Kızlar benim doktorum canın ne isterse ondan ye dedi .Ama gel görki canım acıdan biberden başka bişi istemiyo ekşiden midem bulanıyo tatlıdan midem bulanıyo bi tek acı istiyoBebişler ibrahim tatlıses gibi yanık sesli olcak bu gidişlee:)) Şaka bi yana iştahımda gitti mide bulantım olmadığı halde canım bişi istemiyo zorla yiyorum
yok canım ya yukarıda da anlattığım gibi son kontrolden sonra bir ay sonra gel ikili teste dedi. bende bir hafta sonra doktora arkadışımı götürünce doktorda gel gel seninkinede bakalım dedi. tamamen tesadüf ve acı tesadüf. ancak iyi ki gitmişim çünkü beni zehirlemeye başlıyormuş. eğer dediği gibi bir ay sonra gitseydim ya kanama ya zehirlenmeyle anlaycaktım.. bu aylar riskli ve zor aylar. 4 aydan sonra hem hamilelik oturuyor hemde hareketlerini kontrol ederek en azından anlıyabiliyorsun . Allah herkesi korusun sağlıklı bebişler olsun inşallah..
benimde yüzüm dökülüyordu ama sadece dudak kenarları ve çene doktor solenta diye bir krem verdi hem cilt lekelenmesini engelliyormuş 2 gün kullandım kızarıklıkların geçti
işşallah canım bu sefer risli doktorumu buldum arda lembeti çok şüküranladım canım ya. sen iğnelerini düzenli yaptığın sürece problem yok. bir tanıdığımızda 9 ay boyunca bacaklarından yaptı, şimdi nur topu gibi evladı var, öksürüğün içinde canım zeytinyağı iç, boğazını hem yumuşatır, rahatlarsın, olmazsa pamukla genizlerine de sür. iyi olur.
Amin canım onlarda olmasa nazımızı kim çekecek,Allah onlarada yardım etsin
sorma benim gebeligim hiç çekilmiyorçok aglak oluyorum eşim kızmadan ben kaçtım hepiniz rabbime emanet olun
Madem böyle bir riskimiz var nasıl ayda bir çağırırlar anlayamıyorum Allah korusun zehirlenme ihtimali var ya anlayamadım bn bu işi
aynıyız, hamile kaldığımı öğrendim sanki herkül yetiştireceğim, hergün kaç bardak süt içtim, şu an ağzıma almıyorum. zaten doktor diyo bu aylarda o bizim depolardan beslenir, o nedenle problem yok:)cevizde yiyemiyorum iyakk. ıspanak ve semiz otuda aynı. onları abarttım şimdi adlarını alamıyorum ağzıma.
ben buyuk bebek zehirler diye biliyorum kuçuk bebeklerde 1 ay rahim tahammul edermiş sonrasında dışarı atmaya çalışırmış
kuzeim ebe onun kitabında okumuştum
ay kıyamam ban gel kız benim dolapta var eşim almış kocaman ölçsen bebek kadar varyersin ttalık,m dedi bi rkere yedim gerisi yok daha kesicek beyfendi
benim canım beyaz dutla lokum çektiaram eşkiyle hiç yok çilegi kirazı çok tükettim
evet bu bilgi doğru bende araştırmalarım sonucu buna vardım.Kızlar Allahın dediği oluyor bunlara kafa yorup kendimzi üzmeyelim.Bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa öyle yada böyle gelcekler dünyaya yoksada istersk 9 ay kalkmadan yatalım gideceği varsa gider.Olumlu ve güzel düşünmekten başka çaremiz yok.Benide doktor 3 hafta sonraya çağırdı dayanamam diyodum ama dayanıcam ne yapalım sabır insanda olması gereken en önemli özellik ne demişler sabreden derviş muradına ermiş
dün gittik bebişimizi gördük. kocaman olmuş bıcır. eli kolu ayrı oynuyor. acayip bişi. bide keyfine düşkün sanırım. eli yüzünün yanında yatıyordu valla babasına çekicek sanırım. babasıda bu sana benzicek kıpır kıpır amannn ben iki tane senle nası uğraşıcam dedi.çok tuhaf bş
bebek olmuş artık. 2 hafta sonra gel ikili testini yapalım cinsiyetini öğrenelim dedi
dün gittik bebişimizi gördük. kocaman olmuş bıcır. eli kolu ayrı oynuyor. acayip bişi. bide keyfine düşkün sanırım. eli yüzünün yanında yatıyordu valla babasına çekicek sanırım. babasıda bu sana benzicek kıpır kıpır amannn ben iki tane senle nası uğraşıcam dedi.çok tuhaf bş
bebek olmuş artık. 2 hafta sonra gel ikili testini yapalım cinsiyetini öğrenelim dedi
oyy maşallah kuzucuguna neden dun yapmadıki acaba ben 11+3 yaptırdım
cinsiyet bu kadar erken anlaşılıormu yaa..bilmem 2 hafta sonra geldiğinde daha net olur dedi. daha sağlıklı sonuç alırız burun kemiği ve ense kalınlığından dedi. sanırım 12+1 falan olucam o zaman. cinsiyet içinde aslında görülür ama daha net görelim dedi. udfak bi ipucu aldık aslında ama bilmiyorum yanibi p.p. göremiyorum ben kızlar geç gösteriyor genelde dedi ama ben erkek hissediyorum o yüzden kesin sonuç alana kadar kendimi hazırlamicam
benimde burnumun dibine erik dayıyolar hiç hoşlanmıyorum hiçç ekşi bişey istemiyorum varsa yoksa acılı tuzlu biberli şeyler
bilmem 2 hafta sonra geldiğinde daha net olur dedi. daha sağlıklı sonuç alırız burun kemiği ve ense kalınlığından dedi. sanırım 12+1 falan olucam o zaman. cinsiyet içinde aslında görülür ama daha net görelim dedi. udfak bi ipucu aldık aslında ama bilmiyorum yanibi p.p. göremiyorum ben kızlar geç gösteriyor genelde dedi ama ben erkek hissediyorum o yüzden kesin sonuç alana kadar kendimi hazırlamicam
bilmem 2 hafta sonra geldiğinde daha net olur dedi. daha sağlıklı sonuç alırız burun kemiği ve ense kalınlığından dedi. sanırım 12+1 falan olucam o zaman. cinsiyet içinde aslında görülür ama daha net görelim dedi. udfak bi ipucu aldık aslında ama bilmiyorum yanibi p.p. göremiyorum ben kızlar geç gösteriyor genelde dedi ama ben erkek hissediyorum o yüzden kesin sonuç alana kadar kendimi hazırlamicam
ben de aynısıyım...çig köfteler ,bol tuzlu peynrler falan yemk istiorum hep..bu gidişle tansiyonu fırlatıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?