2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

anladım canım bende yazdım işte anlaşıldırsa ne mutlu bana ina yazdım bu yazıyı sonra girip yazıcaktım kzılar kusura bakmayın düşünemeidm sizleri stres soktum dicektim yazıyla karşılaştım inan çok üzüldüm sonra dedim paşa eskiye maziyi çek şimdiye bak allahım kimseye evlat acısı göstermesin çok zor olan oldu boşverelim kalp kırmaya deymez işşallah bu bebegimi sag saglim alıırm kucagıma 18 gelse kalp atışını duysam iyi oldugunu görsem daha ne isterim yarın ana saglıgından çagırdılar igne yapıcaklarmış eşimle gidicem bakalım neler dicekler

anneler hamıleyken ter bezlerı fazla calısıyormus daha fazla terlıyoruz rolon yasak deodorant yasak napcaz ya dogal bısey yokmu kullanabılecegımız

rolon ney bebem bu arada ceviz fındık yiyorum ben doktorum dedibende diyom neden terliyom unutmuşum gebelikleirmi hep kışa geldi ne yapam

anneler hamıleyken ter bezlerı fazla calısıyormus daha fazla terlıyoruz rolon yasak deodorant yasak napcaz ya dogal bısey yokmu kullanabılecegımız

ben roll on kullanıyorum ama anti perspirant değil ve alüminyum içermiyor.bunları içerenler zaten çok zararlılar.
yasak olduğunu bilmiyordum :26:

inş tek istedıgımız bu senınle bırlıkte sevınıcez burda ıns bende kolay kavusmadım bu gunlere senı cok ıyı anlıyorum Allah yüzümüzü güldürsün inş zorluklarla karsılasmadan bebegımıze kavusacagmız gunlerı yasatsın bızlere

amin işşallah bende içimde gün güne büyüyen bebegime her gün diyorum annem sakın beni bırakma birlikte namazlarımızı kılıyoruz duamızı yapıyorum artık takdiri allah bıraktım canım olanın önüne geçilmiyor malesef ben hergün koltuk altlarına nemlendirici sürüyorum eşimede parfümü kapının önünde sıkıyor midem bulanıp duruyor gene

rolon ney bebem bu arada ceviz fındık yiyorum ben doktorum dedibende diyom neden terliyom unutmuşum gebelikleirmi hep kışa geldi ne yapam

deodorantın mum seklinde olanı bende kı layd speed stick evet cevızı duydum bende yıyorum hergun 2 tane yememız lazım mı s fındıkta dogumdan sonra sütü artırıyomus yuzde 10 artıyomus sut

ben roll on kullanıyorum ama anti perspirant değil ve alüminyum içermiyor.bunları içerenler zaten çok zararlılar.
yasak olduğunu bilmiyordum :26:

normaldede cıldı tıkadıgı ıcın kanser rıskı varmıs dıye duydum aslında ama hamıle kalınca bebek ıcın kestım bendekı layd speed stick ay içerıyomus antiperspirant hangısı daha ıyı

koltuk altına sürünendemi didin
bu arada eşim mahsur kalmış tansimde ya şu olaylar ne zaman biticek ignemi kim yapıcek ben korkarım :18::18:

anti perspirantlar asıl gözenekleri tıkadığı, terlemeyi engellediği için zararlı.
ben sebamed kullanıyorum.

Roll on yasak mi bilmiyordum ben lady speed stick kullaniyorum birakiyim mi doktorlar ne diyor ki bu konuda

ben normalde zararı oldugunu bılıyordum hamıle bır arkadastanda duydugum kadarıyla bebekte dogduktan sonra bır sorun görulmus doktor anneye hamıleyken akne ilacımı kullandın demiş bu kremler cılde surulen herseye dıkkat etmek lazım sasırtıcı ama gercekten bebek etkılenıyor

Paşamcım, Allah bebeğini size bağışlasın. İnan senin iyi haberlerin çok mutlu ediyor beni. İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun.
Deodorantın da yasak olduğunu hiç duymadım, parfüm de kullanıyorum ben.

allah razı olsun canım benim işşallah 18 kalp atışlarımı duyuyum kabul ederseniz benide aranıza alın bende sizlerle bilgilerimi paylaşmak isterim nede olsa sizden kıdemliyim bilmedigim yerden sormayın ama
rabbim hepimizin evladını bagışlasın işşallah

İnşallah. Geçen pazar üniversite arkadaşlarım bendeydi, bebeği görmeye gelmişler :) Biri kuzeninin altı aylıkken doğduğunu söyledi. Kızı da tanıyorum upuzun boylu iri yarı bir kız, sapasağlam. Hemen sen geldin aklıma, emin misin dedim hatta,evet dedi.

Hayata 470 gramla tutundu / Trkiye / Milliyet nternet

şurda da bir örnek var, oku istersen. geçmiş üzüntülerden bahsetmiyoruz, hep birlikte karar verdik ama bunu bundan sonrası için yazıyorum. Doktorunu iyi araştır, prematüre bebeklerin sağlığa kavuştuğu hastaneleri araştır. İnşallah gerek kalmaz, dokuz ayı hep birlikte geçiriririz burda el ele. Ama muhakkak araştır bence bunu. Hoş hepimiz için aynı riskler var ama senin bir kez daha üzülmeni hiç istemem.
Aramıza almak ne demekmiş, hep birlikteyiz işte burda :)

hg canım ne demek herzaman burda olmanı isterım bizi bizden baska kımse anlayamaz birbirimize destek olucaz ıns hersey guzel olucak

canım teşekkür ederim sagolun işşallah gzüel paylşaşımlarda bulunuruz
hg canım ne demek herzaman burda olmanı isterım bizi bizden baska kımse anlayamaz birbirimize destek olucaz ıns hersey guzel olucak

inan çok sevindim 1 kişi kaldı ayetel kürsüye kim okucek

canım ben bu bebegi gördüm resimlerini emzik bile kocamandı allah yaşatınca yaşatıyor işte takdiri ilahi rabbim anasına babasına bagışlasın işşallah

arkadaşlar allah rızası için 5 hamil earkadaşımızdan ayetel kürsü istiyorum annemiz hamile adı nazlı yıldız okumak isteyenler hemen yazabilirlermi sevaptır 1 tane olkunucak 5 açıgımız var

okudum ben de biraz geç kaldım galiba ama...anca gördüm...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…