kızlar buarada aklıma gelmişken süt içemeyen arkadaslar sütü cicibebeyle denesinler hem kokusunu hem de tadını cok almıyorsunuz sütün.cok da güzel oluyor ben öyle yapıyorum.sizde de fikir olsun istedim..
evet canim
AAA hemen deneyeceğim. Süt içmek istiyorum çünkü bebekler annenin yemediği besinlere karşı reaksiyon geliştiriyorlarmış. Ben hamile değilken süt içebiliyordum, şimdi içemiyorum. Bebek sütü sevmeyecek herhalde diyorum ben de. Çok teşekkürler.
yaaa canım çekti.:) hem canım o bağımlılık yapıyor zaten bir de komagene var,, accayip kilo aldırıyor var ya bu ikili.
http://...............................tada-bebeginizin-cinsiyetini-ogrenin-86502581
haa yanlış vermişin linki, doğrusu yukarda, aman 90 da veremem ya:) aslında ben veririrm de eşim vermez.
rica ederim canım ne demek,umarım faydasını görürsün..görecegini umuyorum..yaz ama bana da sonra
neden şart ama benim eksik bildiğim bişey mi var allah korusun sakat çıksa aldıracakmısın ben öyle bişey yapmayacam ayyy bilmiyorum ki ne yapsam
walla cnm denemeden bilemezsin..hani bisküvi tadı daha cok geldiği için sütün tadını ve kokusunu bastıyor..bir dene olmazsa devam etmezsin..
ayy canım çok özür dilerimm düşünemedim yazıp şak diyee akşam eve giderken all bakk şimdilikte avcunu yala gögüsüne sür
önemli değil canım ya, canım her şeyi istiyor ama aş erdiğimi düşünmüyorum hala. çünkü hamile kalmadanda ne görsesm çekerdi canım.
birde niye avuç yalanıp göğse sürülür :) ilk defa duydumda
Tamam yazarımDu ariim de eşime söyliim akşam eve gelirken alsın. Söylenecek şimdi gene ne duydun diye :))
Yeni hamileliğimde bir sürü altın çörek aldırdım faydalı diye. Güzel güzel de yiyordum. Sonra bir gün bir ısırdım, tadı rezalet geldi o an. O günden beri yiyemiyorum.
maşşallah sayfalar almış başını gitmiş kızlareşim yeni gitti 5 gibi gelicek sadece yemegimi koydum sebze yemegimi pilavı sonra yapıcem ev işi duruyor bulaşık makinası bolatılıcak doldrurulucak kahvaltılıklar makinaya yerleştiricek eşim ben gelince yaparım sana yasak dedi lekelenmem var diye :18:önümde su şişesi kendimi suya verdim içip duruyorum birazdan meyvemi cevizimi fındıgımı yerim akşamada allah kerim
ALLAH bagislasin canimbenimde 11 aylık var bitane kız....
saoloyy maşallah allah gücünü kuvvetini artırsınn
evet normaldi cok ders almadim galiba hemen ikinciyi yapi vredimmaaşallah canım sen ilkini normal doğum yaptın o zaman,sezeryanda bildiğim kadarıyla 2 yıl beklemek gerekiyor..
kocan yapsin kiz disaridan alma esler hangi gunler icin vardirhaklısın canım da işte insan yapıldığı koşulları düşünüyor. o yüzden biraz tedirginlik yaratıyor bu durum
maşallah kızlar. iyi çalışıyorsunuz.:)
ee yorucu olur size. ablamda aynı sizin gibiydi 3 çocuğu arka arkaya yaptı.
hepsi söyleniyor zaten, hiç birisi de tamam karıcığım başüstüne olur demiyor:)
ya kızlar eşlerinizle hamile kaldıktan sonra ilgilinz nasıl? ben adamı unuttum resmen ya. hiç ilgilenmiyorum da, varsa yoksa kendim :) iyi değil biliyorum aslında ama, önceliği sadece kendime verdim.
ya kızlar benim gögüsümde şu içi su dolu zararsız folipler vardı birtane ameliyatla aldırmıştım 6 ayda birde kontrole gidiyorum hamileykende gitmelimiyim acaba hamile ike gögüsle oynanmaz erken dogum riski olur gibi bişe duydum saıyorum emi deilim ama ultrasondada çok bastırıyolarya onda dedim bileniniz varmı
ALLAH bagislasin canim
saol
evet normaldi cok ders almadim galiba hemen ikinciyi yapi vredim
kocan yapsin kiz disaridan alma esler hangi gunler icin vardir
valla iyi calismisiz dogru birinin acisini unutmadan birine hamile kaldimne guzel iste hepsi bi aradan cikmis iyi yapmis ablan senide aramiza bekleriz
kadın doğum doktoruna bu durumdan bahsettin mi, bahsetiysen onun talimatlarına göre hareket et. ama sakın memografi felan çektirme, git bir görsün doktrların zaten yapılacak bir şey yok, ancak haberleri de olsun hamile olduğundan. diğeri de hurafe canım ya gögüslere dokunursan düşermiş felan, takma onu kafana.
ya kızlar eşlerinizle hamile kaldıktan sonra ilgilinz nasıl? ben adamı unuttum resmen ya. hiç ilgilenmiyorum da, varsa yoksa kendim :) iyi değil biliyorum aslında ama, önceliği sadece kendime verdim.ama ne yapayım bebiş diye ttutturan o idi.
ya kızlar eşlerinizle hamile kaldıktan sonra ilgilinz nasıl? ben adamı unuttum resmen ya. hiç ilgilenmiyorum da, varsa yoksa kendim :) iyi değil biliyorum aslında ama, önceliği sadece kendime verdim.ama ne yapayım bebiş diye ttutturan o idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?