2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
slm arkadaslar cig kofteden bahsetmisiniz ya caniniz ne istiyorsa yiyin merak etmeyin hic bisey olmaz ben oglumda cig kofte cok yedim ALLAHA sukur nesi var cok sagliklianliyorum sizi ama bu kadar herseyi sorun etmeyin

bende yaptırmama kararı almıştım ama o kadar insa yaptırınca bir bildikleri var demekki benim eksik bildiğim bişey var diye kararsız kaldım

canım ben doktoruma sordum...kürtaj dısında hiç bir müdahalede bulunulamıyor dedi...sadece gercekten öle bir durum varsa(down sendromu)erken ögrenmiş olursun ama bu işn anne karnında bi tedavisi yok dedi..risk var denilip de aylarca üzüntüyle bekledgmz yegenm masallah benden zeki ,yani yanılma oranı o kadar yüksekki...zaten dünya stres yasıyorum,bulantı vs...bi de onu düşünp hayatımı zindan mı edeyim..Rabbime emanet bebegim...Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler...

aminnn canım ya ne güzel dile getirdin gerçekten. hayırlısıyla sağlıyla Allahın izniyle elimize alalımda... kontrole giden tüm arkadaşlar inşallah en güzel en mutlu haberlerle gelirler

maşallah sana yaa ne tatlıııııııııı bakalım biz ne kadar olduk yarın gidiyorum bende 8+5 iz biz daha =)

kusarken çok zorluyormusun kendini

sakın tıbbi krem felan sürmede. sordun mu doktoruna. geçmiş olsun canım ya

:) yanında gezdiriyorsun ha. bende bademle aynısını yapıyordum.
ayy canlar bebişlerimiz Allahın izniyle sağlıklı olsun yeter ya, herküle einstein kadar abartılısına hiç gerek yok.

Hala yanımda ama yiyemiyorum. Arkadaşlar bebek sağlıklı olsun derdine bunları taşırken bebeği düşüreceksin dediler. Bir sürü meyve, ceviz, badem. Ev taşıyorum sanki sabahları işe gelirken. Şimdi bıraktım ama. Ceviz duruyor sadece.

ben kendi adıma kola,sigara ,çay klahve gibi şeylerden uzak duruyorum...ama nane yemiyim acı yemiyim vs.gibi dertlerim yok..bunların bebege zarar verecegini de düşünmüyorum...bu benim iknci hamilelğm ilknde de canım ne cekerse yemiştm..kızım 10 yasnda masallah bi sıkıntısı olmadı dogdugunda...

canım üzülme hepimiz sağlığını düşünüyoruz. dünden beri de benim kasıklarımda ağrı felan yok. gerçi ara ara bir kaç defa hafif ağrı var ama ben ağır ağrılara alışmıştım:) korkmaya başladım ve 18 gün var muayeneye, nasıl geçer bilmiyorum, inan kız olsun erkek olsun o çokta önemli değil, sağlıklı olsun, hayırlısıyla kalan aylarımızıda sağlıklı bir şekilde geçirelim bebeklerimizde bizde... gerisi kolay Allahın izniyle

ya saçmalık zaten. cinsiyeti erkek belirler, çin takviminde esas alınması gereken erkeğin yaşı değilmidir aslında, zaten tutmadığını doktorlarda söylüyor.

Ben de ondan güvenmiyorum o takvime. Y kromozomunu baba gönderiyor. Ne yani aynı yaştaki anneler babaları kim olursa olsun aynı cinsiyetten mi çocuk yapacaklar? Yalnız benim eşimin sülalesindeki en küçük kız 23 yaşında. Bizimki de erkek olur gibi geliyor onları görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…