Peynir ve karpuz. Peynir neyse de karpuz alamıyoruz da eve. İki kişiyiz, eve geldiğimizde saat sekiz buçuk falan oluyor. Karpuz da üçüncü gününde bozuluyor, yiyemiyoruz. Ben de artık almak istemiyorum. Annem İstanbul'dayken karpuz alıp onlara akşam yemeğine gidiyorduk. Şimdi Bursa'dalar. Gelseler de yine karpuz yesem :/
canım ben 4 bebek büyüttüm kardeşlerimin 1 kızım 3 oglum oldu onlaar annelik ben yaptım hep emegim hepisinde var ablamın oglu anne der bana mesela artık demesini istemiyorum canım acıyorcanım dedigin gibi dogru duş en iyisiama gel görki duşta alsam sürüyorum ter kokusundan midem bulanır benim dişelrimi fırçalarım millet yapmadıgı zaman nasıl raahat eder duşş almaya alıyorumda rahimim dikilince malesef haftada 1 yapabiliyorum 10 gün yerimden hiç kalkamıyorum yasak duşuda 5 dakika en az en çok 10 dakika oda yalap şap ıslak mendin olarmı
anladım canım ya yapacak bir şey yok o zaman.ı slak mendil hiç iyi değil,bakteri oluşumunu hızlandırıyor zaten ıslak mendil, bu nedenle bebeklere de tavsiye edilmiyor. en iyisi pamuğu ıslat öyle yap.bende pamukla siliyordum bir kap icaz edip ıslak mendili çok zorda klamzsak oda bir yere gidince lazım millet diyemezsin kap varmı diye onun için dedim ben bu arada 3 aylık aldım 6 yaşına kadar kız bebegine parayla baktım halen arar anne der kızım bana anneligi anlıcagın çok yaşadım kendi evladın gibi olmuyor tabi kaç kişini 40 çıkardım kaç kişiyle hastaneye gittim kaç kişiyi hastanede bekledim anlıcagım allah nasip ederse bebegim olursa sag saglim bebeg bakmasını biliyorum tek korkum üzüntüm igne olunca alıyorlarya dayanamam ya bende aglarım rahmetli inek şaban gübi
hadi diyorlarya levent kırcanın skecinde oya başar zeki mürek kiprigi diye ondan dedim bir yandan bir soldan aman bir oratdan diyor o aklıma geldiZeki müren kiprigide neymiş kızzz?netten baktım gerçektende varmış
amin canım ya. ya kahvaltıyı erken yapmak önemli mi ben daha yapmadım ya.
canım birşey olmaz galiba ne zaman erken ozaman iyi bende kahvaltı yapasım yok ama riskli gebelik doktoruna gittigim için günde 7 ilaç 1 kan sulandırıcı igne vurunuyorum dikişim olunca ayda 1 pelisilin ve düşük ignesi vurunucam işşallahyoksa ne yemekle ne kahvaltıyla aram var bu sabah levebaya zor attım kendimi bri taraftan canım çıktı bir taraftan gülüyorum ne güzel hamileyim diye amma velakin çok kötü oldum gıcıgım gitse daha ne isterim öyle bir öksürüyomki cigerlerim çıkacak gibi okadar dedim sana paşa dondurma yeme diye al sana hasta oldun işte :2::2:
benim de karnım hem pıt pıt atıyor:):)
ilk defa bir erkek bebek belirtisi oldu o zaman bende:)
çin takvimine göre kız.
ultrasan kağıdına göre kız
kese görünümüne görekız
yediğim yiceklere göre kız
bir de bende bel kalınlaşması başladı o da kız bebekte olurmuş:)
ya ben kız bebeği daha çok istediğim için bu söylentilere inanmış durumdayım:)
benim canım hiç bir şey çekmedi ya. sadece tatlı isteyince yemekten sonra incir kayısı ya da hurma yiyorum,başka da yok. sütten tiksindim hiç içmiyorum. et yemeye korkuyorum dışarda, kendimde iyi yapamıyorum
Kızlar benim doktorum canın ne isterse ondan ye dedi .Ama gel görki canım acıdan biberden başka bişi istemiyo ekşiden midem bulanıyo tatlıdan midem bulanıyo bi tek acı istiyoBebişler ibrahim tatlıses gibi yanık sesli olcak bu gidişlee:)) Şaka bi yana iştahımda gitti mide bulantım olmadığı halde canım bişi istemiyo zorla yiyorum
benimde 18 canım rabbim hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin işşallah ne olucak annesi büyüyodur kerata içerdekeyifleri yerindedir oh vallahi hayat onlara güzel ne fatura dertleri var ne ne yapsam dertleri var ekmek leden su gölden birde arada tatlıyı ver gelme keyiflerine eşimle cuma günü sonn pazarımı yaptım jübilemi yani meyve alıcaz dedim şunu şunu alalım 2 adet meyve çeşidi deidim şimdi canınız çekmesin adam hepsinden 1 kilo aldı nasıl olsa yemek yemiyorsun dedi elini karnıma koydu demezmi annesi vitamin olsun yavrumuza dedi inan gözlerim doldu öyle dedi diye seviyorum ben keltoşumu ya allahım başımdan eksik etmesin eşimi işşallah
