2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

arkadaşlar yapmayın bu kadar abartmayın azar azar herşeyden kararınca yediğiniz sürece bişecik olmaz.bu kadar yasak paronayak eder adamı.en başta doktorlarımız söylerdi kesinlikle yeme bunları diye

slm arkadaslar cig kofteden bahsetmisiniz ya caniniz ne istiyorsa yiyin merak etmeyin hic bisey olmaz ben oglumda cig kofte cok yedim ALLAHA sukur nesi var cok sagliklianliyorum sizi ama bu kadar herseyi sorun etmeyin

haklısın canım da işte insan yapıldığı koşulları düşünüyor. o yüzden biraz tedirginlik yaratıyor bu durum

arkadaşlar yapmayın bu kadar abartmayın azar azar herşeyden kararınca yediğiniz sürece bişecik olmaz.bu kadar yasak paronayak eder adamı.en başta doktorlarımız söylerdi kesinlikle yeme bunları diye

aynen katılıyorum bide bunu düşünmeyelim çiğ et(sucuk,salam,sosis) ve mayonez dışında herşeyi yiyorum ben bi sorun olacagını da sanmıyorum.drm da herhangi bir yasak koymadı.takılmayalım bence bunlara.

:)) canım benim ya güldüm çok. çekmecene felan koysaydın, neyse zaten sadece cevizi taşıyormuşun artık

haklısın canım ya, o yazdıklarına bir de konserve ve hazır gıdaları eklersen tamam. yoksa yeşil soğanı benim canım çok istiyor akşamda yatmadan hep taze nane içiyorum bir şey olmadı çok şükür

Lokum da bizim ofiste var :) Kimsenin yediği yok ama. Sen karpuzu gönder ben lokumu :)
kıyamam bebem gel vallahi bende var yiyelim eşine söyle ninik alsın kıslokummu didin eşim koksadan almış 1 kilo
kızlarrrrrrr dr geldımmmmmm bebiş teşrif etmiş keseye pıt pıt pıttt gördük şükürr
bende keseyi gördüm daha pıt pıtları görmedim işşallah 18 görürüm allahım hayırlı kıdemli etsin işşallah bebegini
benim dünyanın kanaması oldu ilk oglumda üüzlme varsa yiyecegi ekmegi duru sakın strese girme relaks ol
ayy evet kimi caniler de erkenden cinsiyeti öğrenip istemedikleri cinsiyetteyse aldırıyomu sağlıklı bebeklerini....ne caniler var Allahım....
sskda söylemiyorlar canım doktora sordum ondanmış hoş ben 3 tane kaybettigim için söylemişlerdi allah var artık beni tanıyor bütün doktorlar
allahım 40 haftaları göstersin işşallah hepimize
canım beni güdlürdün allahta seni güldürüsn işşallah korkma canım dinlen en iyisi bol bol bol su sıvı al hazır meyve suları içme ben çok okuudm bunları nettende girince oku bak yazıyor zaten
ben anlamadım.bebek karın ultrasonundan mı görünmüyor?benim de düşük riskim var.evde yatıyorum Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
benim hep altan bakılıyor malesef riskli gebelik geçriidgim için kızlar rahim boyuna baktırın her gittiginde en çok 12 haftada baktırın allah korousn rahım agzı açıklıgı olur benim gibi benden uyarması
canım inanmazsan nette bak neler yazıyor 1.5 litre suya 3 kapak sirke suyu koy orayı yıka mantar olanlarada geçerli bebeg zararı yok bilakis faydası var bir dikişli olduguzdan rahimimiz enfeksiyonuda engelliyor günde 4 litre su içiyorum enkeksiyondada düşüyor bebek allah koruusun kadın dogumcum önerdi mantar çok oluyorum ben okadarda titizim orama doktor titiz insanlarda çok görülür dedi sirkeli su mantarıda geçiriyor enfeksiyonuda

taze nane rahimde bebegin tutunmasına engelliyor ve ailede gögüs kanseri varsa yememsi gerek
Karaciğer rahatsızlığı olanlar, bilhassa karaciğer enzimleri (ALT, AST, GGT veya ALP) yüksek olanların, siroz veya da karaciğer yetmezliği rahatsızlığı olanların nane tüketiminde aşırıya kaçmamaları gerekiyor. Diğer yenden östrojen baskılayıcı ilaç tedavisi gören hastaların (özellikle meme kanserinde yaygın kullanılan bir takım ilaçlar bu etkiyi yapar) naneyi doktora sorduktan sonra tüketmeleri önerilir. Aksi takdirde tüketilen nanenin östrojeni baskılayan ilacın etkisini sıfıra indirme riski vardır.

* Rahimi incelttiği için hamilelerin dikkatle kullanması gerekiyor. Hamileleiğin ilk dönemlerinde, aşırı nane kullanmak düşük riskini artırıyor. Bulantıya istinaden, nanenin, çay gibi kaynatılarak sıklıkla tüketilmesi durumunda gebeliğin ilerlemesinde olumsuz etkileri oluyor

lekeler oluştur böyle çil gibi ama deil gibide ilginç

çok mu güneşe çıkıyorsun,
ya o zaman sıs diyorlar ondan oluşmuştur belkide yüzünde,
hem az kalmış zaten 3 ayı bitirmene, hatta buhafta bitiriyorsun, 12. haftayı. dermatoloğa git ve
şapkasız gözlüksüz çıkma güneşe, hatta güneşin tepede olduğu zaman hiç çıkma.

Son düzenleme:
maşşallah sayfalar almış başını gitmiş kızlareşim yeni gitti 5 gibi gelicek sadece yemegimi koydum sebze yemegimi pilavı sonra yapıcem ev işi duruyor bulaşık makinası bolatılıcak doldrurulucak kahvaltılıklar makinaya yerleştiricek eşim ben gelince yaparım sana yasak dedi lekelenmem var diye :18:önümde su şişesi kendimi suya verdim içip duruyorum birazdan meyvemi cevizimi fındıgımı yerim akşamada allah kerim

kızlar buarada aklıma gelmişken süt içemeyen arkadaslar sütü cicibebeyle denesinler hem kokusunu hem de tadını cok almıyorsunuz sütün.cok da güzel oluyor ben öyle yapıyorum.sizde de fikir olsun istedim..

deneyelim çikoltacığım da, çokta iyi bir fikir gibi gelmedi, eğer öyle yaparsak daha da karışık olacak her şey.:) daha kötü yapmaz mı acaba. denenrim ama

Son düzenleme:
deneyelim çikoltacığım da, çokta iyi bir fikir gibi gelmedi, eğer öyle yaparsak daha da karışık olacak her şey.:) daha kötü yapmaz mı acaba. denenrim ama

walla cnm denemeden bilemezsin..hani bisküvi tadı daha cok geldiği için sütün tadını ve kokusunu bastıyor..bir dene olmazsa devam etmezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…