benimde 1 hafta önce kanamam oldu, birazda sancımacile gittim Doktor çatın açılmış dedi.. bebek şuanda canlı ama düşük riski çok yüksek dedi karın ulturasonundan görünmüyor alttan görünüyor sadece...
slm arkadaslar cig kofteden bahsetmisiniz ya caniniz ne istiyorsa yiyin merak etmeyin hic bisey olmaz ben oglumda cig kofte cok yedim ALLAHA sukur nesi var cok sagliklianliyorum sizi ama bu kadar herseyi sorun etmeyin
kusarken çok zorluyormusun kendini
ya ben etsizden de yemedim, canım da nasıl istiyor ya.
ben anlamadım.bebek karın ultrasonundan mı görünmüyor?benim de düşük riskim var.evde yatıyorumRabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
teşekkür ederim çok heycanlıyımbir oğlum var evet birazda olsa tecrübeliyim aslında ama ilkmiş gibi heycanlı ve panik durumdayım umarım güzel haberler verebilirim.
slm arkadaslar cig kofteden bahsetmisiniz ya caniniz ne istiyorsa yiyin merak etmeyin hic bisey olmaz ben oglumda cig kofte cok yedim ALLAHA sukur nesi var cok sagliklianliyorum sizi ama bu kadar herseyi sorun etmeyin
Meraba kızlar dün dra diş eti kanamam olduğu için gittim kalsiyum istiyecektim şuan normalmiş hamilelikten dolayı 3. Aydan sonra kalsiyum takviyesi veririm dedi bu bahaneyle bebişimi yine gördüm:) cumartesi 1.98 di salı 2.82 cm olmuş maşallah 3 günde 1 cm büyümüş bile:) niye hareket etmiyo dedim bazı arkların bebişinin eli ayağı oynuomuş dedim drda güldü sen şimdiden bebekleri yarıştırmaya başlamışın dedi:) bende babası sporcu hareket etmesi lazımdı dedim:) kasığımı salladı biraz uyandı bebişim ayağını hareket ettirdi babasıyla ağzı açık ekrana bakakaldık çok tatlıydı Allahım bebeklerimize gani gani sağlık versin çok güzel bi duygu ya onu ekranda izlemeye doyamadım buda bebiğimin yeni resmi 9+4 müşüz
Eki Görüntüle 733303
canım yazdım aMA görmedin sanırsam..bebegin karından mı görünmüyor?alttan mı görünüyor sadece?bir de senin de kanamamı var?inşallah bişey olmaz bebegine...
bizim burda bir firma var adıyaman çiğköftecisi diye içerisinde fındık cevz badem var ayy bayılıyorum çok guzel
evet canim
kızlar buarada aklıma gelmişken süt içemeyen arkadaslar sütü cicibebeyle denesinler hem kokusunu hem de tadını cok almıyorsunuz sütün.cok da güzel oluyor ben öyle yapıyorum.sizde de fikir olsun istedim..
selam kızlar.sabah cep telinden okudum.şimdi alıuntı yapmadan bi kaç şeyi yazacam..bir arkadaş göbegin pıt pıt oynadıgından bahsetmiş.daha dün farkettim bende..göbegim pıt pıt kalp atışı gibi atıyordu.acaba eşimle bebek mi bu dedik ama sanırım degil.çünkü eşimin de aynı şekilde göbegi pıt pıt oynuyor yattığında..ee bebek oraya gidemeyecegine göre...
bide deodorant muhabbeti olmuş.ben hemen benim 8x4 üme baktım.içinde o dediginiz maddeden yazmıyor.kullanabilir miyim acaba?benim cildim çok kuruyor.özellikle banyodan sonra gerim gerim geriliyorum.diadermine nin kırışık karşıtı kremini kullanıyorum.hamile kalmadan önce de kullanıyordum.bu da mı zararlı acaba ya?
ayy bu arada ben bu hafta raporluyum. kese çevresinde kanama vardı.noldu bilmiyorum.dün gece 12 de çok sancılandım.sancıdan ağlayacaktım.çok korktuk.ama doktora da gitmedik. inşallah bebegim iyidir. pzt görecem artık.kanana lekelenme yok. ama içerdeki kanama alanı beni korkutuyor...beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok herhalde
aaa çok iyi fikirr denemeliyim
evet canim
Sağol canım benim Allahım bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi onları kucağımıza almayı yüzüne bakıp bakıp mutluluktan duygulanacağımız günleri nasip etsin bizlere benim bebek sırıtıo sanki gözleri görünüo ama zeytin gözlü maşallah:) annelik duygusu çok değişik ya bide tekmelemeye başlasın değmeyin keyfimize bana istediği kadar tekme atsın razıyım valla :) hareket ettiğini görünce bakakaldım hele seni düşünemiyorum eli ayağı oynuomuş ya çok şirinler ya şimdiden dra diyom bizim bebek uykucu çıktı dedim okadar salladı istifini bile bozmuo sonra ayaklarını hareket ettirirdi rahat bırakın beni gibisinden:)
benim bebegim daha çok küçük...böyle görüntülerini görebilecegimiz günler gelse keşke...çok tatlı bebegin maşalllahhh
sadece alttan görünüyor... kanamam ve sancım oldu...çatımda açılmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?