2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benim canım hiç bir şey çekmedi ya. sadece tatlı isteyince yemekten sonra incir kayısı ya da hurma yiyorum,başka da yok. sütten tiksindim hiç içmiyorum. et yemeye korkuyorum dışarda, kendimde iyi yapamıyorum

Son düzenleme:
Kızlar benim doktorum canın ne isterse ondan ye dedi .Ama gel görki canım acıdan biberden başka bişi istemiyo ekşiden midem bulanıyo tatlıdan midem bulanıyo bi tek acı istiyo Bebişler ibrahim tatlıses gibi yanık sesli olcak bu gidişlee:)) Şaka bi yana iştahımda gitti mide bulantım olmadığı halde canım bişi istemiyo zorla yiyorum

Benim çin takvimine göre kız.
ultrason kağıdına göre bilmiyorum. Kimi zaman sağda kimi zaman solda.
kese görünümüne göre de bilmiyorum. Bazı haftalar yuvarlak, bazılarında oval.
yediğim yiyeceklere göre de belli değil. Hem meyve hem protein yiyorum.
Bel kalınlaşması var bende de ama göbek öne doğru da fırladı.
İlk çocuğum cinsiyet tabii mühim değil ama doktor bir kız dese, uçarım orda havalara. Erkek annesi olmak da pek keyifli ama. Annelerine aşık oluyorlar, çok tatlılar :)
alalım da sağlıkla kucağımıza, gerisi mühim değil.

Sütten ben de tiksindim ki içerdim eskiden süt. Sabahları bir iki kez zorla içtim, işe zor gittim, midem mahvoldu. Ben de içmiyorum şimdi.

sabah sabah iyi güldürdün beni:) Allahtan seni güldürsün. canım ben de senin gibiyim ya. daha kahvaltı yapacaağım. içim ara sıra bulanıyor ancak iştah yok.

Yağmurlu bir İstanbul sabahından Günaydınnnnnnnn güzel anneler ve anne adaylarııııı

bende roll-on ve duş jelini bıraktım deodrant az kullanıyorumm..
durunun bedem özlü sabununu kulanıyorumm vücuduma duşta..
bendede dalin bebe şampuanı vardı yüzümü yıkamak için almıştım onu yine kullanabilirim..iyi getirdiniz aklıma
şuan bende sütümü içiyorum her sabah içiyorumm.

Son düzenleme:

Amin canım onlarda olmasa nazımızı kim çekecek,Allah onlarada yardım etsin

benimde yüzüm dökülüyordu ama sadece dudak kenarları ve çene doktor solenta diye bir krem verdi hem cilt lekelenmesini engelliyormuş 2 gün kullandım kızarıklıkların geçti

Ben süt icemiyorum midem bulanıyor

ayyy araştırayım ozamann ilkkez duydumm valla

Sütten ben de tiksindim ki içerdim eskiden süt. Sabahları bir iki kez zorla içtim, işe zor gittim, midem mahvoldu. Ben de içmiyorum şimdi.

aynıyız, hamile kaldığımı öğrendim sanki herkül yetiştireceğim, hergün kaç bardak süt içtim, şu an ağzıma almıyorum. zaten doktor diyo bu aylarda o bizim depolardan beslenir, o nedenle problem yok:)cevizde yiyemiyorum iyakk. ıspanak ve semiz otuda aynı. onları abarttım şimdi adlarını alamıyorum ağzıma.

sağolasın canım ya. bende doktor sitesi varya oraya üye oldum akşama kadar soru soruyorum:) doktor hepsinin belirti olacağını söyledi, kanama olmadığı müddetçe sorun olmaz dedi.

evet kaan kocatepe videolarındada kimisnde bulantı kimisinde ksaık agrısı kimisinde uyku herkes farklı farklı belirtiler gösteriyo kanamanda yok çok şükür bak mesela ben 21:30 gözlerim kapanıyo inan çok fena çokk

sabah sabah iyi güldürdün beni:) Allahtan seni güldürsün. canım ben de senin gibiyim ya. daha kahvaltı yapacaağım. içim ara sıra bulanıyor ancak iştah yok.

Amin cnm hepimizi güldürsün. Bende birşey yiyemedim bu sabah biraz ceviz bide meyve suyu oldum olası kahvaltıyı sevmem gerçi üzülüyorumda bişi yemeyince gerçi doktorlar ilk 3 ay hiç korkmayın bebekler etkilenmez beslenmenizden diyor .İnş sonra açılır bizimde iştahımız

ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi bilemiyorum artık

ay kıyamam ban gel kız benim dolapta var eşim almış kocaman ölçsen bebek kadar var yersin ttalık,m dedi bi rkere yedim gerisi yok daha kesicek beyfendi
benim canım beyaz dutla lokum çekti aram eşkiyle hiç yok çilegi kirazı çok tükettim
sağolasın canım ya. bende doktor sitesi varya oraya üye oldum akşama kadar soru soruyorum:) doktor hepsinin belirti olacağını söyledi, kanama olmadığı müddetçe sorun olmaz dedi.
bende üyeyim oraya bebem

aman diyim hurma yeme erken dogumu tetikliyor peygamber efendimiz demiş hanımlarınız dogumalrı kolay olması için hurma yediirin diye bir daha yeme canım benim
sana sayıyım neler yasak
salam sucuk sosis sakatat baharat naneye kadar taze nane yasak rahimden bebegi atıyormuş kereviz yeşil çay sakın içmeyin bebegin kalbini durduruyor sonracıma ananas yemeklik sogan yeşil sogan lahana çig köfte lahgmacun dışardan yemek yemeyim köfte vs gibi hazır meyve suları koyu çay kahve daha aklım agelmeyenler canım aman diyim maydonoz yeşil sogan patlıcan daha aklıma geldikçe yazarım ben çıkıyım eşim geldi suyu en az 3 en fazla 4 litre içiceksiniz bakteriye iltabaga karşı sirkeli su yapıp kukunuzu yıkıcaksınzı ozaman enfeksiyon olmaz canlar diyeyim didim ben çıkıyım eşimin işi var sonra tekrar gelirim elinizi karnınıza koyun ya mübdi okuyum 100 deva düşügü engeliyo ben kaçtım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…