2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhaba kızlar ben geldimmmmm,nasılsınız bugün?

yaa şu midesi bulanan arkadaşlara çook özeniyorum,ben de bişe yook çok şükür mü demeliyim bilmiyorum..tek belirti midem kazınıyo hep açım,bide gögüslerim çook agrıo o kadar...

bu arada bu 6 ay izin işi yattı.. 16 haftaya ilaveten 1 hafta verilecekmiş.. sanki çocuk kandırıyorlar.. yapamayacakları belliydi bi kere de söylediklerini yapsalar şaşarım!!!!!!!!!! 3 çocuk yapın demesini biliyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerçekte var mı öyle bir şey ki? Hiç duymamıştım.

furtti gözün aydın :)

Yok arkadaş tuzlu geldi deyince, bildiği bir şey var sandım. Yoksa biliyorum olmadığını :)

var canım ya 10.haftayı doldurduktan sonra çıkıyomuş...tüpe idrarını koyuyomuşsun..kız olursa şu renk erkek olursa bu renge dönüyo idrar demişlerdi...renkleri hatırlayamıcam...80 lira civarı bi test..internetten siparişle getirtiyosun

canım bence çok şükür de. çok zor mide bulantısı. günde en az 10 kez kusuyordum. ilaç başlandı. o biraz azalttı ama dün ilaca rağmen sürekli kustum. artık yiyecek reklamlarına bile kusar oldum. olmadı acile gittik serum takıldı. ayrıyeten midem cayır cayır yanıyor. kraker leblebi hiç kesmiyor bulantıyı. bu halime de şükür ama çok zor. hiçbir şey yiyip içemiyorum

Slm guzel annelerr...
Bulantilarimiz baya hafifledi sukur...
Buu arada kizlarin donem sonu gosterileri son surat devamm...
Bugunde kucugun erken dogum gunu partisi var arkadaslariyla kreste...
Yorucu ama bi o kadarda guzel telaslar...
Benimde sirtimda egzama oldu bi kac gundur...
Kasintidan oluyom ama biseyde suremiyorumm...
Basina gelen varmi boyle bisey....

Cinsiyeti icin bende ay sonunda gidcem...
Buyuk kizimda sat 12 nisandi 3 temmuzda ogrenmistik cinsiyetini
Bunda sat 7 nisan ay sonunda gostermesi lazimm..
Cok heycanli ciddenn..
Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallahhh...

Hiç özenme canım çok kötü bişey ya ben ilk gebeliğimde 4.aya kadar çektim şimdide 9 haftalık hala çekiyorum...allah daha kötüsünü göstermesin ama hiç bişeyden keyif almıyorum dışarı çıkıyorum midem bulanıyor yemeklere bakamıyorum bile kahvaltıyı bile komfreksle geçiştiriyorum emin ol hiç özenilecek bişey değil....:26:

aynen canım ben de 8. hafta da gitmiştim 3 hafta sonraya cagırdı kaldı 2 hafta,beklemekten baska care yok.hepimizin başına gelicek diye de bişe yok.tabiki etkileniyoruz,üzülüyoruz ama kendimiz için ve bebeğimiz için olumlu düşünmek zorundayız.Allah hepimize sabır versin,güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahhhhhh!!!

Allah nazarlardan saklasın cnm coook sevindim,darısı da bizlere olsun...böyle haberler duymak çok iç acıcı bizleri de ümitlendiriyor..ne heyecanlı bekleyişler ya tadını çıkaralım

80mii bende soyle 500 1000 falan sandım ama tuzlu yinede zaten 10 haftayı bekleyen 2 hafta daha bekler o zamana cinsiyeti belli olur zati :)

Ben dün çubuk krakeri çıkardım :) Hiçbir işe yaramıyor, gideceği varsa gidiyor yediklerin.

O cinsiyet testini de ilk defa duydum ama çok gereksizmiş. Zaten 12 haftada doktor söylüyor artık. İki haftadan nolcak :)

çok sinir oldum

eski zamanlarda da idrarla cinsiyet tahmini yapıyorlarmış. Hamile kadının sabah ilk idrarıyla buğday ve arpa taneleri sulanıyormuş. buğday taneleri daha önce filizlenirse bebek erkek, arpa taneleri daha önce filizlenirse bebek kız oluyormuş.

80mii bende soyle 500 1000 falan sandım ama tuzlu yinede zaten 10 haftayı bekleyen 2 hafta daha bekler o zamana cinsiyeti belli olur zati :)

tuzun miktarı bütçeye göre değişir tabi canım...ben ona o kadar para vermektense bebeğimin cinsiyetini gidip 3 boyutlu usgde kendi gözlerimle görmeyi yeğlerim..

Ohooooo onlar filizlenene kadar çocuğu doğururum ben :)

canım benim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)

tuzun miktarı bütçeye göre değişir tabi canım...ben ona o kadar para vermektense bebeğimin cinsiyetini gidip 3 boyutlu usgde kendi gözlerimle görmeyi yeğlerim..

Aynen canım zaten 10.haftada diyor 2 hafta daha disini sıkacan
bebeni kendin gorcen artık p.p. mi yoksa baska bisimi gorruz orasını Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…