etsiz canım..dısardan et yemem zatn..Çiğ köfte derken , etsiz yiyorsun dimi canım ya. benim de çok canımistiyorda cesaret edemedim
acı seviyorsunuz iyi güzel hoş da bırakmadınız mı acıyı???zararlı diye biliyorum ben!!
Çin takvimine göre benim erkek.. kardeşimin de erkek görünüyordu ama kızı oldu.. bence tutmuyor o
Aynen canım cinsiyet belirleyen idrar testi fikri süper :)
biraz tuzlu geldi bize...
bende yaptırmama kararı almıştım ama o kadar insa yaptırınca bir bildikleri var demekki benim eksik bildiğim bişey var diye kararsız kaldım
tedirginlik hep var dimi ne yaparsak yapalım atamıyoruz anlaşılan 9 ay böyle sürecek iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda heyecana telaşa razıyızz.. inşallah güzell haberlerle gel canım benimde yarın sabah kontrol..
Gerçekte var mı öyle bir şey ki? Hiç duymamıştım.
furtti gözün aydın :)
Meraba kızlar dün dra diş eti kanamam olduğu için gittim kalsiyum istiyecektim şuan normalmiş hamilelikten dolayı 3. Aydan sonra kalsiyum takviyesi veririm dedi bu bahaneyle bebişimi yine gördüm:) cumartesi 1.98 di salı 2.82 cm olmuş maşallah 3 günde 1 cm büyümüş bile:) niye hareket etmiyo dedim bazı arkların bebişinin eli ayağı oynuomuş dedim drda güldü sen şimdiden bebekleri yarıştırmaya başlamışın dedi:) bende babası sporcu hareket etmesi lazımdı dedim:) kasığımı salladı biraz uyandı bebişim ayağını hareket ettirdi babasıyla ağzı açık ekrana bakakaldık çok tatlıydı Allahım bebeklerimize gani gani sağlık versin çok güzel bi duygu ya onu ekranda izlemeye doyamadım buda bebiğimin yeni resmi 9+4 müşüz
Eki Görüntüle 733303
Allah yardımcın olsun canım baska cocugun falan varmı seni dinlenmekten alıkoyan bol bol dinlen
canım bence çok şükür de. çok zor mide bulantısı. günde en az 10 kez kusuyordum. ilaç başlandı. o biraz azalttı ama dün ilaca rağmen sürekli kustum. artık yiyecek reklamlarına bile kusar oldum. olmadı acile gittik serum takıldı. ayrıyeten midem cayır cayır yanıyor. kraker leblebi hiç kesmiyor bulantıyı. bu halime de şükür ama çok zor. hiçbir şey yiyip içemiyorum
Slm guzel annelerr...
Bulantilarimiz baya hafifledi sukur...
Buu arada kizlarin donem sonu gosterileri son surat devamm...
Bugunde kucugun erken dogum gunu partisi var arkadaslariyla kreste...
Yorucu ama bi o kadarda guzel telaslar...
Benimde sirtimda egzama oldu bi kac gundur...
Kasintidan oluyom ama biseyde suremiyorumm...
Basina gelen varmi boyle bisey....
Cinsiyeti icin bende ay sonunda gidcem...
Buyuk kizimda sat 12 nisandi 3 temmuzda ogrenmistik cinsiyetini
Bunda sat 7 nisan ay sonunda gostermesi lazimm..
Cok heycanli ciddenn..
Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallahhh...
:) yanında gezdiriyorsun ha. bende bademle aynısını yapıyordum.
ayy canlar bebişlerimiz Allahın izniyle sağlıklı olsun yeter ya, herküle einstein kadar abartılısına hiç gerek yok.
Ne güzel herkes cinsiyetini öğrenmeyi bekliyor ben sağlıklı olduğunu öğrenmek için bekliyorum...doktor düşük riski çok yüksek dedi neyi beklediğimi hala bilmiyorum düşmesinimi cinsiyetini öğrenmeyimi bilemiyorum?..
ya saçmalık zaten. cinsiyeti erkek belirler, çin takviminde esas alınması gereken erkeğin yaşı değilmidir aslında, zaten tutmadığını doktorlarda söylüyor.
11 aylık bir kızım var...
varsa deneyelim şu linke bakarmısın. fiyat göremiyorum üye olmadığım için,
http://................................-kisisel-bakim/cinsiyet-belirleme-testi-boy-or-girl-35105401
canım yüzünde ne oldu. 3 aydan sonra da solenta pregnant kullanabilirsin doktor dedi banada.ya ilk 3 ay kullanmakta da sakınca yokmuşta ben kullanmıyorum, dışarda şapka ve gözlükle geziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?