2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Paşam3405 çok tatlısın ya valla yorumlarını okuyunca tebessüm ediyorum hep :)eminim gerçek hayatında çok şen şakrak birisindir:))tekrar hoşgeldin aramızaa hep güzel şeyler anlat geçmişe bir çizgi çek hep mutlu ol inşallaaah.AMİN

ben daha önce sivilcelerim için dalin şampuanla yüzümü yıkıyordum iyi geliyordu. bende alıcam. beyaz sabun kullanıyorum hamile olduğumdan beri duş jelini bıraktım.

sagol bebem haklısın keyfim yerinde olsun inan gülmekten fena ederdim sizleri ekim annelerindeki kızlar gülmekten yerlerdelerdi artık eskiyi düşünüpte karnımdakini strese sokupta günaha girmemin anlamı yok onlar benim kabimin köşesindeler canım doktor kesinlikle stres yask dedi senin canını sıkıcak olan olursa görüşme dedi onun içim bu gebeligimde kimseyi istemiyorum heleki eşimin sülalesiniburası yetiyor bana bebem şimdi rahat yazıyorum buraya amma dikişim olunca yazamıcam çok nadir oturmam yasak çünküonun için ozaman kadar keyfini çıkaralım buranın degilmiaslında herkez mutlu herkez umudlu insanın hevesleri kırlmaya görsün hoş bulduk
ben daha önce sivilcelerim için dalin şampuanla yüzümü yıkıyordum iyi geliyordu. bende alıcam. beyaz sabun kullanıyorum hamile olduğumdan beri duş jelini bıraktım.
canım bende duş kelini bırakıyım ozaman eşime diyim dalin alsın yada komilinin şampuanını onda en azından katkı maddesi yokmuş araştırdım bri dedektif gibiıslak mendilide güzel bebegim olsun allah nasip ederse komiliden vazgeçmem hem güzel hem ötekilerden uygun:101::101:dovun sabunu olmazmı acaba onda araştırmak lazım
Günaydın tatlı bebisler ve anneleriii
garip eşim kahvaltı bile edemedi bu işinden nedir çektigi eve gelicek birazdan gaz açımını yapsın gecesi gündürü belli degil kocişimin

birşey merak ediyorum şimdi okadar hamilemiz car canları çekmesinde canınız ne çekti hamile kalınca merak ettim :101::101::101:

Bizim bir arkadaş erkek çocuk erkenden pıt pıt atar dedi. Erkektir belki :)

benim de karnım hem pıt pıt atıyor:):)
ilk defa bir erkek bebek belirtisi oldu o zaman bende:)
çin takvimine göre kız.
ultrasan kağıdına göre kız
kese görünümüne görekız
yediğim yiceklere göre kız
bir de bende bel kalınlaşması başladı o da kız bebekte olurmuş:)
ya ben kız bebeği daha çok istediğim için bu söylentilere inanmış durumdayım:)

Benim canım hicbsey cekmiyo mide bulantısındancogu zaman kahvaltı edemiyorum oglen yiyorum aksam cık yersem cıkarıyorum kilo vermedim ama aynı kilodayım

günaydın kızlar :) bugün 4 de kontrolüm var, 2 gündür çok stresteydim, inşallah bişey olmamıştır bebeğe :26:

yya rolon yasakmı onu kim dedi ben kullanıyorum hergun ama olmazki ya kokarızz

canım içerisinde alüminyum olursa tehlikeli oluyormuş, ama hamileliği boyunca kullanan bir sürü kişi var. ben hergünn duş alır ardından deodarant ve parfüm kullanmadan yapamazdım, artık sadece geriye duş kaldı.

Bizim bir arkadaş erkek çocuk erkenden pıt pıt atar dedi. Erkektir belki :)
erkektir o erkek benimd eerkeklerimde pıt pıt atmıştı allahım saglıklı versinde

canım çin takvimine inanma yanlış benim hep yanlış çıktıbiz türk takvimine bakalım amam biliyorumki erkek senesi 2014 bu sene kız senesi herkezi kız etrafımdacinsiyetini bilsekte örgüye başlasak ben çok gzüel zeki müren kiprigi yaparım

Zeki müren kiprigide neymiş kızzz?

amin canım ya. ya kahvaltıyı erken yapmak önemli mi ben daha yapmadım ya.

canım şu 3 aylık dönemin bitsinde öyle kullanmaya başla dediklerini de. zaten 11. haftandasın ne kalmış geriye

günaydın kızlar :) bugün 4 de kontrolüm var, 2 gündür çok stresteydim, inşallah bişey olmamıştır bebeğe :26:

benimde 18 canım rabbim hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin işşallah ne olucak annesi büyüyodur kerata içerde keyifleri yerindedir oh vallahi hayat onlara güzel ne fatura dertleri var ne ne yapsam dertleri var ekmek leden su gölden birde arada tatlıyı ver gelme keyiflerineeşimle cuma günü sonn pazarımı yaptım jübilemi yanimeyve alıcaz dedim şunu şunu alalım 2 adet meyve çeşidi deidim şimdi canınız çekmesin adam hepsinden 1 kilo aldı nasıl olsa yemek yemiyorsun dedi elini karnıma koydu demezmi annesi vitamin olsun yavrumuza dedi inan gözlerim doldu öyle dedi diye seviyorum ben keltoşumu ya allahım başımdan eksik etmesin eşimi işşallah

:

birşey merak ediyorum şimdi okadar hamilemiz car canları çekmesinde canınız ne çekti hamile kalınca merak ettim :101::101::101:

Peynir ve karpuz. Peynir neyse de karpuz alamıyoruz da eve. İki kişiyiz, eve geldiğimizde saat sekiz buçuk falan oluyor. Karpuz da üçüncü gününde bozuluyor, yiyemiyoruz. Ben de artık almak istemiyorum. Annem İstanbul'dayken karpuz alıp onlara akşam yemeğine gidiyorduk. Şimdi Bursa'dalar. Gelseler de yine karpuz yesem :/

canım takma aklına ben doktora dun deidmki ben çok panigim dedim korkuyorum acaba bişeymi oldu gelimimi durdu dedim doktorumda kanama yoksa endişelenme dedi bu sebepten içini rahat tut tamammı canım

sağolasın canım ya. bende doktor sitesi varya oraya üye oldum akşama kadar soru soruyorum:) doktor hepsinin belirti olacağını söyledi, kanama olmadığı müddetçe sorun olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…