2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar buarada aklıma gelmişken süt içemeyen arkadaslar sütü cicibebeyle denesinler hem kokusunu hem de tadını cok almıyorsunuz sütün.cok da güzel oluyor ben öyle yapıyorum.sizde de fikir olsun istedim..

AAA hemen deneyeceğim. Süt içmek istiyorum çünkü bebekler annenin yemediği besinlere karşı reaksiyon geliştiriyorlarmış. Ben hamile değilken süt içebiliyordum, şimdi içemiyorum. Bebek sütü sevmeyecek herhalde diyorum ben de. Çok teşekkürler.

rica ederim canım ne demek,umarım faydasını görürsün..görecegini umuyorum..yaz ama bana da sonra

rica ederim canım ne demek,umarım faydasını görürsün..görecegini umuyorum..yaz ama bana da sonra

Tamam yazarım Du ariim de eşime söyliim akşam eve gelirken alsın. Söylenecek şimdi gene ne duydun diye :))
Yeni hamileliğimde bir sürü altın çörek aldırdım faydalı diye. Güzel güzel de yiyordum. Sonra bir gün bir ısırdım, tadı rezalet geldi o an. O günden beri yiyemiyorum.

neden şart ama benim eksik bildiğim bişey mi var allah korusun sakat çıksa aldıracakmısın ben öyle bişey yapmayacam ayyy bilmiyorum ki ne yapsam

gebe takip dosyan varsa orda her şey yapılıyor diye biliyorum ben. belki yanlış biliyorum yaptırmama gibi bir seçeneğinde vardı, ne gelirse Allahtan benim gönlümün kapısı hep açık. Hayırlısını nasip etsin yüce Rabbim .

ayy canım çok özür dilerimm düşünemedim yazıp şak diyee akşam eve giderken all bakk şimdilikte avcunu yala gögüsüne sür

önemli değil canım ya, canım her şeyi istiyor ama aş erdiğimi düşünmüyorum hala. çünkü hamile kalmadanda ne görsesm çekerdi canım.
birde niye avuç yalanıp göğse sürülür :) ilk defa duydumda

batıl inanç birseyi birinin canı ister ve yiyemezse gögüsü şişermiş şişmesin die yapılırmış

hepsi söyleniyor zaten, hiç birisi de tamam karıcığım başüstüne olur demiyor:)
ya kızlar eşlerinizle hamile kaldıktan sonra ilgilinz nasıl? ben adamı unuttum resmen ya. hiç ilgilenmiyorum da, varsa yoksa kendim :) iyi değil biliyorum aslında ama, önceliği sadece kendime verdim.ama ne yapayım bebiş diye ttutturan o idi.

Son düzenleme:

bana doktorum mısır ve pirinç yeme demişti şu GDO skandalından sonra. bulgur pilavı ye demişti her yönden daha sağlıklı zaten.

ya kızlar benim gögüsümde şu içi su dolu zararsız folipler vardı birtane ameliyatla aldırmıştım 6 ayda birde kontrole gidiyorum hamileykende gitmelimiyim acaba hamile ike gögüsle oynanmaz erken dogum riski olur gibi bişe duydum saıyorum emi deilim ama ultrasondada çok bastırıyolarya onda dedim bileniniz varmı

benimde 11 aylık var bitane kız....
ALLAH bagislasin canim
oyy maşallah allah gücünü kuvvetini artırsınn
saol
maaşallah canım sen ilkini normal doğum yaptın o zaman,sezeryanda bildiğim kadarıyla 2 yıl beklemek gerekiyor..
evet normaldi cok ders almadim galiba hemen ikinciyi yapi vredim
haklısın canım da işte insan yapıldığı koşulları düşünüyor. o yüzden biraz tedirginlik yaratıyor bu durum
kocan yapsin kiz disaridan alma esler hangi gunler icin vardir
maşallah kızlar. iyi çalışıyorsunuz.:)
ee yorucu olur size. ablamda aynı sizin gibiydi 3 çocuğu arka arkaya yaptı.

valla iyi calismisiz dogru birinin acisini unutmadan birine hamile kaldimne guzel iste hepsi bi aradan cikmis iyi yapmis ablan senide aramiza bekleriz

bu zamana kadar gözüü içine baktım bundan sonra kusura bakmasın artık

kadın doğum doktoruna bu durumdan bahsettin mi, bahsetiysen onun talimatlarına göre hareket et. ama sakın memografi felan çektirme, git bir görsün doktrların zaten yapılacak bir şey yok, ancak haberleri de olsun hamile olduğundan. diğeri de hurafe canım ya gögüslere dokunursan düşermiş felan, takma onu kafana.

canım ablam nazlı değildi, kendi kendine halletti herşeyi, fransadasın galiba o da fransada idi.

üst üste ikinci kez hamile kalırsam, benim koca ne yapar ne eder o zaman,nazımdan öldü zaten, adama bıkkınlık getirdim, ama söylüyorum 7 ay daha sabret diye o da başını eğip tamam diyo.:)

Son düzenleme:

tedbiri elden bırakmayalım doktoruma danışayımda gideyimm inş. kaybolmuşlardır

Bende de durum çok farklı değil. Az önce üç hafta çok fazla arada bir daha mı gidip baktırsak dedim. Yeter benimle ilgilen biraz dedi o da :) Şimdiden mi kıskanmaya başlayayım diyor.
Ama birlikte seviniyoruz, hayal kuruyoruz. Bu da böyle bir dönem, geçecek elbet. Çok da şikayetçi değil aslında, onun da şu an önceliği benim. Biz iki yıllık evliyiz, çok sağlık problemleri yaşadım ben bu iki yıl boyunca. Son bir yıldır da çocuk istiyorduk ama olmuyordu. Haziran'da doktora gitmeye karar vermiştik ki Mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim.
Tadını çıkarıyoruz biz de işte :)
AAA 29'unda muayenem var diye sayıklayıp duruyorum, 26'sı evlilik yıldönümüm o hiç gelmiyor aklıma.

Valla insan ister istemez kendini daha çok düşünüyor eskisi kadar bende ilgilenemediğimi hissediyorum bazen arada gönlünü alıyorum canım bak şu bulantılar geçsin ben kendimi daha iyi hissedeyim ilgi geri gelecek diye sağolsun o ilgileniyor benimle bizde durum zaten genelde buydu şımartılmayı seven bi tipim çünkü...............ama şu var eşime daha düşkün oldum ilgi çok gösteremesemde ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…