Meraba kızlar dün dra diş eti kanamam olduğu için gittim kalsiyum istiyecektim şuan normalmiş hamilelikten dolayı 3. Aydan sonra kalsiyum takviyesi veririm dedi bu bahaneyle bebişimi yine gördüm:) cumartesi 1.98 di salı 2.82 cm olmuş maşallah 3 günde 1 cm büyümüş bile:) niye hareket etmiyo dedim bazı arkların bebişinin eli ayağı oynuomuş dedim drda güldü sen şimdiden bebekleri yarıştırmaya başlamışın dedi:) bende babası sporcu hareket etmesi lazımdı dedim:) kasığımı salladı biraz uyandı bebişim ayağını hareket ettirdi babasıyla ağzı açık ekrana bakakaldık çok tatlıydı Allahım bebeklerimize gani gani sağlık versin çok güzel bi duygu ya onu ekranda izlemeye doyamadım buda bebiğimin yeni resmi 9+4 müşüz
Eki Görüntüle 733303
canım o zararlı bu zararlı öleyimmibişicik olmaz acıdan...
ben tam da söyledgn sebeplerdewn yaptırmama kararı aldım canım..
Uyuyormuş ha, yirim yiriimm :)
Çok duygulandım yahu, çok güzel görünüyor.
Gözün aydın yine.
Meraba kızlar dün dra diş eti kanamam olduğu için gittim kalsiyum istiyecektim şuan normalmiş hamilelikten dolayı 3. Aydan sonra kalsiyum takviyesi veririm dedi bu bahaneyle bebişimi yine gördüm:) cumartesi 1.98 di salı 2.82 cm olmuş maşallah 3 günde 1 cm büyümüş bile:) niye hareket etmiyo dedim bazı arkların bebişinin eli ayağı oynuomuş dedim drda güldü sen şimdiden bebekleri yarıştırmaya başlamışın dedi:) bende babası sporcu hareket etmesi lazımdı dedim:) kasığımı salladı biraz uyandı bebişim ayağını hareket ettirdi babasıyla ağzı açık ekrana bakakaldık çok tatlıydı Allahım bebeklerimize gani gani sağlık versin çok güzel bi duygu ya onu ekranda izlemeye doyamadım buda bebiğimin yeni resmi 9+4 müşüz
Eki Görüntüle 733303
Eki Görüntüle 733303
benimde 1 hafta önce kanamam oldu, birazda sancımacile gittim Doktor çatın açılmış dedi.. bebek şuanda canlı ama düşük riski çok yüksek dedi karın ulturasonundan görünmüyor alttan görünüyor sadece...
Sağol canım benim Allahım bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi onları kucağımıza almayı yüzüne bakıp bakıp mutluluktan duygulanacağımız günleri nasip etsin bizlere benim bebek sırıtıo sanki gözleri görünüo ama zeytin gözlü maşallah:) annelik duygusu çok değişik ya bide tekmelemeye başlasın değmeyin keyfimize bana istediği kadar tekme atsın razıyım valla :) hareket ettiğini görünce bakakaldım hele seni düşünemiyorum eli ayağı oynuomuş ya çok şirinler ya şimdiden dra diyom bizim bebek uykucu çıktı dedim okadar salladı istifini bile bozmuo sonra ayaklarını hareket ettirirdi rahat bırakın beni gibisinden:)
ay kıyamam ban gel kız benim dolapta var eşim almış kocaman ölçsen bebek kadar varyersin ttalık,m dedi bi rkere yedim gerisi yok daha kesicek beyfendi
benim canım beyaz dutla lokum çektiaram eşkiyle hiç yok çilegi kirazı çok tükettim
bende üyeyim oraya bebem
aman diyim hurma yeme erken dogumu tetikliyor peygamber efendimiz demiş hanımlarınız dogumalrı kolay olması için hurma yediirin diye bir daha yeme canım benim
sana sayıyım neler yasak
salam sucuk sosis sakatat baharat naneye kadar taze nane yasak rahimden bebegi atıyormuş kereviz yeşil çay sakın içmeyin bebegin kalbini durduruyor sonracıma ananas yemeklik sogan yeşil sogan lahana çig köfte lahgmacun dışardan yemek yemeyim köfte vs gibi hazır meyve suları koyu çay kahve daha aklım agelmeyenler canım aman diyim maydonoz yeşil sogan patlıcan daha aklıma geldikçe yazarımben çıkıyım eşim geldi suyu en az 3 en fazla 4 litre içiceksiniz bakteriye iltabaga karşı sirkeli su yapıp kukunuzu yıkıcaksınzı ozaman enfeksiyon olmaz canlar diyeyim didim ben çıkıyım eşimin işi var sonra tekrar gelirim elinizi karnınıza koyun ya mübdi okuyum 100 deva düşügü engeliyo ben kaçtım
benimde yüzümü görsen zaten uzumu gören kız bebek dedi lekeler oluştu dökülüyor pul pul
canım yüzünde ne oldu. 3 aydan sonra da solenta pregnant kullanabilirsin doktor dedi banada.
