2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben bu ikili test konusunda çok kararsızım gerçi daha doktorla konuşmadım ama yani kesin sonuç vermiyor bi sorun olduğunda müdahalede edilmiyor acaba olumsuz bişey duyupta üzmesem mi acaba kendimi düşünmeden edemiyorum ama sonradanda pişman olurmuyum acaba

Bende yaptırmadım henuz ama onumuzdeki haftadan sonraki hafta yaptırmayı dusunuyorum cinsiyeti ozamana belli olur inşş

Son düzenleyen: Moderatör:

Çook üzüldüm.daha önce aynı acıyı yaşadım.ama şükür senin oğlun varmış Rabbim oğluna uzun ömür versin.. bizlere ettiğin dua için de çok sağol..

Çin takvimi gibi sacmalıklara bence inanmayın. Doktorlar cinsiyeti tahmin edemiyor elin çinlisi nerden bilcekki, Allah bilir

günaydın kızlar :) bugün 4 de kontrolüm var, 2 gündür çok stresteydim, inşallah bişey olmamıştır bebeğe :26:

tedirginlik hep var dimi ne yaparsak yapalım atamıyoruz anlaşılan 9 ay böyle sürecek iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda heyecana telaşa razıyızz.. inşallah güzell haberlerle gel canım benimde yarın sabah kontrol..

hee heee benimde acı istedi canım ama cesaret edemedim yemeye çünkü bulantılarım var benim bir de yanma yapar diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…