ben kızımda dalin kullanmıştım hep katkı maddsi yok hemde saçları dökmüyordeneyin katkısız hemde yzümüde dalin sabunlamı yıkasam bak aklım aiyi geldi eşime diyim bugün alsın elidor kullanıyorum be vucudumada duş jeli oda katlı maddelid egilmi amanın ben ne yapıyorum :18::18::18:bunlara göz atmak laızm pul pul omalara lavanta yagı diyorlar bebem bende olurdu duştan önce hakiki sıvı yag süreredim
ben kızımda dalin kullanmıştım hep katkı maddsi yok hemde saçları dökmüyordeneyin katkısız hemde yzümüde dalin sabunlamı yıkasam bak aklım aiyi geldi eşime diyim bugün alsın elidor kullanıyorum be vucudumada duş jeli oda katlı maddelid egilmi amanın ben ne yapıyorum :18::18::18:bunlara göz atmak laızm pul pul omalara lavanta yagı diyorlar bebem bende olurdu duştan önce hakiki sıvı yag süreredim
Paşam3405 çok tatlısın ya valla yorumlarını okuyunca tebessüm ediyorum hep :)eminim gerçek hayatında çok şen şakrak birisindir:))tekrar hoşgeldin aramızaa hep güzel şeyler anlat geçmişe bir çizgi çek hep mutlu ol inşallaaah.AMİN
canım bende duş kelini bırakıyım ozaman eşime diyim dalin alsın yada komilinin şampuanını onda en azından katkı maddesi yokmuş araştırdım bri dedektif gibiben daha önce sivilcelerim için dalin şampuanla yüzümü yıkıyordum iyi geliyordu. bende alıcam. beyaz sabun kullanıyorum hamile olduğumdan beri duş jelini bıraktım.
Günaydın tatlı bebisler ve anneleriii
Kızlar sizin karnınızda pıt pıt atıyomu bebekmi yoksa baska bseymi? :)
Bizim bir arkadaş erkek çocuk erkenden pıt pıt atar dedi. Erkektir belki :)
yya rolon yasakmı onu kim dedi ben kullanıyorum hergun ama olmazki ya kokarızz
benim de karnım hem pıt pıt atıyor:):)
ilk defa bir erkek bebek belirtisi oldu o zaman bende:)
çin takvimine göre kız.
ultrasan kağıdına göre kız
kese görünümüne görekız
yediğim yiceklere göre kız
bir de bende bel kalınlaşması başladı o da kız bebekte olurmuş:)
ya ben kız bebeği daha çok istediğim için bu söylentilere inanmış durumdayım:)
canım dedigin gibi dogru duş en iyisiama gel görki duşta alsam sürüyorum ter kokusundan midem bulanır benim dişelrimi fırçalarım millet yapmadıgı zaman nasıl raahat eder duşş almaya alıyorumda rahimim dikilince malesef haftada 1 yapabiliyorum 10 gün yerimden hiç kalkamıyorum yasak duşuda 5 dakika en az en çok 10 dakika oda yalap şap ıslak mendin olarmı
anladım canım ya yapacak bir şey yok o zaman.ı slak mendil hiç iyi değil,bakteri oluşumunu hızlandırıyor zaten ıslak mendil, bu nedenle bebeklere de tavsiye edilmiyor. en iyisi pamuğu ıslat öyle yap.
erkektir o erkek benimd eerkeklerimde pıt pıt atmıştı allahım saglıklı versinde
canım çin takvimine inanma yanlış benim hep yanlış çıktıbiz türk takvimine bakalım amam biliyorumki erkek senesi 2014 bu sene kız senesi herkezi kız etrafımda cinsiyetini bilsekte örgüye başlasak ben çok gzüel zeki müren kiprigi yaparım
allahıma şükürler olsun sabah namazını duydum kalktım namazı kıldımsonra pişamalarımı geri giydim allahım yataga yattım gene gıcık öksürük başladı uyu uyuyabilirsen yatakta döndüm durdum çayı demledim kahvaltıyı hazırladım ne yapayım diye düşünüyorum eşim kalktı gibi kahvaltımı yapayımda içimdeki varlıkgı doyuruyum o benim bitanem nefesim umudum
kızlar gülmeyin ama sizler saçma gelir belkim yok daha dersiniz ben 3 gebelik geçriidm biliyom dün dedim sıcak ballı süt içiyim sütü içtim yarıladım bebegim sag taraftaya pıt pıt birşey oldu sanki hareket etti gibi kendileri çok seviyor sütü onun anladım birde tatlıyıiçime erkek doguyor benim normalde yanılmam hislerimde çok nadirdir yani ekim annelerinde yazarken hep bildim çok nadir yanlışlık oldu turkuazcım içimden seninki erkekmi deyim kızmı diyim acaba hangisi ikilemde kaldım ilk erkek geçti ama kızda olabilir yanlış çıkarsa açık kapı bırakayım bari
günaydın kızlar rabbim beblerimizi korusun saglık saat hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin veleddallin amin
günaydın kızlar.
nasılsınız?
üzülen arkadaşlarımıza allah sabır versin. en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız inşallah.
Benim kollarım pul pul dökülüyordu. o kadar tuhaf ki yüzümde aksine bir o kadar yağlı.
dr hamile olduğumu öğrenince nemlendirici yerine vazelin kullan dedi.
hatta bir bebek markasının vazelini önerdi.
bende karnıma falanda sürmeye başladım:)
yüzümü yıkama jelliyle yıkıyorum.
onu kendi dr sorucam. 2-3 arkadaşıma dr çok bilindik bir bebek şampuanından başka birşey kullanmayın demiş yüzüne
offf çok ayrıntılı düşünsek herşey zarar. telde bile fazla konuşmuyorum.kulaklıkla konuşup çok uzakta tutuyorum kendime.
tvde de pc de de radyasyn var ona bakarsak. dikkat etmek gerekir ama aşırı hassas olmakta. kendimize zarar verir.
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne parfüm ne koltuk altı kullanıyorum.bebek kolanyası almayı düşünüyorum. hava biraz daha sıçak olsunda.
günaydın kızlar :) bugün 4 de kontrolüm var, 2 gündür çok stresteydim, inşallah bişey olmamıştır bebeğe :26:
:
birşey merak ediyorum şimdi okadar hamilemiz car canları çekmesinde canınız ne çekti hamile kalınca merak ettim :101::101::101:
canım takma aklına ben doktora dun deidmki ben çok panigim dedim korkuyorum acaba bişeymi oldu gelimimi durdu dedim doktorumda kanama yoksa endişelenme dedi bu sebepten içini rahat tut tamammı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?