Birşey olmaz bence daha havalar okadar ısınmadıki korkma.ben izmirdeyim burda bile gece unuttuğum oluyor yemeği bişey olmuyor
Benimde anlamadığım birşey var dikkat ediyorum kimimiz 2 haftda 1 kimimiz haftada bir kimimiz 3 haftada bir kontrole çağrılıyoruz.Bu neye göre nasıl belirleniyor acaba?? Birde internette bir çok kaynakta toplamda 7kez ultrasona girilmeli diyor özellikle hamileliğin ilk 3 ayında 2yi geçmemeliymiş.Peki kardeşim düşüğün en fazla olduğu bu süreçte Allah korusun anne karnında kalbi duran bebeğin anneyi zehirleme riski varken nasıl ayda bir kontrol olunur.valla kafamda on bin ton soru var Allahın izniyle kontrol zamanı gelsin hepsini sorcam doktora
Bence soramayacaksın. Ben de her defasında bir sürü şey soracağım diye gidiyorum. Doktor problem var mı deyince tek kelime gelmiyor aklıma. Bir an önce bebeğimi göreyim istiyorum, unutuyorum hep.
Bundan sonra yazacağım soracaklarımı, olmuyor yoksa.
Arkadaşım acını anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım cumartesi kürtaj oldum aynı nedenden dolayı neyseki oğullarımız var Rabbim onları bize bağışlasın acılarını göstermesin sana sormak istediğim bişey var kürtajdan sonra agrım yoktu bugun 3.gün ve kasıklarımdada çok ağrım vat sende oldumu acaba ? Bende herkese sağlıklı sorunsuz hamilelikler diliyorum ALlaha emanet melekleriniz
geçmiş olsun canım, üzücü bir durum ya..Allah oğluşunla uzun sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin
birde doktor farketmeden önce herhangi bir kanaman olmadı mı direkt doktor muayenesinde mi ortaya çıktı bu durum.
mesela ben 10 günde 1 gidiyorum. rahim içinde kanama odağı var ve ikizlerin birinin kesesi küçük düşük riski var. o yüzden dr yakın takip dedi.Benimde anlamadığım birşey var dikkat ediyorum kimimiz 2 haftda 1 kimimiz haftada bir kimimiz 3 haftada bir kontrole çağrılıyoruz.Bu neye göre nasıl belirleniyor acaba?? Birde internette bir çok kaynakta toplamda 7kez ultrasona girilmeli diyor özellikle hamileliğin ilk 3 ayında 2yi geçmemeliymiş.Peki kardeşim düşüğün en fazla olduğu bu süreçte Allah korusun anne karnında kalbi duran bebeğin anneyi zehirleme riski varken nasıl ayda bir kontrol olunur.valla kafamda on bin ton soru var Allahın izniyle kontrol zamanı gelsin hepsini sorcam doktora
merhaba ocak 2014 anneleri..
benden kötü haber var.. en son 26 mayıs doktor kontrolünde ikinci kez duyduğum gümbür gümbür kalp atışları, hiçbir belirti ve şikayet yokken 3 haziran günü gittiğim doktor kontrolünde atmadığını ve bebeğimin bir hafta önce kalbinin durduğunu öğrendim malesef... ve beni zehirlememesi için apar topar 4 haziran sabahı kürtaj olmak zorunda kaldım..çok çok kötüyüm..anlatamam ifade edemem duygularımı..çok şükür bir oğlum var beni çoook mutlu eden Allah ona uzun ömür versin..
sizler inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız..
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum . . . . .
Çok geçmiş olsun Allah oğluna uzun ömür versin. Ben bir şey sormk istiyorum beni doktor ayda bir çağırırken senin kontrolun nasıl haftada bir kez oluyor bir şeyden şüphelenptemi tekrar çağırdı?
mesela ben 10 günde 1 gidiyorum. rahim içinde kanama odağı var ve ikizlerin birinin kesesi küçük düşük riski var. o yüzden dr yakın takip dedi.
kızlar günaydın, ya ben sabahları kalkınca çok genleşiyorum, engelde olamıyorum, eskiden böyle bir şey yoktu. genleşince de kasıklarımda ağrı oluyor. sizde de oluyor mu böyle şeyler
Merhaba anne adayları,
işlerimin yoğunluğundan dolayı 2 haftadır takip edemiyoruz sizleri. Umarım herşey yolundadır. Bel ağrısı çeken arkadaşlar var mı benim gibi diye merak ettim. Özellikle 10-15 dklık yürüyüş sonrası kalçamın sağ tarafına ve kuyruk sokumuma doğru batma şeklinde bir ağrı hissediyorum son zamanlarda ve bazen nefesimi bile kesiyor kontrolsüz adım attığımda. doktor kontrolüme de daha 2 hafta var, sizle paylaşayım dedim, ne düşünüyorsunuz, normal bir süreç midir?
