2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benimde burnumun dibine erik dayıyolar hiç hoşlanmıyorum hiçç ekşi bişey istemiyorum varsa yoksa acılı tuzlu biberli şeyler

Madem böyle bir riskimiz var nasıl ayda bir çağırırlar anlayamıyorum Allah korusun zehirlenme ihtimali var ya anlayamadım bn bu işi

benimde yüzüm dökülüyordu ama sadece dudak kenarları ve çene doktor solenta diye bir krem verdi hem cilt lekelenmesini engelliyormuş 2 gün kullandım kızarıklıkların geçti

benimde yüzümü görsen zaten uzumu gören kız bebek dedi lekeler oluştu dökülüyor pul pul

Madem böyle bir riskimiz var nasıl ayda bir çağırırlar anlayamıyorum Allah korusun zehirlenme ihtimali var ya anlayamadım bn bu işi

ben buyuk bebek zehirler diye biliyorum kuçuk bebeklerde 1 ay rahim tahammul edermiş sonrasında dışarı atmaya çalışırmış
kuzeim ebe onun kitabında okumuştum

Aynen eşim gitmiş malatya pazarından kiloyla almış cevizi. Yanımda gezdiriyordum ben de, einstein olcak ya çocuk onları yiyince. Şimdi de ağzıma götüremiyorum. Görüntüsü bile kötü geliyor, yamuk yumuk :)
Ispanağı da sadece böreğin içinde yiyebiliyorum :)

ben buyuk bebek zehirler diye biliyorum kuçuk bebeklerde 1 ay rahim tahammul edermiş sonrasında dışarı atmaya çalışırmış
kuzeim ebe onun kitabında okumuştum

evet bu bilgi doğru bende araştırmalarım sonucu buna vardım.Kızlar Allahın dediği oluyor bunlara kafa yorup kendimzi üzmeyelim.Bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa öyle yada böyle gelcekler dünyaya yoksada istersk 9 ay kalkmadan yatalım gideceği varsa gider.Olumlu ve güzel düşünmekten başka çaremiz yok.Benide doktor 3 hafta sonraya çağırdı dayanamam diyodum ama dayanıcam ne yapalım sabır insanda olması gereken en önemli özellik ne demişler sabreden derviş muradına ermiş

Lokum da bizim ofiste var :) Kimsenin yediği yok ama. Sen karpuzu gönder ben lokumu :)

dün gittik bebişimizi gördük. kocaman olmuş bıcır. eli kolu ayrı oynuyor. acayip bişi. bide keyfine düşkün sanırım. eli yüzünün yanında yatıyordu valla babasına çekicek sanırım. babasıda bu sana benzicek kıpır kıpır amannn ben iki tane senle nası uğraşıcam dedi. çok tuhaf bş
bebek olmuş artık. 2 hafta sonra gel ikili testini yapalım cinsiyetini öğrenelim dedi

evet bundan sora kötu seyler düşünmemeye çalışalım elimizden dua etmekten baska ne gelirki dua edicez allah saglıklı sıhhatli eli ayagı duzgun hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inş.

Ay ne kadar güzel maşALLAH
Rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Cinsiyeti en erken kaçıncı haftada belli olur acaba? Benim de Temmuz 8i için ikili test istedi doktorum, keşke cinsiyetini öğrenebilsem o zaman

oyy maşallah kuzucuguna neden dun yapmadıki acaba ben 11+3 yaptırdım

oyy maşallah kuzucuguna neden dun yapmadıki acaba ben 11+3 yaptırdım

bilmem 2 hafta sonra geldiğinde daha net olur dedi. daha sağlıklı sonuç alırız burun kemiği ve ense kalınlığından dedi. sanırım 12+1 falan olucam o zaman. cinsiyet içinde aslında görülür ama daha net görelim dedi. udfak bi ipucu aldık aslında ama bilmiyorum yani bi p.p. göremiyorum ben kızlar geç gösteriyor genelde dedi ama ben erkek hissediyorum o yüzden kesin sonuç alana kadar kendimi hazırlamicam

Gözün aydın canım. Benimki de kıpır kıpırdı, babasına benzeyecek dedim :)
Benim daha üç haftam var, zaman geçmiyor off.

cinsiyet bu kadar erken anlaşılıormu yaa..ben 16 haftaya kadar ne dese inanmam..gerci doktorumda 16 haftaya kadar yanıltır dedi...

8 gün sonraya da bizim randevumuz var kızlar...hepimizin ikili testleri mutlu edici sonuçlar verir hatta o arada cinsiyeti de öğreniriz inşallah...

Off şu cinsiyet haberleri çok heyecanlandırıyor beni.
Heyecandan ölmeden şu çocuğu doğursam bari :)

benim hafta 11+3 ama bebek 12+2 belkide o yuzden yapmıştır bilemiyorum bizim cinsiyetimizi söyledi ama tabiki yanılma payı var dedi banada erkek dedi ama belli olmaz belki gelecek aya degişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…