Off şu cinsiyet haberleri çok heyecanlandırıyor beni.
Heyecandan ölmeden şu çocuğu doğursam bari :)
Bende yaptırmadım henuz ama onumuzdeki haftadan sonraki hafta yaptırmayı dusunuyorum cinsiyeti ozamana belli olur inşşbilmem 2 hafta sonra geldiğinde daha net olur dedi. daha sağlıklı sonuç alırız burun kemiği ve ense kalınlığından dedi. sanırım 12+1 falan olucam o zaman. cinsiyet içinde aslında görülür ama daha net görelim dedi. udfak bi ipucu aldık aslında ama bilmiyorum yanibi p.p. göremiyorum ben kızlar geç gösteriyor genelde dedi ama ben erkek hissediyorum o yüzden kesin sonuç alana kadar kendimi hazırlamicam
hakikaten ne buyuk sabır demi rabbim veriyo işte sabrını 9 ayı sağ sağlim atlatalım allahın izni ile
Banada cin takvimi kız diyor.bakalım çevremde çin takvimi herkeste doğru çıkmış
Bence biz çok sabırsızız. Annelerimiz doğumda öğreniyorlarmış cinsiyeti. Biz bulduk da bunuyoruz. Nerdeyse gebelik testinin sonucuyla öğrenmeye kalkacağız :)
merhaba ocak 2014 anneleri..
benden kötü haber var.. en son 26 mayıs doktor kontrolünde ikinci kez duyduğum gümbür gümbür kalp atışları, hiçbir belirti ve şikayet yokken 3 haziran günü gittiğim doktor kontrolünde atmadığını ve bebeğimin bir hafta önce kalbinin durduğunu öğrendim malesef... ve beni zehirlememesi için apar topar 4 haziran sabahı kürtaj olmak zorunda kaldım..çok çok kötüyüm..anlatamam ifade edemem duygularımı..çok şükür bir oğlum var beni çoook mutlu eden Allah ona uzun ömür versin..
sizler inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız..
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum . . . . .
Aynen canım cinsiyet belirleyen idrar testi fikri süper :)
kızlarrrrrrr dr geldımmmmmm bebiş teşrif etmişkeseye pıt pıt pıttt gördük şükürr
günaydın kızlar :) bugün 4 de kontrolüm var, 2 gündür çok stresteydim, inşallah bişey olmamıştır bebeğe :26:
biraz tuzlu geldi bize...
Kızlar benim doktorum canın ne isterse ondan ye dedi .Ama gel görki canım acıdan biberden başka bişi istemiyo ekşiden midem bulanıyo tatlıdan midem bulanıyo bi tek acı istiyoBebişler ibrahim tatlıses gibi yanık sesli olcak bu gidişlee:)) Şaka bi yana iştahımda gitti mide bulantım olmadığı halde canım bişi istemiyo zorla yiyorum
Zaten ben o tuzlu testten bahsetmiyorum eczanelerden aldığımız 3 5 liralık testler cinsiyetide tahmin etse super olur diyeee hayal kurdum:)
Gerçekte var mı öyle bir şey ki? Hiç duymamıştım.
furtti gözün aydın :)
kızlarrrrrrr dr geldımmmmmm bebiş teşrif etmişkeseye pıt pıt pıttt gördük şükürr
Yok canım nerdeeee hayal kuruyorum dedim yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?