kızlarrrrrrr dr geldımmmmmm bebiş teşrif etmişkeseye pıt pıt pıttt gördük şükürr
Gerçekte var mı öyle bir şey ki? Hiç duymamıştım.
furtti gözün aydın :)
Yok arkadaş tuzlu geldi deyince, bildiği bir şey var sandım. Yoksa biliyorum olmadığını :)
merhaba kızlarben geldimmmmm,nasılsınız bugün?
yaa şu midesi bulanan arkadaşlara çook özeniyorum,ben de bişe yook çok şükür mü demeliyim bilmiyorum..tek belirti midem kazınıyo hep açım,bide gögüslerim çook agrıo o kadar...
Yok arkadaş tuzlu geldi deyince, bildiği bir şey var sandım. Yoksa biliyorum olmadığını :)
merhaba kızlarben geldimmmmm,nasılsınız bugün?
yaa şu midesi bulanan arkadaşlara çook özeniyorum,ben de bişe yook çok şükür mü demeliyim bilmiyorum..tek belirti midem kazınıyo hep açım,bide gögüslerim çook agrıo o kadar...
aynen canım ben de 8. hafta da gitmiştim 3 hafta sonraya cagırdı kaldı 2 hafta,beklemekten baska care yok.hepimizin başına gelicek diye de bişe yok.tabiki etkileniyoruz,üzülüyoruz ama kendimiz için ve bebeğimiz için olumlu düşünmek zorundayız.Allah hepimize sabır versin,güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahhhhhh!!!evet bu bilgi doğru bende araştırmalarım sonucu buna vardım.Kızlar Allahın dediği oluyor bunlara kafa yorup kendimzi üzmeyelim.Bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa öyle yada böyle gelcekler dünyaya yoksada istersk 9 ay kalkmadan yatalım gideceği varsa gider.Olumlu ve güzel düşünmekten başka çaremiz yok.Benide doktor 3 hafta sonraya çağırdı dayanamam diyodum ama dayanıcam ne yapalım sabır insanda olması gereken en önemli özellik ne demişler sabreden derviş muradına ermiş
dün gittik bebişimizi gördük. kocaman olmuş bıcır. eli kolu ayrı oynuyor. acayip bişi. bide keyfine düşkün sanırım. eli yüzünün yanında yatıyordu valla babasına çekicek sanırım. babasıda bu sana benzicek kıpır kıpır amannn ben iki tane senle nası uğraşıcam dedi.çok tuhaf bş
bebek olmuş artık. 2 hafta sonra gel ikili testini yapalım cinsiyetini öğrenelim dedi
var canım ya 10.haftayı doldurduktan sonra çıkıyomuş...tüpe idrarını koyuyomuşsun..kız olursa şu renk erkek olursa bu renge dönüyo idrar demişlerdi...renkleri hatırlayamıcam...80 lira civarı bi test..internetten siparişle getirtiyosun
canım bence çok şükür de. çok zor mide bulantısı. günde en az 10 kez kusuyordum. ilaç başlandı. o biraz azalttı ama dün ilaca rağmen sürekli kustum. artık yiyecek reklamlarına bile kusar oldum. olmadı acile gittik serum takıldı. ayrıyeten midem cayır cayır yanıyor. kraker leblebi hiç kesmiyor bulantıyı. bu halime de şükür ama çok zor. hiçbir şey yiyip içemiyorum
bu arada bu 6 ay izin işi yattı.. 16 haftaya ilaveten 1 hafta verilecekmiş.. sanki çocuk kandırıyorlar.. yapamayacakları belliydi bi kere de söylediklerini yapsalar şaşarım!!!!!!!!!! 3 çocuk yapın demesini biliyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
var canım ya 10.haftayı doldurduktan sonra çıkıyomuş...tüpe idrarını koyuyomuşsun..kız olursa şu renk erkek olursa bu renge dönüyo idrar demişlerdi...renkleri hatırlayamıcam...80 lira civarı bi test..internetten siparişle getirtiyosun
80mii bende soyle 500 1000 falan sandım ama tuzlu yinede zaten 10 haftayı bekleyen 2 hafta daha bekler o zamana cinsiyeti belli olur zati :)
çok sinir oldum
eski zamanlarda da idrarla cinsiyet tahmini yapıyorlarmış. Hamile kadının sabah ilk idrarıyla buğday ve arpa taneleri sulanıyormuş. buğday taneleri daha önce filizlenirse bebek erkek, arpa taneleri daha önce filizlenirse bebek kız oluyormuş.
cnm korkcak bşy yok çok normal şeyler bu tür ağrılar.bel kemiğin haliyle genişliyo ve uzun süreli ayakta kalmada yada uzun süreli sabit oturmalarda ağrı yapıyor.bende oturara çalışıyorum ve kuyruk sokumum müthiş ağrıyor hergün eşime masaj yaptırıyorum.doktorumda sırt ve bel ağrılarının bu dönmede normal olduğunu söyledi.e kolay değil tabi bi canlı yerleşiyor şuan kendine yer açmaya çalışıyor:)
çok sinir oldum
eski zamanlarda da idrarla cinsiyet tahmini yapıyorlarmış. Hamile kadının sabah ilk idrarıyla buğday ve arpa taneleri sulanıyormuş. buğday taneleri daha önce filizlenirse bebek erkek, arpa taneleri daha önce filizlenirse bebek kız oluyormuş.
ikiside filizlenirse?
ikiside filizlenirse?
bir kız bir erkek 2 bebek oluyodur heralde
tuzun miktarı bütçeye göre değişir tabi canım...ben ona o kadar para vermektense bebeğimin cinsiyetini gidip 3 boyutlu usgde kendi gözlerimle görmeyi yeğlerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?