canım ben 4 bebek büyüttüm kardeşlerimin 1 kızım 3 oglum oldu onlaar annelik ben yaptım hep emegim hepisinde var ablamın oglu anne der bana mesela artık demesini istemiyorum canım acıyorbende pamukla siliyordum bir kap icaz edip ıslak mendili çok zorda klamzsak oda bir yere gidince lazım millet diyemezsin kap varmı diye onun için dedim ben bu arada 3 aylık aldım 6 yaşına kadar kız bebegine parayla baktım halen arar anne der kızım bana anneligi anlıcagın çok yaşadım kendi evladın gibi olmuyor tabi kaç kişini 40 çıkardım kaç kişiyle hastaneye gittim kaç kişiyi hastanede bekledim anlıcagım allah nasip ederse bebegim olursa sag saglim bebeg bakmasını biliyorum tek korkum üzüntüm igne olunca alıyorlarya dayanamam ya bende aglarım rahmetli inek şaban gübi
canım, bende yiğenlerime çok baktım ama onları seviyorsun sadece , evlat başka bir şey, korkudan kaygıdan ne yapacağını bilemiyorsun ki. elimize almayı nasip etsin yüce rabbim o zamn nasıl olacak acaba
hadi diyorlarya levent kırcanın skecinde oya başar zeki mürek kiprigi diye ondan dedim bir yandan bir soldan aman bir oratdan diyor o aklıma geldinetten baktım gerçektende varmış
canım birşey olmaz galiba ne zaman erken ozaman iyi bende kahvaltı yapasım yok ama riskli gebelik doktoruna gittigim için günde 7 ilaç 1 kan sulandırıcı igne vurunuyorum dikişim olunca ayda 1 pelisilin ve düşük ignesi vurunucam işşallahyoksa ne yemekle ne kahvaltıyla aram var bu sabah levebaya zor attım kendimi bri taraftan canım çıktı bir taraftan gülüyorum ne güzel hamileyim diye amma velakin çok kötü oldum gıcıgım gitse daha ne isterim öyle bir öksürüyomki cigerlerim çıkacak gibi okadar dedim sana paşa dondurma yeme diye al sana hasta oldun işte :2::2:
anladım canım ya. sen iğnelerini düzenli yaptığın sürece problem yok. bir tanıdığımızda 9 ay boyunca bacaklarından yaptı, şimdi nur topu gibi evladı var, öksürüğün içinde canım zeytinyağı iç, boğazını hem yumuşatır, rahatlarsın, olmazsa pamukla genizlerine de sür. iyi olur.
Ben süt icemiyorum midem bulanıyorYağmurlu bir İstanbul sabahından Günaydınnnnnnnn güzel anneler ve anne adaylarııııı
bende roll-on ve duş jelini bıraktım deodrant az kullanıyorumm..
durunun bedem özlü sabununu kulanıyorumm vücuduma duşta..
bendede dalin bebe şampuanı vardı yüzümü yıkamak için almıştım onu yine kullanabilirim..iyi getirdiniz aklıma
şuan bende sütümü içiyorum her sabah içiyorumm.
günaydın kızlar :) bugün 4 de kontrolüm var, 2 gündür çok stresteydim, inşallah bişey olmamıştır bebeğe :26:
canım içerisinde alüminyum olursa tehlikeli oluyormuş, ama hamileliği boyunca kullanan bir sürü kişi var. ben hergünn duş alır ardından deodarant ve parfüm kullanmadan yapamazdım, artık sadece geriye duş kaldı.
Sütten ben de tiksindim ki içerdim eskiden süt. Sabahları bir iki kez zorla içtim, işe zor gittim, midem mahvoldu. Ben de içmiyorum şimdi.
sağolasın canım ya. bende doktor sitesi varya oraya üye oldum akşama kadar soru soruyorum:) doktor hepsinin belirti olacağını söyledi, kanama olmadığı müddetçe sorun olmaz dedi.
sabah sabah iyi güldürdün beni:) Allahtan seni güldürsün. canım ben de senin gibiyim ya. daha kahvaltı yapacaağım. içim ara sıra bulanıyor ancak iştah yok.
Ben süt icemiyorum midem bulanıyor
benim canım hiç bir şey çekmedi ya. sadece tatlı isteyince yemekten sonra incir kayısı ya da hurma yiyorum,başka da yok. sütten tiksindim hiç içmiyorum. et yemeye korkuyorum dışarda, kendimde iyi yapamıyorum
ay kıyamam ban gel kız benim dolapta var eşim almış kocaman ölçsen bebek kadar varPeynir ve karpuz. Peynir neyse de karpuz alamıyoruz da eve. İki kişiyiz, eve geldiğimizde saat sekiz buçuk falan oluyor. Karpuz da üçüncü gününde bozuluyor, yiyemiyoruz. Ben de artık almak istemiyorum. Annem İstanbul'dayken karpuz alıp onlara akşam yemeğine gidiyorduk. Şimdi Bursa'dalar. Gelseler de yine karpuz yesem :/
bende üyeyim oraya bebemsağolasın canım ya. bende doktor sitesi varya oraya üye oldum akşama kadar soru soruyorum:) doktor hepsinin belirti olacağını söyledi, kanama olmadığı müddetçe sorun olmaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?