüketmeniz hem bebek hem bizim açımızdan çok iyiymiş helede şu sıcak günlerde .Yalnız maden suyu değil alırken dikkatli olun doğal minarelli su tadı maden suyuna göre daha hafif.Kışın ise kestane kemilk ve kas gelişimi için ilaç gibiymiş bilginizeeee

merhaba ocak 2014 anneleri..

benden kötü haber var.. en son 26 mayıs doktor kontrolünde ikinci kez duyduğum gümbür gümbür kalp atışları, hiçbir belirti ve şikayet yokken 3 haziran günü gittiğim doktor kontrolünde atmadığını ve bebeğimin bir hafta önce kalbinin durduğunu öğrendim malesef... ve beni zehirlememesi için apar topar 4 haziran sabahı kürtaj olmak zorunda kaldım..çok çok kötüyüm..anlatamam ifade edemem duygularımı..çok şükür bir oğlum var beni çoook mutlu eden Allah ona uzun ömür versin..
sizler inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız..
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum . . . . .

Çok geçmiş olsun ALLAH oğlunuza uzun ömürler versin

Rabbim sana sağlıklı bi bebek oglunada tatlı bi kardes nasip etsin inşallah en kısa zamanda...

Arkadaşım acını anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım cumartesi kürtaj oldum aynı nedenden dolayı neyseki oğullarımız var Rabbim onları bize bağışlasın acılarını göstermesin sana sormak istediğim bişey var kürtajdan sonra agrım yoktu bugun 3.gün ve kasıklarımdada çok ağrım vat sende oldumu acaba ? Bende herkese sağlıklı sorunsuz hamilelikler diliyorum ALlaha emanet melekleriniz

canım korkma, hepimizde öyle belirtiler bir var bir yok. birde biz çok pimpirikleniyoruz her şeyi abartıyoruz. keşke bu kadar kaygılı olmasak. bebeğine birşey olsa kanaman olur. korkma...

geçmiş olsun canım, üzücü bir durum ya..Allah oğluşunla uzun sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin
birde doktor farketmeden önce herhangi bir kanaman olmadı mı direkt doktor muayenesinde mi ortaya çıktı bu durum.

Son düzenleme:
Benimde anlamadığım birşey var dikkat ediyorum kimimiz 2 haftda 1 kimimiz haftada bir kimimiz 3 haftada bir kontrole çağrılıyoruz.Bu neye göre nasıl belirleniyor acaba?? Birde internette bir çok kaynakta toplamda 7kez ultrasona girilmeli diyor özellikle hamileliğin ilk 3 ayında 2yi geçmemeliymiş.Peki kardeşim düşüğün en fazla olduğu bu süreçte Allah korusun anne karnında kalbi duran bebeğin anneyi zehirleme riski varken nasıl ayda bir kontrol olunur.valla kafamda on bin ton soru var Allahın izniyle kontrol zamanı gelsin hepsini sorcam doktora

Çok geçmiş olsun Allah oğluna uzun ömür versin. Ben bir şey sormk istiyorum beni doktor ayda bir çağırırken senin kontrolun nasıl haftada bir kez oluyor bir şeyden şüphelenptemi tekrar çağırdı?

gebelik takibine göre gidiyor herkes rutin muayeneye. bir terslik olmadığı sürece. canım ben beş kez girdim ya.insan duramıyorki

gebelik takibine göre gidiyor herkes rutin muayeneye. bir terslik olmadığı sürece. canım ben beş kez girdim ya.insan duramıyorki

Valla beni bi kese için bi kalp atışı için gittiö şimdide 3 hafta sonrası için çağırdı.Ama bazı arkadaşlarımız mesela son yazısında bebeğini kaybeden arkadaşımızda hiçbir sıkıntım yoktu diyo ama 1 hafta sonra gitmiş kontrole anlamadım ben bu işi

ya bende korkmaya başladım, hatta dün kıymalı bamya yemeği yapmıştım akşam da kaldırmadım sabaha kadar dışarda durdu, sabahta dolaba kaldırdım. akşam eşim gelince ısıttım ona koydum 3 kaşıkta ben aldım, şimdide korkmaya başladım acaba bir şey olur mu diye. karnımda kuruldamaya başladı. az önce kustum çıkmadı.bir şey olur mu acaba

Birşey olmaz bence daha havalar okadar ısınmadıki korkma.ben izmirdeyim burda bile gece unuttuğum oluyor yemeği bişey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…