Aynen eşim gitmiş malatya pazarından kiloyla almış cevizi. Yanımda gezdiriyordum ben de, einstein olcak ya çocuk onları yiyince. Şimdi de ağzıma götüremiyorum. Görüntüsü bile kötü geliyor, yamuk yumuk :)
Ispanağı da sadece böreğin içinde yiyebiliyorum :)
dün gittik bebişimizi gördük. kocaman olmuş bıcır. eli kolu ayrı oynuyor. acayip bişi. bide keyfine düşkün sanırım. eli yüzünün yanında yatıyordu valla babasına çekicek sanırım. babasıda bu sana benzicek kıpır kıpır amannn ben iki tane senle nası uğraşıcam dedi.çok tuhaf bş
bebek olmuş artık. 2 hafta sonra gel ikili testini yapalım cinsiyetini öğrenelim dedi
8 gün sonraya da bizim randevumuz var kızlar...hepimizin ikili testleri mutlu edici sonuçlar verir hatta o arada cinsiyeti de öğreniriz inşallah...
selam kızlar.sabah cep telinden okudum.şimdi alıuntı yapmadan bi kaç şeyi yazacam..bir arkadaş göbegin pıt pıt oynadıgından bahsetmiş.daha dün farkettim bende..göbegim pıt pıt kalp atışı gibi atıyordu.acaba eşimle bebek mi bu dedik ama sanırım degil.çünkü eşimin de aynı şekilde göbegi pıt pıt oynuyor yattığında..ee bebek oraya gidemeyecegine göre...
bide deodorant muhabbeti olmuş.ben hemen benim 8x4 üme baktım.içinde o dediginiz maddeden yazmıyor.kullanabilir miyim acaba?benim cildim çok kuruyor.özellikle banyodan sonra gerim gerim geriliyorum.diadermine nin kırışık karşıtı kremini kullanıyorum.hamile kalmadan önce de kullanıyordum.bu da mı zararlı acaba ya?
ayy bu arada ben bu hafta raporluyum. kese çevresinde kanama vardı.noldu bilmiyorum.dün gece 12 de çok sancılandım.sancıdan ağlayacaktım.çok korktuk.ama doktora da gitmedik. inşallah bebegim iyidir. pzt görecem artık.kanana lekelenme yok. ama içerdeki kanama alanı beni korkutuyor...beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok herhalde
ben de aynısıyım...çig köfteler ,bol tuzlu peynrler falan yemk istiorum hep..bu gidişle tansiyonu fırlatıcam..
ayy deme deme çiğköfte deme çok severim neyseki artık etsiz yoksa yiyemezdikya
ben bu ikili test konusunda çok kararsızım gerçi daha doktorla konuşmadım ama yani kesin sonuç vermiyor bi sorun olduğunda müdahalede edilmiyor acaba olumsuz bişey duyupta üzmesem mi acaba kendimi düşünmeden edemiyorum ama sonradanda pişman olurmuyum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?