mrb kızlarr geldim çok şükür herseyimiz yolunda ense kalınlugımız ve burun kemigimiz normal duzeyde çıktı kan verdim sonuç 1 hafta sora çıkacak allahın izni ile bi şükür rabbime 1 ay sonrasına randevumumuz aldık hayırlısıyla darısı sizlerin başına inş.
Lütfeen bana bir akıl verin..
Bir hafta öncesine kadar midem sürekli kazınıyordu, açlık hissi oluyordu. Bir kaç başka belirtiler de vardı. Ama hepsi geçti. 2 hafta önce kalp atışlarını duymuştum bebeğimin. Şimdi belirtiler geçince acaba diyorum bi şey mi oldu, kalbi mi durdu. Ağrım sızım da olmadı ama.
Sizce Normal mi bunlar?
merhaba ocak 2014 anneleri..
benden kötü haber var.. en son 26 mayıs doktor kontrolünde ikinci kez duyduğum gümbür gümbür kalp atışları, hiçbir belirti ve şikayet yokken 3 haziran günü gittiğim doktor kontrolünde atmadığını ve bebeğimin bir hafta önce kalbinin durduğunu öğrendim malesef... ve beni zehirlememesi için apar topar 4 haziran sabahı kürtaj olmak zorunda kaldım..çok çok kötüyüm..anlatamam ifade edemem duygularımı..çok şükür bir oğlum var beni çoook mutlu eden Allah ona uzun ömür versin..
sizler inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız..
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum . . . . .
ya bende korkmaya başladım, hatta dün kıymalı bamya yemeği yapmıştım akşam da kaldırmadım sabaha kadar dışarda durdu, sabahta dolaba kaldırdım. akşam eşim gelince ısıttım ona koydum 3 kaşıkta ben aldım, şimdide korkmaya başladım acaba bir şey olur mu diye. karnımda kuruldamaya başladı. az önce kustum çıkmadı.bir şey olur mu acaba
Bence soramayacaksın. Ben de her defasında bir sürü şey soracağım diye gidiyorum. Doktor problem var mı deyince tek kelime gelmiyor aklıma. Bir an önce bebeğimi göreyim istiyorum, unutuyorum hep.
Bundan sonra yazacağım soracaklarımı, olmuyor yoksa.
arkadaşlar allah rızası için 5 hamil earkadaşımızdan ayetel kürsü istiyorum annemiz hamile adı nazlı yıldız okumak isteyenler hemen yazabilirlermi sevaptır 1 tane olkunucak 5 açıgımız var
okurum ben canım Allah kabul etsin inş
arkadaşlar allah rızası için 5 hamil earkadaşımızdan ayetel kürsü istiyorum annemiz hamile adı nazlı yıldız okumak isteyenler hemen yazabilirlermi sevaptır 1 tane olkunucak 5 açıgımız var
kızlar ne var ne yok bu arada strese gerek yok onu anladım gene geldim bıuruya tabi kabul edilebilrsem düşünemdim kusura bakmayın o yönden ben 3 bebegimi cennet yolladım bu bebegim için yaşıyorum artık bu arad birşey sorucam aranzıda kahverengi akıntısı olan oldumu bende oluyorda doktor yerleşme kanaması korkma dedi sizlerdede oldumu merak ettim
kızlar ne var ne yok bu arada strese gerek yok onu anladım gene geldim bıuruya tabi kabul edilebilrsem düşünemdim kusura bakmayın o yönden ben 3 bebegimi cennet yolladım bu bebegim için yaşıyorum artık bu arad birşey sorucam aranzıda kahverengi akıntısı olan oldumu bende oluyorda doktor yerleşme kanaması korkma dedi sizlerdede oldumu merak ettim
Benim oluyordu dr kahverengi onemsiz dedi rahimde kanama yok dedi 6 gun surdu baska dra gittim dusuk twhliken var rahimde kanama var dedi progestan kullaniyorum hic kalkmadan yatiyorum 6 gundur kesildi lekelenmem sukur devam ederse mutlaka tekrar gorun ve dinlen bol bol gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?