2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ne güzel herkes cinsiyetini öğrenmeyi bekliyor ben sağlıklı olduğunu öğrenmek için bekliyorum...doktor düşük riski çok yüksek dedi neyi beklediğimi hala bilmiyorum düşmesinimi cinsiyetini öğrenmeyimi bilemiyorum?..

Hiç öyle düşünme. Benim arkadaşıma da düşük riski vardı. Şimdi masmaviş bir kızı var, bir yaşını geçti. Güzel şeyler düşün, dertlenme.

Onuncu haftada cinsiyet gösteren test 90 TL imiş ama bazı ülkelerde kürtaj sebebi olur diye yasaklanmış. Şimdilik bizde yasak değil, yaygınlaşırsa yasaklanır muhtemelen.

tatlım merak etme ben de seninleyim. düşük riski var benim de

Aynen canım zaten 10.haftada diyor 2 hafta daha disini sıkacan
bebeni kendin gorcen artık p.p. mi yoksa baska bisimi gorruz orasını Allah bilir
sağlıklı olduğunu görelim de ister p.p. görelim ister k.k. şafak 8 benim.. 12+2 de inşallah görürüm

korkma canım annem de benden sonra düşük tehlikesi geçirmiş kardeşimde..ayaklarını dikip yatmış hep ve bol bol dua etmiş...şimdi sağlıklı hırslı yaşına göre çok çok olgun bir erkek kardeşim var...inşallah senin de yüzün güler az kalmış 3 ayın dolmasına tutunur annesine eminim ki...

selam kızlar ben 2011 ocak annesiyim ve muhtemelen 2014 ocak annesi de olucam test yaptım pozitif çıktı az sonra doktora gidicem .kaç haftalık tam bilemiyorum .2011 ocak annesi olarak burda tüm hamilelik ve doğum heycanını yaşamıştım uzun süre sonra buraya yeniden bu şekilde gelmek çok tuhaf

benimde 1 hafta önce kanamam oldu, birazda sancımacile gittim Doktor çatın açılmış dedi.. bebek şuanda canlı ama düşük riski çok yüksek dedi karın ulturasonundan görünmüyor alttan görünüyor sadece...

ayy evet kimi caniler de erkenden cinsiyeti öğrenip istemedikleri cinsiyetteyse aldırıyomu sağlıklı bebeklerini....ne caniler var Allahım....

hoşgeldin canım hayırlı olsun...çogumuzun ilk bebeği senden öğreneceğimiz çok şey var..dr dan hayırlı haberlerle gelirsin inşallah,görüşmek üzere..

Allah yardımcın olsun canım baska cocugun falan varmı seni dinlenmekten alıkoyan bol bol dinlen

ayy evet kimi caniler de erkenden cinsiyeti öğrenip istemedikleri cinsiyetteyse aldırıyomu sağlıklı bebeklerini....ne caniler var Allahım....

İnsanın aklı almıyor nasıl bir kafadır bu. Ama istediği cinsiyet olmayınca aldırmayı kafaya koymuşsa uygun bir yer bulup üç aylıkken de aldırır. Bence yasaklanması için geçerli bir sebep değil. Ama o kadar erken öğrenmenin de bir esprisi yok zaten. Yatsın güzel güzel miniğim, vakti gelince gösterir kendini.

hoşgeldin canım hayırlı olsun...çogumuzun ilk bebeği senden öğreneceğimiz çok şey var..dr dan hayırlı haberlerle gelirsin inşallah,görüşmek üzere..

teşekkür ederim çok heycanlıyım bir oğlum var evet birazda olsa tecrübeliyim aslında ama ilkmiş gibi heycanlı ve panik durumdayım umarım güzel haberler verebilirim.

Meraba kızlar dün dra diş eti kanamam olduğu için gittim kalsiyum istiyecektim şuan normalmiş hamilelikten dolayı 3. Aydan sonra kalsiyum takviyesi veririm dedi bu bahaneyle bebişimi yine gördüm:) cumartesi 1.98 di salı 2.82 cm olmuş maşallah 3 günde 1 cm büyümüş bile:) niye hareket etmiyo dedim bazı arkların bebişinin eli ayağı oynuomuş dedim drda güldü sen şimdiden bebekleri yarıştırmaya başlamışın dedi:) bende babası sporcu hareket etmesi lazımdı dedim:) kasığımı salladı biraz uyandı bebişim ayağını hareket ettirdi babasıyla ağzı açık ekrana bakakaldık çok tatlıydı Allahım bebeklerimize gani gani sağlık versin çok güzel bi duygu ya onu ekranda izlemeye doyamadım buda bebiğimin yeni resmi 9+4 müşüz

Uyuyormuş ha, yirim yiriimm :)
Çok duygulandım yahu, çok güzel görünüyor.
Gözün aydın yine.

ayy ben ne sulu göz oldum böyleee....ayağını hareket ettirdiden sonrasını bulanık okudum....rabbim tez zamanda sağlıcakla kavuştursun bizi yavrularımıza inşallah...

ben tam da söyledgn sebeplerdewn yaptırmama kararı aldım canım..

ay canımmm maşallah cok tatlı bunlar ya insanın inanası gelmiyo Allah ne büyük!..bize zaman hiç gecmiyo ama onlar cok hızlı büyüyo..biran kucagımıza aldıktan sonraki paylaşımlarımızın hayalini kurdum bugünleri çok anıcaz..Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin

oyy maşallah süphaallah canımm uyyomuymuş kuzun maşallah

hakikaten yarıştırıyoruz çocukları baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…