2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Birşey olmaz bence daha havalar okadar ısınmadıki korkma.ben izmirdeyim burda bile gece unuttuğum oluyor yemeği bişey olmuyor

ertesi gün ısıtıp yiyormusun, gebeliğin boyunca hiç yaptın mı bunu.birde kusmak için çok zorladım kendimi, şimdide onun pişmanlığını yaşıyorum. off bir kadın doğum uzmanı kocam ya da kardeşim olsaydı ne rahat ederdim:)

Son düzenleme:

Bence soramayacaksın. Ben de her defasında bir sürü şey soracağım diye gidiyorum. Doktor problem var mı deyince tek kelime gelmiyor aklıma. Bir an önce bebeğimi göreyim istiyorum, unutuyorum hep.
Bundan sonra yazacağım soracaklarımı, olmuyor yoksa.

Benim doktorum içeri girer girmez ultrasona alıyor ondan sonra gel sohbet edelim diyor ama ben dediğin gibi yinede unutuyorum sorcaklarımı :)

bende kürtaj olalı 7 gün oldu ilk zamanlar kanama dışında bişey yoktu ancak 2 gündür aynı şekilde adet sancısı gibi kasık ağrım var dayanılmayacak gibi değil. doktor 10. günde kontrole gel dedi. bende internette öğrendiğim kadarıyla rahimin kendisini toparlaması demekmiş bu hafif ağrılar. Allah senin de yardımcın olsun en kısa zamanda seninle başka bir topikte anne oluruz :)))

hayır hiç bir belirtim olmadı. bir pazar günü kalp atışını dinledik kontrolümüzü yaptırdık ve doktorumuz bir ay sonra gel ikili test yaparız dedi. Bu kontrolden 7 gün sonra hamileliğini yeni öğrenen bi arkadaşımı kendi doktoruma götürdüm . O muayene oldu sonra doktorum hadi madem geldin seninkinede bakalım dedi. İlk başta bana şaka yapıyor sandım (şakası olmaz gerçi) bir hafta olmuş bebeğiniz ölmüş dedi. Kaynar sular döküldü. Çıktık bi başka hastaneye gittik aynı şeyi söylediler. Ve bir başka hastanede bir başka doktor kürtaj öncesi kontrol etti tabikii herşey doğruydu. hala bi rüya olduğunu ve uyanınca oh be diyeceğimi hayal ediyorum.

Allah en sağlıklı şekilde bebeişini kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.....

mesela ben 10 günde 1 gidiyorum. rahim içinde kanama odağı var ve ikizlerin birinin kesesi küçük düşük riski var. o yüzden dr yakın takip dedi.

geçmiş olsun canım. Alllah bir daha göstermesin

Çok geçmiş olsun Allah oğluna uzun ömür versin. Ben bir şey sormk istiyorum beni doktor ayda bir çağırırken senin kontrolun nasıl haftada bir kez oluyor bir şeyden şüphelenptemi tekrar çağırdı?

yok canım ya yukarıda da anlattığım gibi son kontrolden sonra bir ay sonra gel ikili teste dedi. bende bir hafta sonra doktora arkadışımı götürünce doktorda gel gel seninkinede bakalım dedi. tamamen tesadüf ve acı tesadüf. ancak iyi ki gitmişim çünkü beni zehirlemeye başlıyormuş. eğer dediği gibi bir ay sonra gitseydim ya kanama ya zehirlenmeyle anlaycaktım.. bu aylar riskli ve zor aylar. 4 aydan sonra hem hamilelik oturuyor hemde hareketlerini kontrol ederek en azından anlıyabiliyorsun . Allah herkesi korusun sağlıklı bebişler olsun inşallah..

mesela ben 10 günde 1 gidiyorum. rahim içinde kanama odağı var ve ikizlerin birinin kesesi küçük düşük riski var. o yüzden dr yakın takip dedi.

