2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Sagolasın arkadşım inşallah dediğin gibi başka topikte buluşuruz ben korunmayı düşünmüyorum akışına bırakıcam Allah yardımcımız olsun inşallah bande hala meleğim benle sanıyorum büyük bir boşluktayım uykular yok oldu

bugün bende öyleyim canım ya. dün sana sakin ol diyordum ama kendim korkudan sabahladım kasık ağrılarım vardı şu an yok oldu acaba neden
ı

amin sağolasın canım ya. tekrar geçmiş olsun

nemlendiricide kullanmasan iyi olur ya. sadece su ve sabun. her gün duş almak her yönden en sağlıklısı

günaydın arkadaşlar, ya akıl verin lütfen. düne kadar kasık ve bel ağrılarım vardı hepsi bir anda kesildi. korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye.

canım takma aklına ben doktora dun deidmki ben çok panigim dedim korkuyorum acaba bişeymi oldu gelimimi durdu dedim doktorumda kanama yoksa endişelenme dedi bu sebepten içini rahat tut tamammı canım

çok üzüldüm rabbim sağlıklısında tekrar nasip etsin canım allah allahh rabbim sabrını artırsın

gunaydın kızlar

bebeğını kaybedenler adına cok uzuldum bu ıs sans meselesi garantı yok malesef allah sıze sonunu getırecek sevıncler yaşatsın ınş

nemlendiricide kullanmasan iyi olur ya. sadece su ve sabun. her gün duş almak her yönden en sağlıklısı
canım dedigin gibi dogru duş en iyisiama gel görki duşta alsam sürüyorum ter kokusundan midem bulanır benim dişelrimi fırçalarım millet yapmadıgı zaman nasıl raahat ederduşş almaya alıyorumda rahimim dikilince malesef haftada 1 yapabiliyorum 10 gün yerimden hiç kalkamıyorum yasak duşuda 5 dakika en az en çok 10 dakika oda yalap şap ıslak mendin olarmı
haklıymışsın canım tecrübe ile sabitledik

canım benim doktorum kızdı banamuayenesine gittik eşimle bana kilo vericeksin dedi 33 kilo verdim öle hamile kaldım benide görünce şaştı kaldı eşimle oturduk doktorun karşısına allahım cukulata ban ben çukulataya bakıyorum eşime al dedi sen alma dedi kafein varmış bebeg zararlıymış baktı kedinin cigere baktıgı gibi bakıyorum kıyamadı 1 tane ye hadi bu sefer dedi bende deidm arda bey sagolun ben depoyu doldurdum gelmeden dedim aha ah kafeyince yasak peh

allahıma şükürler olsun sabah namazını duydum kalktım namazı kıldım sonra pişamalarımı geri giydim allahım yataga yattım gene gıcık öksürük başladıuyu uyuyabilirsen yatakta döndüm durdum çayı demledim kahvaltıyı hazırladım ne yapayım diye düşünüyorum eşim kalktı gibi kahvaltımı yapayımda içimdeki varlıkgı doyuruyum o benim bitanem nefesim umudum
kızlar gülmeyin ama sizler saçma gelir belkim yok daha dersiniz ben 3 gebelik geçriidm biliyom dün dedim sıcak ballı süt içiyim sütü içtim yarıladım bebegim sag taraftaya pıt pıt birşey oldu sanki hareket etti gibi kendileri çok seviyor sütü onun anladım birde tatlıyıiçime erkek doguyor benim normalde yanılmam hislerimde çok nadirdir yani ekim annelerinde yazarken hep bildim çok nadir yanlışlık olduturkuazcım içimden seninki erkekmi deyim kızmı diyim acaba hangisi ikilemde kaldım ilk erkek geçti ama kızda olabilir yanlış çıkarsa açık kapı bırakayım bari
günaydın kızlar rabbim beblerimizi korusun saglık saat hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin veleddallin amin

yok öyle çok fazla yemiyorum zaten dun kontrol için yemiştim allaha emanet iş. birşey olmaz

herkese gunaydın canlarım yine üzülenlerimiz yine sevinenlerimiz ve yine heyecanla bekleyenlerimiz mevcut rabbim herbirimize sabırlar versin

yok öyle çok fazla yemiyorum zaten dun kontrol için yemiştim allaha emanet iş. birşey olmaz

ben ilk oglumda cinsiyeti ögrenmeye gidicektik yedim durdu doktor muayene ediyordu eşim al paşa ye diyordu okadar yemem sıpa bacaklarını kapamıştı anlıcagın bebeg yaradı biz öle yedigimizle kaldık

ben ilk oglumda cinsiyeti ögrenmeye gidicektik yedim durdu doktor muayene ediyordu eşim al paşa ye diyordu okadar yemem sıpa bacaklarını kapamıştı anlıcagın bebeg yaradı biz öle yedigimizle kaldık

bana düşmezde su profil resmini degiştirsen o resme bakınca hep mutsuzmuşsun gibi hissediyorum şöyle neşeli bişey koy iyi düşünelim ve hersey iyi olsun evvel allahın izni ile sanade fikir beyan ettim kusuruma bakma

canım inanmazsın bunu diyen kaçıncı kişisin amam kendime söz verdim işşallah riskli haftalarım geçsin koyucam canım geçen denedim koyuyum diye koyamadım resim bulmak lazım ben bu resim konusunda özürlüyüm birazama denemek lazım degilmi söz kalp atısını görüyüm 18 de degiştiricem

günaydın kızlar.
nasılsınız?

üzülen arkadaşlarımıza allah sabır versin. en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız inşallah.

Benim kollarım pul pul dökülüyordu. o kadar tuhaf ki yüzümde aksine bir o kadar yağlı.
dr hamile olduğumu öğrenince nemlendirici yerine vazelin kullan dedi.
hatta bir bebek markasının vazelini önerdi.
bende karnıma falanda sürmeye başladım:)
yüzümü yıkama jelliyle yıkıyorum.
onu kendi dr sorucam. 2-3 arkadaşıma dr çok bilindik bir bebek şampuanından başka birşey kullanmayın demiş yüzüne
offf çok ayrıntılı düşünsek herşey zarar. telde bile fazla konuşmuyorum.kulaklıkla konuşup çok uzakta tutuyorum kendime.
tvde de pc de de radyasyn var ona bakarsak. dikkat etmek gerekir ama aşırı hassas olmakta. kendimize zarar verir.
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne parfüm ne koltuk altı kullanıyorum.bebek kolanyası almayı düşünüyorum. hava biraz daha sıçak olsunda.

ben kızımda dalin kullanmıştım hep katkı maddsi yok hemde saçları dökmüyordeneyin katkısız hemde yzümüde dalin sabunlamı yıkasam bak aklım aiyi geldi eşime diyim bugün alsın elidor kullanıyorum be vucudumada duş jeli oda katlı maddelid egilmi amanın ben ne yapıyorum :18::18::18:bunlara göz atmak laızm pul pul omalara lavanta yagı diyorlar bebem bende olurdu duştan önce hakiki sıvı yag süreredim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…