2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

inşallah hayırlısıyla en kısa sürede geçer canım ya. sende bebişinde hayırlısıyla en güzel şekilde şu aşamayı atlatırsınız.

ben anlamadım.bebek karın ultrasonundan mı görünmüyor?benim de düşük riskim var.evde yatıyorum Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın

Canım Rabbim yardımcın olsun bol bol dinlen hiç iş ypma valla ayağını uzat altına yastık koy uyu dinlen bu dünyaya gelecekse kimse hiçbirşey engel olamaz bolca dua et canım Allahın isimleri çok faziletli bide ben korkunca musibetlere karşı Rabbin Allah Hasbin Allah zikrini çekerim Rabbim Allah Allah c.c bize yeter demek yatarken dinlenirken hep bunu söyle canım çok rahatlatıyo beni tüm sıkıntılara hastalık ve musibetlere iyi geliyo

slm arkadaslar cig kofteden bahsetmisiniz ya caniniz ne istiyorsa yiyin merak etmeyin hic bisey olmaz ben oglumda cig kofte cok yedim ALLAHA sukur nesi var cok sagliklianliyorum sizi ama bu kadar herseyi sorun etmeyin

hay agzın bal yesin emii onu yeme bunu yeme ne yicez ben zaten çok yemek secerim canım ne istiyorsa yiyorum allaha emanet

yaaa maşallah demek uyandırdınız ha:) oyy inşallah bizede hayırlısıyla o güzel günlere şahit olmamızı nasip etsin Allah

kızlar buarada aklıma gelmişken süt içemeyen arkadaslar sütü cicibebeyle denesinler hem kokusunu hem de tadını cok almıyorsunuz sütün.cok da güzel oluyor ben öyle yapıyorum.sizde de fikir olsun istedim..

canım ya yat hiç kalkma, sadece yemek wc için. bence kullanma ya. şu 3 aylık dönem bitsin başlarsın tekrar, bende kremlerimi deodarantları her şeyi bıraktım, ilk başta zor oldu ama şu an cildim inan daha iyi. zaten içlerinde birinin zararlı olduğunu bilsek diğerlerinin ne olduğnu bilmiyoruz. ha birde pıt pıt etme olayı bağırsaklardan kaynaklanıyor olabilir; çünkü ben 20. haftadan itibaren o pıtların hissedileceğni okumuştum, çünkü daha hissedemeyeceğimiz kadar küçükler.

aaa tabi canım rahat bırakın uyusun da büyüsün o orda:) amin canım ya güzel dileklerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…