off benim ikizlerin birine bir gün geriden geliyor dedi sadece... kese boyutu hakkında yorum yapmadı.Kanama bölgesi bendede vardı ama bitmiş dedi ondan belkide 3 hafta sonra dedi.Dayanmaya çalışcam yok olmuyor takmamalıyım dedikçe dahada pimpirklenmiş buluyorum kendimii bi tatile gitsem internetsiz televizyonsuz ne güzel olcak

kızlar günaydın, ya ben sabahları kalkınca çok genleşiyorum, engelde olamıyorum, eskiden böyle bir şey yoktu. genleşince de kasıklarımda ağrı oluyor. sizde de oluyor mu böyle şeyler

bendede oluyodu kollarımı yukarı kaldırmadan yanlara dogru acıyodum bende dıkkat ederek evt hamıle kalınca oluyor normalde bende boyle seyler olmazdı ama bu aralar gectı kasıklarımda agrı olmıyor ama

bende pek agrı olmuyor ama yürüyunce nefes nefese kalıyorum cabuk yoruluyorum son kontrole gıdısımde doktor somustu nefesınde daralma oluyormu agrın oluyormu mıgde bulantısı ıcın ilaç kullanıyomusun falan normal canım bunlar var bende olmuyor cogu ama halsızlık ve nefes daralması oluyor

gözun aydın canım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns benımde randevum var ama arada kaldım korkuyorum aksı bısey cıkarsa gıtmesem mı dıye dusunuyorum hala bilsem bısey cıkmıycak bebegımı yakından görmek ıcın gıtmek ısterdım :)

içini ferah tutmaya calıs bende gögustlerımde hassasıyet azaldı gıbı oldu gıttım hemen zaten korkuyordum cok sukur iyiydi

gecmış olsun canım Allah bır daha yasatmasın ıns yakın zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın

bişey olmamıstır bır gece kalmayla ama dıkkat et havalar ısınıyor akşamdan koy mutlaka dolaba taze ye daha bende bır kere corbayı oyle yaptım yedıkten sonra 4 saat sonra bır uyandım kusmalarla zehırlendım sandım ama cözmus deılım hala corbadan mı oldu hamıle kaldıgım 5. hafta faladı bılmıyodum sonradan ögrendım hamılelık bulantısımıydı çözemedım cunku toplasan bır o gece mıgdem allak bullak oldu bırde gece gec saate kadar atıstırdım uyudum o zaman normalde bende mıgde bulantısı yok hıc

bana saglık ocagında doktor ılk zamanlarda uyardı kendıne ufak bır not defterı ayarla yaz soracaklarını yoksa unutursun dedı yapmadım hala bende unutuyorum valla yazmak lazım

arkadaşlar allah rızası için 5 hamil earkadaşımızdan ayetel kürsü istiyorum annemiz hamile adı nazlı yıldız okumak isteyenler hemen yazabilirlermi sevaptır 1 tane olkunucak 5 açıgımız var

kızlar ne var ne yok bu arada strese gerek yok onu anladım gene geldim bıuruya tabi kabul edilebilrsem düşünemdim kusura bakmayın o yönden ben 3 bebegimi cennet yolladım bu bebegim için yaşıyorum artık bu arad birşey sorucam aranzıda kahverengi akıntısı olan oldumu bende oluyordadoktor yerleşme kanaması korkma dedi sizlerdede oldumu merak ettim

Benim oluyordu dr kahverengi onemsiz dedi rahimde kanama yok dedi 6 gun surdu baska dra gittim dusuk twhliken var rahimde kanama var dedi progestan kullaniyorum hic kalkmadan yatiyorum 6 gundur kesildi lekelenmem sukur devam ederse mutlaka tekrar gorun ve dinlen bol bol gecmis olsun

hg canım yanlış anlama bizi inan seni kırmak ıstemem sadece telaş yaptık bizde bıraz ondan yoksa ınan hayatını anlatsan dınlerım acısıyla tatlısıyla şimdi hamılelıkten evhamlanıyoruz sende de oluyodur herseyden nem kapıyor ınsan bir an önce bebegımıze kavusuruz ıns bende hıc olmadı ama olanları cok duydum normaldede zaten karvarengı akıntıdan deıl pembeden korkun dıyorlar doktorun dedıgı gıbı ıcını rahat tut rabbım inş bu defa nasip edecek bebgıne kavusucaksın

canım progestan 200 kullanıyourm sabah akşam doktorum önemsiz dedi dinleniyorum ne iş ne yemek yapıyourm eşimden allah razı olsun salıya kontürolümüz var kalp atışları için gidicez işşallah 3 heyecan sardı yavrumu görücem işşallah çok şükür ara ara geliyor kan sulandıırcı ve coraspiirn kullanıyourm ondan galiba oluyor diger gebeliklerimded olmuştu

anneler hamıleyken ter bezlerı fazla calısıyormus daha fazla terlıyoruz rolon yasak deodorant yasak napcaz ya dogal bısey yokmu kullanabılecegımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…