2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

oy yirim ben onu yaaa

canım o zararlı bu zararlı öleyimmi bişicik olmaz acıdan...

acıya bayılırdım yemeklerde eşim kola içerdi ben acılı şalgam...çiğ köftayi bile acı sosla ve acılı şalgamla içerdim ama şimdi sadece mercimek çorbamın üzerine az bi tutam acıdan öte gitmiyorum...hakkatten yicek hele içecek bişey kalmadı hayatımızda..süt kusturuyo sadece su içiyorum sabah öğle akşam

selam kızlar.sabah cep telinden okudum.şimdi alıuntı yapmadan bi kaç şeyi yazacam..bir arkadaş göbegin pıt pıt oynadıgından bahsetmiş.daha dün farkettim bende..göbegim pıt pıt kalp atışı gibi atıyordu.acaba eşimle bebek mi bu dedik ama sanırım degil.çünkü eşimin de aynı şekilde göbegi pıt pıt oynuyor yattığında..ee bebek oraya gidemeyecegine göre...
bide deodorant muhabbeti olmuş.ben hemen benim 8x4 üme baktım.içinde o dediginiz maddeden yazmıyor.kullanabilir miyim acaba?benim cildim çok kuruyor.özellikle banyodan sonra gerim gerim geriliyorum.diadermine nin kırışık karşıtı kremini kullanıyorum.hamile kalmadan önce de kullanıyordum.bu da mı zararlı acaba ya?
ayy bu arada ben bu hafta raporluyum. kese çevresinde kanama vardı.noldu bilmiyorum.dün gece 12 de çok sancılandım.sancıdan ağlayacaktım.çok korktuk.ama doktora da gitmedik. inşallah bebegim iyidir. pzt görecem artık.kanana lekelenme yok. ama içerdeki kanama alanı beni korkutuyor...beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok herhalde

Uyuyormuş ha, yirim yiriimm :)
Çok duygulandım yahu, çok güzel görünüyor.
Gözün aydın yine.

Sağol canım benim Allahım bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi onları kucağımıza almayı yüzüne bakıp bakıp mutluluktan duygulanacağımız günleri nasip etsin bizlere benim bebek sırıtıo sanki gözleri görünüo ama zeytin gözlü maşallah:) annelik duygusu çok değişik ya bide tekmelemeye başlasın değmeyin keyfimize bana istediği kadar tekme atsın razıyım valla :) hareket ettiğini görünce bakakaldım hele seni düşünemiyorum eli ayağı oynuomuş ya çok şirinler ya şimdiden dra diyom bizim bebek uykucu çıktı dedim okadar salladı istifini bile bozmuo sonra ayaklarını hareket ettirirdi rahat bırakın beni gibisinden:)

benim bebegim daha çok küçük...böyle görüntülerini görebilecegimiz günler gelse keşke...çok tatlı bebegin maşalllahhh

maşallah nazarım değmesin ne kadar tatlı duruyor orada annesi Allahım ayırmasın sizi hiç bende bu hafta sonu gidicem senin gbi görürüm inşallah yawrumu çok merak ediyorum okurken çok duygulandım

ben anlamadım.bebek karın ultrasonundan mı görünmüyor?benim de düşük riskim var.evde yatıyorum Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın

Uyku sersemliğindendir o :) Benimki debeleniyordu, sanki kalkıp yürüyecek hızlı hızlı böyle. Kaç gün geçti hala gözümün önünde kolları ayakları. Düşünüp düşünüp sırıtıyorum. Doktora da erkenden gitmiştim meraklanıp. Eşime de dedim "sabahın köründe bile böyleyse bu bizi hiç uyutmayacak doğunca" diye.
Off 20. haftadan sonra tekmeliyorlarmış, dün onu duydum tadım kaçtı. Ben daha erken bekliyordum ama :/

canım ben her akşam taze nane suyunu kaynatıp içtim,yeşil soğan ve patlıcan közü ve lahmacunda yedim, neyse yemem artık. kuku olayını sirkeli suyla yıkamayı sevdim, kesin yaparım artım, sağol kuzum ya güzel bilgilerin için.:))

benimde yüzümü görsen zaten uzumu gören kız bebek dedi lekeler oluştu dökülüyor pul pul

canım yüzünde ne oldu. 3 aydan sonra da solenta pregnant kullanabilirsin doktor dedi banada.ya ilk 3 ay kullanmakta da sakınca yokmuşta ben kullanmıyorum, dışarda şapka ve gözlükle geziyorum.

Son düzenleme:

:) yanında gezdiriyorsun ha. bende bademle aynısını yapıyordum.
ayy canlar bebişlerimiz Allahın izniyle sağlıklı olsun yeter ya, herküle einstein kadar abartılısına hiç gerek yok.

ahhh o kadar net gördünüz ha çok güzel, Allah hepimize nasip etsin.:)

Kızlar beni duygulandırdınız grup olaraktan sulu göz olduk rabbim tüm annelerin bebeklerine sağlık versin şuan onlar oldu hayatımız,yediğimiz yemek, attığımız adım her hareketimizde heranımızda bebeklerimizle yaşıyoruz onlar içimizde mutluysa bizde mutluyuz tek vücutta iki kalp olmayı öyle derinden hissediyoruzki şuan bazen elimi karnıma koyup onun kalp atışıyla kendiminkini dinlemeye çalıyorum onu hissedeceğimiz günler huzurla yaklaşır inşallah kanaması olan olmayan sıkıntısı olan annelerimin rabbim yüreğine huzur versin canı veren o koruyan o bizim elimizde dua etmekten başka ne varki bu dünyaya bir can getirmeyi içimdeki mucizenin yaşamasına vesile olmayı seyretmek çok farklı bi duygu Allahım bu sorumluluğun altından kalkacak güç versin biz annelere canlarım yazdıklarınızın hepsi çok değerli benim için iyi dilekleriniz için Allah razı olsun iyiki varsınız

canım benim geçmiş olsun. benim de seninle aynı şekilde kese çevresinde kanama var. Allahın izni ile hiç bir şey olmayacak

aynı düşünce bende de var, ancak bu test şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…