bende kürtaj olalı 7 gün oldu ilk zamanlar kanama dışında bişey yoktu ancak 2 gündür aynı şekilde adet sancısı gibi kasık ağrım var dayanılmayacak gibi değil. doktor 10. günde kontrole gel dedi. bende internette öğrendiğim kadarıyla rahimin kendisini toparlaması demekmiş bu hafif ağrılar. Allah senin de yardımcın olsun en kısa zamanda seninle başka bir topikte anne oluruz :)))
Lütfeen bana bir akıl verin..
Bir hafta öncesine kadar midem sürekli kazınıyordu, açlık hissi oluyordu. Bir kaç başka belirtiler de vardı. Ama hepsi geçti. 2 hafta önce kalp atışlarını duymuştum bebeğimin. Şimdi belirtiler geçince acaba diyorum bi şey mi oldu, kalbi mi durdu. Ağrım sızım da olmadı ama.
Sizce Normal mi bunlar?
hayır hiç bir belirtim olmadı. bir pazar günü kalp atışını dinledik kontrolümüzü yaptırdık ve doktorumuz bir ay sonra gel ikili test yaparız dedi. Bu kontrolden 7 gün sonra hamileliğini yeni öğrenen bi arkadaşımı kendi doktoruma götürdüm . O muayene oldu sonra doktorum hadi madem geldin seninkinede bakalım dedi. İlk başta bana şaka yapıyor sandım (şakası olmaz gerçi) bir hafta olmuş bebeğiniz ölmüş dedi. Kaynar sular döküldü. Çıktık bi başka hastaneye gittik aynı şeyi söylediler. Ve bir başka hastanede bir başka doktor kürtaj öncesi kontrol etti tabikii herşey doğruydu. hala bi rüya olduğunu ve uyanınca oh be diyeceğimi hayal ediyorum.
Allah en sağlıklı şekilde bebeişini kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.....
anneler hamıleyken ter bezlerı fazla calısıyormus daha fazla terlıyoruz rolon yasak deodorant yasak napcaz ya dogal bısey yokmu kullanabılecegımız
amin işşallah bende içimde gün güne büyüyen bebegime her gün diyorum annem sakın beni bırakma birlikte namazlarımızı kılıyoruz duamızı yapıyorum artık takdiri allah bıraktım canım olanın önüne geçilmiyor malesefben hergün koltuk altlarına nemlendirici sürüyorum eşimede parfümü kapının önünde sıkıyor midem bulanıp duruyor gene
o kadar da çikolata yedin
Lütfeen bana bir akıl verin..
Bir hafta öncesine kadar midem sürekli kazınıyordu, açlık hissi oluyordu. Bir kaç başka belirtiler de vardı. Ama hepsi geçti. 2 hafta önce kalp atışlarını duymuştum bebeğimin. Şimdi belirtiler geçince acaba diyorum bi şey mi oldu, kalbi mi durdu. Ağrım sızım da olmadı ama.
Sizce Normal mi bunlar?
merhaba ocak 2014 anneleri..
benden kötü haber var.. en son 26 mayıs doktor kontrolünde ikinci kez duyduğum gümbür gümbür kalp atışları, hiçbir belirti ve şikayet yokken 3 haziran günü gittiğim doktor kontrolünde atmadığını ve bebeğimin bir hafta önce kalbinin durduğunu öğrendim malesef... ve beni zehirlememesi için apar topar 4 haziran sabahı kürtaj olmak zorunda kaldım..çok çok kötüyüm..anlatamam ifade edemem duygularımı..çok şükür bir oğlum var beni çoook mutlu eden Allah ona uzun ömür versin..
sizler inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız..
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum . . . . .
canım dedigin gibi dogru duş en iyisinemlendiricide kullanmasan iyi olur ya. sadece su ve sabun. her gün duş almak her yönden en sağlıklısı
haklıymışsın canım tecrübe ile sabitledik
anneler hamıleyken ter bezlerı fazla calısıyormus daha fazla terlıyoruz rolon yasak deodorant yasak napcaz ya dogal bısey yokmu kullanabılecegımız
canım benim doktorum kızdı banamuayenesine gittik eşimle bana kilo vericeksin dedi 33 kilo verdim öle hamile kaldım benide görünce şaştı kaldı eşimle oturduk doktorun karşısına allahım cukulata ban ben çukulataya bakıyorum eşime al dedi sen alma dedi kafein varmış bebeg zararlıymış baktı kedinin cigere baktıgı gibi bakıyorum kıyamadı 1 tane ye hadi bu sefer dedi bende deidm arda bey sagolun ben depoyu doldurdum gelmeden dedim aha ah kafeyince yasak peh
yok öyle çok fazla yemiyorum zaten dun kontrol için yemiştim allaha emanet iş. birşey olmaz
ben ilk oglumda cinsiyeti ögrenmeye gidicektik yedim durdu doktor muayene ediyordu eşim al paşa ye diyordu okadar yemem sıpa bacaklarını kapamıştı anlıcagın bebeg yaradı biz öle yedigimizle kaldık
bana düşmezde su profil resmini degiştirsen o resme bakınca hep mutsuzmuşsun gibi hissediyorum şöyle neşeli bişey koy iyi düşünelim ve hersey iyi olsun evvel allahın izni ile sanade fikir beyan ettim kusuruma bakma
ben kızımda dalin kullanmıştım hep katkı maddsi yok hemde saçları dökmüyorgünaydın kızlar.
nasılsınız?
üzülen arkadaşlarımıza allah sabır versin. en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız inşallah.
Benim kollarım pul pul dökülüyordu. o kadar tuhaf ki yüzümde aksine bir o kadar yağlı.
dr hamile olduğumu öğrenince nemlendirici yerine vazelin kullan dedi.
hatta bir bebek markasının vazelini önerdi.
bende karnıma falanda sürmeye başladım:)
yüzümü yıkama jelliyle yıkıyorum.
onu kendi dr sorucam. 2-3 arkadaşıma dr çok bilindik bir bebek şampuanından başka birşey kullanmayın demiş yüzüne
offf çok ayrıntılı düşünsek herşey zarar. telde bile fazla konuşmuyorum.kulaklıkla konuşup çok uzakta tutuyorum kendime.
tvde de pc de de radyasyn var ona bakarsak. dikkat etmek gerekir ama aşırı hassas olmakta. kendimize zarar verir.
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne parfüm ne koltuk altı kullanıyorum.bebek kolanyası almayı düşünüyorum. hava biraz daha sıçak olsunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?